Günaydınn cnm iyiyim şükürr orta şekerliii işteegünaydın lilililililililililililililililililililililililili yarimmmmmmm mutlu gördüm sankim azıcık:13::13::13::13::13::13::13::13:
Offf ne diyosunya çok geçmiş olsunn cnm, allah doğmamış çocuğuna ve ablana bağışlamış enişteni..ablamın eşi dün akşam çok kötü kaza geçirmiş araba takla atmış arabadan fırlamışş şoktayızz ablam gece boyu hastanede başında bekledi yalnız hamile hamile haliyle,eniştem haber verilmesini istememiş,babam şeker hastası panik atağı var,ablamın k.pederide yeni stend takıldı kalbi var korkmasınlar diye söylemediler,büyük dayımız vefat etmiş annem ankaraya gitmiş cenazede,herşey üstüste geldi,şimdi annelere haber verildi ,annem ankaradan hemen otobüse bindi dönüyor,babamın daha haberi yok söylemiyorlar,ayağı kırılmış ,,diğer organları sağlam çok şükür ama ayağının işlev durumu şüpheli bugün öglen ameliyata alacaklar,,,dualarınızı esirgemeyin ne olur((((((((((((((((
Ewett cnmm bugünn mutlu olur artıkk arkadaşlarına kavuşacakktabi en güzel kararı sen ve oğlun verir
nasıl mutlu oluyorsa öyle davran bebem
günaydınnnnnn
günaydınn
nediyon kısss sennn
sen sürekli kendine bunu sorgularsan mutlu olma şansın düşükk çıkar aklından mutsuzluğu
bekliyom uzatmanı bitmediyse
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
nabersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
genic sanada günaydın tatlım nabrrr
hava süperrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydınn cnm iyiyim şükürr orta şekerliii iştee
Offf ne diyosunya çok geçmiş olsunn cnm, allah doğmamış çocuğuna ve ablana bağışlamış enişteni..
Büyüklerimizin şeker tansiyon zaten hep olduğu için söylememeniz daha iyi olmuşş..
Ayağı çok mu kötüymüş pekii..
Kaza nasıl olmuş, yer falan mı kayganmış :26:
Bu arada başınız sağolsun cnm
Ewett cnmm bugünn mutlu olur artıkk arkadaşlarına kavuşacakk
heee bu arada sen gelene kadar biskrem bitti baby
sorryyy :)
akşam işten çıktığımı haber verdim beyfendiye saat 6'da..
Sonra 06:25 geçe ewdeydim.. Ewe gelidm diye haber werdim...
Beyfendiden ses yok hala işten çıktığına dahil..
Normalde 18.30 kadar işten çoktan çıkmış olup, "aşkım bende çıktım işten" diye söylemesi gerekiyordu..
Dedim kesin bu işte bişi war, çektiğim o mesajları gıcık kapmış belli..
Neyse sabrettim, saat 7'ye kadar bekledim..
Baktım hala ses yok aradım, hemen açtı..
Normalde hep efendim aşkım diye açardı.. Sadece efendim diyerek açtı.. (kendi kızardı bana ben bi keresinde efendim diye açtım diye, efendim mi olduk şimdi diye)
sonra sordum ben işte buna;
-aşkım napıyosun_ dedim
-iyiyim sen? Dedi
-yemek yedim bende, çıkmadın mı daha sen işten? Dedim
-hayır çıkmadım, çıkmakta istemiyorum oldu mu? Dedi
-nasıl yani? Dedim
-ne nasılı ya, ne nasılı yalan mı söylüyorum sana serwis gelmedi daha.. Dedi
-bende ne tersliyosun sen beni ya.. Dedim
-neden terlemicekmişimya, aptal aptal mesajlar atıyosun bana dedi..
-oyuzden mi böyle saygısızca konuşuyosun bana dedim
-ewet tamam mı ewet dedi..
-senin ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum, gerçekten anlamıyorum hergün didişiyoruz dedi..
-biz 4 aydır her allahın günü didişmiyoruz bi kere, ama bu aralar bazı davranışlarından ötürü farklı düşünceler içerisine girdim dedim..
-gir banane dedi.
-bende iyi banane ise dedim..
-hayret bişi ya dedi
-bende sensin hayret bişi dedim
-9 gün oldu yanıp tutuşurdun beni görmek için ama bu sefer tık yok sende dedim.. Iletişim sorunu yaşıyoruz dedim..
-bi 9 gün daha gelmicem tamam mı oldu mu dedi (ama hani çocuklar inat ettiklerinde banane gelmicem işte der gibi söyledi)
-bende kahkayı patlattım orda..
-şuna bak ya dalga geçiyor dedi..
-geçerim tabi, karşımda çocuk gibi inat eden koca bi bebek war dedim..
-sonra dedimm bak seni özleyen bi hatun war burda..
-söylemicem ben dedi..
-söylemezsen söyleme allam yarabbim hay inadına dedim, dewam et uzatmaya dedim..
-özledimm dedi sonra, annemler ewde yok, yemekte yok erkek kardeşime gidiyorum ben dedi..
-bende iyi tamam dedim..
Sonra öyle kapattık işte.. Aradan 3,5 saat geçti.. Oğlum geldi.. Onunla ilgilendim..
Sonra yatağa yatırdım uykum geldi dedi paşam..
Bende yattım, mesaj çektim buna ben yatıcam oğlum geldi uyucaz diye..
Aradı bi 10 dk sonra..
Yiğenini sewiyormuş 10 aylık kardeşindeymiş hala..
Zaten ewe geçseydi kesin haber verirdi, biliyordum hala orda olduğunu..
Hmm tamam benim yerime de öp yiğenini dedim..
Sen ne yapıyorsun aşkım dedi..
Bende iyi ege geldi onunla ilgilendim şimdi de yatıcam dedim..
Tamam aşkım seni çok sewiyorum dedi..
Bende seni sewiyorum iyi geceler dedim kapattık..
Sabahta ben uyandırıyorum onu saat 7'de..
Efendim aşkım diye açtı, günaydın dedim günaydın dedi..
Benim ses uykulu, uykun mu war senin çok dedi, bende ewet işe gitmek istemiyorumm kalkasım yok dedim..
Hmm hadi kalkalım aşkım, tamam dedim öpüyorum kocaman dedim kapattıkk..
çok üzün olduu ama ayrıntılı anlatacağıma söz vermiştimm
sağol yasemincim rabbim acılarını göstermesinnn inş buda geçecekk,yaşayan bilir tabi
hem ikram et hem bitti de
bi da olmasınnnn artıkk :)))))
tatlı sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
normale döndün artıkımm
evtt
sabırrrrrrrrrrrr
Sağol cnmm :26:neyse konu tatlıya bağlanmışş anlaşılan
sizi gidi çifte kumrular sizii
hadi gözün aydın babyyy
Ablan içinde acı bi durum gerçekten, hamile birde..sağol lilicim,,mucır taş sıkışmış lastiğe ,,direksiyonu kırınca takla atmış arabadan fırlamış köy yolunda olmuş mobil çalışmaları oluyor köylere gidiyorlar haftada birgün,Allahtan arkasında diğer doktor arkadaşları varmış hemen ambulans çağırmışlar tedavi ve ilk müdahaleyi arkadaşları yapmış,ablama 1,5 saat sonra haber vermişler hastanedeyken,ablamı alıp getirmişler hastaneye ablam şok olmuşş kuzumm,sağol canım dayımızın vefatı ile annemde ankarada olunca gece gece haber vermek istemedi ablam baktı hastanede enişteme yalnız,
Tatlı son dimii yasminn :26:hem ikram et hem bitti de
bi da olmasınnnn artıkk :)))))
tatlı sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
normale döndün artıkımm
evtt
sabırrrrrrrrrrrr
sağol lilicim,,mucır taş sıkışmış lastiğe ,,direksiyonu kırınca takla atmış arabadan fırlamış köy yolunda olmuş mobil çalışmaları oluyor köylere gidiyorlar haftada birgün,Allahtan arkasında diğer doktor arkadaşları varmış hemen ambulans çağırmışlar tedavi ve ilk müdahaleyi arkadaşları yapmış,ablama 1,5 saat sonra haber vermişler hastanedeyken,ablamı alıp getirmişler hastaneye ablam şok olmuşş kuzumm,sağol canım dayımızın vefatı ile annemde ankarada olunca gece gece haber vermek istemedi ablam baktı hastanede enişteme yalnız,
şşşt çılgın anne bi günaydın yok mu ?????
günaydın diycem de arkadaş yazdıklarını hızlıca okumaya çalışıyorum
beni özlememişsiniz hiç sormamışsınız da gözümden kaçmadı
hesabınızı dürücem sizin hee
günaydın kurtlu kuzular ,sevişgen ,kızışkanlar siziii
buyrun bir alıngan daha :)
hey dostum bu topice bi alıngan yeter heee ayağını denk al bakemmmm :)
laf arasında göz dağı da verdimm ohhh
dişler ne alemdeee ???????????
Kafama taş düştüü sankii bu topiğe bi alıngan yeter derkenn :26:
Akşam işten çıktığımı haber verdim beyfendiye saat 6'da..
Sonra 06:25 geçe ewdeydim.. ewe gelidm diye haber werdim...
Beyfendiden ses yok hala işten çıktığına dahil..
Normalde 18.30 kadar işten çoktan çıkmış olup, "aşkım bende çıktım işten" diye söylemesi gerekiyordu..
Dedim kesin bu işte bişi war, çektiğim o mesajları gıcık kapmış belli..
Neyse sabrettim, saat 7'ye kadar bekledim..
Baktım hala ses yok aradım, hemen açtı..
Normalde hep efendim aşkım diye açardı.. Sadece efendim diyerek açtı.. (Kendi kızardı bana ben bi keresinde efendim diye açtım diye, efendim mi olduk şimdi diye)
Sonra sordum ben işte buna;
-Aşkım napıyosun_ dedim
-İyiyim sen? dedi
-Yemek yedim bende, çıkmadın mı daha sen işten? dedim
-Hayır çıkmadım, çıkmakta istemiyorum oldu mu? dedi
-Nasıl yani? dedim
-Ne nasılı ya, ne nasılı yalan mı söylüyorum sana serwis gelmedi daha.. dedi
-Bende ne tersliyosun sen beni ya.. dedim
-Neden terlemicekmişimya, aptal aptal mesajlar atıyosun bana dedi..
-Oyuzden mi böyle saygısızca konuşuyosun bana dedim
-Ewet tamam mı ewet dedi..
-Senin ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum, gerçekten anlamıyorum hergün didişiyoruz dedi..
-Biz 4 aydır her Allahın günü didişmiyoruz bi kere, ama bu aralar bazı davranışlarından ötürü farklı düşünceler içerisine girdim dedim..
-Gir banane dedi.
-Bende iyi banane ise dedim..
-Hayret bişi ya dedi
-Bende sensin hayret bişi dedim
-9 gün oldu yanıp tutuşurdun beni görmek için ama bu sefer tık yok sende dedim.. İletişim sorunu yaşıyoruz dedim..
-Bi 9 gün daha gelmicem tamam mı oldu mu dedi (ama hani çocuklar inat ettiklerinde banane gelmicem işte der gibi söyledi)
-Bende kahkayı patlattım orda..
-Şuna bak ya dalga geçiyor dedi..
-Geçerim tabi, karşımda çocuk gibi inat eden koca bi bebek war dedim..
-Sonra dedimm bak seni özleyen bi hatun war burda..
-Söylemicem ben dedi..
-Söylemezsen söyleme allam yarabbim hay inadına dedim, dewam et uzatmaya dedim..
-Özledimm dedi sonra, annemler ewde yok, yemekte yok erkek kardeşime gidiyorum ben dedi..
-Bende iyi tamam dedim..
Sonra öyle kapattık işte.. Aradan 3,5 saat geçti.. Oğlum geldi.. Onunla ilgilendim..
Sonra yatağa yatırdım uykum geldi dedi paşam..
Bende yattım, mesaj çektim buna ben yatıcam oğlum geldi uyucaz diye..
Aradı bi 10 dk sonra..
Yiğenini sewiyormuş 10 aylık kardeşindeymiş hala..
Zaten ewe geçseydi kesin haber verirdi, biliyordum hala orda olduğunu..
Hmm tamam benim yerime de öp yiğenini dedim..
Sen ne yapıyorsun aşkım dedi..
Bende iyi ege geldi onunla ilgilendim şimdi de yatıcam dedim..
Tamam aşkım seni çok sewiyorum dedi..
Bende seni sewiyorum iyi geceler dedim kapattık..
Sabahta ben uyandırıyorum onu saat 7'de..
Efendim aşkım diye açtı, günaydın dedim günaydın dedi..
Benim ses uykulu, uykun mu war senin çok dedi, bende ewet işe gitmek istemiyorumm kalkasım yok dedim..
Hmm hadi kalkalım aşkım, tamam dedim öpüyorum kocaman dedim kapattıkk..
Çok üzün olduu ama ayrıntılı anlatacağıma söz vermiştimm
ablamın eşi dün akşam çok kötü kaza geçirmiş araba takla atmış arabadan fırlamışş şoktayızz ablam gece boyu hastanede başında bekledi yalnız hamile hamile haliyle,eniştem haber verilmesini istememiş,babam şeker hastası panik atağı var,ablamın k.pederide yeni stend takıldı kalbi var korkmasınlar diye söylemediler,büyük dayımız vefat etmiş annem ankaraya gitmiş cenazede,herşey üstüste geldi,şimdi annelere haber verildi ,annem ankaradan hemen otobüse bindi dönüyor,babamın daha haberi yok söylemiyorlar,ayağı kırılmış ,,diğer organları sağlam çok şükür ama ayağının işlev durumu şüpheli bugün öglen ameliyata alacaklar,,,dualarınızı esirgemeyin ne olur((((((((((((((((
buyrun bir alıngan daha :)
hey dostum bu topice bi alıngan yeter heee ayağını denk al bakemmmm :)
laf arasında göz dağı da verdimm ohhh
dişler ne alemdeee ???????????
ayy okurken hızlı hızlı okudum ,aman sonunda kötü birsey olmasın diye .iii ama gayet güzel ,sen bu aralar oglundan dolayı yıprandın ya lilyanaa ,onun da etkisi var ,davranısların degismiş olabilir yani . en önemlisi seni çok sevmesi yaaa .
ççoooook geçmiş olsunn ,allahım şifa versin bir an önce ,inş. ameliyatta başarılı gecer vefam .
bu arada günaydın demeyi unuttum ,günaydınnn güzelliklerrr ,özellikle lilyanayaa güzellik kelimesiii,
dün feysine baktımmm bebeeemm taş gibi hatun diye asıl sana derler
Ben de çok korktum zati ,dizlerim titredi ,dişlerim döküldü
hadi len ordan senden mi korkucam bacaksız
hepinizin ümüğünü sıkarım heee
tehdit öyle olmaz böyle olur :))
ben özlenmek isterim ,sevin beni ,ben garip ben yetim vay vayyyyy
dişime bi nane yapamadılar hamileyim diye ,3 diş çekilecek tel için ,doğumdan sonra gel dedi seksi dişçim
sonra eve gittim yattım biraz ,bulaşıklar bi yanda ev darmadağın ,hiç bir başak burcuna uygun değil ama sallamadım geberiyordum çünkiiiii:))
iyiy ki uyumuşum biraz kendime geldim
şuanda da elmam elimde yiyemedim ,bi yandan buraya yazıp bi yandan saçma bir yazı yazıyorum :)
başı ayrı sonu ayrı ,bizim müdürün işleri işte
ayy okurken hızlı hızlı okudum ,aman sonunda kötü birsey olmasın diye .iii ama gayet güzel ,sen bu aralar oglundan dolayı yıprandın ya lilyanaa ,onun da etkisi var ,davranısların degismiş olabilir yani . en önemlisi seni çok sevmesi yaaa .
ççoooook geçmiş olsunn ,allahım şifa versin bir an önce ,inş. ameliyatta başarılı gecer vefam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?