27 yaşındayımm, balık burcuyum, üsküp göçmeniyim, efendime söyliyim fotoğrafçı, grafiker ve pastacıyım2 yaşında bir meleğim var, adı Mira.. böyle yani :)
hele sıcacık bol susamlı pidee of of of,,,bide pide kızartması peynir çayla,,,vallahi şişecek şimdiii:)))
maşalllah canım çok yönlüsünn,,,bende 30 yaşındayım 4 yaşında paşam var,,özel bir şirkette santraldeyim,,prensese kim bakıyor
27 yaşındayımm, balık burcuyum, üsküp göçmeniyim, efendime söyliyim fotoğrafçı, grafiker ve pastacıyım2 yaşında bir meleğim var, adı Mira.. böyle yani :)
Bende makedonya göçmeniyim yugoslavya memleketim..
Hoşgeldin tekrar hemşerimm.
Arnavut kızıyızz bizz
valla halis mulis taş fırın pidesi olacakkk ,,,ayyy suu benimde tek sorun o,,,birde migren atağa geçtimi ben iptalllPastane pidesini sewiyorumm ben
Sanki o yada bi huzur kaplıyor içimi..
İnan acıkmıyorum, sadece zu zorluyor benii
Oda sıcaklardan
allah bağışlasıın..
ufaklığa babannesi bakıyo, üst katımda oturuyo zaten. rahatlıkla bırakabiliyorum çok şükür :)
valla halis mulis taş fırın pidesi olacakkk ,,,ayyy suu benimde tek sorun o,,,birde migren atağa geçtimi ben iptalll
ne güzelll ii anlaşıyorsan şanslısın ozaman canımm,,hangi şehirdensin
hoşgeldin sohbet muhabbetaranıza yeni katıldım bayanlar.. Konular ne, neler yapılır burada pek kavrayamadım ben ya :44:
Bekarım cnm ewli değilimm..(boşandım)hoşbulduk toprağım
sen ne iş yapıyosun? evli misin?
valla halis mulis taş fırın pidesi olacakkk ,,,ayyy suu benimde tek sorun o,,,birde migren atağa geçtimi ben iptalll
ne güzelll ii anlaşıyorsan şanslısın ozaman canımm,,hangi şehirdensin
hoşgeldin sohbet muhabbet
benimde 3,5 yaşında kızım var babanesi bakıyor
şu an benim evde bakıyor
normaldede yakın zaten bi sokak var aramızdaa
Bekarım cnm ewli değilimm..(boşandım)
5 yaşında bir oğlum war.
25 yaşındayım..
İlaç firmasında çalışıyorum toprağımm..
O baş ağrıları ilk zamanlar oluyor ama, hani vücut direniyorya o bakımdan..
Sonra normale dönüyoruzz bi şekilde Allah yardım ediyor kuzum ya
ne oldu ki kızzzzzzzzzzzzmrb bayanlar ben geldim amas çok üzgünümEki Görüntüle 971098
tabiki içim çok rahat kreşede baklaım bu sene düşünüyorum yaz tatili yapıp dönelim vericemallah bağışlasıın. Insanın içi rahat oluyo aiileden biri bakınca di mi? Ablam kızını 9 aylıkken yuvaya vermek zorunda kaldı, ben bile ne biçim ağlamıştım
valla şanslıyım o konuda baya, allah bozmasın :)
istanbuldayım ben. burda doğup büyüdüm.
Ne oldu yawmrb bayanlar ben geldim amas çok üzgünümEki Görüntüle 971098
ooh en rahatı
Bizim taraf genellikle böyle yakınına alır gelinleri..
Aynı apartmanda otururlarr
ne oldu ki kızzzzzzzzzzzz
tabiki içim çok rahat kreşede baklaım bu sene düşünüyorum yaz tatili yapıp dönelim vericem
artık büyüdü tatlımm
Ne oldu yaw
Neden kızz öyle dedinn
maşallahh bozmasın canım,insanın kendi kanından biri bakması kadar güzel kim bakabilir,,,gözünkapalı emanet ediyosundur hemvalla şanslıyım o konuda baya, allah bozmasın :)
istanbuldayım ben. burda doğup büyüdüm.
hemde nasıl sabır veriyor herşey bol bereketli huzurrr oluyorrrBekarım cnm ewli değilimm..(boşandım)
5 yaşında bir oğlum war.
25 yaşındayım..
İlaç firmasında çalışıyorum toprağımm..
O baş ağrıları ilk zamanlar oluyor ama, hani vücut direniyorya o bakımdan..
Sonra normale dönüyoruzz bi şekilde Allah yardım ediyor kuzum ya
mrb bayanlar ben geldim amas çok üzgünümEki Görüntüle 971098
dedemi kaybetmişizEki Görüntüle 971103 şimdi haber aldım ve en kötüsüde gurbetteyim gidemiyorum çok kötüyüm derdimi paylaşacagım kimsem yok burda Eki Görüntüle 971102
Hmm anladım cnm, eşinde mi göçmen pekiilk evlendiğimde uzakta oturuyorum, hamile kalınca kendim istedim taşınmayıdaha rahat böyle
dedemi kaybetmişizEki Görüntüle 971103 şimdi haber aldım ve en kötüsüde gurbetteyim gidemiyorum çok kötüyüm derdimi paylaşacagım kimsem yok burda Eki Görüntüle 971102
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?