Gelmiş kaç yaşına hala çalışıyor höküzzz öyle mii..yaptım canım baya uğraştım öğretmenle ama kimsenin umrunda değil tabiri caizse
velilerin bir kısmıyla öğretmen arasında kutuplaşma var bu sınavaa girenlerle daha çok anladığım kadarıyla
hekesin ağzı kulaklarında amam bizim öğretmenimiz çok iyi bilmem ne
öğretmen il ve ilçe genelinde sınıfı derece yapıyormuş bu sınav notlarıyla ve tüm okul bunu biliyormuş diye herkeste gereksiz bir memnuniyet
ama gel görki adam sınıfının yarısıyla yapıyor bunu
öğretmenle çok kavga ettim
artık ne arıyorum ne gidiyorum evde inanılmaz destek veriyoruz oğluşa babası ayrı ben ayrı
daha öncede yazmıştım zaten oğlumda dikkat dağınıklığı problemi var zaten
şimdi bunun üzerinden sınıfının değiştirmeye uğraşıcam ama bu durumu raporlamadan olmuyor
geçenlerde o yüzden gitmiştik doktora işte
adam 55 yaşında belki daha fazla
Cnm hoşgeldinn.slm kızlar nasılsınız....
ya bu durumdan artık cok sıkılıyorum...bu ne yaaa kacak gocek....
resmen ıs yerımden sogudum...
boyle yasak mı olur beeeee.....
hanı bazen gırıp slm verıyorum ve yazdıklarınıza cvp veremeden cıkmak zorunda kalıyorum ya...
kusura bakmayın olurmu....?
eğer zeliş dikkat dağınıklığını araştırısan çok güzel bilgiler bulursun
çocuğun davranışlarını düzeltmezsen
çocuğunu kontrol altına almazsan
ilaç ile nereyw kadar toparlayabilirsin
benim oğlana dikkat dağ.var dediler hiperaktive dediler dedilerde dediler
ama ben pes etmedimm hiç birzaman
ritalin verdiler çeyrek kullandım
çocuk o gece altına kaçırdı birdaha vermedim
sonra ünv has.prof.vardı zar zor rand.aldımm götürdüm oğlanı
ne dikkat eks ne hiper aktive çıktı
sadece rahat bir çocuk dedi olsa da olur olmasa da olur ama bir hafta gittik değişik değişik tesler yapıldı
ama ben takibimi hiç bırakmadımmm
[ı]canım çocuklar bizim sandığımızdan daha opjeksif bakabiliyorlar olaya.şöle düşünüyorum bu bahsettiğin ögretmen acaba tahtaya isimlerini yazarark,defteri kitabı çöpe atarak espri falan mı yaptığını düşünüyor olabilir çocuklar.yoksa şikayet ederdi oğlunda belliki seviyor .ama eskileri düşününcede şimdiki öğr.gerçekten çok ii biz küçükken ne dayaklar yerdik bi defteri evde unuttuk diye.hiç unutmuyorum 1.sınıftayım ya daha şaka gibi matematik işlemini yanlış yapmıştım bilmediğimden diil haa heyecandan(şimdiki çocuklar gibi açık büyümedikki konuşamazdık bile ögretmenle)doğru canım
biz geçen yıl başka bir okuldan geldik
bu sene ortasında sınıf değişikliği için dilekçe verdim ama olmadı
ama oğluş istemiyor sınıfının değişmesini
çocukta haklı sürekli yeni öğretmene öğrencilere alışmaya çalışıyor
ama her nasılsa öğretmenimi sevyorum diyeo
şuan pek istemiyor sınıf değişikliğini
o yüzden önümüzdeki yılı bekliyorum bende
hem şu rapor konusunu da halletmeye çalışıyorum
Gelmiş kaç yaşına hala çalışıyor höküzzz öyle mii..
Ya şurda okulun bitmesine bişi kalmadı ama seneye bu öğretmenle
dewam edicek misin :26:
Cnm hoşgeldinn.
Yok cnm kusura bakar mıyız hiçç
İş bu yapacak bişi yok..
İstediğin zaman gelll dikkat et kendinee
yaptım canım baya uğraştım öğretmenle ama kimsenin umrunda değil tabiri caizse
velilerin bir kısmıyla öğretmen arasında kutuplaşma var bu sınavaa girenlerle daha çok anladığım kadarıyla
hekesin ağzı kulaklarında amam bizim öğretmenimiz çok iyi bilmem ne
öğretmen il ve ilçe genelinde sınıfı derece yapıyormuş bu sınav notlarıyla ve tüm okul bunu biliyormuş diye herkeste gereksiz bir memnuniyet
ama gel görki adam sınıfının yarısıyla yapıyor bunu
öğretmenle çok kavga ettim
artık ne arıyorum ne gidiyorum evde inanılmaz destek veriyoruz oğluşa babası ayrı ben ayrı
daha öncede yazmıştım zaten oğlumda dikkat dağınıklığı problemi var zaten
şimdi bunun üzerinden sınıfının değiştirmeye uğraşıcam ama bu durumu raporlamadan olmuyor
geçenlerde o yüzden gitmiştik doktora işte
adam 55 yaşında belki daha fazla
Cnm hoşgeldinn.
İş bu yapacak bişi yok..
selam cnmmm
evet unuttun sandık biziiiii
ay demeyın boyle ne olur yaa...
en son gırdıgımde az kalsın yakalanıyodum ıdarı amıre....
ah ah ah
neler çektim nelerr
sagol canım....hoş geldin canımmm
üzme kendini yaaaa
artık ben umudumu kesmiştim senden valla boemmmm
[ı]aynı şey mi bilmiyorumyasminim bizim teşhisimiz 3,5 yaşında konuldu
ondan sonrada bir sürü doktora gitik uzmanına da prof.unada
hatta hastanelerden vazgeçim gelişim merkezlerine, oyunla eğitim merkezlerine gittik
eğer dikkat dağınıklığı düşük seviyede ise belki dediğin gibi davranış kontrolü ile düzleme söz konusu olabil,ir ama
bizdee oldukça yüksek seviyiyede canım ne yazık ki
zaten kullanılan ilaçlar ömür boyu değil davranış/dikkat alışkanlığı kazandırmak için
gerçekten çok farklı bir durum insan yaşamadan mümkün değil bilmiyor kii
benim oğlum öyle aman aman hiperaktivite boyutunda hareketli bir çocukta değildir
sorunumuzun asıl kaynağı dikkati odaklayamamak
bakalım önümüzdeki hafta prof. Lerden oluşan bir heyet görecek 3 gün önceden ilacıda bırakacağız kısmetse
Cnm hoşgeldinn.
İş bu yapacak bişi yok..
[ı]canım çocuklar bizim sandığımızdan daha opjeksif bakabiliyorlar olaya.şöle düşünüyorum bu bahsettiğin ögretmen acaba tahtaya isimlerini yazarark,defteri kitabı çöpe atarak espri falan mı yaptığını düşünüyor olabilir çocuklar.yoksa şikayet ederdi oğlunda belliki seviyor .ama eskileri düşününcede şimdiki öğr.gerçekten çok ii biz küçükken ne dayaklar yerdik bi defteri evde unuttuk diye.hiç unutmuyorum 1.sınıftayım ya daha şaka gibi matematik işlemini yanlış yapmıştım bilmediğimden diil haa heyecandan(şimdiki çocuklar gibi açık büyümedikki konuşamazdık bile ögretmenle)
beni tahtaya kaldırıp,kqafamı duvara vurmuştu ve ogün nefret etim hem okuldan hem ögretmenden.anneme söledim umursamadı bile.biri benim kızıma bunu yapacak ögrt.hayaını bitiririm yaa ne münasebet...
Yani velhasıl şimdi çocuklar kendini ezdirmez ezdirmesine de eğitimde ögretmen karekteri ve ögretme yeteneğide çok önemli[/ı]
yokluguna alışmak mısagol canım....
Yokluguma alıstınız yaneeeeeeeeeeeeeee....
Ewett cnm en kötü öyle yaparsınn..yok canım seneye başka sınıfa geçeriz heralde en kötü okulu değiştiririm
Boem sen ciddimisinnnmrb zelışcım...
durumuna gercekten cok uzuldum...
bana kalırsa o ögretmenın psıkolojık sıkıntıları var...
aklın yavrun da demı....
benımde dun okul konusunda canımı sıkan bır sey oldu...
gectıgımız hafta kızımın ogretmenı velı toplantısı yapmıstı,cocuklarınıza guvenın 3 yasında olabılırler ama bırakın uzerlerını kendılerı gıyıp cıkarsın,kucuk
tuvaletlerını yaptıkdan sonra bırakın kendı basına temızlensın dedı...
dun okuldan gelınce kızımı tuvalete goturdum...normalde zaten evde anlatarak temızlerım onu...
ama aksama kadar yavrum kendı temızlıgını kendı yaptıgı ıcın halıyle gelınce ozel bolgesı temızlenememıs oluyo...
kızımı temızlerken dedımkı;
annecım anlat bana okulda kendını nasıl temızlıyosun?
tuvalet kagıdıyla temızlıyorum annecım dedı....
pekı tuvalet kagıdı bıtmısse ne yapıyosun dedım....
ne dedı bılıyomusunuz,elbısesının kolunu cekıp,onunla sılıyomus yavrum kendını...
basımdan asagı kaynar su dokuldu kızlar ya...
kahretsın,artık calısmak hıc ıcımden gelmıyo...
Yasmin bakalım biz napıcaz, ilk okula başlayınca..işte böyleleri
çocukların gelecekleri ile oynuyorrr
ben varya resmen öğrt dövecektimmmm
sonra öğrendim ki öğr psikolojık sorunları varmış
kardeşi ölmüş
evini taşırken taşımacılar almış eşyalarını kayıplara karışmış
diğer öğrt desen ondan beter idi of offff
birde bu okul ant. dereceye girmiş okulll
yasminim bizim teşhisimiz 3,5 yaşında konuldu
ondan sonrada bir sürü doktora gitik uzmanına da prof.unada
hatta hastanelerden vazgeçim gelişim merkezlerine, oyunla eğitim merkezlerine gittik
eğer dikkat dağınıklığı düşük seviyede ise belki dediğin gibi davranış kontrolü ile düzleme söz konusu olabil,ir ama
bizdee oldukça yüksek seviyiyede canım ne yazık ki
zaten kullanılan ilaçlar ömür boyu değil davranış/dikkat alışkanlığı kazandırmak için
gerçekten çok farklı bir durum insan yaşamadan mümkün değil bilmiyor kii
benim oğlum öyle aman aman hiperaktivite boyutunda hareketli bir çocukta değildir
sorunumuzun asıl kaynağı dikkati odaklayamamak
bakalım önümüzdeki hafta prof. lerden oluşan bir heyet görecek 3 gün önceden ilacıda bırakacağız kısmetse
[ı]canım çocuklar bizim sandığımızdan daha opjeksif bakabiliyorlar olaya.şöle düşünüyorum bu bahsettiğin ögretmen acaba tahtaya isimlerini yazarark,defteri kitabı çöpe atarak espri falan mı yaptığını düşünüyor olabilir çocuklar.yoksa şikayet ederdi oğlunda belliki seviyor .ama eskileri düşününcede şimdiki öğr.gerçekten çok ii biz küçükken ne dayaklar yerdik bi defteri evde unuttuk diye.hiç unutmuyorum 1.sınıftayım ya daha şaka gibi matematik işlemini yanlış yapmıştım bilmediğimden diil haa heyecandan(şimdiki çocuklar gibi açık büyümedikki konuşamazdık bile ögretmenle)
beni tahtaya kaldırıp,kqafamı duvara vurmuştu ve ogün nefret etim hem okuldan hem ögretmenden.anneme söledim umursamadı bile.biri benim kızıma bunu yapacak ögrt.hayaını bitiririm yaa ne münasebet...
Yani velhasıl şimdi çocuklar kendini ezdirmez ezdirmesine de eğitimde ögretmen karekteri ve ögretme yeteneğide çok önemli[/ı]
mrb zelışcım...
durumuna gercekten cok uzuldum...
bana kalırsa o ögretmenın psıkolojık sıkıntıları var...
aklın yavrun da demı....
benımde dun okul konusunda canımı sıkan bır sey oldu...
gectıgımız hafta kızımın ogretmenı velı toplantısı yapmıstı,cocuklarınıza guvenın 3 yasında olabılırler ama bırakın uzerlerını kendılerı gıyıp cıkarsın,kucuk
dun okuldan gelınce kızımı tuvalete goturdum...normalde zaten evde anlatarak temızlerım onu...
ama aksama kadar yavrum kendı temızlıgını kendı yaptıgı ıcın halıyle gelınce ozel bolgesı temızlenememıs oluyo...
kızımı temızlerken dedımkı;
tuvalet kagıdıyla temızlıyorum annecım dedı....
pekı tuvalet kagıdı bıtmısse ne yapıyosun dedım....
ne dedı bılıyomusunuz,elbısesının kolunu cekıp,onunla sılıyomus yavrum kendını...
basımdan asagı kaynar su dokuldu kızlar ya...
kahretsın,artık calısmak hıc ıcımden gelmıyo...
bu ne yaaamrb zelışcım...
Durumuna gercekten cok uzuldum...
Bana kalırsa o ögretmenın psıkolojık sıkıntıları var...
Aklın yavrun da demı....
Benımde dun okul konusunda canımı sıkan bır sey oldu...
Gectıgımız hafta kızımın ogretmenı velı toplantısı yapmıstı,cocuklarınıza guvenın 3 yasında olabılırler ama bırakın uzerlerını kendılerı gıyıp cıkarsın,kucuk
Dun okuldan gelınce kızımı tuvalete goturdum...normalde zaten evde anlatarak temızlerım onu...
Ama aksama kadar yavrum kendı temızlıgını kendı yaptıgı ıcın halıyle gelınce ozel bolgesı temızlenememıs oluyo...
Kızımı temızlerken dedımkı;
Tuvalet kagıdıyla temızlıyorum annecım dedı....
Pekı tuvalet kagıdı bıtmısse ne yapıyosun dedım....
Ne dedı bılıyomusunuz,elbısesının kolunu cekıp,onunla sılıyomus yavrum kendını...
Basımdan asagı kaynar su dokuldu kızlar ya...
Kahretsın,artık calısmak hıc ıcımden gelmıyo...
Ewett cnm en kötü öyle yaparsınn..
Boem sen ciddimisinnn
Kreşe mi gidiyordu kızın..
Yaa başında öğretmen olması lazımmm...
KIyamam ben ona kıyamam yaa
Yasmin bakalım biz napıcaz, ilk okula başlayınca..
Bu iyi rahat günlerimiz biliyorumm
akşam arabalarla yarışçılık oynuyoruz babası polis biz kaza yapıyoruz babası bize ceza kesiyor felan arabadada oyuncak bebeğimiz var ,babası dedii oğlum bak bakalım kalbi atıyormu diye dinle dedi ,anne ölmüş bebek ölmüş dedi,babasıda öyle haber verilirmi oğlum annesine üzülecek dedii,,paşamda diyorki anne bebeğiniz birazcık ölmüş:)))koptuk gülmektennn
offffff ne sen sor ne ben söleyeyimmmmmmmmgulumsedim.bakalim benim kizim neler anlatacak .calisan anneler grubu ama cok gonderi var hepsini okuyamadim.cocuklariniz aksam eve geldiginizde size kapris yapip onu birakip gittiginiz icin anormal tepkiler veriyor mu arkadaslar ve bu sorunlar varsa nasil bas ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?