gelmemi heççç ee tanışalım cnm hamilesin galiba sen dimiikaydirigubbakcemile3müneccim gibi gacıyım yahuuuukaydirigubbakcemile3
walla öylekaydirigubbakcemile3 ben şefika ankaradayım 7 yıllık ewliyim hamileyim şu an 33 haftalık bi oqlum olucak inşallahh
ohhhhhhhhhh maşşallahh allahım nazarlardan sakınsın cnm doğum yakın desene bende emine cnm emoş de yeter 21 yaşındayımm cnm izmirdeyim benada dua et daa benimde olsun minişimm hayırlısıylakaydirigubbakcemile3
amin inşallah cnm allahım hayırlısıyla sanada tattırsın bu duyquyu*,,,
bende 2 senedir uqraştım bebek için şükür şimdi oldu inşallah hayırlısıyla birde doqarda...
ama bu tatlı telaşları sende yaşarsın inşallaahhh:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 bi avazda ayy annemin terimi bide ıhh demeden derler ya o nasıl olcakkaydirigubbakcemile3sa
inşallah cnm hımm seninki dönmedi demk cnmm döner inşallah kıss çıkmak istemeyomu ne rahat geldi senin göbik demekkikaydirigubbakcemile3ahhh demeden doqurmakk keşkeeeeeekaydirigubbakcemile3 ama herhalde imkansın inşallah bebqim dönerde bende normal doqururum:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hehe benim koçişkoda öle bekleyoo hayla beniii:roflol:kaydirigubbakcemile3ayy nerdeee keşke qelse eşim yattı çoktan bana bak oyalanma yatta belki uyursun dedi bende tamam sen yat qeliyorum dedim daha yatacaqım:roflol:
inşallah cnm hımm seninki dönmedi demk cnmm döner inşallah kıss çıkmak istemeyomu ne rahat geldi senin göbik demekkikaydirigubbakcemile3
demekki rahat qeldi ama çıksın artık walla bekleyecek sabrımız kalmadıııdelikafadulden
hehe benim koçişkoda öle bekleyoo hayla beniii:roflol:kaydirigubbakcemile3
hee tamam cnmgeldim cnm cewap werdim arkadaşa msj atmıştaa=)
desene seninkide benimki qibi yazık kız adamlaraakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee tamam cnm
kaydirigubbakcemile3yazık valla ama napalım yahu tiryakisi oldum bburanın illa girecm gezinecem bi yoksa uyku neyim girmeyoo gözümedelikafadulden
canım sen bebek için doktora fala qöründünmü yoksa düşünmedinizmi???
25709_377335845375_376000000375_5154928_5438277_n
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?