haydin kızlar sohbete gelin en geyik olanından

düşündük cnm düşünmezmiyizz ayy göründümde şuan askıda duruyo benim iş tp bebk yapmam gerek tüplerden ameliyat oldum sanırım açılmadı

allahım yardımcın olsun canım benim.o zamanlar çok zor iyi bilirim...
ama deniz çok iyi qeliyo biliyomusun ben denize qittim qeldim hamile kalmışım:CüvCüv:

ewet cnm biliyorum denizi yaz geldi artık her hafta giderimde inşallah vesile olur cnm baklım hayrlısı:sinifsinif:

inşallah allahım hayırlısıyla bu sene hamile kalırsın:Saruboceq:
bak hamilelerin duası kabul olurmuş ben senin için dua edicem hemde bak mubarek reqaip kandili qeldi inşallah sende hamile kalırsın böyle tatlı ikizlerin olsun inşalaallhhh

ayy cnmm allah razı olsunn yaa ayy azın bal börek yesin kıss ikizlerin didin ayy herkesler öle deyoo aneeammm bir beklerkene ikimi gelcek acepp zemuszemussositososito

ayy cnmm allah razı olsunn yaa ayy azın bal börek yesin kıss ikizlerin didin ayy herkesler öle deyoo aneeammm bir beklerkene ikimi gelcek acepp zemuszemussositososito

bilmem walla benim içime ölee doqdu saqlıklı sıhhatli en önemlisi hayırlı olsun ama ikiz olsunnn:ecrin_bebek::teytey:

bilmem walla benim içime ölee doqdu saqlıklı sıhhatli en önemlisi hayırlı olsun ama ikiz olsunnn:ecrin_bebek::teytey:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey:allahım ne muradın varsa versinn kıss morelbenım düzeldi yahuuuudelikafadulden

zaten sen sakın morelini bozma herşeyi oluruna bırak walla bilmem ben içime doqanı söylüyorum seninle daha şimdi tanıştım ama inşallaahhh allahın izniyle bu sene hamile olacaksınnnnnn:ecrin_bebek:zemuszemus

ohhhh ayy allahımmm kıss sen fal neyimde bakıyosundur heeee kaydirigubbakcemile2ayy inşallah cnm bu ay sanki ümitli gibiyim ayy acep hamile kadımmıki içine ne doğuyoo bilmiyorumkismilehımm çıtır anne olcan yanee ohh maşşallahhhh

Chance21 hoşgeldinn arkadaşımm buyur gel sende sohbetimize katıll

geldim emoş öbür topikteydim

karciçeyim hamilesin galiba darısı bize ıNŞALLAH bbanada dua et canım hamilelerin duası kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…