haydin kızlar sohbete gelin en geyik olanından

ikinizide solda sifırda bırakırım en güzel bn oynarımm

şaka şaka ne oynaması kız düğün falanmı var

dügün varmisda ske gilin orda ordan acildi konu.kiz bide hamile oryantekli die bisi var duydunmu hickaydirigubbakcemile2

valla ben bi kalksam evi süpürüp silip toz alacam tamam.ama kalkamiyomkaydirigubbakcemile3yarina birakmiyim pazar günleri evde olmuyoz.

valla öle canım pazar gnleri hiç çekilmioda bnm ki yarında çalıştığı için mecburen yapılcak bide p.tesi günüm var ev tertemiz olsun iice bidaha bişeye dokunmayım o gün ii olur

dügün varmisda ske gilin orda ordan acildi konu.kiz bide hamile oryantekli die bisi var duydunmu hickaydirigubbakcemile2
aaa o nee kııııııı hiç duymadım ii bişeyse öğreneyim bnde
yok cnm ben ankarada oturuyyorum
ayy ankarayı çok seviyorum bn teyzemler amcamlar falan hep ordalar neresindesin ankaranın
ooohhhh ne güzel gidin tatil yapın biraz dinlenin valla

valla canım bütün kışın acısını çıkartmak lazım

ben birtürlü sevemedim ama ne yapalım kader,istanbulda yaşıyordum evlenince ankaraya geldım.ben hasanoğlandayım cnm senin akrabaların nerede

internette gördüm bende oynama sekillerini falan gösteriyo.faydasi varmi tartisilir. olmasa bile hareket iste.

ben birtürlü sevemedim ama ne yapalım kader,istanbulda yaşıyordum evlenince ankaraya geldım.ben hasanoğlandayım cnm senin akrabaların nerede

insan bi sevemedimi zaten dahada sevilmio

bnm teyzem batıkentte amcamda etlikte oturuo geçen sene bu zmnlarda ordaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…