bide yarın büyük temizlik var evde die hiçbişeye elimi sürmedim bgn
ikinizide solda sifırda bırakırım en güzel bn oynarımm
şaka şaka ne oynaması kız düğün falanmı var
ske caanım diğer yazmışsın nerde oturuosun sendemi yurtdışındasın
emoş cadısıda denize gtmişş sezonu açtı artık
bizde haftaya gideriz belkiii
valla ben bi kalksam evi süpürüp silip toz alacam tamam.ama kalkamiyomkaydirigubbakcemile3yarina birakmiyim pazar günleri evde olmuyoz.
emoş cadısıda denize gtmişş sezonu açtı artık
bizde haftaya gideriz belkiii
ikinizide solda sifırda bırakırım en güzel bn oynarımm
şaka şaka ne oynaması kız düğün falanmı var
ay valla cok istiyom bende gitmeyi amaa:sinifsinif: bu sene artik hayal gibi benim yerimede gidin siz.
aaa o nee kııııııı hiç duymadım ii bişeyse öğreneyim bndedügün varmisda ske gilin orda ordan acildi konu.kiz bide hamile oryantekli die bisi var duydunmu hickaydirigubbakcemile2
ayy ankarayı çok seviyorum bn teyzemler amcamlar falan hep ordalar neresindesin ankaranınyok cnm ben ankarada oturuyyorum
ooohhhh ne güzel gidin tatil yapın biraz dinlenin valla
ay valla cok istiyom bende gitmeyi amaa:sinifsinif: bu sene artik hayal gibi benim yerimede gidin siz.
aaa o nee kııııııı hiç duymadım ii bişeyse öğreneyim bnde
ayy ankarayı çok seviyorum bn teyzemler amcamlar falan hep ordalar neresindesin ankaranın
valla canım bütün kışın acısını çıkartmak lazım
polim senin isminin yanına bir artı gelmiş acep niyekiakannehir
yaa canım bnde gideyim dedim ama dr.a srmayı unuttum denize grebilirmiyim die bşey olmaz heralde zaten hamileyken yüzmek iimiş yoksa arayıp sorsammı
arkadaş olmuşunuz ondankaydirigubbakcemile3
kız şakasınamı srmuştun yoksa bnde sazanlığımı gsterdim hmn
ben birtürlü sevemedim ama ne yapalım kader,istanbulda yaşıyordum evlenince ankaraya geldım.ben hasanoğlandayım cnm senin akrabaların nerede
internette gördüm bende oynama sekillerini falan gösteriyo.faydasi varmi tartisilir. olmasa bile hareket iste.
polim senin isminin yanına bir artı gelmiş acep niyekiakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?