- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
ay ne güzel ben erzuruma cok gittim geldim bilirim cogu yerini nasil begeniyormusun orayi.allah bagislasin buyümus artik yavrun.
canım gösterir merak etmee allah hayırlı e sağlıklı bir evlat versin herşeyden öncee allahım isteyen herkese versinn ya şöyle olsaydıı arkadaşıma dr cinsiyeti kız diyo herşey pembe alınyoo sonra doğuma gidiyo ve oğlu oluyo düşnsene hastanede erkek bebeğe mecburen pembe kıyafetleri giydiriyoar o yüzden beyaz en güelidir çocuklar için doğduktan sonraa istediğin renkk giydirirsin banada malum mu oldu nee birden içime kızın olacak gibi geldii
valla kiz herkes ayni seyi söylüyor esimde dahil yani aman hayirlisi tabi allah bu duyguyu tatma firsati verdi bizde cinsiyyet düsünup duruyoz.evet en güzel ve bebege yakisan en guzel renk beyaz.olumunekankayizsmile
Erzurum çok güzel fakat çok soğuk bir yer doğunun parisi burasıı kış berbat geçiyo ama yazları çok güzell ben beğeniyorum erzurumu 2 senedir burdayız daha 3 senemiz daha varr hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin rabbim Erzuma gezmeyemi geldin akraba falan mı var buralardaa olumunekankayizsmile
sağol bi tanemm evet büyüdü minik paşamm seninkide hele bi doğsun bakk gözünü aç kapat hemen büyüyolarr sonra hızına yetişemiyosun bende 2 .ci düşünüyorumm bakalım nasip
kız erkek hiç farketmez inan bir bebişnin olması allahın bi lutfu ama vallahi demekki herkese malum oldu yazarken birden kzıın yazmışım sildim sonra banada dedim kız malum oldu bakalım ne olacak eli ayağı düzgün olsunn yavrunun inşalahh
hemde nasi soguk orasi özellikle aliskin olmayan biri icin zor .benim asil memleket karsin bi ilcesi gezmeye gelir giderdik oraya,doktor kontrolune gelir giderdik,iki kardesim buharada dogdu,arkadasim var orada ve en sonda dügün alis verisimi oradan yapmistik.
allah insallah nasip ederde kizin olur bitanede.:ecrin_bebek:
hadi yaaa benimde oğlumun dr buharadaa ne güzell
öyleemi ne güzell canım ben çıkıyorum şimdi oğulumun karnını doyurayım gelirim yinee öpüyorum seni kocaman tanıştığıma memnun oldumm
selam selam topiğimizin güzel bayanları hepinizi öpüyorumolumunekankayizsmile
slmmm hanımlarr burda muhabet koyu bende geliyim dedim tabi kabul ederseniz aranızaa
hogeldiiiiinalkisalkisalkis
hoşbuldum guzuuuuummmm:teytey:
canım geçmiş olsun ılık suyun içine biraz limon sık iç boğazların rahatlasın birazz opuyorumnanaktan
nerdesin kiz nasilsinyoksa ev isimikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?