haydin kızlar sohbete gelin en geyik olanından

ay ne güzel ben erzuruma cok gittim geldim bilirim cogu yerini nasil begeniyormusun orayi.allah bagislasin buyümus artik yavrun.

Erzurum çok güzel fakat çok soğuk bir yer doğunun parisi burasıı kış berbat geçiyo ama yazları çok güzell ben beğeniyorum erzurumu 2 senedir burdayız daha 3 senemiz daha varr hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin rabbim Erzuma gezmeyemi geldin akraba falan mı var buralardaa olumunekankayizsmile

valla kiz herkes ayni seyi söylüyor esimde dahil yani aman hayirlisi tabi allah bu duyguyu tatma firsati verdi bizde cinsiyyet düsünup duruyoz.evet en güzel ve bebege yakisan en guzel renk beyaz.olumunekankayizsmile

sağol bi tanemm evet büyüdü minik paşamm seninkide hele bi doğsun bakk gözünü aç kapat hemen büyüyolarr sonra hızına yetişemiyosun bende 2 .ci düşünüyorumm bakalım nasip

valla kiz herkes ayni seyi söylüyor esimde dahil yani aman hayirlisi tabi allah bu duyguyu tatma firsati verdi bizde cinsiyyet düsünup duruyoz.evet en güzel ve bebege yakisan en guzel renk beyaz.olumunekankayizsmile

kız erkek hiç farketmez inan bir bebişnin olması allahın bi lutfu ama vallahi demekki herkese malum oldu yazarken birden kzıın yazmışım sildim sonra banada dedim kız malum oldu bakalım ne olacak eli ayağı düzgün olsunn yavrunun inşalahh

hemde nasi soguk orasi özellikle aliskin olmayan biri icin zor .benim asil memleket karsin bi ilcesi gezmeye gelir giderdik oraya,doktor kontrolune gelir giderdik,iki kardesim buharada dogdu,arkadasim var orada ve en sonda dügün alis verisimi oradan yapmistik.

sağol bi tanemm evet büyüdü minik paşamm seninkide hele bi doğsun bakk gözünü aç kapat hemen büyüyolarr sonra hızına yetişemiyosun bende 2 .ci düşünüyorumm bakalım nasip

allah insallah nasip ederde kizin olur bitanede.:ecrin_bebek:

amiiiin zemuszemuscanim cok saol.

hadi yaaa benimde oğlumun dr buharadaa ne güzell

öyleemi ne güzell canım ben çıkıyorum şimdi oğulumun karnını doyurayım gelirim yinee öpüyorum seni kocaman tanıştığıma memnun oldumm

Son düzenleme:
selam selam topiğimizin güzel bayanları hepinizi öpüyorumolumunekankayizsmile

nerdesin kiz nasilsin yoksa ev isimikaydirigubbakcemile3

dün akşam birton misafirim vardı,
canım çıktı valla,ama olsun allah yokluğunu göstermesin buyursun gelsinler başımın üstünde yerleri var.gecede mutfağı topliyim fala geç yattım biraz bu sabahta haliyle geç uyandım,koçişte geç gitti işe biraz keyif yaptık anlıcan.
sen nasılsın bitanemolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…