Hayın ve fesatmışım kaynanama göre...Boşanmak istiyorum.

KaradenizliBayan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2017
113
151
103
33
(Güncelleme sayfa 9'da orayı okuyabilirsiniz bu 2 2017'de olan bir şey)

Yurtdışına gelin geldim ama mutsuzum eşimin ailesinden çok çekiyorum aynı evde yaşıyoruz(evimiz düzelene kadar)ama hayatım kabusa döndü ve her şey berbat kaynanam hasta ayakta duramıyor hiç bir şey yapmaz rahatsız görümcem akşama kadar yatar yardım etmez ama beni kullanmayı çok iyi biliyorlar neyse bugün mutfakta yemek yapıyorum küçük evli görümcem geldi salonda konuşuyorlar masa örtüsünden çıktı konu ben bu gelin kadar hayın ve fesat birini görmedim üç tane masa örtüsü varmış koysaya dedi masaya(geçen gün birini koyacakken bana koyma biz alacağız dedi) ağlamaktan gözlerim şişti.. küçük görümcem anladı duyduğumu mutfakta durumu düzelmeye çalıştı ama iş işten geçmişti... artık sabredecek gücüm kalmadı çok severek evlendim ama her şey umduğum gibi kalmıyor maalesef eşime gelince sevdiğim adam yerine sanki başka biri geldi herkesin içinde bana bağırdı çağırdı kaç kere benim borçlarım var beğenmiyorsan başka adama git dedi.. meğer 10.000 euroya yakın kumar borcu varmış ben bunu evlendikten sonra öğrendim her gün yeni bir şey öğrenmekten daha acısı olamaz her gün yeni borcu çıkıyor boşanmak istiyorum ama oturum iznim gelmedi daha gelince söyleyeceğim ve boşanacağım bunaldım artık ağlıyorum:KK43: 3 aylık aile birleşimi vizem de bitti:KK43: eşim bensiz yapayacağını beni çok sevdiğini söyledi geçen gün boşanma konusunda ağzını aradım sizce nasıl söylemeliyim boşanmak istediğimi oturumum gelmeden söyleyemem yalnız çünkü havalanında kaçak sanarlar beni vizesinin süresini dolduğunu görünce çalışanlar hiç değilse oturum iznim gelsin sorun çıkmadan Türkiyeye döneyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke şimdi gidebilsem :KK43:
cok zor gurbette bu bosanma tr ye donme olaylari benim kuzenimde yillar once viyanadan esi evde uyurken bir cantasini alip turkiyeye dondu gizlice cunku esi psikopat cikti yani asla normal sekilde bosanip ayrilip gelemezdi tr ye o yuzden gizlice geldi ama 7 sene oldu halen bosanamadi onun vize sorunu yoktuda hakim bosamadi cunku esi bosanmak istemedigini iöne surdu ve hakim adamdan yana dosyayi kapatti simdi kuzenim 2019 u bekliyo bosanmak icin olan yillarina oldu

Ilk firsatta kac canim madem hemen olmuyor bir sure daha idare et ne o yurt disina gelin almis anne baktirip hizmetcilik mi yaptiriyor ev ayrilmazsa olmaz bu is de bir acik kapi birak.s bu zamanda kimse kimseye tahammul edemez hic kolay degil

Back
X