Hayın ve fesatmışım kaynanama göre...Boşanmak istiyorum.

Maalesef bu gurbetçi aileler Türkiye'den gelin alana kadar her şeylerini saklıyor ve çok farklı davranıyorlar. Düğünden sonra çok farklı yüzleri ortaya çıkıyor. Siz siz olun görücü usulü olarak gurbetçi bir aileye gelin gitmeyin.... Muhakkak istisnalar vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz...
Nerdeyse ailelerin tamami kendi koyunden yada akrabalardan "seciyor" gelini damadi ..
Pazara cikmis gibi ..gidip alip geliyorlar ..
Hani ask ...nerde sevgi ... Hayatinda iki defa gordugu biriyle yola cikiyor ...
Erkek geldigi gibi hemen ise basliyor ...
Kizlar ev hanimi oluyor , sansli olanlar kursa gidiyor ...
Cocuk icin calismalar basliyor ...
Kultur olarak tamamen farkli
Normal olarak uyum saglamakta zorlaniyorlar
Konu sahibi ayri eve cikma sansi bile olmamis
Hizmet ediyorsun kiymet bilinmiyor
hakaretler yenilir yutulur cinsten degil ...
Turkiye'deki aileler evliligin yurumedigini bile bile evlatlarini geri cagirmazlar ...
Sabret cocuk olunca duzelir ..
Gelirin de olur bizde faydalaniriz yonunde calisiyor kafalar ...
Gelenlere yazik oluyor gercekten ...

Yurtdışına gelin geldim ama mutsuzum eşimin ailesinden çok çekiyorum aynı evde yaşıyoruz(evimiz düzelene kadar)ama hayatım kabusa döndü ve her şey berbat kaynanam hasta ayakta duramıyor hiç bir şey yapmaz rahatsız görümcem akşama kadar yatar yardım etmez ama beni kullanmayı çok iyi biliyorlar neyse bugün mutfakta yemek yapıyorum küçük evli görümcem geldi salonda konuşuyorlar masa örtüsünden çıktı konu ben bu gelin kadar hayın ve fesat birini görmedim üç tane masa örtüsü varmış koysaya dedi masaya(geçen gün birini koyacakken bana koyma biz alacağız dedi) ağlamaktan gözlerim şişti.. küçük görümcem anladı duyduğumu mutfakta durumu düzelmeye çalıştı ama iş işten geçmişti... artık sabredecek gücüm kalmadı çok severek evlendim ama her şey umduğum gibi kalmıyor maalesef eşime gelince sevdiğim adam yerine sanki başka biri geldi herkesin içinde bana bağırdı çağırdı kaç kere benim borçlarım var beğenmiyorsan başka adama git dedi.. meğer 10.000 euroya yakın kumar borcu varmış ben bunu evlendikten sonra öğrendim her gün yeni bir şey öğrenmekten daha acısı olamaz her gün yeni borcu çıkıyor boşanmak istiyorum ama oturum iznim gelmedi daha gelince söyleyeceğim ve boşanacağım bunaldım artık ağlıyorum:KK43: 3 aylık aile birleşimi vizem de bitti:KK43: eşim bensiz yapayacağını beni çok sevdiğini söyledi geçen gün boşanma konusunda ağzını aradım sizce nasıl söylemeliyim boşanmak istediğimi oturumum gelmeden söyleyemem yalnız çünkü havalanında kaçak sanarlar beni vizesinin süresini dolduğunu görünce çalışanlar hiç değilse oturum iznim gelsin sorun çıkmadan Türkiyeye döneyim

Oturum izniniz ne zaman gelecek? Haklısınız çekmek zorunda değilsiniz. Kumar bir hastalık çünkü. Asla bırakamıyor bi kere bulaşan. Üstelik size beğenmiyorsan başka bir adama git diyen biri için mücadele etmeye değmez. İnsan ne olursa olsun ne kadar kızarsa kızsın eşine böyle bir cümle kurmaz. Görümcenleri kayınvalideni de Allah’a havale et.

Kacis surecini soruyorsunuz ama cevap yok .........Gizli 🙈
Konu sahibi görmemiş olamaz mi? Anlatir yani ama anlamadığım kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez yorumlarin birkaçında alayci tavır görüyorum.oturum nelere kadirsin vs gibi. Bir ülkeden cikip gelmek bunlar kolay seyler mi? Parasi yokmuş kadinin ucak bileti sakizla alinmiyor ki kadin belki para biriktirdi. Cebinde para yoksa tr sınırlarında otobüse bile binipte baska sehire gidemeyiz. Bu kadar acimasiz yorumlar yapilmamali. Orda kalmak icin bir çabası olsaydi orda kalırdı kaçarak gelmezdi

Kımsenın sizi kullandığı yok, bılerek evlenmıssınız. Hizmet edeceğinizi en basından biliyor olmanız lazım.
Bana "begenmıyorsan baska adama git" diyen adama da kadınlık yapamam acıkcası. Hayat arkadası olamam sevemem, sevısemem... Kendısı tam bi pezevenge donusur gozumde, saygım sıfırlanır. Bosarım.
En kisa zamanda kurtulman dılegıyle.

Konu sahibi görmemiş olamaz mi? Anlatir yani ama anlamadığım kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez yorumlarin birkaçında alayci tavır görüyorum.oturum nelere kadirsin vs gibi. Bir ülkeden cikip gelmek bunlar kolay seyler mi? Parasi yokmuş kadinin ucak bileti sakizla alinmiyor ki kadin belki para biriktirdi. Cebinde para yoksa tr sınırlarında otobüse bile binipte baska sehire gidemeyiz. Bu kadar acimasiz yorumlar yapilmamali. Orda kalmak icin bir çabası olsaydi orda kalırdı kaçarak gelmezdi
Sizde konu sahibi gibi
isinize geleni gormussunuz
Diger yorumumu degil
Alay soz konusu bile degil
gercekler acitir herkes kaldiramaz
NOKTA ....

Yurtdışına gelin geldim ama mutsuzum eşimin ailesinden çok çekiyorum aynı evde yaşıyoruz(evimiz düzelene kadar)ama hayatım kabusa döndü ve her şey berbat kaynanam hasta ayakta duramıyor hiç bir şey yapmaz rahatsız görümcem akşama kadar yatar yardım etmez ama beni kullanmayı çok iyi biliyorlar neyse bugün mutfakta yemek yapıyorum küçük evli görümcem geldi salonda konuşuyorlar masa örtüsünden çıktı konu ben bu gelin kadar hayın ve fesat birini görmedim üç tane masa örtüsü varmış koysaya dedi masaya(geçen gün birini koyacakken bana koyma biz alacağız dedi) ağlamaktan gözlerim şişti.. küçük görümcem anladı duyduğumu mutfakta durumu düzelmeye çalıştı ama iş işten geçmişti... artık sabredecek gücüm kalmadı çok severek evlendim ama her şey umduğum gibi kalmıyor maalesef eşime gelince sevdiğim adam yerine sanki başka biri geldi herkesin içinde bana bağırdı çağırdı kaç kere benim borçlarım var beğenmiyorsan başka adama git dedi.. meğer 10.000 euroya yakın kumar borcu varmış ben bunu evlendikten sonra öğrendim her gün yeni bir şey öğrenmekten daha acısı olamaz her gün yeni borcu çıkıyor boşanmak istiyorum ama oturum iznim gelmedi daha gelince söyleyeceğim ve boşanacağım bunaldım artık ağlıyorum:KK43: 3 aylık aile birleşimi vizem de bitti:KK43: eşim bensiz yapayacağını beni çok sevdiğini söyledi geçen gün boşanma konusunda ağzını aradım sizce nasıl söylemeliyim boşanmak istediğimi oturumum gelmeden söyleyemem yalnız çünkü havalanında kaçak sanarlar beni vizesinin süresini dolduğunu görünce çalışanlar hiç değilse oturum iznim gelsin sorun çıkmadan Türkiyeye döneyim
Yani beni taslayacaklar ama bence o agzindan umarsizca cikan bir cumledir baskasina git domuz mu ki bu..Ayrica kv gorumce icin yuvani yikma cok yeni zamanla oturur taslar ama borcu var bu adamdan olmaz diyorsan da iznin gelir gelmez kibar bir dille sebeplerini sayarak ayril kimsende yoksa oralarda sinirlendirme ya da tatile gidiomus gibi yap bi daha dönme

Sizde konu sahibi gibi
isinize geleni gormussunuz
Diger yorumumu degil
Alay soz konusu bile degil
gercekler acitir herkes kaldiramaz
NOKTA ....
Neden işime geleni göreyim konu benim değil ki hadi kulaklarımi kapatmak görmek istemeyim.
Ilk okuduğumda konusunu 2017 ydi heralde ve parasinin olmadığını yazmıştı şartları beklemiştir. Ben sizi alıntılayarak yazdim, kimin yazdığına da bakmadim "oturum nelere kadirsin " sizsesiniz bilmiyorum( birazdan bakacam ) . Oturum icin cekilmeyecek şeyler var tek amac oturum vs değil bana göre.

Öncelikle Herkese merhaba... Alman Konsolosluğu 90 günlük bir geçici aile birleşimi vizesi vermişti. Onun suresi dolacağı için ben ülke dışına çıkamadım bir de yabancılar polisine ilk defa gidip oturum alacaktık o zaman daha gelmemişti O yüzden ilk zamanlar kaçamadım.. Eşim ile ile Düğünden 10 gün sonra Almanya'ya giriş yapmıştım 6 Eylül 2017 tarihinde.. beni zorlu bir süreç beklediğini geldikten 3 gün sonra anladım İlk baş pes etmedim sonuçta severek evlenmiştim.. konu başlığından anlaşıldığı gibi birçok konuda sınandım bu Konu başlığı hiçbir şey değil daha... kaynanam olsun evli Görümcem olsun bayağı bir üstüme üstüme geldiler bazı konularda... her defasında eşime Bana sahip çık dedim ama o hiç oralı olmadı kaç kere uyardım onu bana sahip çık bana sahip çıkmazsan bir gün ansızın çıkar giderim dedim oralı olmadı Neyse bir sene boyunca öyle böyle sabrettim Tamam dedim Sen artık hakkını kaybettin Sonuçta bir sene uzun bir zaman düzele bilirdi Seven insan her türlü düşünebilir di Eşim rahatsız bu tavrımdan düzelmeliyim ona karşı dürüst olabilirim diyebilirdi... neyse aradan uzun bir zaman geçti kayınbaba hayatını kaybetti rahatsızlığından dolayı... hepimiz üzüntü içindeydik doğal olarak Sonuçta bir insan canı idi.. vefat ettikten sonra hepsi cephe almış gibi üstüme üstüme geliyor da aynı evde yaşama konusunda neymiş kayınvalide ve bekar görümce evde yalnızmış hep beraber oturmalıymış 3 katlı tripleks ev de... ben eşime ev üstüne ev olmayacağını defalarca anlattım bizim özelimiz olacağını söyledim ama eşim onların yanında direk bana bu evin reisi benim ben ne dersem o olur O yüzden aynı evde yaşayacağız gibi tavır sergiledi Görümcem elti herkes orada... bunları özel olarak başbaşa konuşsak dediysem bile Onlar benim ailem onlardan gizli saklı konuşmak istemiyorum gibi bir tavır sergiledi Ben de dedim ki onlar ailen Tamam ona bir şey demiyorum ama ben de senin karınım dedim... her bir tartışmamızı ailesine yansıtıyordu Yapma etme dedikçe yansıtıyordu en sonunda Bu böyle olmayacak dercesine Almanya'da yaşayan tanıdığımı aradım ve buradan kaçmak istediğimi yoksa kendime bir şey yapmaktan korktuğumu söyledim sağ olsun Sen merak etme Ben seni Türkiye'ye teslim edeceğim dedi ve bana yardım etti uçak biletimi aldım.. 15 09 2018 tarihinde eşim uyuyordu bir gün öncesinden ona Yarın evin eksiklerini olduğunu ve kendime bir şeyler bakacağımı söyledim O da tamam yarın sabah gidersin dedi Ondan sonra anneme geçeriz beraber dedi Ben de tamam dedim.. o uyurken önemli eşyalarımı poşetin içine doldurdum geriye kalan hepsi Almanya'da kaldı uyanana kadar zaten çoktan uçağa binmiştim mektup bıraktım hemen bulamasın diye mutfakta gereç çekmecesine koydum Sonra ona mektubun olduğu yeri tarif ederek telefon ile mesaj attım ona uçağın kalkmasına yakın .. sonra telefonu kapattım.. Ben zaten ben Türkiye'ye gelirken herkesi ayağa kaldırmış.. Bir sene boyunca ailemi doğru dürüst aramamıştı o gün kıymetli oldu herkesi aradı.. büyük abimin zaten tek bir lafı ona yetti kaçırana kadar ne yaptın o kolay kolay kaçmazdı ne yaptın da kızı kaçırdın Kumar mı oynadın gibi laflar söylemiş o da itiraf etmiş kumar borcu olduğunu bir de yaşadıklarımızı itiraf etmiş... kaçtıığım zamandan bu yana kadar her defasında yalvardılar bir daha olmayacak Lütfen gel işte istediğiniz kadar uzağa taşının bizimle işiniz olmasın yeter ki sen bizim oğlumuza abimize geri dön diye çok yalvardılar ama ben hayır dedim dönmeyeceğim dedim çünkü orada onlara çok şans verdim onlar her defasında beni ve ailemi Hedef almıştı.... Duyduğuma göre 3 ay önce kendine Alman sevgili bulmuş ve onunla yaşıyormuş onu ıspat etmeye çalışıyorum ..Türkiye'deki çeyizlerimi aldım sıra Almanya'daki Çeyizlerimde ve kumara verilen altınlarımda.. Şuan çekişmeli olarak davamız sürüyor ilk duruşmam oldu sadece avukatım katıldı... 2.duruşmaya şahitler ile(Almanyada olaya şahit olan 2 tanıdığım ile) beraber gireceğiz ocak ayında...

oturum izni denilen lanet şey maalesef 3 günde gelmiyor siz muhtemelen o zamana kadar çocuk yaparsınız veya yaptılırsınız veya çocuk olsun daha kolay alırsın derler, kandırılırsınız. kimsenin yuvası bozulsun istemem ama vizeniz olmasa bile çıkış yapabilirsiniz Türkiyeye.

oturum izni denilen lanet şey maalesef 3 günde gelmiyor siz muhtemelen o zamana kadar çocuk yaparsınız veya yaptılırsınız veya çocuk olsun daha kolay alırsın derler, kandırılırsınız. kimsenin yuvası bozulsun istemem ama vizeniz olmasa bile çıkış yapabilirsiniz Türkiyeye.
Konu eski biri soru sormuş onu cevapladım sonra zaten yazanlar olmuş onlara cevap verdim... çocuğum yok şu an boşanma davam sürüyor ve oradan geleli bir sene oldu.

Konu eski biri soru sormuş onu cevapladım sonra zaten yazanlar olmuş onlara cevap verdim... çocuğum yok şu an boşanma davam sürüyor ve oradan geleli bir sene oldu.

çok özür dilerim yeni konu sanmıştım oturum izni konusunda 10 yıl belki daha fazla çile çekmiş biriyim. umarım çok çok daha mutlu olursunuz :KK200:

çok özür dilerim yeni konu sanmıştım oturum izni konusunda 10 yıl belki daha fazla çile çekmiş biriyim. umarım çok çok daha mutlu olursunuz :KK200:
Önemli değil bilirsiniz yani bazı eski konular Hemen öne geliyor ve Sanki bugün yaşanmış gibi olabiliyor bazı üyeler tarafından... sayfa 9'a bakarsınız açıklama yaptım zaten nasıl bir süreç ile karşılaştığımı anlattım

İthal gelin ve damatların mutlu olduğunu hiç duymadım, zaten hiç umduklarını bulmazlar,
Çok mutsuzsan boşan eşin kumarbazmış zaten defolu olmasa gelip memleketten kız almazlar, zaten ya alkolik yada uyuşturucu müptelası olurlar ya da boşanmış

İthal gelin ve damatların mutlu olduğunu hiç duymadım, zaten hiç umduklarını bulmazlar,
Çok mutsuzsan boşan eşin kumarbazmış zaten defolu olmasa gelip memleketten kız almazlar, zaten ya alkolik yada uyuşturucu müptelası olurlar ya da boşanmış
Çok şükür kaçtım oradan boşanma davam var.

Back
X