- 4 Ağustos 2012
- 141
- 117
- 103
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
Bugün komşuma uğradım diğer komşularda orada toplanmış.. Bi kadın var her gördüğünde yok mu çocuk diye soruyor. Valla bu sefer dayanamadım sanane dedim sanane.. Sürekli çocuk sahibi olmayan birine niye çocuğun yok diye sormak çok ayıp dedim bunu düşünemiyormusun dedim. Belki çocuğum olmuyor belki istemiyorum sanane seni niye enterese ediyor dedim. kadın şok hiç sesini çıkaramadı ohh iyi yaptım. sizene arkadaş..Böyle insanların özel alanlarını merak eden tiplere inanaılmaz gıcık oluyorum
Ya benim çocuk istediğimi biliyorlar, moral vermeye mi çalışıyorlar da öyle diyorlar bilmiyorum ama artık çocuk konusu açılınca daralıyorum.Dışlanmış oluyorsun çünkü, bir şey desen senin çocuğun yok, anne olunca anlarsın denilecek demesen kıskanıyor da ondan mı konuşmuyor denilecek öyle arada derede kalıyorum yani.
insanları anlamak gerçekten çok zor. bana da oluyor çok fazla. ilk zamanlar çok umursamıyordum istemiyoruz falan diyordum ama şimdi 1 senedir denememize rağmen olmuyor ve artık bu tarz şeyler beni çok incitiyor.bunu syleyenlerin çoğu da çocuğu olanlar. bak ben nasıl doğurdum sen neden doğurmuyorsun diye üstünlük sağlamaya çalıştıklarını düşünüyorum bu şekilde. inşallah isteyen herkese Rabbim nasip etsin...
oohhh az bile demişsin desydin ki biz sapığız aslında ikimizin de tercihleri farklıBugün komşuma uğradım diğer komşularda orada toplanmış.. Bi kadın var her gördüğünde yok mu çocuk diye soruyor. Valla bu sefer dayanamadım sanane dedim sanane.. Sürekli çocuk sahibi olmayan birine niye çocuğun yok diye sormak çok ayıp dedim bunu düşünemiyormusun dedim. Belki çocuğum olmuyor belki istemiyorum sanane seni niye enterese ediyor dedim. kadın şok hiç sesini çıkaramadı ohh iyi yaptım. sizene arkadaş..Böyle insanların özel alanlarını merak eden tiplere inanaılmaz gıcık oluyorum
agzına saglık iyi yapmışssın vallaBugün komşuma uğradım diğer komşularda orada toplanmış.. Bi kadın var her gördüğünde yok mu çocuk diye soruyor. Valla bu sefer dayanamadım sanane dedim sanane.. Sürekli çocuk sahibi olmayan birine niye çocuğun yok diye sormak çok ayıp dedim bunu düşünemiyormusun dedim. Belki çocuğum olmuyor belki istemiyorum sanane seni niye enterese ediyor dedim. kadın şok hiç sesini çıkaramadı ohh iyi yaptım. sizene arkadaş..Böyle insanların özel alanlarını merak eden tiplere inanaılmaz gıcık oluyorum
Seni cok iyi anliyorum cok iyi yapmissin. İnsanlara dert oluyo su ozel hayat ona sinir oluyorum. Benim esim kaptan. Adam 6 ay evde yok. Bana bile soruyolaardi bebek yok mu diye. Sanki dunyanin obur ucundan zarfa koyup gondercek adam ya. Bu insanlar bi alem...Bugün komşuma uğradım diğer komşularda orada toplanmış.. Bi kadın var her gördüğünde yok mu çocuk diye soruyor. Valla bu sefer dayanamadım sanane dedim sanane.. Sürekli çocuk sahibi olmayan birine niye çocuğun yok diye sormak çok ayıp dedim bunu düşünemiyormusun dedim. Belki çocuğum olmuyor belki istemiyorum sanane seni niye enterese ediyor dedim. kadın şok hiç sesini çıkaramadı ohh iyi yaptım. sizene arkadaş..Böyle insanların özel alanlarını merak eden tiplere inanaılmaz gıcık oluyorum
Ben sana söyleyeyim herkes cesaret edip söyleyemez şimdi seni kıskanıyorlar biraz bebek olunca çoğu şeyden kısıtlanıyorsun misal belki 4 5 aydır göremediğim çok yakın arkadaşlarım var ne evim uygun olabiliyor ağırlayabiliyorum ne de dışarı çıkıpta istediğim şekilde bir kahve içebiliyorum. Eşime zaman ayıramıyorum eskisi gibi olmuyor hayat kısaca. Ama değer mi tabi ki değer. Yine de insanoğlu doyumsuz illa her şey bir anda olsun istiyor. Birde çocuk sahibi olmak bir mertebe gibi düşünülüyor nasıl evlenince ben evlendim naber siz evlenemediniz tribi yapılıyorsa bu da öyle bir şey.
Herkes bu kafada mı kesinlikle değil ama şimdilik çoğunluk böyle.
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebek sahibi olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?