Hayır Sanane....

Ohh ağzına sağlıkkk

ultrason cihazı yaa valla ya, Allahım inşallah nasip eder de doğruruz.

kusura bakmayın ama kahkaha attım
manyaklıkta zirve
atılmayacak gibi değil gerçekten. yaa sabır

aynı ben

o dediğinizi de yaptım ama dediğim gibi kadın anlamıyor. en son kanaat getirdim bu kadın kibarlıktan anlamıyor biraz sert seviyor dedim ve istediğini verdim.

bir de nereye gidiyon diyenleri var bu tiplerin

Valla fena patlamissin ama iyi etmemisssin canim şimdi ağzına laf vermissin kadının. Bu tarz merakli insanlar dedikoduyuda cok sever. Şimdi limonlupasta06nin çocuğu olmuyormuş. Tup bebek yapsa ya aşılama denese ya acaba niye olmuyor diye her ortamda açarlar ağızlarını

Dur daha çocuk sahibi olmaya karar versen de iş bitmeyecek ; 2. çocuk ne zaman soruları gelecek bol bol

Ben bu çocuk sorma mevzusunu ciddi ciddi hadsizlik olarak görüyorum ; farkında değilsin ama yatak odamı sorgulamış oluyorsun
Ayrıca varsa herhangi bir sağlık sorunumuz bunu deşmiş oluyorsun .

Sormayın kardeşim sormayın .

Bu konuda başıma gelen en sıkı anekdot ; ben evlendikten 3 yıl sonra beni ilk kez gören bir akrabamızın ; katıldığımız bir düğünde takı takma merasimi sırasında karnıma elini koyup bebek var mı bebek demesinin düğünde görevli kameraman tarafından çekilmiş olmasıydı Şimdi ne zaman o arkadaşın düğününden konu açılsa , bana dönüp bebek var mı bebek derler

nasıl yapıyonuz :) nasıl bende çok sivriliyorum kayınvalidenizle tanışmak istedim şimdi acaba bi örnek verebilir misiniz şöyle yapmıştı gibisine ^_^

örnek: mesela benim kayınvalide çalışmama rağmen hep kendine gitmemi ister.nazlanmak ister. bi ara gidemedim. ilk gidişimde soktu lafı kikir kikir: "eyüp dediki (kaynım),'o sana gelmiyo sen de ona gitme bu nası gelin böyle'.yanlış anlama ben demiyom,kızım o dedi"

yani gitmediğim için laf sokacakya, kaynımın ağzından sokuyo lafı.hiç kendini kötü etmiyo..
bi de hep laf sokarken kikirder, oyüzden eşim laf soktuğunu anlamadan bana mesaj vermiş olur, rahatlar.o ne numaracıdır ooo

o zamanda sanane çocuğum olmuyor birinciyi cami havlusundan buldum geldim şanslıymışım şimdi bulamıyorum derim..

iyi yapmışsın canım onana senin çocugun olup olmadığına üstüne ne gerekmiş bitmez bu milletin sorusu ne zaman evlencez ne zaman çocuk yapcan 2. ne zaman çok iyi tepki olmuş

ayhh çok hoş nüktedan hatunları hep sevmişimdir bigün level atlayabilirsem bende olucam

Açsınlar umrumda değil ki. Ama umursayanlar insanlar var belki bu vesileyle insanlara böyle sorular sormaktan vazgeçer korkar. mesela o kdının eşi ve benim eşim aynı işyerinde çalışıyor. o iş yerinde de biri var çocukları olmuyormuş 5 senedir ve kadın depresyon tedavisi görüyor ben biliyorum eşi bir gün eşime dertlenmiş ben kadını tanımıyorum ama. inanın aklıma o kadın da geldi bu cevabı verirken. ona da tutar rastlar bi yer de sorar bu manyak kadın zaten üzülüyor diye düşündüm bi de.

Ay bu olayları ben de yaşadım ya.teyzem sorardı ikidebir.sacmasapan şeyler derdi."gel anlatayım nasıl yapılacağını ,olmuyor mu yoksa?" Bir gün dedim ki" nasıl çocuk yapılacağını biz de biliyoruz sağol. Yiyip içip geziyorum.sinemaya tiyatroya gidiyoruz.her şeyi bir zamanı var "dedim. Canı sıkıldı ama ne yapayım.yersiz zamansız kırk kat elin içinde konuşuyor.kendi çocukları ilk gecelerinde hamile kaldı hep.ama sıkıntı çektiler. Evliliğe alışamadan hamilelik, bebek kolay mı? Buna rağmen bana ısrar eder dururdu.

Bir de hamile kaldığımı öğrenen komşumuz la bir yere giderken karşılaştık.cinsiyetini sordu bebegin.biz eşimle ağzımiz kulaklarımizda kız dedik.ay bu kadın ne desin"yaaaaaa tüh! Neyse üzülmeyin ikincisi erkek olur insallah" hayır biz üzülmedi k bir. İkincisi de kız çocuk çocuktan sayılıyor mu be kadın. Sen de bir kız çocuğuydun. Çok sinirlenmistim.yani hamile kalsaniz da o sinir bozucu tipler hep var olacak etrafınizda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…