- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
Ohh ağzına sağlıkkkBugün komşuma uğradım diğer komşularda orada toplanmış.. Bi kadın var her gördüğünde yok mu çocuk diye soruyor. Valla bu sefer dayanamadım sanane dedim sanane.. Sürekli çocuk sahibi olmayan birine niye çocuğun yok diye sormak çok ayıp dedim bunu düşünemiyormusun dedim. Belki çocuğum olmuyor belki istemiyorum sanane seni niye enterese ediyor dedim. kadın şok hiç sesini çıkaramadı ohh iyi yaptım. sizene arkadaş..Böyle insanların özel alanlarını merak eden tiplere inanaılmaz gıcık oluyorum
ultrason cihazıKlomenle oldu deseymiş, o nasıl soru ya ayyy bayılazammmGerçekten böyle bir şey duymadım . Teyze, teyzeliğin dibiymiş. Bugün de bana yolda yardım ettiğim bir teyze çocuğun var mı diye sordu; teyze çok yaşlı olunca, "yok teyze, çok üzülüyom; her gün ağlıyom" dedim. Teyze bana "üzülme kızım ikizlerin olacak inşallah" dedi..bir de ultrason cihazı gibiler yaa Ayy bi doğursam da rahatlasam
atılmayacak gibi değil gerçekten. yaa sabırkusura bakmayın ama kahkaha attım
manyaklıkta zirve
aynı benBugün komşuma uğradım diğer komşularda orada toplanmış.. Bi kadın var her gördüğünde yok mu çocuk diye soruyor. Valla bu sefer dayanamadım sanane dedim sanane.. Sürekli çocuk sahibi olmayan birine niye çocuğun yok diye sormak çok ayıp dedim bunu düşünemiyormusun dedim. Belki çocuğum olmuyor belki istemiyorum sanane seni niye enterese ediyor dedim. kadın şok hiç sesini çıkaramadı ohh iyi yaptım. sizene arkadaş..Böyle insanların özel alanlarını merak eden tiplere inanaılmaz gıcık oluyorum
Normal mi sezaryen miultrason cihazıyaa valla ya, Allahım inşallah nasip eder de doğruruz.
Agzin bal yesin ohhhh iyi yapmissin,onane acabaaaaa..rabbim isteyen herkese nasip etsin banadaa amin..
Reddedicegini düşünmüyorum açıkcasi bu komşu milleti çok meraklıbi daha sorarsa cinsel hayatımızı da anlatayım mı de.
düşüncenizde haklısınız ama gereksiz atar yapmışsınız.
kibarlıkla da laf sokabilirdiniz.
ben de kaynanamdan öğrendim gülerek laf giydirmeyi
önceden ben de sizin gibiydim, ama o mod her yere gitmez.
haklıyken haksız olursunuz
Bugün komşuma uğradım diğer komşularda orada toplanmış.. Bi kadın var her gördüğünde yok mu çocuk diye soruyor. Valla bu sefer dayanamadım sanane dedim sanane.. Sürekli çocuk sahibi olmayan birine niye çocuğun yok diye sormak çok ayıp dedim bunu düşünemiyormusun dedim. Belki çocuğum olmuyor belki istemiyorum sanane seni niye enterese ediyor dedim. kadın şok hiç sesini çıkaramadı ohh iyi yaptım. sizene arkadaş..Böyle insanların özel alanlarını merak eden tiplere inanaılmaz gıcık oluyorum
nasıl yapıyonuz :) nasıl bende çok sivriliyorum kayınvalidenizle tanışmak istedim şimdi acaba bi örnek verebilir misiniz şöyle yapmıştı gibisine ^_^
Dur daha çocuk sahibi olmaya karar versen de iş bitmeyecek ; 2. çocuk ne zaman soruları gelecek bol bol
Ben bu çocuk sorma mevzusunu ciddi ciddi hadsizlik olarak görüyorum ; farkında değilsin ama yatak odamı sorgulamış oluyorsun
Ayrıca varsa herhangi bir sağlık sorunumuz bunu deşmiş oluyorsun .
Sormayın kardeşim sormayın .
Bu konuda başıma gelen en sıkı anekdot ; ben evlendikten 3 yıl sonra beni ilk kez gören bir akrabamızın ; katıldığımız bir düğünde takı takma merasimeisırasında karnıma elini koyup bebek var mı bebek demesinin düğünde görevli kameraman tarafından çekilmiş olmasıydıŞimdi ne zaman o arkadaşın düğününden konu açılsa , bana dönüp bebek var mı bebek derler
ayhhörnek: mesela benim kayınvalide çalışmama rağmen hep kendine gitmemi ister.nazlanmak ister. bi ara gidemedim. ilk gidişimde soktu lafı kikir kikir: "eyüp dediki (kaynım),'o sana gelmiyo sen de ona gitme bu nası gelin böyle'.yanlış anlama ben demiyom,kızım o dedi"
yani gitmediğim için laf sokacakya, kaynımın ağzından sokuyo lafı.hiç kendini kötü etmiyo..
bi de hep laf sokarken kikirder, oyüzden eşim laf soktuğunu anlamadan bana mesaj vermiş olur, rahatlar.o ne numaracıdır ooo
Valla fena patlamissin ama iyi etmemisssin canim şimdi ağzına laf vermissin kadının. Bu tarz merakli insanlar dedikoduyuda cok sever. Şimdi limonlupasta06nin çocuğu olmuyormuş. Tup bebek yapsa ya aşılama denese ya acaba niye olmuyor diye her ortamda açarlar ağızlarını
ayhhçok hoş nüktedan hatunları hep sevmişimdir bigün level atlayabilirsem bende olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?