- 16 Şubat 2015
- 1.562
- 1.440
- 53
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
Malesef dengesiz insan cok iste canim. Biz evlendikten 2 sene sonra hamile kaldim ayni sorularla cok karsilastim her seferinde sabirla istemiyoruz dememe rağmen hamile kaldigimda tedaviyle mi oldu diyenler çıktı. Yani arkamdam dedikodu da yapmislar demek. Ben duysam cok üzülürdüm meselaAçsınlar umrumda değil ki. Ama umursayanlar insanlar var belki bu vesileyle insanlara böyle sorular sormaktan vazgeçer korkar. mesela o kdının eşi ve benim eşim aynı işyerinde çalışıyor. o iş yerinde de biri var çocukları olmuyormuş 5 senedir ve kadın depresyon tedavisi görüyor ben biliyorum eşi bir gün eşime dertlenmiş ben kadını tanımıyorum ama. inanın aklıma o kadın da geldi bu cevabı verirken. ona da tutar rastlar bi yer de sorar bu manyak kadın zaten üzülüyor diye düşündüm bi de.
Malesef dengesiz insan cok iste canim. Biz evlendikten 2 sene sonra hamile kaldim ayni sorularla cok karsilastim her seferinde sabirla istemiyoruz dememe rağmen hamile kaldigimda tedaviyle mi oldu diyenler çıktı. Yani arkamdam dedikodu da yapmislar demek. Ben duysam cok üzülürdüm mesela
Sizinkisi bana bakntersim pistir e gitmis,insanlar bazen biktiriyor gercekten birine sabretsen digerinde patliyorsun bence bundan sonra daha kucuk kelimelerle soeyin cunku .inanin haklida olsaniznhaksiz.duruma dusersiniz cunku.bazi insar.safmi desem cahilmi.desem merkalimi.desem..ortaya karisik bisiyBugün komşuma uğradım diğer komşularda orada toplanmış.. Bi kadın var her gördüğünde yok mu çocuk diye soruyor. Valla bu sefer dayanamadım sanane dedim sanane.. Sürekli çocuk sahibi olmayan birine niye çocuğun yok diye sormak çok ayıp dedim bunu düşünemiyormusun dedim. Belki çocuğum olmuyor belki istemiyorum sanane seni niye enterese ediyor dedim. kadın şok hiç sesini çıkaramadı ohh iyi yaptım. sizene arkadaş..Böyle insanların özel alanlarını merak eden tiplere inanaılmaz gıcık oluyorum
Evet bir de bu varBir de hamile kaldığımı öğrenen komşumuz la bir yere giderken karşılaştık.cinsiyetini sordu bebegin.biz eşimle ağzımiz kulaklarımizda kız dedik.ay bu kadın ne desin"yaaaaaa tüh! Neyse üzülmeyin ikincisi erkek olur insallah" hayır biz üzülmedi k bir. İkincisi de kız çocuk çocuktan sayılıyor mu be kadın. Sen de bir kız çocuğuydun. Çok sinirlenmistim.yani hamile kalsaniz da o sinir bozucu tipler hep var olacak etrafınizda.
ohaya insanlar böle işte kendisine yapsan ayıp ama kendisi yapabilir milletin derdi özellikle şu komşuları acaip geriyor bizim mutfağımızı izleyip bana neden siz kahvaltıda yumurta yiyorsunuz hep diyen komşum bile oldu
bir arkadaşım anlatmıştı. bi tanıdığının ikizleri varmış, parkta kadının biri sokulmuş yanlarına, "Allah mı verdi yoksa ilaçla mı oldu bunlar?" demiş. çocuğun var mı kadar gereksiz bir soru yok deyince aklıma geldi. ah bu kadınlar, kadınlarımız... bitmez tükenmez soruları...
Maalesef o kadar ince düşünemiyorlar evlenince illa hemen çocuk olacak olmayınca yook mu ne zaman yapacaksınız ya belki olmuyor ne yani. Onlara ne gerçekten de. Benim de yok tedavi görüyorum bırakın komşuıları olmadığını tedavi gördüğümü bilen akrabalardan bile hadi yok mu olmuyor mu diyen var yani yok oluyor da 8 senedir keyfe bekliyorum kaldı ki istemeyedebilirim herkes çocuk yapacak kuralı mı var.
Bende dün annemi aradım bisey sormak için annemde yengesindeymis o an orda uzaktan akrabalarda var anneme napiyosun anne der demez arkadan bebek yokmu dedi biri annemde Allah vermiyor napalim dedi bende o kadınında torunu 6 sene sonra dogurdu belki bende ayşe gibi 6 sene sonra dogurcam dedim sustular insan sinir oluyor gerçektenBugün komşuma uğradım diğer komşularda orada toplanmış.. Bi kadın var her gördüğünde yok mu çocuk diye soruyor. Valla bu sefer dayanamadım sanane dedim sanane.. Sürekli çocuk sahibi olmayan birine niye çocuğun yok diye sormak çok ayıp dedim bunu düşünemiyormusun dedim. Belki çocuğum olmuyor belki istemiyorum sanane seni niye enterese ediyor dedim. kadın şok hiç sesini çıkaramadı ohh iyi yaptım. sizene arkadaş..Böyle insanların özel alanlarını merak eden tiplere inanaılmaz gıcık oluyorum
Yok artık ay buna çok güldüm yaaaya insanlar böle işte kendisine yapsan ayıp ama kendisi yapabilir milletin derdi özellikle şu komşuları acaip geriyor bizim mutfağımızı izleyip bana neden siz kahvaltıda yumurta yiyorsunuz hep diyen komşum bile oldu
ben de yeni atarlandım bu konuda anlatayım: Benim de çocuğum yok ve arkadaş ortamındayız.Çok yoruldum, dedim.Ya çocuğun mu var, ne yorulması, sen bu günlerin değerini bil vb. cümleler sarfedildi ve ben de üzüldüm yani.Aaa yeter ama sizin bunu anlamanız için çocuğunuz olması gerekti, şimdi benim çocuğum yokken sizi anlamamı beklemeyin, çocuğum yok diye yorulamayacak mıyım, dedim.Tabi bu aralar sinirlisin dediler bana.Neyse bugün yine Emine de bu aralar sinirli deyince, sinirli olmadığımı ama sadece çocuğum yok diye yorulmuş olamayacağımı, vaktimin bol olduğunu falan ima etmelerinin bile insana bir nevi baskı yaptığını ve bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim.Tatlıya bağlandı.
Hem çocuk yapmak için can atıyorlar sonrada çocuk ayak bağı gibi davranıyorlar ne alaka kıymet bilmek falan her dönemin ayrı güzelliği var o kadar şikayet edeceklerse çocuk yapmasınlar. İnsan yetiştirilir sonuçta yorulmadan olması mümkün mü? Birde çocuk yaptı diye her şeyi bildiğini sananlar var Allah'ım gel de çıldırma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?