Hayırdır ne iş...

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar daha önceki konumda boşanmak istediğimi söylemiştim..tartıştıktan sonra eşimin eve gelmeyeceğini düşünmüştüm ama gece 12 de gelip evi otel gibi kullanıp gidiyor tartıştığimizda istemiyorum demişti o zaman eve gelmesin gidip dava açsın gece gelip sabah gidiyor bu şekil 4 gündür hiç konuşmuyoruz şimdi ben onun ne yapacağını mı gözlemleyim hayırdır ne yapmaya çalışıyorsun diye sorayım mı...

Sinir anında mı söyledi yoksa ciddi mi diye öncelikle al karşına konuş.
Boşanmak istese eve gelmezdi.
Yuvayı yıkmak kolay, bak bakalım evliliğini kurtarabilecek misin.

Sinir anında mı söyledi yoksa ciddi mi diye öncelikle al karşına konuş.
Boşanmak istese eve gelmezdi.
Yuvayı yıkmak kolay, bak bakalım evliliğini kurtarabilecek misin.
O ilk konuşmayı benim mi yapmam lazım her zaman...ilk defa 4 gün bekliyorum normalde yapardım çok kırgınım artik ben adim atmak istemiyorum ya eve gelmesin dava açalım beraber ya da doğru düzgün devam etsin..hiç bi şey demiyor diyecek gibi de değil..

Boşanmak istiyor musun gerçekten? Boşanmaya değer mi sana göre sorunlarınız?

Eğer evetse değiştir kilidini eve giremesin.
Değmez aslında bi de oğlum var babasına çok düşkün..ama adım atmıyor ne bitiriyor ne devam ettiriyor...

Boşanmak gibi bir niyetiniz yoksa yani kesin karar vermediyseniz bunu dillendirmeyin. Eğer karar verdiyseniz de ondan beklemenize gerek yok, boşanmak istiyorum der yaparsınız. Şuan boşanmak istemediğinizi düşünüyorum. O yüzden en kısa zamanda ‘daha ne kadar böyle devam edeceğiz sorunlarımızı konuşmayı düşünüyor musun?’ diye sorun.

99 tane boşanmayla ilgili konunuz var. Ya eşiniz problemli ya da evliliği yürütmeyi beceremiyorsunuz. Artık kesin bir karar verin bence. Evinizde oturun evliliğinize odaklanın ya da boşanın. Kangrene çevirmişsiniz. Bi ara baba evinede gitmişsiniz sanırım. Böyle evlilik ne düzelir ne biter.

Baba evinde 1 gün kaldim sadece..evet cok kimseye anlatmak istemediğim için sorunlarımı hep buraya yazdım evet éşimle cok anlaşamıyoruz iyi özellikleri de var o yüzden kestirip atamıyorum bi anda..

Aradim pişman oldum keşke aramasaydım tlf da da tartıştik..bana bugün çiçek alıp barışalım diyecektim dedi yemin etti ama sen hala boş konuşuyormuşsun dedi..keşke aramasaydım 4 gündür aklı nerdeydi acaba bugün çıçek alacakmış..

Siz boşanmayacaksınız.
O yüzden kilitle falan uğraşmayın
Rutin hayatınıza devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…