O ilk konuşmayı benim mi yapmam lazım her zaman...ilk defa 4 gün bekliyorum normalde yapardım çok kırgınım artik ben adim atmak istemiyorum ya eve gelmesin dava açalım beraber ya da doğru düzgün devam etsin..hiç bi şey demiyor diyecek gibi de değil..Sinir anında mı söyledi yoksa ciddi mi diye öncelikle al karşına konuş.
Boşanmak istese eve gelmezdi.
Yuvayı yıkmak kolay, bak bakalım evliliğini kurtarabilecek misin.
:))...bebeğim var yürümüyor henüz bırakacağim kimse yok yakınımda bi yere de çikamiyorum..Kilidi değiştir :)
Boşanmak istiyor musun gerçekten? Boşanmaya değer mi sana göre sorunlarınız?:))...bebeğim var yürümüyor henüz bırakacağim kimse yok yakınımda bi yere de çikamiyorum..
Anahtarcıyı arayın gelsin. :):))...bebeğim var yürümüyor henüz bırakacağim kimse yok yakınımda bi yere de çikamiyorum..
Değmez aslında bi de oğlum var babasına çok düşkün..ama adım atmıyor ne bitiriyor ne devam ettiriyor...Boşanmak istiyor musun gerçekten? Boşanmaya değer mi sana göre sorunlarınız?
Eğer evetse değiştir kilidini eve giremesin.
Alma eve bir süre o zaman ya da sen adım at. Böyle geçmezDeğmez aslında bi de oğlum var babasına çok düşkün..ama adım atmıyor ne bitiriyor ne devam ettiriyor...
İste nasıl bekliyeceğim içim içimi yiyor gaza gelmem lazim..Ben olsam beklerdim konuşmasını.
Baba evinde 1 gün kaldim sadece..evet cok kimseye anlatmak istemediğim için sorunlarımı hep buraya yazdım evet éşimle cok anlaşamıyoruz iyi özellikleri de var o yüzden kestirip atamıyorum bi anda..99 tane boşanmayla ilgili konunuz var. Ya eşiniz problemli ya da evliliği yürütmeyi beceremiyorsunuz. Artık kesin bir karar verin bence. Evinizde oturun evliliğinize odaklanın ya da boşanın. Kangrene çevirmişsiniz. Bi ara baba evinede gitmişsiniz sanırım. Böyle evlilik ne düzelir ne biter.
Siz boşanmayacaksınız.Aradim pişman oldum keşke aramasaydım tlf da da tartıştik..bana bugün çiçek alıp barışalım diyecektim dedi yemin etti ama sen hala boş konuşuyormuşsun dedi..keşke aramasaydım 4 gündür aklı nerdeydi acaba bugün çıçek alacakmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?