Hayırlı dini bütün bi eş istiyorum

Meleyyuzlumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
4
2
36
30
Çok hayal kırıklığı yaşadım. Tek isteğim artık Rabbimin bana hayırlı bi eş nasip etmesi. Artık beni yetiştirecek bilgime bilgi katacak birini istiyorum . Evlilik gibi bi sünneti bende ihya etmek istiyorum. Hayal kırıklıgından cok yoruldum. Yapılması gereken özel bi dua falan var mı acaba? Bana aktarırsanız cok memnun oldurum

Çok hayal kırıklığı yaşadım. Tek isteğim artık Rabbimin bana hayırlı bi eş nasip etmesi. Artık beni yetiştirecek bilgime bilgi katacak birini istiyorum . Evlilik gibi bi sünneti bende ihya etmek istiyorum. Hayal kırıklıgından cok yoruldum. Yapılması gereken özel bi dua falan var mı acaba? Bana aktarırsanız cok memnun oldurum
Hayirlisini isteyin birakin. Evlilik evlilik diye tutturmayin,koru korune baglanmayin ipsize sapsiza. Siz normal dualarinizi edin,koca bulma duasi diye bir sey hic duymadim

Koca bulmanın duası mı olur ayol? Hayırlısını iste, herkes evlenecek diye bir şey de yok ayrıca. Diyelim o kadar dua ettin, evlenemedin. Ne yapacaksın, hayata mı küseceksin? Kendini paralamanın alemi var mı? Evlilik dışında şeylere odaklan, hayat evlilik olmadan da güzel. Hatta bazen evlilik dert bile oluyor.

Allah'tan samimi bir sekilde iste, sadece bu.
Ayrica bilgime bilgi katacak kısmınıda sevdim doğrusu. Normalde ilgi ilgi ilgi istiyorum mantığı olduğu icin bir garip geldi )

Bir insanın dini bütün olanını nasıl anlayacaksınız ben anlamadım. Namaz kılıyorum dese şunu bunu yapıyorum dini bütünüm dese inanacak mısınız?

Bu işler kısmet işi belki karşınıza sizin için hayırlı bir insan çıkacak ama sırf namazsız abdestsiz diye kabul etmeyeceksiniz.

Dini bütün insanları da görüyoruz Allah Allah diyip sonra yallah yallah diyorlar. O yüzden duan hayırlı kısmet için olsun ille dini bütün beklemeyin. Bu devirde kimin ne olduğu belli olmuyor.

İnanç neden bu kadar komplike olmak zorunda? Her şeyin ayrı duası mı olmalı? Ellerini aç, bize yazdığın gibi anlat, Allah’ım sen bana hayırlı bir kısmet gönder de, amin. Bitti gitti.

Arkadaşlar yanlışım varsa lütfen düzeltin. Arkadaşın yazdığı özelliklerdeki bir koca adayıyla karşılaşmak için okunması gereken özel bir dua var mı dinimizde?

Oğlum yok ki guzelim seni ona alayım:KK69:

Şimdi dini bütün bulsanız dini bütün olarak kalacağından emin olacak mısınız. Sonradan kumara, kadınlara meyleden dini bütünler olmuyor mu? Siz en iyisi karakterli birini bulun.

Back
X