Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Sağolasın kardeşim..Allah razı olsun..

Bilmiyorum canım.. bize sorunlarını pek fazla anlatmazdı, hep içine atardı sıkıntılarını.. bizde onu sıkıp üstelemezdik anlat diye.. Çok kötü bir şekilde şuan. Hem kendine hem etrafa zara veriyor.. Kendinde değil şuan.. İlk defa böyle bir şey yaşadık o sebeple ne yapacağımızı bilemedik zorla hastaneye götürdük, direndi gitmek istemedi.. Çok kötüyüm arkadaşım çok. Gözyaşlarıma hakim olamıyorum.. Hastanede şuan ve ailesiyle yani bizle görüştürmüyorlar. Canım okadar acıyor ki kelimelere dökemiyorum.. N'olursunuz dua edin N'olur.. Çok kötüyüm çok :14::14::14::14::14:

Herşey bomboş yaşıyormuyuz belli değil şu 3 gündür.. Babam, kardeşlerim perişan durumdalar.. Kardeşim bitik bir vaziyette ünv. gitti bugün. Artık gitmesi gerekiyordu. Harap bir şekilde evden ayrıldı.. Orda tek başına nasıl dayanacak, derslerine kendini nasıl verecek, yanımızda olmadan içi nasıl rahat edecek onu da bilemiyorum.. Sürekli annem için göz yaşı döküyoruz hepimiz.:14::14::14:

Seni çok iyi anlıyorum. Şu an dua etmekten ve doktorlara güvenmekten başka yapabileceğin bir şey yok. Her gecenin bir sabahı vardır, derler ya, bu sıkıntılı günlerinizin sonu hayır olur inşallah. Bir hastalığı var mıydı, yoksa aniden mi oldu?

sağolasın kardeşim..allah razı olsun..

Bilmiyorum canım.. Bize sorunlarını pek fazla anlatmazdı, hep içine atardı sıkıntılarını.. Bizde onu sıkıp üstelemezdik anlat diye.. çok kötü bir şekilde şuan. Hem kendine hem etrafa zara veriyor.. Kendinde değil şuan.. Ilk defa böyle bir şey yaşadık o sebeple ne yapacağımızı bilemedik zorla hastaneye götürdük, direndi gitmek istemedi.. çok kötüyüm arkadaşım çok. Gözyaşlarıma hakim olamıyorum.. Hastanede şuan ve ailesiyle yani bizle görüştürmüyorlar. Canım okadar acıyor ki kelimelere dökemiyorum.. N'olursunuz dua edin n'olur.. çok kötüyüm çok :14::14::14::14::14:

Herşey bomboş yaşıyormuyuz belli değil şu 3 gündür.. Babam, kardeşlerim perişan durumdalar.. Kardeşim bitik bir vaziyette ünv. Gitti bugün. Artık gitmesi gerekiyordu. Harap bir şekilde evden ayrıldı.. Orda tek başına nasıl dayanacak, derslerine kendini nasıl verecek, yanımızda olmadan içi nasıl rahat edecek onu da bilemiyorum.. Sürekli annem için göz yaşı döküyoruz hepimiz.:14::14::14:

canım cok kötü oldum yanında olmayı cok isterdim ama dua edecegim insallah iyi olacak insallah bu günlerde gececek:29: Kendini yanlız hissetme lütfen

kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm dertleşecek kimsem yok etrafımda annem çok kötü durumda.. şuan hastanede görüştürmüyorlar bizle. sinir krizi geçirdi ve hala şokta kendinde değil :14::14::14: listedeki son 2 kişinin duasını okuyamadım mazur görsünler vakit bulup feraha eriştiğim zaman Allah'ın izniyle okumaya çalışacağım inşallah..

Şuan annemin sağlığından başka birşey düşünemiyorum çok kötüyüm. 3 gündür babam, kardeşlerim, ben çok kötü durumdayız. Hissiz gibiyiz. ilk defa dün babamın hıçkırarak ağladığına şahit oldum çaresizliğinden. canım acıyor kızlar.. :14::14::14:

n'olur anneme dua edin. bu sayfa hayırlı eş için ama sizinle tanışıklığımız var diye bu sayfadan size derdimi anlatıyorum. şuan ne yazdığımı bile bilmiyorum.

Lütfen, Allah rızası için anneme dua edin. N'olursunuz kızlar.. lütfen lütfen lütfen :14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canım çok çok geçmiş olsun Rabbim en kıza zamanda rahatlatır hepinizi inşallah duacınızım

Seni çok iyi anlıyorum. Şu an dua etmekten ve doktorlara güvenmekten başka yapabileceğin bir şey yok. Her gecenin bir sabahı vardır, derler ya, bu sıkıntılı günlerinizin sonu hayır olur inşallah. Bir hastalığı var mıydı, yoksa aniden mi oldu?

Yüksek tansiyonu, birde ritim bozukluğu vardı kalbinde hapları var kullanıyordu.. Çok içine atar herşeyi, birinden en ufak bir şey duysa onu büyütürde büyütür uykularını kaçırır.. Zaten 10-15 gündür doğru dürüst uyumuyordu, uykularını kaybetmişti.. Bu son 3 günde de kendinde değildi. Etrafa saldırıp durdu.. İlk defa böyle gördük annemi.. Çok kötü durumdayız.. Birde bizi annemle görüştürmüyorlar.. Hala da aynı şekilde deikleri için daha da perişan oluyoruz. Lütfen dua edin kardeşlerim.. Kimseye derdimizi açamıyoruz.. Kimse kimsenin halinden anlamıyor.. Direk eleştiri, deli sıfatları yapıştırılıyor.. Anneme böyle şeylerin söylenmesini istemiyorum.. Bu yüzden yakınlarımızla paylaşmak istemiyorum şuan bu durumu. Ağır bir depresyon yaşıyor.. ama çaresiz olmak ve bir şey yapamamak bizi bitiriyor. Ancak Rabb'işme yönelip dua edebilirim şu saatten sonra. ve sizden dua bekliyorum arkadaşlarım.. lütfen.. lütfen... :14::14:

allah razı olsun canım senden de..

Rabbim bu dünyada ahirettede mutlu bahtiyar etsin inşallah hepinizi her daim (amin)

amin canım amin insalllah allah sevdiklerimizi bizlere bagıslasın.insallah en yakın zamanda iyi olsun ve unutun bu günleri.kolay degil tahmin ediyorum.canın sıkılınca yaz lütfen .bişeyemi canı sıkıldı moralini bozan içine attıgı bi sıkıntısı var sanırım:26:

Yüksek tansiyonu, birde ritim bozukluğu vardı kalbinde hapları var kullanıyordu.. Çok içine atar herşeyi, birinden en ufak bir şey duysa onu büyütürde büyütür uykularını kaçırır.. Zaten 10-15 gündür doğru dürüst uyumuyordu, uykularını kaybetmişti.. Bu son 3 günde de kendinde değildi. Etrafa saldırıp durdu.. İlk defa böyle gördük annemi.. Çok kötü durumdayız.. Birde bizi annemle görüştürmüyorlar.. Hala da aynı şekilde deikleri için daha da perişan oluyoruz. Lütfen dua edin kardeşlerim.. Kimseye derdimizi açamıyoruz.. Kimse kimsenin halinden anlamıyor.. Direk eleştiri, deli sıfatları yapıştırılıyor.. Anneme böyle şeylerin söylenmesini istemiyorum.. Bu yüzden yakınlarımızla paylaşmak istemiyorum şuan bu durumu. Ağır bir depresyon yaşıyor.. ama çaresiz olmak ve bir şey yapamamak bizi bitiriyor. Ancak Rabb'işme yönelip dua edebilirim şu saatten sonra. ve sizden dua bekliyorum arkadaşlarım.. lütfen.. lütfen... :14::14:

Tabi ki dua edeceğiz, bu yüzden buradayız. Canını hiç sıkma o konuda. Ve dik durmaya çalış. Senin dik durman gerekiyor, baban için ve kardeşlerin için.

canım cok kötü oldum yanında olmayı cok isterdim ama dua edecegim insallah iyi olacak insallah bu günlerde gececek:29: Kendini yanlız hissetme lütfen

canım çok çok geçmiş olsun Rabbim en kıza zamanda rahatlatır hepinizi inşallah duacınızım

amin canım amin insalllah allah sevdiklerimizi bizlere bagıslasın.insallah en yakın zamanda iyi olsun ve unutun bu günleri.kolay degil tahmin ediyorum.canın sıkılınca yaz lütfen .bişeyemi canı sıkıldı moralini bozan içine attıgı bi sıkıntısı var sanırım:26:

Tabi ki dua edeceğiz, bu yüzden buradayız. Canını hiç sıkma o konuda. Ve dik durmaya çalış. Senin dik durman gerekiyor, baban için ve kardeşlerin için.

Rabb'im hepinizden razı olsun. Güçlü olmaya çalışıyorum. Onları (kardeşlerimi, babamı) teselli edip herşey yoluna girecekmiş gibi davranıp güleryüzlü olmaya çalışırken odadan çıkar çıkmaz hıçkırıklara boğuluyorum.. Hepimiz yemeden içmeden kesildik sofrayı nasıl kuruyorsam öyle kaldırıyorum.. Bir su içmek bile eziyet hepimize..

Aybirgen arkadaşım (sayfayı açan arkadaşım) ve diğer listedeki arkadaşlarımızda kusura bakmasınlar sayfayı konuyla alakasız bir şekilde işgal ettim haklarınızı helal edin lütfen..

Son düzenleme:
niye o kadar gidiyor canım, küçük ilçede misin sen? Haklısın valla, burçlar aynı olunca kafalarda aynı oluyor demek ki :52:
Duaların için sağol :)

canım ulasım imkanım yok o yüzden zorlanıyorum var ama oda haftanın 3 günü ve saatleri kötü sabah 6 da cıkıyolar köyden öglen 2 gibi dönyolar ne işimi yapabiliyorum bide sabahın 7 de sehirde bos bos duruyorum :14:

rabb'im hepinizden razı olsun. Güçlü olmaya çalışıyorum. Onları (kardeşlerimi, babamı) teselli edip herşey yoluna girecekmiş gibi davranıp güleryüzlü olmaya çalışırken odadan çıkar çıkmaz hıçkırıklara boğuluyorum.. Hepimiz yemeden içmeden kesildik sofrayı nasıl kuruyorsam öyle kaldırıyorum.. Bir su içmek bile eziyet hepimize..

Aybirgen arkadaşım (sayfayı açan arkadaşım) ve diğer listedeki arkadaşlarımızda kusura bakmasınlar sayfayı konuyla alakasız bir şekilde işgal ettim haklarınızı helal edin lütfen..

canım zaten burayı dua edenlerle dertlerimiz paylasmak dua etmek için varız.sen derdini anlatmazsan biz nasıl yardımcı olacagız içimizi dökmezsek nasıl destek olacagız birbirimize hepimiz neler yazıyoz dertlerimizi.burası sadece dua etmek için degil dertlesmek içinde acılmıs:29::29::29: İÇİNİ FERAH TUT NELER GECMEDİ BUDA GECECEK

Son düzenleme:
Değerli Yazar Muhammed Bozdağ;

İstemenin Esrarı adlı kitabında şöyle der:

“İstemek,arzulamak,dinlemek,dua etmek” aynı olguyu işaret ediyor.Aklımızla,kalbimizle,dilimizle,vicdanımızla veya hâlimizle sürekli istiyoruz.Nefsimiz,rhumuz,sevdiklerimiz,diğer canlılar veya tüm evren adıan istiyoruz.Kimi zaman tek başımıza,kimi zaman da meleklerle ve diğer varlıklarla aynı dili konuşarak korolor halinde istiyoruz.Bazen kimden istediğimizi bilmeden,bazen de istediğimizi yaratabilecek kudreti tanıyarak istiyoruz..

Ne şekilde ve neyin adına kimden istersek isteyelim,sonuçta hayatımızda ya bizim ya da dışımızdaki varlıkların istekleri dikkate alınacaktır.Başımıza gelenler,bu isteklerin Yaratıcının izin verdiği sınırlar içerisinde gerçekleşen yansımalardan oluşacaktır.

“İstemek;”İnsan hayatının anahtarıdır.hayatımız üzerinde en temel etkileşimler,isteklerimizle ilişkilendirilmektedir.

Bizi her an dinlemee hazır bir kurdet var perde ardında.İçten istekler kalplerden çıplak çıkmaz;onların üzerlerine ruhani canlıların vücutları giydirilir ve istekler evrene açılır.İstekler,Kaderin Sahibinden geleceğimize dair bir planlama yapmasını dilemektir.

İstemek;Evrenin sahibine yakınlşama çabasıdır.İsteriz,bazen aynen gerçekleştirilir.Bzen iyiliğimize olcak şekilde reddedilir.Bazen de isteklerimiz en güzel bir biçime çevrilerek yaratılır.

Yaratandan istedikçe;Yaratıcının isteyen ruhunuza neler yaptığını gördükçe hayret edeceksiniz.

Yaratıcıdan istediğimiz an,Evrenin Sahibinin ruhsan huzuruna çıktığımız andır.İstemek,huzur ve mutluluk kaynağıdır.

Duanın kabul edilme biçimlerinden birisi,duanın içten yapılabilmesidir.Eğer birşeyi içtenlikle isteyebilmişseniz duanızın kabul edeileceğine inanabilirsiniz.”

kaynak:Muhammed Bozdağ(İstemenin Esrarı)

Sabah uyandığımız zaman yapılacak olan bu dua ile gününüz bereketli,huzurlu ve selametlikler içinde gçer.

Allah,akaşam yattığımız zaman ruhumuzu alıp sabahı geri vermese elimizden ne gelir? Evet işte bu duayı okurken inceliklerini düşünmek ona göre içtenlikle dua etmek gerekir.

Duanın Okunuşu:

“Elhamdü lillahillezi radde aleyye ruhi ve afani fi cesedi ve ezine li bizikrihi.”

Manası: “Ruhumu bana iade eden(geri veren) (yattığım uykudan sağ olarak uyandıran),vucüduma sıhhat ve afiyet veren(sağ salim sağlık ve esenlikle uyandıran),kendisini zikretmem (anmam-dua ve ibadet etmem) için bana izin veren Allah’a hamdü sena ederim.”

Selam canlar :3::3:

Cok kotu hastayım. Usutmusum bogazlarim iltihapli falan :2:
Dualarim eksik kaldi, bugun 2 kisiyi tamamladim, digerlerini de tamamlayip toplu sekilde insallah burdan yazicam duami da edicem.

Esmeralisacim, annene cook uzuldum canim, Allahim acil sifalarini versin. dua edicem annene, acil sifalar dilerim.

Bende bir degisiklik yok, calisiyordum ya bugun izinliyim, ama hastayim ne yazik ki :ssz:
yarin yine is var, arti okul da basladi, su bolumu artik bitirmem lazim baya ders aldim insallah hayirlisiyla A ile veririm hepsini :16::16::16: AMIN AMIN AMIN.

Bu arada gonul derdi de devam ediyor, unuturum zannetmistim kolayca ama oyle olmadi.
Mantiken dusunursem istememem taraftariyim cunku hic bir donus yolu yok ama gonlum de elvermiyor :31:
hayirlisi ya, biktim valla istediklerimin olmamasindan :19:

Sizler nasilsiniz?? :40:

Esmeralisa ...annene acil şifalar dilerim... sana özel msj attım .. yazmak istedğinde seni dinlerim. herkesin çok sıkıntılı zamanları oluyor bol dua ile atlatabilirsiniz ... inşallah en kısa sürede toparlar kendini

Esmeralisa ...annene acil şifalar dilerim... sana özel msj attım .. yazmak istedğinde seni dinlerim. herkesin çok sıkıntılı zamanları oluyor bol dua ile atlatabilirsiniz ... inşallah en kısa sürede toparlar kendini

Dualarim eksik kaldi, bugun 2 kisiyi tamamladim, digerlerini de tamamlayip toplu sekilde insallah burdan yazicam duami da edicem.

Esmeralisacim, annene cook uzuldum canim, Allahim acil sifalarini versin. dua edicem annene, acil sifalar dilerim.

Bende bir degisiklik yok, calisiyordum ya bugun izinliyim, ama hastayim ne yazik ki :ssz:
yarin yine is var, arti okul da basladi, su bolumu artik bitirmem lazim baya ders aldim insallah hayirlisiyla A ile veririm hepsini :16::16::16: AMIN AMIN AMIN.

Bu arada gonul derdi de devam ediyor, unuturum zannetmistim kolayca ama oyle olmadi.
Mantiken dusunursem istememem taraftariyim cunku hic bir donus yolu yok ama gonlum de elvermiyor :31:

Allah razı olsun hepinizden.. sağolun.. inşallah iyileşecek Rabb'im yardım etsin annem ve annem gibi zor zamanlar geçiren herkese (amin)

Duadan başka yapacak bir şey yok malesef

gecmiş olsun canım acil sifalar bu aralar herkes hasta bol ıhlamur iç.derslerinde insallah cabucak verirsin canım okumak zor biliyorum bende cektim ama sonrası güzel.:29: gönül derdi bitermi be kuzum.tek yaptıgımız kendimizi üzmek erkekler duygusuz olmus.üzüle üzüle ömür geciyor.beni sorarsan bende nasıl oldugumu inan cözemiyorum dün mutluydum bugün karamsarım.ceyizlik esya alcam almaya cekinyom ya.dün gayet iyidi mutlu oldugumuzda bile korku var içimde yayarın gene huysuz olacak diye.bugünde yorgundu nöbetciydi bana bugün bi tuhaf soguk soryom nen var canınmı sıkkın diyom yok dio.denge menge kalmadı valla.:53: içim karardı bide bi evde tek basımayım herseyi daha cok kafama takıyorum cok sıkıldım burdan.mutfak bulasık dolu camasır var katlanacak canım hiç bişiyapmak istemiyor.ceyizliklere baktım alayım die dedim kendime ne hemen alyon sanki hemen evlendin nişanlandın ya alyon dedim.gene mort olurum diye almadım yüzük olayı gibi.:43:herseye hevesim var ama benimde hep bogazımda kalıyor ondan artık hiç bişeye heveslenemiyom bile nasıl olsa olmayacak die

Son düzenleme:
nasıl oldu canım dua ettim Allah şifa versin.haber et durumdan bizi:26:

Canım Allah razı olsun.. Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah (amin)

Babam doktoruyla konuşmuş hala aynı ama düne göre çok az sakin demişler ama şuan nasıl bilemiyoruz. Çünkü birden sakin olup birden hırçınlaşabiliyormuş.. Birde şoktan çıkamadığı için ne sebepten bu sorun çıkmışta nasıl bir tedavi uygularız da diyemiyorlar doktorlar.. O şoktan bir çıkıp saldırganlığı geçseydi :14: Babam yine hıçkıra hıçkıra ağladı dayanamıyorum kardeşlerimin babmın ağlamasına :14::14::14::14::14: çok kötüyüz anlayacağın canım.. Annem en azından kendine gelseydi biraz rahatlardık bizde az da olsa..

Dua ederken annemi de unutmayın lütfen canlarım.. Şuan tek ihtiyacımız olan şey dua. Rabbimin yardımı. Allah sizden sonsuz kere razı olsun.

canım allah razı olsun.. Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah (amin)

babam doktoruyla konuşmuş hala aynı ama düne göre çok az sakin demişler ama şuan nasıl bilemiyoruz. çünkü birden sakin olup birden hırçınlaşabiliyormuş.. Birde şoktan çıkamadığı için ne sebepten bu sorun çıkmışta nasıl bir tedavi uygularız da diyemiyorlar doktorlar.. O şoktan bir çıkıp saldırganlığı geçseydi :14: Babam yine hıçkıra hıçkıra ağladı dayanamıyorum kardeşlerimin babmın ağlamasına :14::14::14::14::14: çok kötüyüz anlayacağın canım.. Annem en azından kendine gelseydi biraz rahatlardık bizde az da olsa..

Dua ederken annemi de unutmayın lütfen canlarım.. şuan tek ihtiyacımız olan şey dua. Rabbimin yardımı. Allah sizden sonsuz kere razı olsun.

allah yardımcın olsun canım allah allah ya :26: Dediğin gibi nedenini bilseniz ona göre davranırdınız.bence kendine gelecek insallah en yakın zamanda kuzu.babanın yüzü insallah mutluluktan güler bukez.sen dik durki onlarda iyi olsunlar . Iyilesecegine inanıyorum canım:16:

Back
X