Hayırlı eş için birlikte dua edelim

1)Aira:Kızlaaaar :1: yüce Rabb'imizin izni ve rızasıyla yarın dualarımıza başlıyoruz. Sizden öncelikle Allah razı gelsin çok teşekkür ediyorum. Burası inşallah bana çok iyi gelcek. Dualarınızı ederken Canan kardeşiniz de size duacı olcak. Kızlar Eşimin adı Musa Emre. Annesinin adı ayşe. Dualarınızı ederken Mehmet'ten olma Ayşeden doğma Musa Emre kardeşimiz Canan kardeşimizle barışsın. Allah hayırlı güzel yuvalar nasip etsin. Ailelerine ve musa kardeşimize de güzel huy ve sadakat versin. İnşallah tez vakitte barışırlar. Bir ömür mutlu olur çoluuk çocuklarıyla yaşarlar derseniz çok mutlu olurum. Malum kayınvalidem ve benim ailem de birbirlerine kötü oldular inşallah bu kibir ve gururu bırakırlar. Allah kibri ve gururu sevmez. Tek istediğim eşime kavuşmak. Acılar bitsin eski ruya gibi imrenilen hayatımıza geri dönelim. Allah nefsini köreltsin ve başka kadınlardan korusun. İnşallah sağ sağlim barışır yuvamızı baştan tez vakitte kurarız. Bolca sabır ve aşk dileyin :14:

2)Golge1004:
kızlar ben golge1004 benim de erkek arkadaşımın ailsei beni istemiyor ve onu bir kaç gün içinde başka biriyle nişanlamaya çalışıyorlar o istemiyor ama ailesi yüz çeviriyor zoraki o olmasa bile nişan yapacaklarını söylüyorlar eğer bu kişi hakkımda hayırlıysa o olsun kızlar yoksa rABBİMİ Peygamberimi bilen seven vicdanı merhameti olan Rabbimin emir ve yasaklarına uyan güzel ahlak sahibi her iki dünyadada cennetim olacak hayırlı bir eş istiyorum.
3)Suskun_sultan:Allah tez vakitte huyu ahlakı aileme uygun. sadık, sevecen ,güleryüzlü bir beyfendi ile aile olmak nasip etsin. Amin amin amin.

4)Aybirgen:
Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah kalplerimizi birbirine daha da ısındırsın, birbirimizi daha çok sevelim, Allah'a yakınlaşabilmek, Allah rızası doğrultusunda güzel işler yapabilmek için birbirimize vesile olalım, her türlü günahtan, haramdan uzak durabilelim, mutlu huzurlu bir yuvamız, hayırlı evlatlarımız olsun, Allah bize dünyada da iyilik vegüzellik versin, ahirette de iyilik ve güzellik versin, Allah kalbimize ferahlık, huzur versin, rızasından ayırmasın, bizi sevdiği kullarından eylesin. Ama bu kişi benim için hayırlı değilse kolaylıklar içinde, kimse üzülmeden bir bahaneyle bitsin ve bir an önce karşıma benim için hayırlı olan insan çıksın ve az önce saydığım güzellikleri benim için hayırlı olan kişiyle yaşayabileyim. Amin amin amin :21::21::21:

5)Bizimdebebisimizolsun(Duygu):Gönlümdekiyle Bir Ömür Geçireceğim Hayırlı Huzurlu Mutlu Çocuklu Bir Yuva İçin Sizlerden Dua İstiyorum Canlarrrr :16::16::16::16::16:
6)Rainbyte:Kizlar su aralar en buyuk sikntim cok bahsetmemis olsam da maalesef okulum. 2 yildir oyle bir sinavin icerisindeyim ki hepsi birikti ve en sonunda okulum uzadi. Rabbim nasip ederse bu yeni donemde cok calisip, basarip da okulumun 1 sene degil de yarim sene uzamasini saglayabilirim ama bunun icin calismak tek basina yetmiyor. Rabbim bana oncelikle calisma azmi, istegi versin insalllah.Rabbim once kolaylik versin, daha sonra da bu calismam dogrultusunda guzel notlar, hayirli mezuniyet ve sonucunda guzel bir is nasip etsin insallah.
Ikinci bir skntim da bildiginiz uzere, platonik olarak birini seviyorum. her ne kadar gozumden irak olsa da henuz gonlumden irak degil. Rabbimden oncelikle ona hayirlisiyla kavusabilmeyi istiyorum, eger Rabbim onu bana vermeyecekse de gonlumu buna razi etsin ve beni sasirtmasin. Onun yerine hakkimdaki esas "hayirli" insana hayirli, tez ve dogru vakitte kavusabilmeyi, birbirimize hayirli, helal ve mutlu eylemesini diliyorum Rabbimden. Dedigim gibi oncelikli 2 siktnim okul ve gonul derdim-hayirli kismetim. Simdiden dualariniz icin cok tesekkur ederim. Allah hepinizden razi olsun.

yaptigimiz dua tek basina karsi tarafa edilmis olmuyor. aslinda kendimize de dua etmis sayiliyoruz. Soyle yani, okursaniz anlayacaginizdan eminim:

(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]

7)Esrazambak:Rabbim en kısa zamanda hakkımda en hayırlısını versin. Dünya ve ahiret hayatım için, dinim için, geleceğim için hayırlı olacak bir eş nasip etsin Rabbim bana, dünyada da ahirette de o eşle mutlu-huzurlu-sağlıklı yaşayalım.. birbirimizi çok sevelim çok sayalım ve sevgimiz son nefesimize kadar artsın.. beraber ibadetlerimizimi yapalım, ahiret için uğraşalım, beş vakit namazını kılsın, bana hayatı boyunca sadık olsun, hiç aldatmasın beni.. ailesi de beni çok sevsin ben de onları seveyim hayat boyu çok iyi anlaşalım.. bu görüştüğüm kişi ile de eğer hayırlı isek birbirimiz için en yakın zamanda sonuçlandıralım işimizi evlenelim, eğer hayıraız ise tez zamanda uzaklaşalım ve en hayırlısı çıksın karşıma amin amin amin:21:

8)I34anbul:

9)Esmeralisa:
Bu dünyam ve ahiretim için hayırlı, kafa dengim olan, Allah korkusu olan hayırlı bir eş, bir yuva istiyorum Rabb'imden.. Tabi sonrasında da aynı şekilde dünyam ve ahiretim için hayırlı, eli ayağı düzgün, sağlıklı, ahlaklı evlat(lar) istiyorum Allah'ımdan..

Rabb'im bana ve benim durumumda olan herkese hayırlı eşler, yuvalar, evlatlar nasip etsin inşallah (amin)

10)Yaslikiz:
Allahü Teala gönlümdeki kişi hakkımda hayırlısı ise aramıza karşılıklı sevgi, sadakat, güven, muhabbet, aşk, tutku koysun ve hakkımızda hayırlı olan zamanda hayırlısıyla evlenmemizi ve bir ömür boyu maddi manevi ayrılık yaşamadan beraber mutlu Allahın rızasına uygun bir hayat sürmemizi ve cennette de beraber olmamızı nasip etsin.

Eğer hakkımda hayırlı değilse, birbirimiz için bizi hayırlı kılsın, aramıza karşılıklı sevgi, sadakat, güven, muhabbet, aşk, tutku koysun ve hakkımızda hayırlı olan zamanda hayırlısıyla evlenmemizi ve bir ömür boyu maddi manevi ayrılık yaşamadan beraber mutlu Allahın rızasına uygun bir hayat sürmemizi ve cennette de beraber olmamızı nasip etsin.

Ailelerimiz, çevremiz, tanıdıklarımız, arkadaşlarımız tanıştığımız tanışacağımız herkesle güzel geçim versin ve tüm kötü insanların şerrinden korusun. Onun için dünyadaki tek
kadın ben olayım, benim içinde dünyadaki tek erkek o olsun. Birbirimize olan sevgimiz, aşkımız, sadakatimiz hiç bitmesin, hiç zarar görmesin. Amiiiiiiiiiiiiiin
11)Saskinn:Benim de esim beni aldatıyor cok üzülüyorum dayanamıyorum artık hic huzurum yok cocuklsrimla ilgilrnemiyorum kafam darmadagik dualarinixi bekliyorum arkadaşlar

12)AsiNaz: Birlikte olduğum erkek arkadaşımla birbirimize layık ve hayırlıysak, Rabbim bizi birbirimize evlilik ile kavuştursun. En hayırlı zamanda, hayırlı bir şekilde bu ilişkinin adını koyalım. Ailelerimiz birbirine saygı duysun, sevsin ve hoşgörüyle kabullensin. Helalinden para kazanmayı nasip etsin de, çeyizlerimi hazırlamaya başlayalım. Rabbim hayırlı evlilik nasip etsin. Bir de Rabbimden şifa istiyorum, ağrılarım için. Allahım bana Hz. Eyüp'e verdiği gibi -ve tüm şifa arayanlara da- hayırlı şifa ve düzenli bir hayat nasip etsin. Dünyada ve ahirette sağlık ve afiyet versin.
13)Umut_dolu:

Canlarım siz de aşağıya dualarınızı ekleyin lütfenn, listemizdeki herkese günü olmasa bile dualarımızda yer verelim, günü olmasa bile hepimizin adı dualarımızda en azından günde 1 defa geçsin

"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)

"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır" (Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)

YENİ LİSTEMİZ
1)Aira-10.09.2013
:65:
2)Golge1004-11.09.2013:65:
3)Suskun_sultan-12.09.2013:65:
4)Aybirgen-13.09.2013:65:

5)Bizimdebebisimizolsun (Duygu)-14.09.2013:65:
6)Rainbyte-15.09.2013:65:
7)Esrazambak-16.09.2013:65:
8)I34anbul-17.09.2013:65:
9)Esmeralisa-18.09.2013:65:
10)Yaslikiz-19.09.2013
11)Saskinn-20.09.2013
12)Asinaz-21.09.2013
13)Umutdolu-22.09.2013

Son 3 arkadaşımınkini bugün okuycam ve onlar için dua edicem inşallah, günlerinde okuyamadım 2 kişiyi, haklarını helal etsinler.

Helal olsun canım.

kızlar benim psikolojim bozuldu ya iyi hissetmiyorum kendimi gercekten bugün gitmiş arama kaydıma bakyo netten sanki ben onu aldatıyorum.böyle seyler yapması beni üzüyor.bana hala güvenmiyo tam olarak.benki ona bu kadar baglı iken.arkadasının sevgilisi arkadasını aldatmıs bunu netten fatura görüntülemeden yakalamıs ondan etkilenip banada aynı seyleri yapıyor.bu zoruma gidiyor beraber 7 aygecti 7 ay ve 5 aydır cıkyoz.ki ben onun için can atarken ne kadar sevdigimide biliyor.ben yoruldum artık kızlar.artık bişileri ispatlamak istemiyorum.akısına bıraktım.nişanlanmakmı istiyor kendi ne zaman derse artık saldım kendimi.ona bıraktım herseyi ama üzülüyorum baskalarının söz nişan resimlerini gördükce ben naptımda bunu hak ettim diyorum.yasım geldi 29 a.artık filört su bu istemiyom ya..cocuk sahibi olmak istiyorum.hersey normal miş gibi davranıyorum ona içim kan aglıyo ama.yoruldum ben yoruldum.herkes soryo görüstüğün var mı var diyorum hani yüzük diyolar.insanlar beni oyaladıgını düsünüyor biliyorum.arkadaslarım bile dalga geciyor senden önce evlencez diye.herkes cabucak nsonuclandırırken benim neden uzuyor.gercekten kendi ne zaman derse kendi bilir artık ben düsünmekten hasta olcam..o gün facesine baktım eski görüstüğü kızla yazısmıs hani tamam öyle askıntı felan yokta benleyken gidip konusması ne kadar dogru.kız asılyo yani facesinde ilişkisi var yazmasına ragmen.öyle normal arkadas gibi konusmus ama ben facemi kapattım onun için o ne yapıyo.dondurdu facesini ama diyoki kalsın ayrılırsak yeniden aktif ederim.su lafa bak.ne anladım ben bu işten.gercekten yoruldum.onlaykende ondan öncede karsıma cok kişi cıktı cicekler mi gelmedi hediyelermi yüzük mü evlenme teklifimi kapımda bekleyenmi hepsi cıktı karsıma halada cıkıyor görüstüğüm var diyorum.sanıyoki evlenmek için görüsyom onla sevmesem zaten beraber olmazdım.yanındayken hersey güzel ama uzak olunca soguk sanki.kendi bilir ben gibi sevenide zor bulur bunu buraya yazıyorum biz ayrılsakta benim ahımı alır bu dünyada olmazsa öbür dünyada hakkımı helal etmem.neler neler artık içime ata ata neyse....

Ayıp etmiş sevgilin, canım. Benim erkek arkadaşım da yay. Geçenlerde bana bir laf söyledi, sonra yurt dışına gitti. 20 gün kaldı orada, hem de tek başına. O 20 gün boyunca kök söktürdüm ona. Soğuk davrandım, kırıldığımı söyledim. Hatta böyle giderse ayrılacağımı söyledim. Neyse, 2 gün oldu geleli. Özür diledi. Ne kadar kırıldığımı anlamış ve pişman olmuş. Bunu farkettim. Senin konuna gelecek olursak da, bence bütün içindekileri söyle canım. Ne demek ya başkasını aratmak face'den? Ya da eski sevgiliyle konuşmak? Naparsa yapsın eski sevgili ona ne ki?

Canlarım ben konuşunca problem çözüldü çok şükür, seni seviyorum senin için her şeyin en iyisini almayı isterim dedi :17: ben bilmediğim için sordum dedi, ablası tektaşı nişanda takarız demiş, gümüşü de kendisi altın takmak istemediği için ikimizinki çift olsun diye sordu heralde, demek ki istekleri problemleri konuşmak gerekiyomuş, yoksa ben içimde büyütecektim, kendimi yıpratacaktım araya da soğukluk girecekti.

Sevindim :) konuşmak gerekiyor evet canım.

Yazdıklarını okuduklarımdan anladığım kadarınca çok sıkıntılısın. Bu tip karakterler senin psikolojini bozar. Bir ayet okumuştum: ''Sizlerin hayır bildiğinizde şer, şer bildiğinizde de hayır olabilir'' Belki bu konu senin hayır bildiğin şerdir. Sen inançlısın ve sezgilerin kuvvetli. İyice bir tahlil et. Sen zeki kızın.

canım seviyorum sevgilimi oda beni seviyor biliyorum.ama karakteri cok degişik inan cözemiyorum.inan cözsem zaten gerekeni yapıcam.ailesiyle tanıstırdıyüzük almıs bayramdan sonra nişan düsünüyor.bende birazyapı olarak hep karamsar böyle ehvamlıyım.arkadasım diyo kac yasında insanlarsanız zaten ciddi düsünmese ailesiyle tanıstırmazdı yada ayrılırdı neden uzatsın bence sorun yok sen kendi kendine sorun cıkaryon dedi.bendede suc var.evet karakteri cok zor biri zaten kendide söylüyor ben bazen cok gıcık olurum diye.ama sevyom kuzu ya cok sevyom.yanındayken mutluyum.bakınca içim eriyor.onu sanki içimden birparcaymıs gibi seviyorum.özel durumlarımızvar burda anlatamıyorum.ama bana cok büyük bir büyüklük yaptı.belki cogukişinin kabul edemeyecegi bir seyi.ondan bende yeri farklı.ama bazen beni işte düsündürüyo üzüyor.

Helal olsun canım.

Ayıp etmiş sevgilin, canım. Benim erkek arkadaşım da yay. Geçenlerde bana bir laf söyledi, sonra yurt dışına gitti. 20 gün kaldı orada, hem de tek başına. O 20 gün boyunca kök söktürdüm ona. Soğuk davrandım, kırıldığımı söyledim. Hatta böyle giderse ayrılacağımı söyledim. Neyse, 2 gün oldu geleli. Özür diledi. Ne kadar kırıldığımı anlamış ve pişman olmuş. Bunu farkettim. Senin konuna gelecek olursak da, bence bütün içindekileri söyle canım. Ne demek ya başkasını aratmak face'den? Ya da eski sevgiliyle konuşmak? Naparsa yapsın eski sevgili ona ne ki?

yay burcu cok zor ben bunu anladım kişilikleri cok degişik oluyor.sevgilide degil aslında canım sevgilisi degilde asılan bir kız ama görüsmüsler yani konusmuslar ama sevgi yok arada.yok bilyodum onu zaten anlatmıstı yani.kız hep yazmıs buda cevap vermiş ama kısa cevaplar pas vermemiş yani ama konusması bile yanlıs ben yapsam ayrılırdı.neyse kızı sildi facesinide kapadı.ben trip yapamıyom kuzu genelde o yapıyor :53: ben genelde alttan alyom.benimki askeri personel bide cok ciddi sert biraz.tek bana böyle degil cevresinede aynı diyom ya cok tuhaf biri :27::27::27:

Helal olsun canım.

12)AsiNaz: Birlikte olduğum erkek arkadaşımla birbirimize layık ve hayırlıysak, Rabbim bizi birbirimize evlilik ile kavuştursun. En hayırlı zamanda, hayırlı bir şekilde bu ilişkinin adını koyalım. Ailelerimiz birbirine saygı duysun, sevsin ve hoşgörüyle kabullensin. Helalinden para kazanmayı nasip etsin de, çeyizlerimi hazırlamaya başlayalım. Rabbim hayırlı evlilik nasip etsin. Bir de Rabbimden şifa istiyorum, ağrılarım için. Allahım bana Hz. Eyüp'e verdiği gibi -ve tüm şifa arayanlara da- hayırlı şifa ve düzenli bir hayat nasip etsin. Dünyada ve ahirette sağlık ve afiyet versin.

ALLAH GÖNLÜNDEKİLERİ OL EMRİYLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN AMİN AMİN AMİN:21::21::21:

Helal olsun canım.

yay burcu cok zor ben bunu anladım kişilikleri cok degişik oluyor.sevgilide degil aslında canım sevgilisi degilde asılan bir kız ama görüsmüsler yani konusmuslar ama sevgi yok arada.yok bilyodum onu zaten anlatmıstı yani.kız hep yazmıs buda cevap vermiş ama kısa cevaplar pas vermemiş yani ama konusması bile yanlıs ben yapsam ayrılırdı.neyse kızı sildi facesinide kapadı.ben trip yapamıyom kuzu genelde o yapıyor :53: ben genelde alttan alyom.benimki askeri personel bide cok ciddi sert biraz.tek bana böyle degil cevresinede aynı diyom ya cok tuhaf biri :27::27::27:

Erkek arkadaşın kaç yaşında canım? Burda anlatamadığım bir büyüklük aptı demişsin, ne olursa olsun bazı konularda kendini ezdirme canım. Dualarımı okumuşsun, teşekkür ederim :) Sağolasın.

Benim erkek arkadaşım da ailesiyle birlikte araba almaya karar vermiş. Bankadan kredi çekeceğini söylüyor. Babası demiş ki, evleneceğin zaman arabayı satar düğün yaparsın. Kredinin çoğunluğunu o öder diye tahmin ediyorum. Burda problem ne diye sorarsanız, bizim hiç birikimimiz yok, ne bir evimiz, ne bir eşyamız. Ne benim, ne de onun çeyizi de yok. Ben araba alma fikrini anlatınca, ben biraz durgunlaştım. Ne diyeceğimi bilemedim. Bizim için birikim yapmayı düşünmüyor musun, diyebildim sadece. bu arabayı o yüzden alıyorum, bir borcun altına girmeyince hiç bir şey olmuyor. Benim ailem borcun altına girince alabiliyor, dedi. Ben de onlar öyle olabilir, sen öyle olma dedim. O da bana peki sen napıyorsun bizim için, dedi. Ben de, sen ısrar ediyordun ya kpss için, ona hazırlanıyorum işte. İnşallah, memur olup kendimi garanti altına alırım işte dedim. Evet, böylesi daha iyi dedi.

Bilemiyorum kızlar, sizce araba alma konusunda yanlış mı düşünüyorum?

Benim erkek arkadaşım da ailesiyle birlikte araba almaya karar vermiş. Bankadan kredi çekeceğini söylüyor. Babası demiş ki, evleneceğin zaman arabayı satar düğün yaparsın. Kredinin çoğunluğunu o öder diye tahmin ediyorum. Burda problem ne diye sorarsanız, bizim hiç birikimimiz yok, ne bir evimiz, ne bir eşyamız. Ne benim, ne de onun çeyizi de yok. Ben araba alma fikrini anlatınca, ben biraz durgunlaştım. Ne diyeceğimi bilemedim. Bizim için birikim yapmayı düşünmüyor musun, diyebildim sadece. bu arabayı o yüzden alıyorum, bir borcun altına girmeyince hiç bir şey olmuyor. Benim ailem borcun altına girince alabiliyor, dedi. Ben de onlar öyle olabilir, sen öyle olma dedim. O da bana peki sen napıyorsun bizim için, dedi. Ben de, sen ısrar ediyordun ya kpss için, ona hazırlanıyorum işte. İnşallah, memur olup kendimi garanti altına alırım işte dedim. Evet, böylesi daha iyi dedi.

Bilemiyorum kızlar, sizce araba alma konusunda yanlış mı düşünüyorum?

canım bizimde hiç bişi yok aynı ne ceyiz ne para 2 miz calısıyoz ama. oda yeni araba aldı ve kredi cekti.aynı düğün olursa satarım diyo ama ben satılsın istemiyorum.alsın bence yoksa birikmiyor para gercekten.ceyiz isini napcam bilmiyorum hiç bişey yok para lazım parada biriktiremiyom giderim cok.insallah canım memur olursun hersey istedigin gibi olur insallah

Son düzenleme:
canım bizimde hiç bişi yok aynı ne ceyiz ne para 2 miz calısıyoz ama. oda yeni araba aldı ve kredi cekti.aynı düğün olursa satarım diyo ama ben satılsın istemiyorum.alsın bence yoksa birikmiyor para gercekten.ceyiz isini napcam bilmiyorum hiç bişey yok para lazım parada biriktiremiyom giderim cok.insallah canım memur olursun hersey istedigin gibi olur insallah

İnşallah canım. Sen atandığını yazmışsın, bir kpss topiğine. Orayı okurken gördüm :) İnsanın işinin garanti olması kendini güvende hissettiriyor değil mi? Aynen valla benim de çeyizim yok, napıcazz bizz:43::43:
Düğün olunca arabayı satarım, diye düşünen tek benimki değilmiş demek ki :52:

İnşallah canım. Sen atandığını yazmışsın, bir kpss topiğine. Orayı okurken gördüm :) İnsanın işinin garanti olması kendini güvende hissettiriyor değil mi? Aynen valla benim de çeyizim yok, napıcazz bizz:43::43:
Düğün olunca arabayı satarım, diye düşünen tek benimki değilmiş demek ki :52:

insalalh kuzum sende atanırsın benimde burda hep yola gidiyor param ulasım devamlı yok ve taksi tutyom bazen sehre gitmek için bi geliş gidisim 120 yi bulyo hep yola gitti param hiç bişi biriktiremedim.evet canım insanın kendine güveni gelyo insallah sende tadarsın bu duyguyu.:21: sevdigiminde hiç birikimi yok.oda öyle dio arabayı satarım dio burclar aynı ya aynı kafalar demek heheh:1::1:.napacaz bilmiyom diom yoksa alsammı simdiden ceyiz ama alsam para yetecekmi bilmiyom napcaz para geldiği gibi gityo:26:

kızlar niye kimse ugramıyor ya kızlar kimsecik yok listede bitti ne okuyacagız oda belli degil kızlar ben diyomki salavatı tefriciye okuyalım madem bu kez ama bi kişi için bir hafta müddet verelim sayımızda az cünkü 3 gün desekte bu bir haftayı bulur.salavatı tefriciye okuyalımmı 4444 tane bi kişi için ne dersiniz?hem adetliykende okunuyor.

yada 1000 tane salavatı münciye

[COLOR="#0000FF"[B]]Bu salavatın hatmi 1000 adettir.Duaların kabulüne vesile olan çok kıymetli bir salavattır.[/B][/COLOR]

[B][COLOR="#FF0000"]“Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”
[/COLOR][/B]

3 günde bitirmemiz gerek cok uzatmamamız gerekmiş

Salt-1 Münciye de hatmi yapılır ve çok önemli özelliklere, sırlara ve tesirlere sahiptir. Bunların belki de en önemlisi İslam âlimleri tarafından öteden beri bütün farz namazların arkasından okuna gelmesidir ki, ne hikmete , binaen olduğunu çoğumuz bilmeyiz. Ama bildiğimiz bir şey var ki, Hz. Muhammed (s.a.v), Allah’ın habibi yani sevgilisidir. İnsanlar bile sevdiği kişilerin selamı ile gelenlere ilgi gösterip iltifat etmekte ve onun istek ve ihtiyaçlarını gidermekte-dir. Kendi gücü yetmese bile çaresine bakmaktadır. İnsanlar böyle yaparsa her şeye gücü yeten Allah (c.c) neler yapmaz… Hz. Peygamber (s.a.v)’in önceleri hutbe okuduğu hurma kütüğü, Hz. Muaviye’nin Şam’dan getirdiği minberle yer değiştirince, bir gün herkesin duyacağı şekilde inlemiş, bir deve yavrusu gibi ses çıkarmıştı. Hz. Peygamber kulak vermiş ve onun hasretini ifade ettiğini söylemişti. Sonra ona cennette bulunacağı ve orada müminlere meyve vereceği sözü üzerine sesini kesmişti. Bu bir mucizeydi. Ancak ona salavat getirilen yerde de başka mucizeler olmaz diye bir şey yoktur…

kaynak:Dr.Arif Arslan(Dua ile Gelen Şifa):nazar:

Son düzenleme:
MOKAN IN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 19 EYLÜL PERŞEMBE SAAT 24:00 A KADAR

HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARININ OLMASI

NURSEN-----------------------------------------------496=
ESMA-------------------------------------------------492=
ASBELOVE---------------------------------------------496=
MUHAT------------------------------------------------496=
ECRİNNN07(ASLI) -------------------------------------496=
MİNİGMANİG------------------------------------------496=
M.OKAN----------------------------------------------496=
ELANOR01--------------------------------------------496=
GAMZEYNEP-------------------------------------------496=

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir

3 GÜN İÇİNDE OKUMAYANLARI LİSTEDEN ÇIKARACAĞIM :20::20::20:

bir hafta içinde okumayanları listeden cıkarıyor arkadas hak gecmemesi içinsagolsunlar herkes okumaya özende gösteriyor bir hafta içinde bitiryolar bir kişiyi

Son düzenleme:
Tefriciye guzel bir dua amaa ...biz daha once okuyalim demistik ama yarim kaldi az okindu...Tamanlayamadikk..
Yasin-fetih_cuma surelerini okuyalim derim..
yasin okusak diyorumm.Kuranin kalbidir denmiss :);):)

Tefriciye baslarsak uzun surcek gibii..

insalalh kuzum sende atanırsın benimde burda hep yola gidiyor param ulasım devamlı yok ve taksi tutyom bazen sehre gitmek için bi geliş gidisim 120 yi bulyo hep yola gitti param hiç bişi biriktiremedim.evet canım insanın kendine güveni gelyo insallah sende tadarsın bu duyguyu.:21: sevdigiminde hiç birikimi yok.oda öyle dio arabayı satarım dio burclar aynı ya aynı kafalar demek heheh:1::1:.napacaz bilmiyom diom yoksa alsammı simdiden ceyiz ama alsam para yetecekmi bilmiyom napcaz para geldiği gibi gityo:26:

Niye o kadar gidiyor canım, küçük ilçede misin sen? Haklısın valla, burçlar aynı olunca kafalarda aynı oluyor demek ki :52:
Duaların için sağol :)

kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm dertleşecek kimsem yok etrafımda annem çok kötü durumda.. şuan hastanede görüştürmüyorlar bizle. sinir krizi geçirdi ve hala şokta kendinde değil :14::14::14: listedeki son 2 kişinin duasını okuyamadım mazur görsünler vakit bulup feraha eriştiğim zaman Allah'ın izniyle okumaya çalışacağım inşallah..

Şuan annemin sağlığından başka birşey düşünemiyorum çok kötüyüm. 3 gündür babam, kardeşlerim, ben çok kötü durumdayız. Hissiz gibiyiz. ilk defa dün babamın hıçkırarak ağladığına şahit oldum çaresizliğinden. canım acıyor kızlar.. :14::14::14:

n'olur anneme dua edin. bu sayfa hayırlı eş için ama sizinle tanışıklığımız var diye bu sayfadan size derdimi anlatıyorum. şuan ne yazdığımı bile bilmiyorum.

Lütfen, Allah rızası için anneme dua edin. N'olursunuz kızlar.. lütfen lütfen lütfen :14::14::14::14::14::14::14::14::14:

kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm dertleşecek kimsem yok etrafımda annem çok kötü durumda.. şuan hastanede görüştürmüyorlar bizle. sinir krizi geçirdi ve hala şokta kendinde değil :14::14::14: listedeki son 2 kişinin duasını okuyamadım mazur görsünler vakit bulup feraha eriştiğim zaman Allah'ın izniyle okumaya çalışacağım inşallah..

Şuan annemin sağlığından başka birşey düşünemiyorum çok kötüyüm. 3 gündür babam, kardeşlerim, ben çok kötü durumdayız. Hissiz gibiyiz. ilk defa dün babamın hıçkırarak ağladığına şahit oldum çaresizliğinden. canım acıyor kızlar.. :14::14::14:

n'olur anneme dua edin. bu sayfa hayırlı eş için ama sizinle tanışıklığımız var diye bu sayfadan size derdimi anlatıyorum. şuan ne yazdığımı bile bilmiyorum.

Lütfen, Allah rızası için anneme dua edin. N'olursunuz kızlar.. lütfen lütfen lütfen :14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Allah şifa versin canım, annene dua edeceğim merak etme. Gönlünü ferah tut, sen de annenin yanındayken "Elem neşrah leke sadrek" ve "Rabbiş rahliy sadriy ve yessirliy emriy" gibi ayetleri bol bol oku. Dertleşmek adına soruyorum, neden hastalandı annen?

Allah şifa versin canım, annene dua edeceğim merak etme. Gönlünü ferah tut, sen de annenin yanındayken "Elem neşrah leke sadrek" ve "Rabbiş rahliy sadriy ve yessirliy emriy" gibi ayetleri bol bol oku. Dertleşmek adına soruyorum, neden hastalandı annen?

Sağolasın kardeşim..Allah razı olsun..

Bilmiyorum canım.. bize sorunlarını pek fazla anlatmazdı, hep içine atardı sıkıntılarını.. bizde onu sıkıp üstelemezdik anlat diye.. Çok kötü bir şekilde şuan. Hem kendine hem etrafa zara veriyor.. Kendinde değil şuan.. İlk defa böyle bir şey yaşadık o sebeple ne yapacağımızı bilemedik zorla hastaneye götürdük, direndi gitmek istemedi.. Çok kötüyüm arkadaşım çok. Gözyaşlarıma hakim olamıyorum.. Hastanede şuan ve ailesiyle yani bizle görüştürmüyorlar. Canım okadar acıyor ki kelimelere dökemiyorum.. N'olursunuz dua edin N'olur.. Çok kötüyüm çok :14::14::14::14::14:

Herşey bomboş yaşıyormuyuz belli değil şu 3 gündür.. Babam, kardeşlerim perişan durumdalar.. Kardeşim bitik bir vaziyette ünv. gitti bugün. Artık gitmesi gerekiyordu. Harap bir şekilde evden ayrıldı.. Orda tek başına nasıl dayanacak, derslerine kendini nasıl verecek, yanımızda olmadan içi nasıl rahat edecek onu da bilemiyorum.. Sürekli annem için göz yaşı döküyoruz hepimiz.:14::14::14:

kızlar nasılsınız? Ben çok kötüyüm dertleşecek kimsem yok etrafımda annem çok kötü durumda.. şuan hastanede görüştürmüyorlar bizle. Sinir krizi geçirdi ve hala şokta kendinde değil :14::14::14: Listedeki son 2 kişinin duasını okuyamadım mazur görsünler vakit bulup feraha eriştiğim zaman allah'ın izniyle okumaya çalışacağım inşallah..

şuan annemin sağlığından başka birşey düşünemiyorum çok kötüyüm. 3 gündür babam, kardeşlerim, ben çok kötü durumdayız. Hissiz gibiyiz. Ilk defa dün babamın hıçkırarak ağladığına şahit oldum çaresizliğinden. Canım acıyor kızlar.. :14::14::14:

N'olur anneme dua edin. Bu sayfa hayırlı eş için ama sizinle tanışıklığımız var diye bu sayfadan size derdimi anlatıyorum. şuan ne yazdığımı bile bilmiyorum.

Lütfen, allah rızası için anneme dua edin. N'olursunuz kızlar.. Lütfen lütfen lütfen :14::14::14::14::14::14::14::14::14:

allah yardımcın olsun canım ögle namazımı kılıp dua edecegim.cok gecmiş olsun allah sifa versin:21: Güzel haberlerini bekliyoruz allah yardımcın olsun.:29::29::29:

Back
X