• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

allah yardımcın olsun canım allah allah ya :26: Dediğin gibi nedenini bilseniz ona göre davranırdınız.bence kendine gelecek insallah en yakın zamanda kuzu.babanın yüzü insallah mutluluktan güler bukez.sen dik durki onlarda iyi olsunlar . Iyilesecegine inanıyorum canım:16:

Sağol canım desteğin, umut veren sözlerin için, bende inanıyorum.. İnşallah Rabbimin izniyle herşey güzel olacak.. Şu zamanı bir atlatsaydık..

sağol canım desteğin, umut veren sözlerin için, bende inanıyorum.. Inşallah rabbimin izniyle herşey güzel olacak.. şu zamanı bir atlatsaydık..

elbet iyi olacak kuzum allaha sükürkü kötü bi hastalık durumu yok.kendini toplayacak insallah insallah canım sen canın sıkıldıkca gir buraya

kızlar liste bitti dualarımı okudum diğer arkadaşların bir tek iki arkadaşın esmaül hüsnası kaldı onu da bu akşam okurum şimdi kime ne okuyoruz yeni liste nerde suskun sultannnnnn nerdessssinnnnnnn :36::36::36::36::36:

kardeşim geçmiş olsun Allah şifa versin seni çok iyi aanlıyorum zamanında bizim ailede de böyle bir durum olmuştu biz atlatmıştık size de Allah şifa versin tez zamanda atlatasınız

kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm dertleşecek kimsem yok etrafımda annem çok kötü durumda.. şuan hastanede görüştürmüyorlar bizle. sinir krizi geçirdi ve hala şokta kendinde değil :14::14::14: listedeki son 2 kişinin duasını okuyamadım mazur görsünler vakit bulup feraha eriştiğim zaman Allah'ın izniyle okumaya çalışacağım inşallah..

Şuan annemin sağlığından başka birşey düşünemiyorum çok kötüyüm. 3 gündür babam, kardeşlerim, ben çok kötü durumdayız. Hissiz gibiyiz. ilk defa dün babamın hıçkırarak ağladığına şahit oldum çaresizliğinden. canım acıyor kızlar.. :14::14::14:

n'olur anneme dua edin. bu sayfa hayırlı eş için ama sizinle tanışıklığımız var diye bu sayfadan size derdimi anlatıyorum. şuan ne yazdığımı bile bilmiyorum.

Lütfen, Allah rızası için anneme dua edin. N'olursunuz kızlar.. lütfen lütfen lütfen :14::14::14::14::14::14::14::14::14:
Canım çoook üzüldüm:5: Allah izin verirse yarın yasin okuycam annen ve sizin için, Allah yardımcınız olsun, dualarımdasın.

Sağolasın kardeşim..Allah razı olsun..

Bilmiyorum canım.. bize sorunlarını pek fazla anlatmazdı, hep içine atardı sıkıntılarını.. bizde onu sıkıp üstelemezdik anlat diye.. Çok kötü bir şekilde şuan. Hem kendine hem etrafa zara veriyor.. Kendinde değil şuan.. İlk defa böyle bir şey yaşadık o sebeple ne yapacağımızı bilemedik zorla hastaneye götürdük, direndi gitmek istemedi.. Çok kötüyüm arkadaşım çok. Gözyaşlarıma hakim olamıyorum.. Hastanede şuan ve ailesiyle yani bizle görüştürmüyorlar. Canım okadar acıyor ki kelimelere dökemiyorum.. N'olursunuz dua edin N'olur.. Çok kötüyüm çok :14::14::14::14::14:

Herşey bomboş yaşıyormuyuz belli değil şu 3 gündür.. Babam, kardeşlerim perişan durumdalar.. Kardeşim bitik bir vaziyette ünv. gitti bugün. Artık gitmesi gerekiyordu. Harap bir şekilde evden ayrıldı.. Orda tek başına nasıl dayanacak, derslerine kendini nasıl verecek, yanımızda olmadan içi nasıl rahat edecek onu da bilemiyorum.. Sürekli annem için göz yaşı döküyoruz hepimiz.:14::14::14:
Acını ben de derinden hissettim, gerçekten çok üzüldüm,dua edicem, Allah'ın izniyle her şey düzelsin, annen eski sağlığına sizler de mutluluğunuza kavuşun inşallah :43:

Yüksek tansiyonu, birde ritim bozukluğu vardı kalbinde hapları var kullanıyordu.. Çok içine atar herşeyi, birinden en ufak bir şey duysa onu büyütürde büyütür uykularını kaçırır.. Zaten 10-15 gündür doğru dürüst uyumuyordu, uykularını kaybetmişti.. Bu son 3 günde de kendinde değildi. Etrafa saldırıp durdu.. İlk defa böyle gördük annemi.. Çok kötü durumdayız.. Birde bizi annemle görüştürmüyorlar.. Hala da aynı şekilde deikleri için daha da perişan oluyoruz. Lütfen dua edin kardeşlerim.. Kimseye derdimizi açamıyoruz.. Kimse kimsenin halinden anlamıyor.. Direk eleştiri, deli sıfatları yapıştırılıyor.. Anneme böyle şeylerin söylenmesini istemiyorum.. Bu yüzden yakınlarımızla paylaşmak istemiyorum şuan bu durumu. Ağır bir depresyon yaşıyor.. ama çaresiz olmak ve bir şey yapamamak bizi bitiriyor. Ancak Rabb'işme yönelip dua edebilirim şu saatten sonra. ve sizden dua bekliyorum arkadaşlarım.. lütfen.. lütfen... :14::14:
Allah şifa versin, inşallah çok iyi olur annen :21::21::21:

Rabb'im hepinizden razı olsun. Güçlü olmaya çalışıyorum. Onları (kardeşlerimi, babamı) teselli edip herşey yoluna girecekmiş gibi davranıp güleryüzlü olmaya çalışırken odadan çıkar çıkmaz hıçkırıklara boğuluyorum.. Hepimiz yemeden içmeden kesildik sofrayı nasıl kuruyorsam öyle kaldırıyorum.. Bir su içmek bile eziyet hepimize..

Aybirgen arkadaşım (sayfayı açan arkadaşım) ve diğer listedeki arkadaşlarımızda kusura bakmasınlar sayfayı konuyla alakasız bir şekilde işgal ettim haklarınızı helal edin lütfen..
Canım hiç olur mu öyle şey, biz artık tek konuda değil her konuda dua kardeşiyiz inan okuyunca ben de çoküzüldüm, duygularını yüreğimde hissettim ve ağladım, çok dua edicem sana ve ailene :43::43: yaşadığın durumun zorluğunu çok iyi anlıyorum, Allah'ım sabır versin.:21:

Selam canlar :3::3:

Cok kotu hastayım. Usutmusum bogazlarim iltihapli falan :2:
Dualarim eksik kaldi, bugun 2 kisiyi tamamladim, digerlerini de tamamlayip toplu sekilde insallah burdan yazicam duami da edicem.

Esmeralisacim, annene cook uzuldum canim, Allahim acil sifalarini versin. dua edicem annene, acil sifalar dilerim.

Bende bir degisiklik yok, calisiyordum ya bugun izinliyim, ama hastayim ne yazik ki :ssz:
yarin yine is var, arti okul da basladi, su bolumu artik bitirmem lazim baya ders aldim insallah hayirlisiyla A ile veririm hepsini :16::16::16: AMIN AMIN AMIN.

Bu arada gonul derdi de devam ediyor, unuturum zannetmistim kolayca ama oyle olmadi.
Mantiken dusunursem istememem taraftariyim cunku hic bir donus yolu yok ama gonlum de elvermiyor :31:
hayirlisi ya, biktim valla istediklerimin olmamasindan :19:

Sizler nasilsiniz?? :40:
Çok geçmiş olsun canım, Allah işinde ve derslerinde kolaylıklar versin, gönül meselene gelince de Allah nasip etmeyeceği bi şeyin peşine düşürmesin. Hakkında hayırlı olana razı eylesin veya gönlündekini hakkında hayırlı eylesin :21::21::21:
gecmiş olsun canım acil sifalar bu aralar herkes hasta bol ıhlamur iç.derslerinde insallah cabucak verirsin canım okumak zor biliyorum bende cektim ama sonrası güzel.:29: gönül derdi bitermi be kuzum.tek yaptıgımız kendimizi üzmek erkekler duygusuz olmus.üzüle üzüle ömür geciyor.beni sorarsan bende nasıl oldugumu inan cözemiyorum dün mutluydum bugün karamsarım.ceyizlik esya alcam almaya cekinyom ya.dün gayet iyidi mutlu oldugumuzda bile korku var içimde yayarın gene huysuz olacak diye.bugünde yorgundu nöbetciydi bana bugün bi tuhaf soguk soryom nen var canınmı sıkkın diyom yok dio.denge menge kalmadı valla.:53: içim karardı bide bi evde tek basımayım herseyi daha cok kafama takıyorum cok sıkıldım burdan.mutfak bulasık dolu camasır var katlanacak canım hiç bişiyapmak istemiyor.ceyizliklere baktım alayım die dedim kendime ne hemen alyon sanki hemen evlendin nişanlandın ya alyon dedim.gene mort olurum diye almadım yüzük olayı gibi.:43:herseye hevesim var ama benimde hep bogazımda kalıyor ondan artık hiç bişeye heveslenemiyom bile nasıl olsa olmayacak die
Canım inşallahh hiç hayal kırıklığı yaşamazsın bidaha, Allah'ım hep gönlüne göre versin hayırlısıyla, inşallah sevgilin de düzelir, sana çooook kıymet verir:21::21::21:

1)Eysaih
2)Aybirgen
3)sevgilim06
4)Rainbyte
5)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu)
6)golge1004
7)Umut_dolu

Canlarım iş dolayısıyla çoook yoruluyorum bu aralar, listemizle ilgilenemedim başlayamadık hakkınızı helal edin, önceki listeden son 3 dua kardeşimin Esmaül Hüsnası kaldı, yarın tamamlarım inşallah
:17:

Yeni liste için salatı tefriciye, salatı münciye ve yasin önerileri olmuş, salavat yine belli sayıda okuyabiliriz günlük ama 4444 e tamamlamak da çok zorlanıyoruz yarım kalabiliyo :50: günü olana 1 er yasin okuyabilirsek bence çok güzel olur:31: Bir de Ayetel Kürsi de okusak çok iyi olur bence, ben Ayetel Kürsinin gücüne de çok inanıyorum. Sizin de önerilerinizle beraber bence günü olana şunları okuyabiliriz.
1)Yasin-i Şerif (1 er tane)
2)21 Ayetel Kürsi
3)21 Salat-ı Tefriciye

Bence yarın kesin olarak belirleyelim okuyacaklarımızı, sonraki gün başlayalım Allah'ın izniyle ama bu arada da birbirimizi eksik etmeyelim dualarımızdan.

Yeni listemize katılmak isteyenler kendisini ekleyebilir, ya da belirtirseniz ben eklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
10)Yaslikiz: Allahü Teala gönlümdeki kişi hakkımda hayırlısı ise aramıza karşılıklı sevgi, sadakat, güven, muhabbet, aşk, tutku koysun ve hakkımızda hayırlı olan zamanda hayırlısıyla evlenmemizi ve bir ömür boyu maddi manevi ayrılık yaşamadan beraber mutlu Allahın rızasına uygun bir hayat sürmemizi ve cennette de beraber olmamızı nasip etsin.

Eğer hakkımda hayırlı değilse, birbirimiz için bizi hayırlı kılsın, aramıza karşılıklı sevgi, sadakat, güven, muhabbet, aşk, tutku koysun ve hakkımızda hayırlı olan zamanda hayırlısıyla evlenmemizi ve bir ömür boyu maddi manevi ayrılık yaşamadan beraber mutlu Allahın rızasına uygun bir hayat sürmemizi ve cennette de beraber olmamızı nasip etsin.

Ailelerimiz, çevremiz, tanıdıklarımız, arkadaşlarımız tanıştığımız tanışacağımız herkesle güzel geçim versin ve tüm kötü insanların şerrinden korusun. Onun için dünyadaki tek kadın ben olayım, benim içinde dünyadaki tek erkek o olsun. Birbirimize olan sevgimiz, aşkımız, sadakatimiz hiç bitmesin, hiç zarar görmesin. Amiiiiiiiiiiiiiin
11)Saskinn:Benim de esim beni aldatıyor cok üzülüyorum dayanamıyorum artık hic huzurum yok cocuklsrimla ilgilrnemiyorum kafam darmadagik dualarinixi bekliyorum arkadaşlar

12)AsiNaz: Birlikte olduğum erkek arkadaşımla birbirimize layık ve hayırlıysak, Rabbim bizi birbirimize evlilik ile kavuştursun. En hayırlı zamanda, hayırlı bir şekilde bu ilişkinin adını koyalım. Ailelerimiz birbirine saygı duysun, sevsin ve hoşgörüyle kabullensin. Helalinden para kazanmayı nasip etsin de, çeyizlerimi hazırlamaya başlayalım. Rabbim hayırlı evlilik nasip etsin. Bir de Rabbimden şifa istiyorum, ağrılarım için. Allahım bana Hz. Eyüp'e verdiği gibi -ve tüm şifa arayanlara da- hayırlı şifa ve düzenli bir hayat nasip etsin. Dünyada ve ahirette sağlık ve afiyet versin.
13)Umut_dolu:

Yukardakı 4 arkadasımin da duasini yapmis bulunmaktayim. ayrica hepimize de hayirli birer nasip diledim hayirli ve tez vakitte insallah...biraz gec oldu haklarini helal ederler umarim. :17:

Yalnizlik ve oyle uzaktan uzaktan beklemek, ozlemek cok zor be kizlar, bugun markete gittim, 2 cift gordum yolda, masallah sevgi dolular, gozlerim doldu sonra tutamadim kendimi aglamaya basladim ellerimde posetler :14::14:
cok aci cektim ya cok gonul skntisi cektim, hala da cekiyorum. dertler bitmez, bi gun mutlu olabilecegimi zannetmiyorum :ssz:

cikiyorum ben sabah is var, hepinizi opuyorum canlarim. hastayim dua edin bana da iyileseyim tam da su okul donemi nerden bulastiysa bu illet. salgin varmis ama galiba, tv de soylediler, ailecek hastayiz babam haric - masallah- :nazar:

ha bu arada yeni liste ne oldu ki yaa ?

Son düzenleme:
Hayırlı geceler canlarım, hepiniz dualarımdasınız :29::29::29::29:

1)Eysaih
2)Aybirgen
3)sevgilim06
4)Rainbyte
6)golge1004
7)Umut_dolu

Canlarım iş dolayısıyla çoook yoruluyorum bu aralar, listemizle ilgilenemedim başlayamadık hakkınızı helal edin, önceki listeden son 3 dua kardeşimin Esmaül Hüsnası kaldı, yarın tamamlarım inşallah

Yeni liste için salatı tefriciye, salatı münciye ve yasin önerileri olmuş, salavat yine belli sayıda okuyabiliriz günlük ama 4444 e tamamlamak da çok zorlanıyoruz yarım kalabiliyo :50: günü olana 1 er yasin okuyabilirsek bence çok güzel olur:31: Bir de Ayetel Kürsi de okusak çok iyi olur bence, ben Ayetel Kürsinin gücüne de çok inanıyorum. Sizin de önerilerinizle beraber bence günü olana şunları okuyabiliriz.
2)21 Ayetel Kürsi
3)21 Salat-ı Tefriciye

Bence yarın kesin olarak belirleyelim okuyacaklarımızı, sonraki gün başlayalım Allah'ın izniyle ama bu arada da birbirimizi eksik etmeyelim dualarımızdan.

Yeni listemize katılmak isteyenler kendisini ekleyebilir, ya da belirtirseniz ben eklerim.

yanlis anlasilma olmasin da , cidden bazilari adini yazdirip gidiyor, acikca soyliycem mesela umut_dolu arkadasimiz onceki yani yeni tamamlanan listemize duasini bile yazmadi, arada cok da denk gelmedim yazilarina, lutfen katilim yapabilcekse bulunsun listede ve tabii ki sozum diger kisiler icin de gecerli. sonucta belli bi sayida okuyoruz, bi iki gun gec de olsa yine de bildirim yapilmali :20::20:

canim ben yasin okuyabilir miyim bilemiyorum, bi de hastaligim yaklasiyor, ayetel kursi oneriyorum ben. hastalandigim vakit de kisi icin 41 salavat cekebilirim hangi salavat olursa bir de esmaul husna okurum. :34:

Son düzenleme:
8)I34anbul:[/COLOR]

9)Esmeralisa:[/B][/B]Bu dünyam ve ahiretim için hayırlı, kafa dengim olan, Allah korkusu olan hayırlı bir eş, bir yuva istiyorum Rabb'imden.. Tabi sonrasında da aynı şekilde dünyam ve ahiretim için hayırlı, eli ayağı düzgün, sağlıklı, ahlaklı evlat(lar) istiyorum Allah'ımdan..

Rabb'im bana ve benim durumumda olan herkese hayırlı eşler, yuvalar, evlatlar nasip etsin inşallah (amin)

[/QUOTE]

Çok geciktirdim çok özür diliyorum arkadaşlar, bu iki arkadaşıızın dualarını yaptım. kalanları da en ksıa yapıcam inş. Allaha emanet olun.

yanlis anlasilma olmasin da , cidden bazilari adini yazdirip gidiyor, acikca soyliycem mesela umut_dolu arkadasimiz onceki yani yeni tamamlanan listemize duasini bile yazmadi, arada cok da denk gelmedim yazilarina, lutfen katilim yapabilcekse bulunsun listede ve tabii ki sozum diger kisiler icin de gecerli. sonucta belli bi sayida okuyoruz, bi iki gun gec de olsa yine de bildirim yapilmali :20::20:

canim ben yasin okuyabilir miyim bilemiyorum, bi de hastaligim yaklasiyor, ayetel kursi oneriyorum ben. hastalandigim vakit de kisi icin 41 salavat cekebilirim hangi salavat olursa bir de esmaul husna okurum. :34:

canım bende adet olcam haftaya ve ayetel kürsi yasin kalacak kimsenin hakkınada girmek istemiyorum ama sonra topluca okumasıda zor olur ondan adet olanlarada yönelik olsa iyi olur canım:26:

bastaki yazınada katılıyorum kuzu:29:

Son düzenleme:
canım ulasım imkanım yok o yüzden zorlanıyorum var ama oda haftanın 3 günü ve saatleri kötü sabah 6 da cıkıyolar köyden öglen 2 gibi dönyolar ne işimi yapabiliyorum bide sabahın 7 de sehirde bos bos duruyorum :14:

Anladım, görevin ne canım? Hangi kurumdaydın?

gecmiş olsun canım acil sifalar bu aralar herkes hasta bol ıhlamur iç.derslerinde insallah cabucak verirsin canım okumak zor biliyorum bende cektim ama sonrası güzel.:29: gönül derdi bitermi be kuzum.tek yaptıgımız kendimizi üzmek erkekler duygusuz olmus.üzüle üzüle ömür geciyor.beni sorarsan bende nasıl oldugumu inan cözemiyorum dün mutluydum bugün karamsarım.ceyizlik esya alcam almaya cekinyom ya.dün gayet iyidi mutlu oldugumuzda bile korku var içimde yayarın gene huysuz olacak diye.bugünde yorgundu nöbetciydi bana bugün bi tuhaf soguk soryom nen var canınmı sıkkın diyom yok dio.denge menge kalmadı valla.:53: içim karardı bide bi evde tek basımayım herseyi daha cok kafama takıyorum cok sıkıldım burdan.mutfak bulasık dolu camasır var katlanacak canım hiç bişiyapmak istemiyor.ceyizliklere baktım alayım die dedim kendime ne hemen alyon sanki hemen evlendin nişanlandın ya alyon dedim.gene mort olurum diye almadım yüzük olayı gibi.:43:herseye hevesim var ama benimde hep bogazımda kalıyor ondan artık hiç bişeye heveslenemiyom bile nasıl olsa olmayacak die

Öyle deme canım, inşallah hayırlısıyla olur de. Olumlu bak, sen bir yerden başla çeyizlerini almaya. İnşallah devamı gelecektir.

1)Eysaih
2)Aybirgen
3)sevgilim06
4)Rainbyte
6)golge1004
7)Umut_dolu

:17:Yeni liste için salatı tefriciye, salatı münciye ve yasin önerileri olmuş, salavat yine belli sayıda okuyabiliriz günlük ama 4444 e tamamlamak da çok zorlanıyoruz yarım kalabiliyo :50: günü olana 1 er yasin okuyabilirsek bence çok güzel olur:31: Bir de Ayetel Kürsi de okusak çok iyi olur bence, ben Ayetel Kürsinin gücüne de çok inanıyorum. Sizin de önerilerinizle beraber bence günü olana şunları okuyabiliriz.
2)21 Ayetel Kürsi
3)21 Salat-ı Tefriciye

Beni ekleyebilirsin canım.

10)Yaslikiz: Allahü Teala gönlümdeki kişi hakkımda hayırlısı ise aramıza karşılıklı sevgi, sadakat, güven, muhabbet, aşk, tutku koysun ve hakkımızda hayırlı olan zamanda hayırlısıyla evlenmemizi ve bir ömür boyu maddi manevi ayrılık yaşamadan beraber mutlu Allahın rızasına uygun bir hayat sürmemizi ve cennette de beraber olmamızı nasip etsin.

Eğer hakkımda hayırlı değilse, birbirimiz için bizi hayırlı kılsın, aramıza karşılıklı sevgi, sadakat, güven, muhabbet, aşk, tutku koysun ve hakkımızda hayırlı olan zamanda hayırlısıyla evlenmemizi ve bir ömür boyu maddi manevi ayrılık yaşamadan beraber mutlu Allahın rızasına uygun bir hayat sürmemizi ve cennette de beraber olmamızı nasip etsin.

Ailelerimiz, çevremiz, tanıdıklarımız, arkadaşlarımız tanıştığımız tanışacağımız herkesle güzel geçim versin ve tüm kötü insanların şerrinden korusun. Onun için dünyadaki tek kadın ben olayım, benim içinde dünyadaki tek erkek o olsun. Birbirimize olan sevgimiz, aşkımız, sadakatimiz hiç bitmesin, hiç zarar görmesin. Amiiiiiiiiiiiiiin
11)Saskinn:Benim de esim beni aldatıyor cok üzülüyorum dayanamıyorum artık hic huzurum yok cocuklsrimla ilgilrnemiyorum kafam darmadagik dualarinixi bekliyorum arkadaşlar

12)AsiNaz: Birlikte olduğum erkek arkadaşımla birbirimize layık ve hayırlıysak, Rabbim bizi birbirimize evlilik ile kavuştursun. En hayırlı zamanda, hayırlı bir şekilde bu ilişkinin adını koyalım. Ailelerimiz birbirine saygı duysun, sevsin ve hoşgörüyle kabullensin. Helalinden para kazanmayı nasip etsin de, çeyizlerimi hazırlamaya başlayalım. Rabbim hayırlı evlilik nasip etsin. Bir de Rabbimden şifa istiyorum, ağrılarım için. Allahım bana Hz. Eyüp'e verdiği gibi -ve tüm şifa arayanlara da- hayırlı şifa ve düzenli bir hayat nasip etsin. Dünyada ve ahirette sağlık ve afiyet versin.
13)Umut_dolu:

Yukardakı 4 arkadasımin da duasini yapmis bulunmaktayim. ayrica hepimize de hayirli birer nasip diledim hayirli ve tez vakitte insallah...biraz gec oldu haklarini helal ederler umarim. :17:

Yalnizlik ve oyle uzaktan uzaktan beklemek, ozlemek cok zor be kizlar, bugun markete gittim, 2 cift gordum yolda, masallah sevgi dolular, gozlerim doldu sonra tutamadim kendimi aglamaya basladim ellerimde posetler :14::14:
cok aci cektim ya cok gonul skntisi cektim, hala da cekiyorum. dertler bitmez, bi gun mutlu olabilecegimi zannetmiyorum :ssz:

cikiyorum ben sabah is var, hepinizi opuyorum canlarim. hastayim dua edin bana da iyileseyim tam da su okul donemi nerden bulastiysa bu illet. salgin varmis ama galiba, tv de soylediler, ailecek hastayiz babam haric - masallah- :nazar:

ha bu arada yeni liste ne oldu ki yaa ?

Helal olsun canım, Allah şifa versin. Olumsuz düşünme :)))

kızlar ya airedan haber alan varmı ya bayadır girmiyo merak ettim bi basına evde:26: esiyle barısmıs olsa keske:38:

Aynen, ben de çok merak ediyorum :18::18:

Son düzenleme:
1)Eysaih
2)Aybirgen
3)sevgilim06
4)Rainbyte
6)golge1004
7)Umut_dolu

2)21 Ayetel Kürsi
3)21 Salat-ı Tefriciye

Canim her arkadasa bu 3 duayi okursak cok guzel olur :). 4444 tefriciye daha once denemistik biliyosun yarim kalmisti.
Ben bu 3 duayi okuyalim diyorum :)

1)Eysaih
2)Aybirgen
3)sevgilim06
4)Rainbyte
6)golge1004
7)Umut_dolu
8)Asinaz

Canlarım adet olmayanların da okuyabileceği dualar okuyalım demişsiniz, haklısınız, siz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama ben yeni bi öneri getirmek istiyorum.
:28: Herkes günü olan kişiye kendi istediği duaları okusa nasıl olur acaba :44:Sonuçta dua ediyoruz, herkes gücüne inandığı duayı okuyabilir, öylesi daha makbul olabilir gibi geliyo bana, herkes günü olana okumak istediklerini söylesin, listeye de ona göre başmlayalım. Mesela ben günü olan kişiye 1 Yasin ve 21 Ayetel Kürsi okumak isterim. Böylece herkes kendini zora sokmayacak sure ve dua neyse onu okumuş olur.
Önerim kabul edilirse herkes ne okumak istediğini söyler, ona göre bi düzenleme yaparız. Bu arada yeni listemize başlamadan önce herkes yine dualarını yazarsa çok güzel olur.
:16::16::16:

Back
X