merhaba kızlar,
2 gündür bu topiğe giremedim. şokta gibiyim. 10 yaşındaki yeğenim hastaneye yattı. Doktorlar, akciğerlerinin bitik durumda olduğunu söylemiş, sizden rica ediyorum. Rabbimin şafi ismiyle yeğenimi de duanızda anar mısınız?
Bu arada, esmeralisa kardeşimin annesi için ve siz dua kardeşlerim için 2 akşam önce yasin suresi ve fetih suresi okudum.
Ayrıca, günü olan arkadaşıma 41 ayetel kursi + 41 fatiha suresi okumaya çalışacağım. Rabbim inşallah kabul etsin. Kendi duamı da aşağıya yazıyorum. Duamda hayırlı evliliğin dışında rabbimden başka şeyler de istyorum. Nolur kızmayın bana, duanızın gücüne inanmasam bu kadar açık açık yazmam. ( rahat okuyabilesiniz diye, 3. Tekil şahısa göre yazıyorum.)
asinaz: Allahım asinaz'ı birlikte olduğu kişiyle birbirlerine hayırlı eyle. Bu ilişki ikisinin de hakkında hayırlı ise devam etsin ve evlilikle sonuçlansın (hayırlısıyla) ikisi de helalinden bol para kazansınlar ve çeyizlerini yapsınlar. Kolaylıkla, mutlulukla evlilik aşamasına geçilsin inşallah. Aileler de birbirlerini sevsin, birbirine ısınsın. Saygı ve hoşgörü ikisinin de ailesinden eksik olmasın. Ayrıca, asinaz'a, yeğenine ve hasta olan diğer sevdiklerine hayırlı şifa ver rabbim. Asinaz'ın hayırlısıyla spor yapabilmesini ve zayıflayabilmesini nasip et, ona hakkında hayırlı olacak, gönlündeki gibi bir iş nasip et.