• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

gerçekten ondan başka gidecek kapı yok ki kaç gündür bana bir çıkış kapısı göster diye dua ettim ben ve arkadaşlarımın sakın psikiyatriste gitme sarhoş gibi gezersin sakın antidepresan içme sen güçlüsün atlatırsın demesine karşın kendimi psikiyatristin karşısında buldum kendi adıma en azından bir şeyler yapıyorum diye mutluyum yoksa bir de kendimi hırpalıyorum mahvediyorum diye üzülüyordum ha yine ağlamıyor muyum evet ağlıyorum her yalnız kaldığımda aklıma gelmiyor mu hiç içimden çıkmıyor ki ama ben direniyorum yaaa önemli olan bu ve ben inanıyorum geçecek bu günlerde çünkü ben Rabbime sığınıyorum ona güveniyorum kuluna değil
Ben de inanıyorum canım duada ısrar edersek, Allah'a sığınırsak, her şey güzel olacak inşallahhh:29:

Arkadaşlar sizden ricam annem için 131 defa ''ya selam ya kuddüs celle celalühü'' zikrini çekebilir mi? Ruh ve sinir bozukluğuna karşı okunan esmalarmış bunlar.. Şimdiden okuyan kardeşlerime teşekkür ederim.. Rabbim razı olsun herkesten inşallah..

Vakit bulup okursanız eğer çok mutlu olurum..
Ben okudum canım Allah annene acil şifalar versin. Amin :21:

niye pes ediyorsun yaaa benim tek ümit ışığım sizlersiniz dayanacak gücü tükenen bendim sizlerin yazdıklarını okuyordum ne zamandır kendimi toparlamak adına her şeyi yapıyorum psikiyatristlere gittim ilaç kullanmaya başladım dua ediyorum her zaman sürekli yapma böyle ne olur yapma içine kapandıkça her şey üzerine daha çok gelecek

Canımmm ne olduu:50::50::50: beni çok şaşırtıyosun, anlat ne olur? Duadan vazgeçme canım, Allah'ın izniyle her şey güzel olucak, üzme kendini bu kadar:29:

cok özür diliyorum kızlar peki listeden cıkmıyım dengem bozuldu cok özür dilerim sizlerden affedin.ahh ah derdim varda bi anlata bilsem.anlatmaya bile gücüm yok cesaretim yok...affedin.biraz bunalım yasıyorum yanlız yasamaktan ve bazı durumlardan dolayı.bugün canıma kıyacaktım ama onada cesaret edemedim.annemi düsündüm babamı düsündüm yiğenimi düsündüm sevdiğimi düsündüm kahroldum yapamadım.
esmeralisacım sen ne haldesin anneciğimi düsündüm kokusuna kurban oldugum ne zor .Allah yardımcın olsun.:43:ah ahhhh arabeks oldum valla.:ssz: belki gitmem gerek doktora haklısın canım :14:ve seni cok iyi anlıyorum golge birini seviyosun canını vercek kadar belki sonra o seni uzuyo.degermi degermi uzmeye,ne elde ediyolar sevdiklerini uzerek ah ahhhhhhhh ahhhhhhhh ah be ahhhh

Allah razı olsun hepnizden Allah ne muradınız varsa versin Allah hep yardımcınız olsun.iyiki varsınız canlarım bacılarım özür dilerim Allaha sükür olsun Allahım affet isyan ettim affet.yarın hepniz için dua okuyacagım kızlar suan basım kazan gibi

Son düzenleme:
cok özür diliyorum kızlar peki listeden cıkmıyım dengem bozuldu cok özür dilerim sizlerden affedin.ahh ah derdim varda bi anlata bilsem.anlatmaya bile gücüm yok cesaretim yok...affedin.biraz bunalım yasıyorum yanlız yasamaktan ve bazı durumlardan dolayı.bugün canıma kıyacaktım ama onada cesaret edemedim.annemi düsündüm babamı düsündüm yiğenimi düsündüm sevdiğimi düsündüm kahroldum yapamadım.
esmeralisacım sen ne haldesin anneciğimi düsündüm kokusuna kurban oldugum ne zor .Allah yardımcın olsun.:43:ah ahhhh arabeks oldum valla.:ssz: belki gitmem gerek doktora haklısın canım :14:ve seni cok iyi anlıyorum golge birini seviyosun canını vercek kadar belki sonra o seni uzuyo.degermi degermi uzmeye,ne elde ediyolar sevdiklerini uzerek ah ahhhhhhhh ahhhhhhhh ah be ahhhh

Allah razı olsun hepnizden Allah ne muradınız varsa versin Allah hep yardımcınız olsun.iyiki varsınız canlarım bacılarım özür dilerim Allaha sükür olsun Allahım affet isyan ettim affet.yarın hepniz için dua okuyacagım kızlar suan basım kazan gibi

Ben de çok düşündüm intihari ama ailem geliyor gözümün önüne sonra Rabbim ve ona inancım emin ol kaldıramayacagimiz yükü yüklemez o bize o çok merhametli tam olaarak bir yetiskin düzgün bir insan olmak olgunlaşmak insanları tanımak için bunları yaşamak gerekiyor belki de birgün gelecek şu an deli gibi istediğimiz şeylere iyi ki diyeceğiz iyi ki olmamış bu yüzden de biraz sabır gerekiyor hem Rabbim demiyor mu asr suresinde insan lar husrandadir sabredenler dışında

Biraz daha iyi olmana sevindim, derdini bize anlatabilirsin, biz seni yargılamayız ki, intiharı sakın bidaha aklının ucundan bile geçirme :50: İntihar kurtuluş değil ki, bu dünyada mutlu olamadığın gibi ahiretini mahvetmek demek intihar, Allah bi çıkış yolu bi kurtuluş yolu gösterir muhakkak, bi kapıyı kapatırsa başka kapı açar, Allah gönlüne ferahlık versin, inşallah tez zamanda kendini çok mutlu hissedersin:29:

1)Aybirgen:Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah'ım birbirimize olan sevgimizi daha da artırsın, Allah'a yakınlaşabilmekte birbirimize vesile olalım. Allah bizi harama girmekten korusun, helal daire içerisinde evlilik yolunda kolaylıkla ilerleyebilelim, birbirimizin ailelerini de sevelim, onun ailesi beni sevsin, beğensin, benim ailem de onu sevsin, beğensin, Allah aileler arasına da sevgi ve muhabbet versin, evlilik aşamalarımız kolaylıklar içinde ilerleyebilsin (şu an ki planımız bayramda söz olması) herhangi bir aksilik yaşamayalım, her şey hayırlısıyla gönlümüze göre olsun, Allah şeytanın vesvesesinden muhafaza etsin. Hayırlısıylaevlilik yolunda kolaylıklar içinde ilerleyip evlenebilmeyi ve hayırlı evlatlar sahibi olabilmeyi nasip etsin Allah. Sonrasında da mutlu olup şükredebilelim. Eğer bu kişi benim dünyam ve ahiretim için hayırlı değilse bir şekilde bir bahane çıksın ve kolaylıklar içinde kimse üzülmeden bitsin. Allah bu güzellikleri benim için hayırlı olan kişi kimse onunla yaşamayı nasip etsin. Amin amin amin.:21::21::21:
2)Sevgilim06:Ya rabbi sana yalvariyorum sevgili Peygamberim Muhammed Aleyhisselami araya koyarak senden istiyorum.Ey cok sevdigim Peygamberim Muhammed Aleyhisselam seni vesile ederek Rabbime yalvariyorum.Senin hatirin icin kabul etmesini istiyorum.Ya Rabbim bu Yuce Peygamberimi bana sefaatci eyle onun hurmetine duami kabul et.
Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.Bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.Beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.Yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.Hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.Duami Ulu Kabede yapilan dualardan eyle.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et Rabbim.Sen hakkimizda hayirlisini ver Allahim..Amin

3)Rainbyte:Kizlar su aralar en buyuk sikntim cok bahsetmemis olsam da maalesef okulum. 2 yildir oyle bir sinavin icerisindeyim ki hepsi birikti ve en sonunda okulum uzadi. Rabbim nasip ederse bu yeni donemde cok calisip, basarip da okulumun 1 sene degil de yarim sene uzamasini saglayabilirim ama bunun icin calismak tek basina yetmiyor. Rabbim bana oncelikle calisma azmi, istegi versin insalllah.Rabbim once kolaylik versin, daha sonra da bu calismam dogrultusunda guzel notlar, hayirli mezuniyet ve sonucunda guzel bir is nasip etsin insallah.
Ikinci bir skntim da bildiginiz uzere, platonik olarak birini seviyorum. her ne kadar gozumden irak olsa da henuz gonlumden irak degil. Rabbimden oncelikle ona hayirlisiyla kavusabilmeyi istiyorum, eger Rabbim onu bana vermeyecekse de gonlumu buna razi etsin ve beni sasirtmasin. Onun yerine hakkimdaki esas "hayirli" insana hayirli, tez ve dogru vakitte kavusabilmeyi, birbirimize hayirli, helal ve mutlu eylemesini diliyorum Rabbimden. Dedigim gibi oncelikli 2 siktnim okul ve gonul derdim-hayirli kismetim. Simdiden dualariniz icin cok tesekkur ederim. Allah hepinizden razi olsun.

yaptigimiz dua tek basina karsi tarafa edilmis olmuyor. aslinda kendimize de dua etmis sayiliyoruz. Soyle yani, okursaniz anlayacaginizdan eminim:

(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]

4)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu):Allahım önce Senin rızan sonra benim dileğim olan; Gönlümdekiyle Bir Ömür Geçireceğim Sevgi Dolu Hayırlı Huzurlu Mutlu Çocuklu Bir Yuva nasip et hayırlısı ile ve bizi birbirimize hayırlı ve helal eyle Allahım amin
5)Golge1004:Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni çok sevecek saygı duyacak benim onu çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek kadın benim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum.
6)Umut_dolu:Rabbim hayirli bir es versin. Rabbim'i bilen Rabbim'i seven gönlüme gorene birini versin. Beni çok sevecek, sayacak, mutlu edecek birini çikarsin Allah karsima.
7)Yaslikiz:
8)Eysaih:
9)Asinaz:

"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)

"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır" (Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)

GÜNÜ OLANA OKUNACAKLAR:nazar::nazar::nazar:
1)Aybirgen:1 Yasin+21 Ayetel Kürsi (26.09.2013)
2)Sevgilim06:
1 Kün Feyekün ve 1 Cuma Suresi (27.09.2013)
3)Rainbyte:
41 Salat-ı Tefriciye (28.09.2013)
4)Bizimdebebişimizolsun(Duygu):
51 kez Salat-ı Mecule (30.09.2013)
5)Golge1004:
100 Salat-ı Tefriciye (01.10.2013)
6)Umut_dolu:100 Ayetel Kürsi (02.10.2013)
7)Yaslikiz:
1 Yasin+Esmaül Hüsna (03.10.2013)
8)Eysaih:
9)Asinaz:

Son iki arkadaşımız gelmediği için onları listenin sonuna almak zorunda kaldım.

bu ay safer ayıymış. bir yazı buldum.

bu aya bela ayı diyorlarmış ama doğruluğu yanlışlığı tartışılır. sizinde ruhunuz daralıyormu yoksa benim iç sıkıntım uykusuzluktan mı bilemedim...

Safer ayı için bela ayı diyorlar, bu doğru mudur? Peygamberimiz (asv)'in bu ayda belaya uğrayıp hasta olduğu doğru mudur ve bu ay için yapılması gereken özel bir ibadet veya korunma duası var mıdır? | Sorularla İslamiyet

evet canım ruhum cok kötü daralıyor ve sıkılıyorum Allah korusun ya aynen ölü gibiyim ne kandime bakabilyom ne eve.içim daralyo

Bu ayın son Çarşamba gününde de iki rek’at namaz kılınması; bu namazda her rek’atte bir Fatiha ve on bir İhlâs-ı Şerif okunması; namazdan sonra da on bir istiğfar ile, on bir salavât-ı şerîfe okunması tavsiye edilmiştir. bu nezamanki canım hangi günolyo?

Ben de çok düşündüm intihari ama ailem geliyor gözümün önüne sonra Rabbim ve ona inancım emin ol kaldıramayacagimiz yükü yüklemez o bize o çok merhametli tam olaarak bir yetiskin düzgün bir insan olmak olgunlaşmak insanları tanımak için bunları yaşamak gerekiyor belki de birgün gelecek şu an deli gibi istediğimiz şeylere iyi ki diyeceğiz iyi ki olmamış bu yüzden de biraz sabır gerekiyor hem Rabbim demiyor mu asr suresinde insan lar husrandadir sabredenler dışında

haklısın canım sükür iyiyim daha iyiyim Allaha sükür.insallah hepimiz mutlu oluruz.erkek arkadasım dün beni cok üzdü :113:gercekten beni hiç bukadar üzmemişti sayfa küfretse dövse bile bu kadar üzülmezdim:4:lafları agır geldi ve sıgdıramadım kalbime.ama oda pişman oldu :50:ve özür diledi.affettirmek için hafta sonu gelecek.:71:

trt de mustafa hoca 2 kitap önerdi Arzdan Arşa bide Kuran'ın mucizesi ben alacam kızlar cok merak ettim alıcam:16:

Biraz daha iyi olmana sevindim, derdini bize anlatabilirsin, biz seni yargılamayız ki, intiharı sakın bidaha aklının ucundan bile geçirme :50: İntihar kurtuluş değil ki, bu dünyada mutlu olamadığın gibi ahiretini mahvetmek demek intihar, Allah bi çıkış yolu bi kurtuluş yolu gösterir muhakkak, bi kapıyı kapatırsa başka kapı açar, Allah gönlüne ferahlık versin, inşallah tez zamanda kendini çok mutlu hissedersin:29:

kızlar canım sohbete gitmek istiyo sohbet dinlemek istiyorum netim yavas netten dinleyemiyorum.simdi biraz daha iyiyim canım.cok sagol canım Allah razı olsun iyiki varsınız:29: mustafa hoca diyoki bu dünyada cektiğin acıların karsılıgını ahirette alacaksınız dedi dinledim iyi oldum biraz daha içim acıldı canım:16:.bide ben yanlızım sıkılıyorum.hep oturuyorum kitap okumaya karar verdim yada örgü örücem:6: takıda yapabilirim bişilerle ugrasmalıyım yoksa vakit gecmez .yapıp netten satabilirimde.:126:

haklısın canım sükür iyiyim daha iyiyim Allaha sükür.insallah hepimiz mutlu oluruz.erkek arkadasım dün beni cok üzdü :113:gercekten beni hiç bukadar üzmemişti sayfa küfretse dövse bile bu kadar üzülmezdim:4:lafları agır geldi ve sıgdıramadım kalbime.ama oda pişman oldu :50:ve özür diledi.affettirmek için hafta sonu gelecek.:71:

trt de mustafa hoca 2 kitap önerdi Arzdan Arşa bide Kuran'ın mucizesi ben alacam kızlar cok merak ettim alıcam:16:

kızlar canım sohbete gitmek istiyo sohbet dinlemek istiyorum netim yavas netten dinleyemiyorum.simdi biraz daha iyiyim canım.cok sagol canım Allah razı olsun iyiki varsınız:29: mustafa hoca diyoki bu dünyada cektiğin acıların karsılıgını ahirette alacaksınız dedi dinledim iyi oldum biraz daha içim acıldı canım:16:.bide ben yanlızım sıkılıyorum.hep oturuyorum kitap okumaya karar verdim yada örgü örücem:6: takıda yapabilirim bişilerle ugrasmalıyım yoksa vakit gecmez .yapıp netten satabilirimde.:126:

Kesinlikle canim kafamizda büyüttügumuz seylerin çoğu boş kalmaktan insirah suresinde bile oyle diyor ya boş kaldın mi hemen işe koyul yalnız Rabbine yönel ben de senin gibiyim yaşadığım yerde sohbete gitmek Istiyorum ama hiç öyle bir çevrem yok burda ama cok istiyorum

Birde muhammet bozdag in kitaplarını öneririm özellikle istemenin esrari cok guzel nasil dua etmemizi dualarimizi n neden kabul olmadığıni anlatıyor

Ben okudum canım Allah annene acil şifalar versin. Amin :21:

Allah razı olsun canım.. sağolasın..

Rabb'im dualarımızı kabul eylesin hayırlısıyla inşallah..

Bütün hastalarımıza Allah'ım Şafi isminin tecellisiyle tez vakitte şifalar versin inşallah..

Herkese sonsuz teşekkür ederim dualarınız, desteğiniz için..

Kesinlikle canim kafamizda büyüttügumuz seylerin çoğu boş kalmaktan insirah suresinde bile oyle diyor ya boş kaldın mi hemen işe koyul yalnız Rabbine yönel ben de senin gibiyim yaşadığım yerde sohbete gitmek Istiyorum ama hiç öyle bir çevrem yok burda ama cok istiyorum

o kitabıda alabilirim canım simdi netten sipariş vercem bu iki kitabı okuyacagım .evetcok bos kalıyorum ve aynen burda hiç sohbete gidecegim ortam yok.bende cok isterdim.nihat hatipoglu ve mustafa akgül hocayı dinlediğimde içim acılıyor :16:

Son düzenleme:
Aybirgen : 1 kun feyekun + Cuma suresi

Canim senin icin okudum duani yaptim.Rabbim birlikte oldugun kisi hakkinda hayirliysa kavustursun.
Bereketli yuvaniz olsun saglikli evlatlarla insallah :) Allah gonlune gore versin insallah :)

1)Aybirgen:Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah'ım birbirimize olan sevgimizi daha da artırsın, Allah'a yakınlaşabilmekte birbirimize vesile olalım. Allah bizi harama girmekten korusun, helal daire içerisinde evlilik yolunda kolaylıkla ilerleyebilelim, birbirimizin ailelerini de sevelim, onun ailesi beni sevsin, beğensin, benim ailem de onu sevsin, beğensin, Allah aileler arasına da sevgi ve muhabbet versin, evlilik aşamalarımız kolaylıklar içinde ilerleyebilsin (şu an ki planımız bayramda söz olması) herhangi bir aksilik yaşamayalım, her şey hayırlısıyla gönlümüze göre olsun, Allah şeytanın vesvesesinden muhafaza etsin. Hayırlısıylaevlilik yolunda kolaylıklar içinde ilerleyip evlenebilmeyi ve hayırlı evlatlar sahibi olabilmeyi nasip etsin Allah. Sonrasında da mutlu olup şükredebilelim. Eğer bu kişi benim dünyam ve ahiretim için hayırlı değilse bir şekilde bir bahane çıksın ve kolaylıklar içinde kimse üzülmeden bitsin. Allah bu güzellikleri benim için hayırlı olan kişi kimse onunla yaşamayı nasip etsin. Amin amin amin.:21::21::21:
2)Sevgilim06:Ya rabbi sana yalvariyorum sevgili Peygamberim Muhammed Aleyhisselami araya koyarak senden istiyorum.Ey cok sevdigim Peygamberim Muhammed Aleyhisselam seni vesile ederek Rabbime yalvariyorum.Senin hatirin icin kabul etmesini istiyorum.Ya Rabbim bu Yuce Peygamberimi bana sefaatci eyle onun hurmetine duami kabul et.
Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.Bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.Beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.Yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.Hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.Duami Ulu Kabede yapilan dualardan eyle.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et Rabbim.Sen hakkimizda hayirlisini ver Allahim..Amin

3)Rainbyte:Kizlar su aralar en buyuk sikntim cok bahsetmemis olsam da maalesef okulum. 2 yildir oyle bir sinavin icerisindeyim ki hepsi birikti ve en sonunda okulum uzadi. Rabbim nasip ederse bu yeni donemde cok calisip, basarip da okulumun 1 sene degil de yarim sene uzamasini saglayabilirim ama bunun icin calismak tek basina yetmiyor. Rabbim bana oncelikle calisma azmi, istegi versin insalllah.Rabbim once kolaylik versin, daha sonra da bu calismam dogrultusunda guzel notlar, hayirli mezuniyet ve sonucunda guzel bir is nasip etsin insallah.
Ikinci bir skntim da bildiginiz uzere, platonik olarak birini seviyorum. her ne kadar gozumden irak olsa da henuz gonlumden irak degil. Rabbimden oncelikle ona hayirlisiyla kavusabilmeyi istiyorum, eger Rabbim onu bana vermeyecekse de gonlumu buna razi etsin ve beni sasirtmasin. Onun yerine hakkimdaki esas "hayirli" insana hayirli, tez ve dogru vakitte kavusabilmeyi, birbirimize hayirli, helal ve mutlu eylemesini diliyorum Rabbimden. Dedigim gibi oncelikli 2 siktnim okul ve gonul derdim-hayirli kismetim. Simdiden dualariniz icin cok tesekkur ederim. Allah hepinizden razi olsun.

yaptigimiz dua tek basina karsi tarafa edilmis olmuyor. aslinda kendimize de dua etmis sayiliyoruz. Soyle yani, okursaniz anlayacaginizdan eminim:

(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]

4)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu):Allahım önce Senin rızan sonra benim dileğim olan; Gönlümdekiyle Bir Ömür Geçireceğim Sevgi Dolu Hayırlı Huzurlu Mutlu Çocuklu Bir Yuva nasip et hayırlısı ile ve bizi birbirimize hayırlı ve helal eyle Allahım amin
5)Golge1004:Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni çok sevecek saygı duyacak benim onu çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek kadın benim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum.
6)Umut_dolu:Rabbim hayirli bir es versin. Rabbim'i bilen Rabbim'i seven gönlüme gorene birini versin. Beni çok sevecek, sayacak, mutlu edecek birini çikarsin Allah karsima.
7)Yaslikiz:
8)Eysaih:
9)Asinaz:

"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)

"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır" (Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)

GÜNÜ OLANA OKUNACAKLAR:nazar::nazar::nazar:
1)Aybirgen:1 Yasin+21 Ayetel Kürsi (26.09.2013)
2)Sevgilim06:
1 Kün Feyekün ve 1 Cuma Suresi (27.09.2013)
3)Rainbyte:
41 Salat-ı Tefriciye (28.09.2013)
4)Bizimdebebişimizolsun(Duygu):
51 kez Salat-ı Mecule (30.09.2013)
5)Golge1004:
100 Salat-ı Tefriciye (01.10.2013)
6)Umut_dolu:100 Ayetel Kürsi (02.10.2013)
7)Yaslikiz:
1 Yasin+Esmaül Hüsna (03.10.2013)
8)Eysaih:
9)Asinaz:

Son iki arkadaşımız gelmediği için onları listenin sonuna almak zorunda kaldım.

Aybirgen senin için 1 KUN FEYEKÜN VE 3 İHLAS 1 FATİHA OKUDUM..Rabbim kabul etsin inşallah..Amin

Beni de yeni listeye ekleyebilirsiniz..Günü gelen arkadaşlar içinde aynı duaları edeceğim..Bu arada İsmim Ece

Duam ise evleneceğim,seveceğim,sevileceğim,eşim diyeceğim hayırlı insanın tez zamanda hayatıma girmesi,
tez zamanda hayırlı,huzurlu,mutlu,sevgi dolu bir yuvamın ve sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarımın olmasını diliyorum..Amin

Merhaba kızlar,

2 gündür bu topiğe giremedim. Şokta gibiyim. 10 yaşındaki yeğenim hastaneye yattı. Doktorlar, akciğerlerinin bitik durumda olduğunu söylemiş, sizden rica ediyorum. Rabbimin Şafi ismiyle yeğenimi de duanızda anar mısınız?

Bu arada, esmeralisa kardeşimin annesi için ve siz dua kardeşlerim için 2 akşam önce Yasin suresi ve Fetih suresi okudum.

Ayrıca, günü olan arkadaşıma 41 Ayetel Kursi + 41 Fatiha suresi okumaya çalışacağım. Rabbim inşallah kabul etsin. Kendi duamı da aşağıya yazıyorum. Duamda hayırlı evliliğin dışında Rabbimden başka şeyler de istyorum. Nolur kızmayın bana, duanızın gücüne inanmasam bu kadar açık açık yazmam. ( Rahat okuyabilesiniz diye, 3. tekil şahısa göre yazıyorum.)

AsiNaz: Allahım AsiNaz'ı birlikte olduğu kişiyle birbirlerine hayırlı eyle. Bu ilişki ikisinin de hakkında hayırlı ise devam etsin ve evlilikle sonuçlansın (hayırlısıyla) İkisi de helalinden bol para kazansınlar ve çeyizlerini yapsınlar. Kolaylıkla, mutlulukla evlilik aşamasına geçilsin inşallah. Aileler de birbirlerini sevsin, birbirine ısınsın. Saygı ve hoşgörü ikisinin de ailesinden eksik olmasın. Ayrıca, AsiNaz'a, yeğenine ve hasta olan diğer sevdiklerine hayırlı şifa ver Rabbim. AsiNaz'ın hayırlısıyla spor yapabilmesini ve zayıflayabilmesini nasip et, ona hakkında hayırlı olacak, gönlündeki gibi bir iş nasip et.

merhaba kızlar,

2 gündür bu topiğe giremedim. şokta gibiyim. 10 yaşındaki yeğenim hastaneye yattı. Doktorlar, akciğerlerinin bitik durumda olduğunu söylemiş, sizden rica ediyorum. Rabbimin şafi ismiyle yeğenimi de duanızda anar mısınız?

Bu arada, esmeralisa kardeşimin annesi için ve siz dua kardeşlerim için 2 akşam önce yasin suresi ve fetih suresi okudum.

Ayrıca, günü olan arkadaşıma 41 ayetel kursi + 41 fatiha suresi okumaya çalışacağım. Rabbim inşallah kabul etsin. Kendi duamı da aşağıya yazıyorum. Duamda hayırlı evliliğin dışında rabbimden başka şeyler de istyorum. Nolur kızmayın bana, duanızın gücüne inanmasam bu kadar açık açık yazmam. ( rahat okuyabilesiniz diye, 3. Tekil şahısa göre yazıyorum.)

asinaz: Allahım asinaz'ı birlikte olduğu kişiyle birbirlerine hayırlı eyle. Bu ilişki ikisinin de hakkında hayırlı ise devam etsin ve evlilikle sonuçlansın (hayırlısıyla) ikisi de helalinden bol para kazansınlar ve çeyizlerini yapsınlar. Kolaylıkla, mutlulukla evlilik aşamasına geçilsin inşallah. Aileler de birbirlerini sevsin, birbirine ısınsın. Saygı ve hoşgörü ikisinin de ailesinden eksik olmasın. Ayrıca, asinaz'a, yeğenine ve hasta olan diğer sevdiklerine hayırlı şifa ver rabbim. Asinaz'ın hayırlısıyla spor yapabilmesini ve zayıflayabilmesini nasip et, ona hakkında hayırlı olacak, gönlündeki gibi bir iş nasip et.

allah allah canım cok gecmiş olsun sefer ayı gercekmi valla herkesin bir derdi cıktı bu ay.allahım sen koru sevdiklerimizi.allah acil şifalar versin dua edicem canım

1)Aybirgen:Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah'ım birbirimize olan sevgimizi daha da artırsın, Allah'a yakınlaşabilmekte birbirimize vesile olalım. Allah bizi harama girmekten korusun, helal daire içerisinde evlilik yolunda kolaylıkla ilerleyebilelim, birbirimizin ailelerini de sevelim, onun ailesi beni sevsin, beğensin, benim ailem de onu sevsin, beğensin, Allah aileler arasına da sevgi ve muhabbet versin, evlilik aşamalarımız kolaylıklar içinde ilerleyebilsin (şu an ki planımız bayramda söz olması) herhangi bir aksilik yaşamayalım, her şey hayırlısıyla gönlümüze göre olsun, Allah şeytanın vesvesesinden muhafaza etsin. Hayırlısıylaevlilik yolunda kolaylıklar içinde ilerleyip evlenebilmeyi ve hayırlı evlatlar sahibi olabilmeyi nasip etsin Allah. Sonrasında da mutlu olup şükredebilelim. Eğer bu kişi benim dünyam ve ahiretim için hayırlı değilse bir şekilde bir bahane çıksın ve kolaylıklar içinde kimse üzülmeden bitsin. Allah bu güzellikleri benim için hayırlı olan kişi kimse onunla yaşamayı nasip etsin. Amin amin amin.

ALLAH GÖNLÜNDEKİLERİ OL EMRİYLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN AMİN AMİN AMİN

Back
X