• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

dun gittigim sohBetteki hoca , cok zor isler icin, gerceklesmesi imkansiz gorunen isteklerimiz icin okumayi onerdi..sizinle paylasayim dedim. anlamida cook guzel

Bismillahirrahmanirrahim Allahümme,ya müfettihal ebvab,ve ya müsebbibel esbab,ve ya mukallibel kulubi vel ebsar,ve ya delilel mütehayyirin,ve ya giyasel müstegisin,ve ya müferricel mahzunin,tevekkeltü aleyke ya rabbi,kadaytü fevveztü faraztü emri ileyke,ya rezzaku,ya fettahu,ya basitu,ve sallallahu ala hayri halkihi Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain.Amin.

Anlamı: Ey kapıları açan,ey sebepleri hazırlayan,ey kalpleri istedigi tarafa çeviren,ey yolunu şaşiranlara yol gösteren,ey yardım isteyenlere yardım eden,ey mahzunları sevindiren Allahım.Ey rabbim sana tevekkül ettim,Ey rabbim işimi sana havale ettim,Ey rızıklari veren,ey herşeyi açan,ey herşeyi ferahlatan,Yarattıklarının en hayırlısı Hz.Muhammed(sav)\'e ve onun al ve ashabına salat ve selam olsun.

Kaynak: Kilitli Kapilari Acan Dua
GÜNDE EN AZ 7 KEZ OKUNUYOR

ALINTIDIR KIZLAR

kızlar dün rüyamda gelinlik giydiğimi gördüm bu 2. görüsüm. beyaz bir gelinlik vardı üstümde insallah gercegi olur hayırlısı ile ...anlamına baktım

Gelinlik giydiğini gören kimse eğer evli değilse yakın bir zamanda evleneceğine işarettir. Fakat gelinlik temiz ve güzel bir gelinlik ise mutlu olunacak. Gelinlik kirli veya yırtık ise sonu belirsiz bir evlilik olacağı anlamına gelmektedir. Uyku açıklamalarına baktığımızda, rüyada gelinlik görmek, güzel şeylerin olacağına delalettir.

diyor insallah hayırdır bide evlilik düsüncemden dolayı bilinç altımdada kalmıs olabilir cok düsünmektende olabilir .yani ama rüyası bile güzeldi.

insallah kızlar insallah hepimiz hayırlı yuvamıza en yakın zamanda kavusuruz.amin ecmain:21::21::21:

Son düzenleme:
Canim ben gunu olan arkadasa
1 kunfeyekun duasi ve 1 cuma suresi okuyacagim insallah :)

Ya rabbi sana yalvariyorum sevgili Peygamberim Muhammed Aleyhisselami araya koyarak senden istiyorum.Ey cok sevdigim Peygamberim Muhammed Aleyhisselam seni vesile ederek Rabbime yalvariyorum.Senin hatirin icin kabul etmesini istiyorum.Ya Rabbim bu Yuce Peygamberimi bana sefaatci eyle onun hurmetine duami kabul et.
Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.Bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.Beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.Yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.Hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.Duami Ulu Kabede yapilan dualardan eyle.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et Rabbim.Sen hakkimizda hayirlisini ver Allahim..Amin

1)Eysaih
2)Aybirgen:
Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah'ım birbirimize olan sevgimizi daha da artırsın, Allah'a yakınlaşabilmekte birbirimize vesile olalım. Allah bizi harama girmekten korusun, helal daire içerisinde evlilik yolunda kolaylıkla ilerleyebilelim, birbirimizin ailelerini de sevelim, onun ailesi beni sevsin, beğensin, benim ailem de onu sevsin, beğensin, Allah aileler arasına da sevgi ve muhabbet versin, evlilik aşamalarımız kolaylıklar içinde ilerleyebilsin (şu an ki planımız bayramda söz olması) herhangi bir aksilik yaşamayalım, her şey hayırlısıyla gönlümüze göre olsun, Allah şeytanın vesvesesinden muhafaza etsin. Hayırlısıylaevlilik yolunda kolaylıklar içinde ilerleyip evlenebilmeyi ve hayırlı evlatlar sahibi olabilmeyi nasip etsin Allah. Sonrasında da mutlu olup şükredebilelim. Eğer bu kişi benim dünyam ve ahiretim için hayırlı değilse bir şekilde bir bahane çıksın ve kolaylıklar içinde kimse üzülmeden bitsin. Allah bu güzellikleri benim için hayırlı olan kişi kimse onunla yaşamayı nasip etsin. Amin amin amin.:21::21::21:
3)Sevgilim06:
Ya rabbi sana yalvariyorum sevgili Peygamberim Muhammed Aleyhisselami araya koyarak senden istiyorum.Ey cok sevdigim Peygamberim Muhammed Aleyhisselam seni vesile ederek Rabbime yalvariyorum.Senin hatirin icin kabul etmesini istiyorum.Ya Rabbim bu Yuce Peygamberimi bana sefaatci eyle onun hurmetine duami kabul et.
Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.Bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.Beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.Yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.Hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.Duami Ulu Kabede yapilan dualardan eyle.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et Rabbim.Sen hakkimizda hayirlisini ver Allahim..Amin

4)Rainbyte:
5)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu):
Allahım önce Senin rızan sonra benim dileğim olan; Gönlümdekiyle Bir Ömür Geçireceğim Sevgi Dolu Hayırlı Huzurlu Mutlu Çocuklu Bir Yuva nasip et hayırlısı ile ve bizi birbirimize hayırlı ve helal eyle Allahım amin
6)Golge1004:
7)Umut_dolu:
8)Asinaz:

GÜNÜ OLANA OKUNACAKLAR:nazar::nazar:
1)Eysaih:
2)Aybirgen:1 Yasin+21 Ayetel Kürsi
3)Sevgilim06:1 Kün Feyekün ve 1 Cuma Suresi
4)Rainbyte:41 Salat-ı Tefriciye
5)Bizimdebebişimizolsun(Duygu):51 kez Salat-ı Mecule
6)Golge1004:
7)Umut_dolu:100 Ayetel Kürsi
8)Asinaz:
9)Yaslikiz:

Arkadaşlar sizden ricam annem için 131 defa ''ya selam ya kuddüs celle celalühü'' zikrini çekebilir mi? Ruh ve sinir bozukluğuna karşı okunan esmalarmış bunlar.. Şimdiden okuyan kardeşlerime teşekkür ederim.. Rabbim razı olsun herkesten inşallah..

Vakit bulup okursanız eğer çok mutlu olurum..

Hımm anladım Aybirgen böyle de iyiymiş aslında, ben şey zannettim doğaçlama okunacak.

O zaman benden günü olan arkadaşa 1 yasini şerif + esmaül hüsna gelsin :)

GÜNÜ OLANA OKUNACAKLAR:nazar::nazar:
1)Eysaih:
2)Aybirgen:1 Yasin+21 Ayetel Kürsi
3)Sevgilim06:1 Kün Feyekün ve 1 Cuma Suresi
4)Rainbyte:41 Salat-ı Tefriciye
5)Bizimdebebişimizolsun(Duygu):51 kez Salat-ı Mecule
6)Golge1004:
7)Umut_dolu:100 Ayetel Kürsi
8)Asinaz:
9)Yaslikiz:1 Yasin+Esmaül Hüsna

Başka katılmak isteyen varsa söylesin canlar, yarın başlayalım Allah'ın izniyle, listeye katılıp da gelmeyenler olursa onları listenin sonuna alalım, sonradan gelirlerse söylerler. Gecenin sonuna kadar bekleyelim bakalım gelmezlerse listenin sonuna almak zorunda kalıcam.

1)Eysaih
2)Aybirgen:
Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah'ım birbirimize olan sevgimizi daha da artırsın, Allah'a yakınlaşabilmekte birbirimize vesile olalım. Allah bizi harama girmekten korusun, helal daire içerisinde evlilik yolunda kolaylıkla ilerleyebilelim, birbirimizin ailelerini de sevelim, onun ailesi beni sevsin, beğensin, benim ailem de onu sevsin, beğensin, Allah aileler arasına da sevgi ve muhabbet versin, evlilik aşamalarımız kolaylıklar içinde ilerleyebilsin (şu an ki planımız bayramda söz olması) herhangi bir aksilik yaşamayalım, her şey hayırlısıyla gönlümüze göre olsun, Allah şeytanın vesvesesinden muhafaza etsin. Hayırlısıylaevlilik yolunda kolaylıklar içinde ilerleyip evlenebilmeyi ve hayırlı evlatlar sahibi olabilmeyi nasip etsin Allah. Sonrasında da mutlu olup şükredebilelim. Eğer bu kişi benim dünyam ve ahiretim için hayırlı değilse bir şekilde bir bahane çıksın ve kolaylıklar içinde kimse üzülmeden bitsin. Allah bu güzellikleri benim için hayırlı olan kişi kimse onunla yaşamayı nasip etsin. Amin amin amin.:21::21::21:
3)Sevgilim06:

4)Rainbyte:
5)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu):
Allahım önce Senin rızan sonra benim dileğim olan; Gönlümdekiyle Bir Ömür Geçireceğim Sevgi Dolu Hayırlı Huzurlu Mutlu Çocuklu Bir Yuva nasip et hayırlısı ile ve bizi birbirimize hayırlı ve helal eyle Allahım amin
6)Golge1004:
7)Umut_dolu:
8)Asinaz:

Hımm anladım Aybirgen böyle de iyiymiş aslında, ben şey zannettim doğaçlama okunacak.

O zaman benden günü olan arkadaşa 1 yasini şerif + esmaül hüsna gelsin :)

Canım sen de duanı eklesene :13:

Ah Müjgan Ah

sevgimizin bir tanesiydin müjgan.
saçları sırtına kadar sırma sırma dökülür,
elleri ufacık, gözleri dört defa lacivertti.
ve de her ne hikmetse o da bana gönüllüydü.
öyle bir sevdim ki müjgan’ı,
dünyamı şaşırdım, haddimi bilemedim,
evleniriz gibi geldi bana.
evimiz, yuvamız olur, ışığımız yanar,
fakir soframız kurulur gibi geldi.
sahil bahçesinde gazoz içerekten
gizli gizli mal-ü hülya kurardık.
sonrada çarşılara giderdik.
eşya beğenirdik elden düşme;
aynalı konsolumuz
topuzlu karyolamız bile olacaktı.
müjgan’ın her an her bi daim yanında olacaktım
ama olmadı gitti.
nereye mi ?
paraya gitti abicim paraya
nasılda sevmiştim yıllarca ben seni
her akşam bekledim yollarını
elbet bir gün biz yuva kurarız derken
duydum evlenmişsin sen zengin bir gençle
zengin olsaydım sensiz kalmazdım
her an düşünüp seni hiç ağlamazdım
param olsaydı aşkım kalırdın
seve seve yanımda benimle yaşardın
nikah resimlerimizi de çektirdiydik.
sonra karpuzcu raşit ağabeyinin
kayınbiraderine borç ederekten
nişan yüzüklerimizi de yaptırmıştık.
ama müjgan takmadı bunu
takamadı uçuverdi elimden.
meğer gizlice altın bir kafes bulmuş kendine.
müjgan’ın gelinliğini hususi diktirmişler,
benim gibi kiralık tel duvak almaya kalkışmamışlar yani
öyle sevindim ki.
mesut ve bahtiyar olsun diye dualar ettim hergece
sonramı ne oldu
müjgan gibi bende
birbirimize ettiğimiz sözleri
ettiğimiz yeminleri unuttum.
bir daha mahalleye gelmedi müjgan, gelemedi.
bizim dar ve eski sokaklara otomobili sığmıyormuş dediler.
senede birkaç ay zaten avrupa’daymış dediler.
zaman şifalı bir ilaçtır unutursun dediler,
unuttum bende unuttum
hiç aklıma gelmedi.
hatırlamıyorum Müjgan’ı
hatırlamıyorum şimdi
Bu şiiride ben yazmadım zaten
Unuttum abi bende unuttum
Hatırlamıyorum şimdi
Müjganın gözleri ne rekti

Sadri ALIŞIK

Beni sil lütfen aybirgen hakkınızı helal edin ben basaramadım affedin:43: Insallah sizler güzel haberler verirsiniz ama ben suan bi bunalım yasıyorum.iyi diilim.duaları okuyabilecek durumda diilim.ölüyom ben yaaa kızlarrr ölüyom artık gücüm kalmadı

affedin:29:

Beni sil lütfen aybirgen hakkınızı helal edin ben basaramadım affedin:43: Insallah sizler güzel haberler verirsiniz ama ben suan bi bunalım yasıyorum.iyi diilim.duaları okuyabilecek durumda diilim.ölüyom ben yaaa kızlarrr ölüyom artık gücüm kalmadı

Canımmm ne olduu:50::50::50: beni çok şaşırtıyosun, anlat ne olur? Duadan vazgeçme canım, Allah'ın izniyle her şey güzel olucak, üzme kendini bu kadar:29:

niye pes ediyorsun yaaa benim tek ümit ışığım sizlersiniz dayanacak gücü tükenen bendim sizlerin yazdıklarını okuyordum ne zamandır kendimi toparlamak adına her şeyi yapıyorum psikiyatristlere gittim ilaç kullanmaya başladım dua ediyorum her zaman sürekli yapma böyle ne olur yapma içine kapandıkça her şey üzerine daha çok gelecek

Kapı açılır sen yeter ki vurmayı bil
Ne zaman? Bilmem
Yeter ki o kapıda durmayı bil
Mevlana

niye pes ediyorsun yaaa benim tek ümit ışığım sizlersiniz dayanacak gücü tükenen bendim sizlerin yazdıklarını okuyordum ne zamandır kendimi toparlamak adına her şeyi yapıyorum psikiyatristlere gittim ilaç kullanmaya başladım dua ediyorum her zaman sürekli yapma böyle ne olur yapma içine kapandıkça her şey üzerine daha çok gelecek
Duanın gücüne hep inanmamız lazım, pes etmememiz lazım, Allah'tan başka gidecek kimsemiz mi var, en güzeli hep ona sığınmak, en güzeli hep dua etmek, tevekkül etmek, sonra da ondan gelene razı olmak, Allah'ım hiçbirimizi duadan ayırmasın:21:

Aybirgen ben de 100 tane salat-ı tefriciye okuyabilirim günü olan arkadaşa

benim duam ise Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni çok sevecek saygı duyacak benim onu çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek kadın benim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum.

Duygu'cum merak ediyoruz seni, inşallah kötü bişey olmamıştır ama lütfen aramızdan ayrılma:29:

Duanın gücüne hep inanmamız lazım, pes etmememiz lazım, Allah'tan başka gidecek kimsemiz mi var, en güzeli hep ona sığınmak, en güzeli hep dua etmek, tevekkül etmek, sonra da ondan gelene razı olmak, Allah'ım hiçbirimizi duadan ayırmasın:21:

gerçekten ondan başka gidecek kapı yok ki kaç gündür bana bir çıkış kapısı göster diye dua ettim ben ve arkadaşlarımın sakın psikiyatriste gitme sarhoş gibi gezersin sakın antidepresan içme sen güçlüsün atlatırsın demesine karşın kendimi psikiyatristin karşısında buldum kendi adıma en azından bir şeyler yapıyorum diye mutluyum yoksa bir de kendimi hırpalıyorum mahvediyorum diye üzülüyordum ha yine ağlamıyor muyum evet ağlıyorum her yalnız kaldığımda aklıma gelmiyor mu hiç içimden çıkmıyor ki ama ben direniyorum yaaa önemli olan bu ve ben inanıyorum geçecek bu günlerde çünkü ben Rabbime sığınıyorum ona güveniyorum kuluna değil

1)Aybirgen:Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah'ım birbirimize olan sevgimizi daha da artırsın, Allah'a yakınlaşabilmekte birbirimize vesile olalım. Allah bizi harama girmekten korusun, helal daire içerisinde evlilik yolunda kolaylıkla ilerleyebilelim, birbirimizin ailelerini de sevelim, onun ailesi beni sevsin, beğensin, benim ailem de onu sevsin, beğensin, Allah aileler arasına da sevgi ve muhabbet versin, evlilik aşamalarımız kolaylıklar içinde ilerleyebilsin (şu an ki planımız bayramda söz olması) herhangi bir aksilik yaşamayalım, her şey hayırlısıyla gönlümüze göre olsun, Allah şeytanın vesvesesinden muhafaza etsin. Hayırlısıylaevlilik yolunda kolaylıklar içinde ilerleyip evlenebilmeyi ve hayırlı evlatlar sahibi olabilmeyi nasip etsin Allah. Sonrasında da mutlu olup şükredebilelim. Eğer bu kişi benim dünyam ve ahiretim için hayırlı değilse bir şekilde bir bahane çıksın ve kolaylıklar içinde kimse üzülmeden bitsin. Allah bu güzellikleri benim için hayırlı olan kişi kimse onunla yaşamayı nasip etsin. Amin amin amin.:21::21::21:
2)Sevgilim06:Ya rabbi sana yalvariyorum sevgili Peygamberim Muhammed Aleyhisselami araya koyarak senden istiyorum.Ey cok sevdigim Peygamberim Muhammed Aleyhisselam seni vesile ederek Rabbime yalvariyorum.Senin hatirin icin kabul etmesini istiyorum.Ya Rabbim bu Yuce Peygamberimi bana sefaatci eyle onun hurmetine duami kabul et.

3)Rainbyte:
4)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu):Allahım önce Senin rızan sonra benim dileğim olan; Gönlümdekiyle Bir Ömür Geçireceğim Sevgi Dolu Hayırlı Huzurlu Mutlu Çocuklu Bir Yuva nasip et hayırlısı ile ve bizi birbirimize hayırlı ve helal eyle Allahım amin
5)Golge1004:Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni çok sevecek saygı duyacak benim onu çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek kadın benim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum.
6)Umut_dolu:Rabbim hayirli bir es versin. Rabbim'i bilen Rabbim'i seven gönlüme gorene birini versin. Beni çok sevecek, sayacak, mutlu edecek birini çikarsin Allah karsima.
7)Yaslikiz:
8)Eysaih:
9)Asinaz:

GÜNÜ OLANA OKUNACAKLAR:nazar::nazar::nazar:
1)Aybirgen:1 Yasin+21 Ayetel Kürsi (26.09.2013)
2)Sevgilim06:
1 Kün Feyekün ve 1 Cuma Suresi (27.09.2013)
3)Rainbyte:
41 Salat-ı Tefriciye (28.09.2013)
4)Bizimdebebişimizolsun(Duygu):
51 kez Salat-ı Mecule (30.09.2013)
5)Golge1004:
100 Salat-ı Tefriciye (01.10.2013)
6)Umut_dolu:100 Ayetel Kürsi (02.10.2013)
7)Yaslikiz:
1 Yasin+Esmaül Hüsna (03.10.2013)
8)Eysaih:
9)Asinaz:

Son iki arkadaşımız gelmediği için onları listenin sonuna almak zorunda kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X