- 27 Eylül 2013
- 239
- 13
- 68
- 35
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.561
kardeslerim,
yarindan itibaren kendime bir sistem oturtup kk'ya ve internete harcadigim vakti kisitlamayi dusunuyorum.
artik SIKI calismam lazim derslerime, bu sene benim basari senem olmali.
askta kazanamadik bari okulda kazanalim istiyorum
dualarinizi eksik etmeyin benden. dualarim birikti. abdestimi aldim artik yetismeye calisicam sizlere..
dualarinizi eksik etmeyin nolur. su senem hayirlisiyla istedigim gibi gecsin amin
sizleri seviyorum gorusuruz
kuzucum ben suan adet oldum ondan okuyamam adetim bitince söz okuycam senin içinbide bende sevdigim için okuyabilirmiyim bilgi verirmisin
Allah razi olsun canim sagol.
29 kez okudum bende Allah kabul etsin insallah
41 Salat-ı Tefriciye ve Esmaül Hüsna okudum Allah ım tez zamanda gönlünden geçen bütün duaları hayırlısıyla kabul eylesin.Amin amin amin.
canım benim ağzına sağlık çok teşekkür ederim :)
arkadaşlar birde hrpimizin dileği için toplu bir şekilde 4444 salatı tefriciye okuyalım mı ne dersiniz,11 kişiyiz kişi başı 404 tane düşer 1 günde biter .
Canlarım benim moralim bozuk ve mutsuz hissediyorumMoralim düzelsin diye ugrasiyorum ama tek başıma başaramiyorum, dualariniza çok ihtiyacım var, bana da dua edin nolur
Canım dualarımızdasın, her şey güzel olacakkardeslerim,
yarindan itibaren kendime bir sistem oturtup kk'ya ve internete harcadigim vakti kisitlamayi dusunuyorum.
artik SIKI calismam lazim derslerime, bu sene benim basari senem olmali.
askta kazanamadik bari okulda kazanalim istiyorum
dualarinizi eksik etmeyin benden. dualarim birikti. abdestimi aldim artik yetismeye calisicam sizlere..
dualarinizi eksik etmeyin nolur. su senem hayirlisiyla istedigim gibi gecsin amin
sizleri seviyorum gorusuruz
Allah razı olsun canım benm.sağolasın.niye mutsuz hissediyorsun.bol bol selavat getirecem senin için
aybirgen hayırdır neden oyle hıssedıyorsun..dua ederım tabıkı..benıde sıraya alır mısınız..sanırım baslamıssınız kımlere dua etmem gerekıyor..hangı duaları kıme okuduysam yazmam gerekıyor yanlıs anlamadıysam..
Maaşallah ya ne güzelbitanecik dua kardeslermmmm sizleri cok ozledm meraklardayim naptiniz sizden guzel haberler var mi :) ozel gunume girdm kizlar dolayisiyla pek dua edemiyormbu aralar. ama ozel zamanlarda edilecek bi dua olmali bilen varsa bnde onlari okuyayim size. pek girip cikamiyorm nete cunku internet baglatacagiz yeni. esimle yemek yedk az once masallahimiz var :) Gorumcem dogum yapti gecen pztsi. aradm konustuk esim cok sevindi biraz benle soguk konustu ama cok sevindi esim. :) bu yolda devam edecegim artik hatta esim ankaraya gitmedi bile bebegi gormeye sen glmeden gtmem dedi. bende cok hastaydm grip oldum gecen hafta cok agir gecirdim sizde dikkatli olun kuzularim :) Rabbim saglik sihat versn size
Canım 4444 zor olabiliyo, onun yerine günlük 41 falan okuyabiliyoruz, günde 404 tane beni zorlar açıkçasıarkadaşlar birde hrpimizin dileği için toplu bir şekilde 4444 salatı tefriciye okuyalım mı ne dersiniz,11 kişiyiz kişi başı 404 tane düşer 1 günde biter .
Bazen olaylar istediğim gibi gitmiyo ben de üzülüyorum işte:18: Dua edenlerden Allah razı olsun, Allah ettikleri duaların kat kat güzelini yaşatsın onlara. Fountain canım biz bugün 3. kişideyiz, bu 3 kişiye de okursun dualarını, hangi duaları okumak istediğini ve kendi duanı da yazarsan listeye ekleyim canım seni. Hoşgeldinnn
Allah razı olsun canımmm, Allah güzel dualarını kat kat sana çevirsin, ben de hepimiz için tek tek dua edicem şimdiNurten için 41 salat_ı tefriciye..Aybirgen için 7 ayetel kürsi..hepimiz için 7 inşirah okudum..
Aybirgen Rabbim ruhunu,duygularını huzura erdirsin..iç sıkıntını alsın..olaylar istediğin gibi gerçekleşsin..
Dualarımızı kabul ettiği dualardan eylesin..Dileklerimizi kabul etsin inşallah..Amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?