- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.521
amin duygum sag ol.
Bu iste bi terslik var ama ben de anlayamadim. Akisina birakip yogunlasmam lazim derslere
baska turlu cikmayacak aklimdan belli
Ben yatiyorum canim ii geceler
Reyyan84(emine) 41 salat-ı tefriciye ve hepimiz için 7 inşirah duası okudum..Rabbim kabul etsin inşallah..Amin
Aybirgen..bir de benim duama ömür boyu aynı yastığa baş koyacağım ve
gönlüme göre birisi cümlelerini de harmanlayarak ekleyebilir misin canım?
arkadaşlar ben ENFAL SURESİ'nin 63 ayetini(kalpleri birbirine ısındıran diyo burda Rabbimiz) 29 kere (yaşım 29 olduğu için)okumanızı rica ediyorum Allah razı olsun şimdiden
çok teşekkür ederim arkadaşlar :) Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin .
reyyan84(emine) 41 salat-ı tefriciye ve hepimiz için 7 inşirah duası okudum..rabbim kabul etsin inşallah..amin
aybirgen..bir de benim duama ömür boyu aynı yastığa baş koyacağım ve
gönlüme göre birisi cümlelerini de harmanlayarak ekleyebilir misin canım?
allah kabul etsin canım allah razı olsun.BUARADA COK TATLISIN MASALLAH
o ayet hangisi kuzum anlamadımben:26:
arkadaşlar ben ENFAL SURESİ'nin 63 ayetini(kalpleri birbirine ısındıran diyo burda Rabbimiz) 29 kere (yaşım 29 olduğu için)okumanızı rica ediyorum Allah razı olsun şimdiden
2-3)Reyyan84 ve (Emine):reyyan84;32166264]Rabbim benim ve kardeslerimin nasiplerimizi kismetlerimizi ac. Bizlere hayirli imanli senin ve peygamber efendimizin izinden ayrilmayacak iyi niyetli yumusak ahlakli hosgorulu merhametli bizleri sevip kendinden bir parca gibi gorebilecek kendisi guzel temiz ailesi guzel temiz hayirli esler nasip eyle.en tez vakitte insallah.uzerimizdeki nazarlari temizle yok et.kismetimizi bahtimizi riziklarimizi ac bol et. Buradaki iyi niyetli insanlarin okuduklari dualari vesile ederek kabul et dileklerimizi. Rabbim herkesin gonlunde olan en guzelini nasip eyle. Amin amin amin
ALLAHIM DUAMIZI KABUL EYLE,EY DUALARA CEVAP VEREN!HAMD,ALEMLERİN RABBİ ALLAHA MAHSUSTUR.ALLAH GÖNLÜNDEKİNİ OL EMRİ İLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN İNSALLAH AMİN
Amin...hepimizden inşallah tatlım..Oyyy oyyy teşekkür ederim canım benim..utandırdın beni kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?