Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canlarım benim moralim bozuk ve mutsuz hissediyorum Moralim düzelsin diye ugrasiyorum ama tek başıma başaramiyorum, dualariniza çok ihtiyacım var, bana da dua edin nolur

neyin var canım hayırmı?:26: ne oldu ne canını sıktı.dualarımızdasın canım Allah sıkıntılarını gidersin sana huzur versin amin...

kuzum insallah hersey istediğin gibi olur üzülme lütfen:26aylasabilirsin bizimle...insan rahatlıyor paylasınca.Allah yardımcın olsun

canım benim bu enfal suresi 63. ayet muhabbeti artırmak için okunuyo yani fazileti bu onun için okuyabilirsin diye düşünüyorum :)

sagol canım benim Allah razı olsun

cok sagol kuzum agzına saglık Allah kabul etsin amin

Çok sağolun kızlar Allah hepinizdn binlerce kere razı olsun dua okuyan dillerinize zeval vermesin hepinizin bütün isteklerini yerine getirsin insallah..
bende ablam için okuyacaklarımı okudum ayrıyeten hepimiz için tefriciye okumaya devam ettim Allahım kabul eder inşallah..

Canım aslında belli bişey yok ama kurban bayramının sonunda falan sözümüz olacak ama sanki yeterince yakın değiliz, bazen aramızda soğukluk hissediyorum, yabancı gibiyiz bazen ve korkuyorum acaba beni yeterince sevmeyecek biriyle mi evlilik yoluna giricem diye düşünüyorum, çok strese girip tedirgin oluyorum

Kizlar yeni listede beni de unutmayin benim de duam aynen gecerli bende 41 insirah okuyabilirim asinaz başın sağolsun canım

Allah razı olsun canım.

basınız sagolsun canım Allah kalanlara ömür versin.okudum canım mekanı cennet olsun amin

Allah razı olsun canım. Amin, sağolasın.

Allah mekanini cennet kilsin.basin sagolsun

Allah razı olsun canım.

Allah rahmet eylesin canım, Allah geride kalanlara sabır versin. Amin

Allah razı olsun, sağol aybirgen'cim.

Eski sayfalardan duamı bulup kopyalamışsın, sağol canım. Ellerin dert görmesin.

Canlarım benim moralim bozuk ve mutsuz hissediyorum Moralim düzelsin diye ugrasiyorum ama tek başıma başaramiyorum, dualariniza çok ihtiyacım var, bana da dua edin nolur

Benim de moralim çok bozuk
Dua edeceğim senin için. Bu arada bir şey söyleyeyim. Ben yeni listenin dualarını okuyamadım. Dün akşam geldim memleketten. bugün de temizlikten fırsatım olmadı. İnşallah yarın ve ertesi gün hepsini tamamlayıp size yetişeceğim aybirgen.

canım o herkeste oluyor öyle kötü seyler düsünüp canını sıkma sonucta daha cok yenisiniz.belki nişan daha cok kaynasmanıza etken olur canım

Allah kabul etsin.Gonlune gore es ve evlatlar nasip etsin insallah :)

Canım 4444 zor olabiliyo, onun yerine günlük 41 falan okuyabiliyoruz, günde 404 tane beni zorlar açıkçası

canım benim ben bi dönem tek başıma okumuştum 1 haftada bitirmiştim madem zor olur diyosun siz bilirsiniz ama ben farklı farklı dualar okumaktan yanayım

reyyan 84 'ün ablası için 41 salatı tefriciye ve esmaül hüsna okudum Allah kabul etsin işlh aminnnn.

Aybirgen,bence şeytan vesvese veriyor..yeterince sevmese niçin evlilik yoluna girsin..bu dönemler insan stresten ne yapacağını,
ne düşüneceğini bilemiyor..belki ona da öyle oluyordur..daha bunun düğün,dernek etapları var her şey yoluna,rayına girer arkadaşım..
sen dualardan ayrılma,içini de ferah tutmaya çalış..

Aybirgen canm senin için Yasin-i şerif,ihlas ve esma okudum
ablamda tefriciye ve esma okudu Allah dileklerini kabul etsin inşallah..
listedeki kızlar içinde tefriciye okumaya devam ediyorum hepimiz adına inşallah

Kızlar bana noluyor bilmiyorum cidden her sey ust uste geliyor
nasil dayanacagim hic bir yolu yok sanki
inanilmaz sinirliyim ya ota çöpe bagirasim geliyor.
Insanlardan soguyorum gitgide her gun bir yamuk yiyorum
herkes atarli ya millet bi nazli niyazli
kimse burnundan kil aldirmiyoo..
sadece 2 arkadsin duasini yaptim.
dun hic dua edesim gelmedi inanilmaz sinirliydim
aglayamadim bi turlu rahatlamadim.
bugun kalan dualara devam edicem nolur duzelsin artik hayatm dua edin

Son düzenleme:
Telden giriyorum da söyle bir geçmişe baktim.
Hepimizin morali bozuk galiba.
Topigimize nazar mi değdi nedir.

aybirgencim, bence evlilik adimlari icin acele etme. Şeytan vesvese de veriyor olabilir tabii ama
ic sesine kulak vermelisin bnce canim bir de istiareye yatmış miydin hic?

Asinaz sende de durumlar kotu ust uste geliyor her şey biliyorum.
Allah yardimcimiz olsun canim,
allah bol sabır versin hepimize.. aminr

Son düzenleme:

Evet canım, kötü gidiyor ama bunu da şükür. Her inişin bir çıkışı var derler. Senin ve diğer arkadaşlarımızın da Allah yardımcısı olsun. Ağlayamadım diyorsun, ben de ağlayamadığım zaman rahatlayamam. Biraz kendini zorla, ağlarsan belki içini rahatlatır. Bir de farklı şeyler yapmayı denesen olmaz mı? Gönül kırgınlığın da var ya, farklı bir hobi yapmak belki iyi gelebilir.

Aybirgen 41 salat-ı tefriciye okudum..Rabbim kabul ettiği dualardan eylesin Gönlüne göre versin inşallah..
Kızlar hepimiz için 7 inşirah okudum..Rabbim kalbimizi huzurla doldursun,yüklerimizi alsın,
zorlukların ardından kolaylıklar versin,dualarımızı kabul etsin inşallah..Amin..

6)Umut_dolu:Rabbim hayirli bir es versin. Rabbim'i bilen Rabbim'i seven gönlüme gorene birini versin. Beni çok sevecek, sayacak, mutlu edecek birini çikarsin Allah karsima.

Eğer hakkımda hayırlı değilse, birbirimiz için bizi hayırlı kılsın, aramıza karşılıklı sevgi, sadakat, güven, muhabbet, aşk, tutku koysun ve hakkımızda hayırlı olan zamanda hayırlısıyla evlenmemizi ve bir ömür boyu maddi manevi ayrılık yaşamadan beraber mutlu Allahın rızasına uygun bir hayat sürmemizi ve cennette de beraber olmamızı nasip etsin.
8)Asinaz:Allahım AsiNaz'ı birlikte olduğu kişiyle birbirlerine hayırlı eyle. Bu ilişki ikisinin de hakkında hayırlı ise devam etsin ve evlilikle sonuçlansın (hayırlısıyla) İkisi de helalinden bol para kazansınlar ve çeyizlerini yapsınlar. Kolaylıkla, mutlulukla evlilikaşamasına geçilsin inşallah. Aileler de birbirlerini sevsin, birbirine ısınsın. Saygı ve hoşgörü ikisinin de ailesinden eksik olmasın. Ayrıca, AsiNaz'a, yeğenine ve hasta olan diğer sevdiklerine hayırlı şifa ver Rabbim. AsiNaz'ın hayırlısıyla spor yapabilmesini ve zayıflayabilmesini nasip et, ona hakkında hayırlı olacak, gönlündeki gibi bir iş nasip et.
9)Prenses1006:Evleneceğim,seveceğim,sevileceğim,eşim diyeceğim hayırlı insanın tez zamanda hayatıma girmesi,
tez zamanda hayırlı,huzurlu,mutlu,sevgi dolu bir yuvamın ve sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarımın olmasını diliyorum..

Arkadaşlar sizlerin dualarını tamamladım Allah kabul etsin.

benim pıtırcıgımı kim üzüyor nen var hayırmı kuzum kim canını sıkıyor o anlattıgın arkadasınmı afra tafra yaptı canını sıkıyosa araya mesafe koy kuzum zaten hersey birden gelir sonrada birden gider bol bol nas felak ayetel kürsi oku canım Allah yardımcımız olsun amin:26:

canlarım ben hergün nas felak ayetel kürsi okudum gercekten daha iyi oldum vesveselerimde azaldı.ip aldım simdide sacaklı ipten banyoma klozet takımı örücem oyalanmak için kitap okuyacagım.bu kötü günlerin ardında insallah günesli günlerde gelecek kızlar

topiğimize nazar değmesin her sey güzel olsun hepimiz mutlu olalım insallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…