• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar önceden okuduğumuz gibi üstüne ekleyerek ilerlesek daha güzel olucak sanki, ben baktım şu an 250 tane okunmuş, bundan sonra okuyanlar 250+okuduğu sayı şeklinde devam ederse daha düzenli bi şekilde devam etmiş oluruz, bu arada salatı tefriciyeyi özel günlerimizde de okuyabiliyoruz, beklememize gerek yok :)

Kızlar önceden okuduğumuz gibi üstüne ekleyerek ilerlesek daha güzel olucak sanki, ben baktım şu an 250 tane okunmuş, bundan sonra okuyanlar 250+okuduğu sayı şeklinde devam ederse daha düzenli bi şekilde devam etmiş oluruz, bu arada salatı tefriciyeyi özel günlerimizde de okuyabiliyoruz, beklememize gerek yok :)

okuna bildiğini bilmiyordum teşekkür ederim bilgilendirdiğin için, hemen başlayacağım..

bende okuyabilirim ama nasıl niyet etmemiz gerekiyor o en başlangıçtaki uygulamayı yapacak mıyız

bende okuyabilirim ama nasıl niyet etmemiz gerekiyor o en başlangıçtaki uygulamayı yapacak mıyız

Hepimizin hayırlı insanlarla karşılaşması için dua ederek bu niyetle başlayabiliriz okumaya, bi de başlamadan önce günahlarımızın bağışlanması için tevbe duası yapabiliriz, başka bişey yapmaya gerek yok, bu arada başlangıçtaki uygulama derken ne demek istediğini anlamadım.

250+100 Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

kızlar salatı munciye özel günlerde okunur mu?

Okunur canım çünkü o da peygamber efendimize salat ve selam getirmemiz anlamına geliyor, salatı tefriciye gibi onu da özel günlerimizde de okuyabiliriz.

450+50 Allah'ım duamıza katılanları, amin diyenleri, hayırlı eş isteyyenleri hayırlı insanlarla karşılaştırsın, hayırsız olanları çevremizden de kalbimizden de uzaklaştırsın, kalbimize hayırlı olanların sevgisini versin. (amin)

Back
X