- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.621
evet kuzum oyalanmak için oda cok güzel olur kanevce yapanlar var degişik seyler yapanlar var.düzelmesine sevindim canım allah aranızı dahada iyi etsin uzadıkca üzüleceksin yıpranacaksınız.en güzelini yapmıssın.allah içindeki acını azaltsın gecirsin insallah dedenin mekanı cennet olsun amin
sağol canım kardeşim. Rabbim seni de sevdiğinle birbirinize hayırlı kılsın. :)
Ben, gönlümde olanın hakkımda hayırlı bir eş olması duasıyla geldim :)
Arkadaşlar sizden ricam annem için 131 defa ''ya selam ya kuddüs celle celalühü'' zikrini çekebilir mi? Ruh ve sinir bozukluğuna karşı okunan esmalarmış bunlar.. Şimdiden okuyan kardeşlerime teşekkür ederim.. Rabbim razı olsun herkesten inşallah..
Vakit bulup okursanız eğer çok mutlu olurum..
Annen için 131 adet "Ya Selam Ya Kuddüs Celle Celalühü " okudum Allahım şifa versin.
amin amin amin..
Allah razı olsun canım.. Rabbim hepinizden sonsuz kere razı olsun..
Hala annem için dualarınıza ihtiyacımız var.. Lütfen duanızı eksik etmeyin canlarım
allah'a emanet olun..
canım senin için 41 salat-ı tefriciye ve esmaül hüsna okudum allahim gönlünden geçen bütün dualarini tez zamanda kabul etsin, sizin de bebişiniz olsun inşallah. Amin amin amin.
Memlekete tatile gidecegim icin Butun arkadaslarima okudum.İnternete giremeyecegim bir sure cunku :)
Allah hepimizin dualarini ulu Kabede yapilan dualardan eyleyip kabul etsin insallah :) Guzel haberler bulmak ve getirmek uzereKendinize iyi bakin kizlar :) Hakkinizi helal edin.Benden yana helaldir.
Allah razi olsun canim.cok tesekkurler.helal olsun tabiki hersey gonlunce olsun
Canim ben,yasin-i serif ihlas suresi esma
Ablamda tefriciye ve esma okudu..
Allahim ol emri ile gonlunde olan her istegi kabul eder insallah..
Memlekete tatile gidecegim icin Butun arkadaslarima okudum.İnternete giremeyecegim bir sure cunku :)
Allah hepimizin dualarini ulu Kabede yapilan dualardan eyleyip kabul etsin insallah :) Guzel haberler bulmak ve getirmek uzereKendinize iyi bakin kizlar :) Hakkinizi helal edin.Benden yana helaldir.
Alabo, nurten, emine , aybirgen ve duygunun dualarini ettim.
Allah kabul etsin insallah canlar..
sikintilarim suruyor, her gun sinirlerim mahvoluyor.
elimden geldigince gunu gününe okumaya gayret edicem hakkinizi helal edin geciktim
canlarım Allah razı olsun Allah kabul etsin insallah hepimiz güzel haberlerle mutlu edelim birbirimizi insallah
Alabo, nurten, emine , aybirgen ve duygunun dualarini ettim.
Allah kabul etsin insallah canlar..
sikintilarim suruyor, her gun sinirlerim mahvoluyor.
elimden geldigince gunu gününe okumaya gayret edicem hakkinizi helal edin geciktim
helal olsun Allah kabul etsin canım canını sıkan ne canım hayır mı?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?