- 17 Ağustos 2013
- 1.203
- 75
- 83
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.881
canlarım beni cuma günü istemeye geliyolar dualarınıza cok ihtiyacım var cuma ve cumartesi gününüm cok güzel gecmesi hiçbir sorun kaza bela olmadan herseyin gönlümüzce güzel hayırlı olması ve ailelerin birbirlerini sevmesi memnun olmaları için dua istiyorum sizlerden.... beni dualarınızdan eksik etmeyin lütfen
Allah ettiğiniz duaların bin katı güzelini sizlere versin Allah hepimizin yüzünü güldürsün amin
dualarim seninle duygummmmmm cok heyecanlandim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım benim bende heyecanlıyım ve duygulandımcok acı cektim ve o acıları kalemle çizdim büktüm çöpe attım.insallah bundan sonra hersey güzel olur.cok sagol canım.İnşallah seninde güzel haberlerini en yakın zamanda almak nasip olur.Allah sevdiğine kavuştursun amin.allah hepimize mutlu yuva kurmayı nasip etsin sevdigimzle hayırlı yuva kuralım insallah.insallah hepimiz hayırlı mutlu yuvamıza kavusalım insallah.yanlızlık zor allahım bizi bu yanlızlıktan kurtar dua arkadaslarımın hayırlı yuvalarına kavusmalarını en kısa zamanda nasip et amin amin amin ecmain
ALLAHIM HERKESİ SEVDİGİNE KAVUSTUR VE SEVDİGİNİ HAKKINDA HAYIRLI ET AMİN
neyin var canım hayırmı :26:Allah yardımcın olsun Allah derdine derman versin amin
canım istedigin duaları sen ne okumak istiyosan yazıyosun herkes istediği duaları okuyor listede oldugu gibi.günler yanda kime ne zaman okunacagı yazıyor listenin sagında.benimki yarın mesela.kızlar bana yarın okuyacaklar ama sen dualarını öncedende tamamlamak istersen tamamlayabilirsin önemli olan herkese dualarını okumakkatılmak istiyosan hangi duaları okuyacagını ve sana nasıl dua etmemizi istedigini yaz canım.yarın 4. kişinin dualarını okuyacagız sende katılırsın ilk 4 kişininde dualarını etmen lazım kuzum
dualarim seninle Duygummmmmm cok heyecanlandim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar geç kalmadıysam duaya katılmak istiyorum :)
Okuyacağım dua İsmi Azam + 5 İhlas
Duam : Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.Bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.Beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.Yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.Hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.Duami Ulu Kabede yapilan dualardan eyleyip tez zamanda kabul et.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et Rabbim.Sen hakkimizda hayirlisini ver Allahim..Amin
canlarım beni cuma günü istemeye geliyolar dualarınıza cok ihtiyacım var cuma ve cumartesi gününüm cok güzel gecmesi hiçbir sorun kaza bela olmadan herseyin gönlümüzce güzel hayırlı olması ve ailelerin birbirlerini sevmesi memnun olmaları için dua istiyorum sizlerden.... beni dualarınızdan eksik etmeyin lütfen
Allah ettiğiniz duaların bin katı güzelini sizlere versin Allah hepimizin yüzünü güldürsün amin
Çoook sağol canım Allah razı olsun, senin de gönlünden geçen tüm dualar kabul olsun inşallahGolge1004, Asinaz, Alabo-esra ve de Duygu'nun dualarini yaptim canlar.
Allahim kabul eylesin insallah dualarimizi. ayrica hepimizin adini gecirdim dualarimi ederken.
icinizdeki o boslugu, yalnizlik hissini ve sevme- sevilme ihtiyacini coook iyi anliyorum.
hamdolsun, ailemin varligi ve saglikli olmam en buyuk zenginlik elbette ama, bu kalbi de Allah vermis,
ihtiyac duyuyorsak insallah tez vakitte o ihtiyacimizi giderir Rabbim..
aybirgencim sorununuzun hallolmasina cok sevindim, insallah gozler, gonuller tum duyu organlarinizla seversiniz birbirinizi hayirlisiyla.
taviz vermemen iyi olmusbazen sakayi kakayi ayirt edemiyorlar kadinlik gururu denen bisey var saka yapmasinlar bazi konularda
valla mumkunseinsallah namaz hidayeti de tez gelir de kilmaya baslar mustakbel esin.
esmeralisa cim annenin iyilesmesine cook sevindim sukurler olsun.
ana gibi yar olmaz, Allah analarimizi basimizdan eksik etmesin, ailemizi de tabi ki.
mutlu huzurlu gunler sizinle olsun canimmm
Canım benim inşallah her şey gönlünce olur, abdestimi alıp senin için Yasin okuycam birazdan, dua da edicem senin için, aaa bugün zaten senin günündü di mi :) o zaman 2 Yasin okuycam Allah ın izniyle, Allah'ım bu gecenin hürmetine dualarımızı geri çevirmesin, bundan sonra hep çok mutlu ol inşallah. AMİNcanlarım beni cuma günü istemeye geliyolar dualarınıza cok ihtiyacım var cuma ve cumartesi gününüm cok güzel gecmesi hiçbir sorun kaza bela olmadan herseyin gönlümüzce güzel hayırlı olması ve ailelerin birbirlerini sevmesi memnun olmaları için dua istiyorum sizlerden.... beni dualarınızdan eksik etmeyin lütfen
Yeniden hoşgeldinnnnnKızlar geç kalmadıysam duaya katılmak istiyorum :)
Okuyacağım dua İsmi Azam + 5 İhlas
Duam : Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.Bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.Beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.Yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.Hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.Duami Ulu Kabede yapilan dualardan eyleyip tez zamanda kabul et.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et Rabbim.Sen hakkimizda hayirlisini ver Allahim..Amin
ayyy canım benim büyükgün yarın demek çok sevindim tatlım inş hiç bir problm çıkmaz bacının gülü dualarım seninle müjdeli haberlerini bekleycem enkısa zamanda sevdiğin kocan olur inş öptm seni
canim benim yaa. Senin icin yarin gece yatmadan taha suresinin ilk 12 ayetini okuycam 7 kez.
Rabbin yardimcin olsun. Insallah gecmisin "g" si bile kalmaz, tertemiz musmutlu bir baslangic olur mubarek cuma gununun
vesilesiyle.Butun dualarina da amin, insallah ben de kavusurum yar'e..
Ben yatiyorum bebegim, dualarim seninle. Sen de bana etttOptum kocamaan
canım, hem sağlığımla ilgili problemlerim var, hem de babamla, kardeşlerimle tartışmıştım, moralim bozuktu. Moral bozukluğu olunca da hemen hastalanıyorum ben. Bu arada, cuma günü istemeye geliyorlarmış seni. Inan, çok sevindim. Rabbim kaza, bela vermesin. Dua edeceğim senin için.
Ayyy valla ben de çok heyecanlandımmmmm :18:
duygum herşey gönlünce geçer inşaallah cok sevindim çok mutlu oldum rabbim bize de nasip etsin inşaallah
canım benim :) çok mutlu oldum senin adına, hayırlı olsun ...
canım benim inşallah her şey gönlünce olur, abdestimi alıp senin için yasin okuycam birazdan, dua da edicem senin için, aaa bugün zaten senin günündü di mi :) o zaman 2 yasin okuycam allah ın izniyle, allah'ım bu gecenin hürmetine dualarımızı geri çevirmesin, bundan sonra hep çok mutlu ol inşallah. Amin
Canım senin için 2 Yasin-i Şerif ve 21 Ayetel Kürsi okudum, Allah'ım kabul etsin, inşallah yarın ve cumartesi çok güzel geçer, inşallah bundan sonra hep çok mutlu olursun, inşallah mutluluğunu da hep şükrünle süslersin. Amin. Canım dediğin gibi en yakınımın bile bilmediği her şeyi siz biliyosunuz, sizden hiç bi şey saklamıyorum :) Dualarınız bana güç veriyo, inanıyorum ki hayatımın bi anda değişmesinde siz temiz kalpli kardeşlerimin etkisi çoooook büyük, Allah'ım ettiğiniz duaların kat ve kat güzellerini yaşatsın hepinize, ben de çok duygulanıyorum, burda birlikte can-ı gönülden dua edip birbirimizin dualarının kabul olduğuna şahit olmak benim inancımı daha da artırıyo, duaların gücü gerçekten çok büyük, biz isteyelim, vazgeçmeyelim, Allah'ım verir, O'nun ol demesi yeter bi anda her şeyin bambaşka olmasına, ben inanıyorum canım yarın da sonraki gün de bundan sonraki hayatın da ahiretin de çoook güzel olacak Alllah'ın izniyle. Allah'ım yar ve yardımcın olsun, dualarımız seninlecok sagol aybirgenim allah razı olsun allah kabul etsin amin.insallah hepimiz mutlu olalım allah dert tasa vermesin.insallah sende sevdiginle cooook mutlu olursun insallah bebişlerimiz olur allah hepimize anne olmayı nasip etsin amin cok sagol canım okuyan agzın dert görmesin COK DUYGULANDIM COK SAGOLUN KIZLAR BU SAYFAYA HER GİRDİĞİMDE DUYGULANIYORUM CÜNKÜ NE KADAR CIRPINDIGIMIZI Bİ ALLAH BİLİYO Bİ BURDAKİ ARKADASLAR BELKİ EN YAKINLARIMIZ BİLE BİLMİYO BENDE SİZLER İÇİN DUA EDECEGİM
canım senin için 2 yasin-i şerif ve 21 ayetel kürsi okudum, allah'ım kabul etsin, inşallah yarın ve cumartesi çok güzel geçer, inşallah bundan sonra hep çok mutlu olursun, inşallah mutluluğunu da hep şükrünle süslersin. Amin. Canım dediğin gibi en yakınımın bile bilmediği her şeyi siz biliyosunuz, sizden hiç bi şey saklamıyorum :) dualarınız bana güç veriyo, inanıyorum ki hayatımın bi anda değişmesinde siz temiz kalpli kardeşlerimin etkisi çoooook büyük, allah'ım ettiğiniz duaların kat ve kat güzellerini yaşatsın hepinize, ben de çok duygulanıyorum, burda birlikte can-ı gönülden dua edip birbirimizin dualarının kabul olduğuna şahit olmak benim inancımı daha da artırıyo, duaların gücü gerçekten çok büyük, biz isteyelim, vazgeçmeyelim, allah'ım verir, o'nun ol demesi yeter bi anda her şeyin bambaşka olmasına, ben inanıyorum canım yarın da sonraki gün de bundan sonraki hayatın da ahiretin de çoook güzel olacak alllah'ın izniyle. Allah'ım yar ve yardımcın olsun, dualarımız seninleHımmm bu arada kahveye tuz katmayı da unutma
hepimize tek tek dua ettim, allah'ım kabul ettiği dualardan eylesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?