- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.921
1. golge1004- İsmi Azam+5 ihlas
2. AsiNaz - İsmi Azam+5 ihlas
3. alabo (esra) - İsmi Azam+5 ihlas
4.BizimdeBebisimizOlsun(duygu)- İsmi Azam+5 ihlas
5. prenses1006(Ece)- İsmi Azam+5 ihlas
Arkadaşlarıma okudum.Rabbim tez zamanda dualarınızı kabul etsin.Hayırlı eş iş evlatlar nasip etsin sizlere inşallah
:123:Söz-nişan-düğün haberleriniz hayırlısıyla tez zamanda gelsin inşallahBana ve tüm bekar dua kardeşlerime hayırlı eş nasip etsin Rabbim tez vakitte
Cuma ve cumartesi için demişti duygu, belki bigün isteme bigün söz falan gibi olur, bu akşam gelir heralde duygu, inşallah çoook güzel haberlerle gelirUleyyynnn getirin duyguyu yaa nerde bu kizz
görürsün alacagim olsun ben de boyle heyecanda bırakacağım seni
kendi kendime gelin guvey oldum. Bulduk da heyecan kaldi
uyumadan bir yazaydin be duygum catlliycam meraktaann
Cuma ve cumartesi için demişti duygu, belki bigün isteme bigün söz falan gibi olur, bu akşam gelir heralde duygu, inşallah çoook güzel haberlerle gelir
Aybirgenim inşallah oyle olur. Bugun de çok dua ettim insallah kabul olur.
Ben hala gonlumdekinin hakkimda hayirli olmasını diliyorum, nasil olur ne yolla olur bilmiyorum
aklim almiyor cunku, Rabbim e biraktim ne sekilde olacagini O bilir, tasiyamiyorum bu çaresiz bekleyişi bazen.
duyguyu merak ettim insallah cok güzel haberlerle gelir yaa :))))
fazla merakta birakmaz umarim gelir yazar bize
Hiç ummadığın anda karşına gelir canım bilemezsin duaya devam. Ben duanın gücüne inanıyorum, benimkide geçen durduk yere sabreden derviş muradına erermiş dedi, sonra sabırlımısın dedi bana, tanımıyomusun beni dedim, felan fıstık yani dualarla bişeyler olacak inş. inanıyorum. Herkes sevdiğiyle mutlu mesut bir ömür dünyada sonsuza kadar da cennette geçirsin inş.
Canım senin duan ne ki?Aybirgen canım , rica etsem benim de duamı kırmızı yazılı listene eklermisin zahmet olmazsa :)
Canım senin duan ne ki?
Nerde kaldı ki duygu :44::44::44:Insallah canim.. inancim sayesinde dua ediyorum zaten yoksa istediğim seylerin olmamasi benim umudumu yok ediyor.
zaten oyle bi durumdayim ki nasil ve niye dönsün:) sacma bisi istiyorum esasen de zaten,
ama olmayacak seyi istemek gibi bi ozelligim oldugundan gene aynısı olur biliyorum.
Dilerim rabbim nasip etmeyecegi seyi istememi engeller de bu zorlu bekleyişim sona erer artik cunku agir gelmee basladi,
4 aydir dua ediyorum yaklasik yok tik yok,
Tesadüfen numarasini bulmustum, kac kere arayip sesini duyasim geldi sonra vazgectim, sevgim daha cok artar diye.
Gecen kuzeninin dugunundeki takim elbiseli resmini gordum, kuzeni gelinlikli bu karşısında takim elbiseli oynuyor..
hemen kendimi hayal ettim icim acidi
yani yanlış anlamayin, Rabbim illaki dualarima karsilik veriyordur, beni ailemi musibetten koruyordur bilemiyorum,
ama isteklerimin de olmasini istiyorum hakkim degil mi bilmiyorum..
Duygu beğenmiş yazdiklarimizi, insallah akşama cook guzel haberlerle gelir
allah razı olsun canım benm inş bugün test yaptım yine negatif çok üzgünm allhım herkesn gönlündekini versin burda sevdikleriyle evlenmek için dua eden tüm kardeşlerime allhım sevdiklerini hayırlı eylesin bebek isteyenlere hayırlı sağlıklı bebekler versn rabbm banada inş
bugün neler oldu çok merak ediyorm hayırlı haberlerle gel inş öptm duyguşummm
herkes sevdiğiyle evlenip mutlu olsun inş ben sevdiğimle evliyim insanın sevdiğiyle evlenmesi çok güzel bişey allahım herkese nasip etsin
Aybirgenim inşallah oyle olur. Bugun de çok dua ettim insallah kabul olur.
Ben hala gonlumdekinin hakkimda hayirli olmasını diliyorum, nasil olur ne yolla olur bilmiyorum
aklim almiyor cunku, Rabbim e biraktim ne sekilde olacagini O bilir, tasiyamiyorum bu çaresiz bekleyişi bazen.
duyguyu merak ettim insallah cok güzel haberlerle gelir yaa :))))
fazla merakta birakmaz umarim gelir yazar bize
Merhaba kızlar,
Alabo (Esra) ve BizimdeBebisimizOlsun (Duygu) için 41 amener Rasulü + Esmaül Hüsna okudum. Birazdan da Ece için okuyacağım.
Duygu çok merak ediyorum, bu akşam neler oldu yazzzz
Evet duygu yaaaa nerdesinnn datlummmm
Aybirgenim duygum yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandim
insallah ben de dualarimizin gucuyle sevdigim kişiye *O* olmasa bile hakkimdaki hayırlı insana kavusurum ve hayirlisiyla da mezun olurum insallah.
Kendim için ettigim dualardan cok sizinkilere güveniyorum yureginize sağlık
ben de duygu gibi düşünüyorum nasil cirpiniyoruz her birimiZ. Nasil imrenip diğerlerine biz de sahip olmak istiyoruz.
Rabbim tez zamanda cevap verir inşallah su mubarek gecenin hatrina. Amin
duygucum soz verdiğim gibi 7 tane Taha suresinin 12 ayetini okudum, dua da ettim,
guzel haberlerle gel cok mutlu ol inşallah canım benim.
Canım benim senin için 7 ayetel kürsi,3 fatiha-1 elham okudum..Rabbim kabul ettiği dualardan eylesin..
Her şey gönlünce sorunsuz su gibi gerçekleşsin..aileler birbirini sevsin..Allah tez zamanda hayırlısıyla tamamına da erdirsin inşallah..
Amin..Amin..Amin
Cuma ve cumartesi için demişti duygu, belki bigün isteme bigün söz falan gibi olur, bu akşam gelir heralde duygu, inşallah çoook güzel haberlerle gelir
Merak ediyoruz seniiii:18:, inşallah her şey gönlünce olmuştur
allah razı olsun bacım benim cok sagol gülüm güzel duaların için cok sagol datlım insallah sende hayırlısı ile bebişine kavusursun sen dualarına devam et elbet güzel haberlerini alacagız insallah.Allah esinle bir ömür mutlu yasamak nasip etsin ve en yakın zamanda bebişlerinizle yuvanız şenlensin insallah lütfen pes etme ben olacagına inanıyorum yasında küçük insallah enyakın zamanda müjdeni alırız gülüm sakın pes etme
güzel gecti datlım Allaha sükürler olsun nişan yaptık Allah tüm bekalara nasip etsin İnsallah amin
Canım çoook sevindim, maaşallahcanlarım Allah razı olsun hepinizden dualarınız için cok sagolunAllah sizlere insallah daha iyilerini daha güzellerini nasip etsin sevdiği olanları birbirine hayırlı eylesin .canlarım yazamadım bugün bi uygun oldum baska bilgisayardan girmiştim fırsat bulup yazdım ve yazdıklarım silindi yeniden giris yapın dedi cıkmak zorunda kaldım kusuruma bakmayın canlarım güzel dualarınız ve dilekleriniz için cok sagolun Allah ettiğiniz duaların daha güzelini sizlere nasip etsin okuyan agızlarınız dert görmesin amin Allaha sükür iyi gecti canlarım nişanda oldu evde.Allah herkese nasip etsin sevdiklerinizi hakkınızda hayırlı eylesin,sevdiği olmayanlarada hayırlı kısmetlerini en yakın zamanda karsılarına cıkarsın Rabbim insallah amin .dualarınızın gücüne inanıyorum ve katkısı büyük.Allah hepinizden razı olsun . iyiki bu topiğe katılmısım cok sanslıyım iyiki sizleri tanıdım Allah hem bu dünyada hem ahirette güzellikler versin sizlere.insallah hepinizin güzel haberlerini müjdelerini en yakın zamanda duymak okumak nasip olur Allahın izniyle amin sizleri cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?