Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canım kimin günüyse herkes ona o gün okumak istediği duayı okuyor ama listenin başından itiberen herkese okuması lazım, katılmak istiyosan listenin başladığı günden itibaren bugüne kadar herkese okuman lazım canım, katılmak istiyosan söyle ekleyim

Canım çoook sevindim, maaşallah Allah'ım hayırlısıyla tamamına erdirsin. AMİN

amin sagol datlım Allah hepimizi yuvamızda mutlu etsin insallah Allah kolaylık versin insallah sende sevdiginle cok mutlu ol insallah amin.esrazambak naptı acaba merak ettim onu:26:insallah oda güzel haberlerle gelir

tamam canım , katılmak istiyorum..Bugüne kadar olan kişiler içinde okumaya başlayım .Bide bişey sorayım:)
mesela İsmi Azam ve Nas Felak okumak istiyorum..5 kişi varsa 5 kişi için ayrı ayrı okuyup onların dilekleri için dua edicem dimi...

Arkadaşlar bu duayı 2 arkadaşım yaptı ve olumlu sonuç aldı... Kaynak belirtemiyorum ama perşembe gününe az kaldı diye .... Faydam olması açısından yazıyorum.... Perşembe gecesi yani cumaya bağlayan gece....
2 rekat Allah rızası için...
2 rekat Peygamber efendimiz (s.a.v.) için...
2 rekatta hacetiniz için namaz kılıyorsunuz....
sonra oturduğunuz yerden kalkmadan.... her bir tesbihe 3 ihlas 1. fatiha okuyorsunuz..... okudunuz 99 oldu.... birde imamesine okuyun 100 adet olacak.... sonra o tesbihi kıbleye doğru yüksekçe biryere asıyorsunuz.... dileğiniz olduktan sonra 41 adet tesbih satın alıyorsunuz ve bu tesbihleri çevrenizdekilere dağıtıyorsunuz... camiyede verebilirsiniz... dağıttıktan sonrada astığınız tesbihi yerinden alıyosunuz.... (Netten kopyalayıp buraya kaydettim canlarım baskasının yazısını)

Helalinden hayırlı bir evlilik için Cuma suresi CUMA GÜNÜ 18 defa okunur.
Bismillahirrahmanirrahim
1. Yüsebbihu lillahi ma fissemavati ve ma fil’ardıl elmelikilkuddusil-’aziyzilhakiymi.
2. Huvelleziy be’ase fiyl’ummiyyiyne resulen minhum yetlu ‘aleyhim ayatihi ve yuzekkiyhim ve yu’allimuhumulkitabe velhıkmete ve inkanu min kablu lefiy dalalin mubiynin.
3. Ve ahariyne minhum lemma yelhaku bihim ve huvel’aziyzulhakiymu.
4. Zalike fadlullahi yu’tiyhi men yeşa’u vallahu zulfadlil’azıymi.
5. Meselulleziyne hummiluttevrate summe lem yahmiluha kemeselilhımari yahmilu esfaren bi’se meselulkavmilleziyne kezzebu biayatillahi vallahu la yehdiylkavmezzalimiyne.
6. Kul ya eyyuhelleziyne hadu in ze’amtum ennekum evliyau lillahi min duninnasi fetemennevulmevte in kuntum sadikıyne.
7. Ve la yetemennevnehu ebeden bima kaddemet eydiyhim vallahu ‘aliymun bizzalimiyne.
8. Kul innelmevtelleziy tefirrune minhu feinnehu mulakıykum summe tureddune ila ‘alimilğaybi veşşehadeti feyunebiiukum bima kuntum ta’melune.
9. Ya eyyuhelleziyne amenu iza nudiye lissalati min yevmilcumu’ati fes’av ila zikrillahi ve zerulbey’a zalikum hayrun lekum in kuntum ta’lemune.
10. Feiza kudıyetissalatu fenteşiru fiyl’ardı vebteğu min fadlillahi vezkurullahe kesiyren le’allekum tuflihune.
11. Ve iza reev ticareten ev lehveninfaddu ileyha ve terekuke kaimen kul ma ‘ındallahi hayrun millehvi ve minetticareti vallahu hayrurrazikıyne.

313 Ayetel Kürsi ile hacetlerin kabulü, 313 Ayetel Kürsi ile murada erme, Dileğin kabulü için Ayetel Kürsi

,313 defa Ayetel Kürsi okuduktan sonra;

“Ya Rabbel’azim,bu ayeti kerime hürmetine 313 Ashab-ı bedir ve 313 Ashab-ı Talût hürmetine muradımı ihsan buyur.” diye dua edenin maksadı gerçekleşir.

Kevser Suresi bismillahirrahmanirrahim 1.İnnâ âtaynâ kel kevser 2.Fesalli li rabbike venhar3.İnne şanieke hüvel-ebter 1. Kuşkusuz biz sana Kevser'i verdik. 2.Şimdi sen Rabbine kulluk et ve kurban kes. 3.Doğrusu sana(evladsız,nesli kesip diyip) dil uzatandır, hayırsı nesli kesik, ebter ! Bu sure Kur'anın en kısa suresidir. Müslümanlığın ilk devrelerinde nazil olmuştur. Kevser Suresinin fazileti; Bu sureyi yağmur yağarken (yağışlı anlarda) 100 kere okuyan kimsenin bütün dilekleri gerçekleşir İNSALLAH.

KÜN FEYEKÜN DUASI VE SALAVATI TEFRİCİYE,KENZÜL ARŞ DUASI,YASİNİ ŞERİF VE BERABER OKUDUKLARIMIZ

AKLIMA GELENLER BUKADAR

İNSALLAH DEVAM EDECEGİM DUALARIMA ALLAHIN İZNİYLE

İNSALLAH ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL EYLESİN AMİN

Son düzenleme:

hosgeldin canım allah kabul etsin evet canım herkez icin ayrı ayrı okuyp dua edeceksin

canımcım cok sevindim ya Allah tamamına erdirsin bir omür boyu mutlu oluunn bebislerle birlikte
dügün ne zaman bakalım.
darısı basımıza bakalım bizlere de dua et biz de kavusalım sevdigimizee

Duygucuğum, çok sevindim ya. Allahım hayırlı, uğurlu etsin. Düğününe geliriz inşallahh

Ayrıca, imzan çok şık olmuş.

Selam arkadaşlar.. Nasılsınız? İyisinizdir umarım..

Bu dua listesinden sonra yeni bir liste olacaksa eğer o listeye adımı yazarsanız sevinirim..

Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul eylesin inşallah.. (amin)

Herkese iyi geceler.. Allah'a emanet olun.

canımcım cok sevindim ya Allah tamamına erdirsin bir omür boyu mutlu oluunn bebislerle birlikte
dügün ne zaman bakalım.
darısı basımıza bakalım bizlere de dua et biz de kavusalım sevdigimizee

insallah insallah insallahgülüm Allah razı olsun insallah hersey güzel devam ederinsallah sende sevdiğine kavusursun Allahın izniyle.insallah canım dualarımızın vesilesiyle Allah razı olsun sizlerden Allah sizlere daha iyilerini daha güzellerini nasip etsin insallah Allahın izniyle hep dualarımdasınız düğün belli degil kuzum daha

Duygucuğum, çok sevindim ya. Allahım hayırlı, uğurlu etsin. Düğününe geliriz inşallahh

Ayrıca, imzan çok şık olmuş.
cok sagol asinazım insallah gülüm buyur gel kuzum insallah.Allahın izniyle insallah sorunsuz o günleride atlatırız.Allah insallah sevdiginle sanada nasip etsin.sendende müjdeli haberlerin yakında gelecegini düsünüyorum insallahhee kuzum yaptım dur daha sizde yapacaksınız daha hamişlik yapcaz insallah kuzuuuAllaha sükür yaptım cok cektirdi ama bi sarkı varya neler ettin neler ettin sevdin amma neler ettin diye cok cektirdi cok insallah evlilik ve hamişlik takvimleride yaparız hepimiz.Allah hepimize o günleri göstersin insallah amin

Son düzenleme:

ayy inşallah kız, aman nazar değmesin, poponu kaşı

ayy inşallah kız, aman nazar değmesin, poponu kaşı

hihi amin canım Allahın izniyle insallah kuzum insallah tamamına ereriz insallah amin.yok kız sizin sayenizde o takvimi yaptım dualarınız sayesindetamam kasıdım dur daha devamı gelcek insallah listemizden ben inanıyorum insallah daha güzel haberler alcaz sizlerden kızlardan insallah Allah dualarımızı kabul etsin amin Allaha şükürler olsun.o takvimler bana ugur getirdi insallah buda ugur getirir uguruna inandıgım için yaptım :))

Son düzenleme:
Canım senin için 1 Yasin ve 21 Ayetel Kürsi okudum, Allah im tüm dualarını hayirlisiyla kabul etsin. Amin.

4.BizimdeBebisimizOlsun(Duygu)=Allahım Duygunun Gönlündekiyle beraber yaşlanacakları ve bir ömür birbirlerini sevip sayıp cok mutlu olacakları hergün Sana şükür edecekleri Çocuklu huzurlu hayırlı Bir Yuva nasip et hayırlısı ile ve onları birbirlerine hayırlı ve helal eyle Allahım.Cuma ve Cumartesi gününün güzel geçmesini, hayırlısıyla bi problem olmadan herşeyin gönüllerine göre olmasını, ailelerin birbirini sevmesini, ailelerinde duygu ve sevdigini sevmesi için kolaylık ver yardım et Allahım. Ya Rabbi ! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak , Senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle ! Onun hürmetine duâmı kabul et .Amin

Duanı yaptım canım Allah kabul etsin

Allah agzının tadını bozmasın canım beniiimmmm
insallah darısı hepimize olsun peş peşe
açılışı yaptın. sanırım sırada esrazambak ve aybirgen var.
hele bir de ben gibiler var kii. aman Allah.

arkadaşlar ,, 2 saat önce başladım okumaya ve Gölge,Asinaz,Alabo(esra),Duygu,Prenses1006(Ece) ,Melancol ve Buuju nun dilekleri için
her birine 5 er tane İsmi Azam, Ayetel Kürsi, Nas ,Felak Ve İhlas Surelerini okudum.Allah hepinizin dilekelrini kabul etsin inşşş...

Benide listeye eklerseniz sevinirim.Dileğim şu:

Allahım ; Aslı'nın karşısına tez zamanda sevip içine sinebilecek , Aslının ailesini kendi ailesi gibi görecek, onları olduğu gibi kabul edecek biriyle , mutlu huzurlu bir evlilik yapmasını tez zamanda nasip eyle..

Benim için dua ederseniz sevinirim..

amin.sagol kuzum bende ümitsiz vakaydım inan.İnsallah daha iyileri sizlere insallah.allah herseye kadir.sen dualarına devam et insallah güzel haberler verceksin bize allahın izniyle insallah.canım aybirgen nişanlandı sanırım istemeye gelmişlerdi aybirgeni aybirgencim sözün oldu demi bende sormadım:26:esrazambakta nişanlandı gibi geliyo büyük ihtimal insallah öyledir

Son düzenleme:
4 aydır seviyorum 2 aydır da mal mal bekliyorum ve duygu. gelmeyecek bence. ben kendime yanayım. cıkmıyor icimden.
cidden kafayı yedirtiyor olmuyor. sadece bekliyorum oluruna bırakıp.. zor ama böyle olmak zorunda..

evlilik anlamında demştim canım aybirgen icin zaten. esra da nisanlanmıstır. 3 unuz de dügünü bekliyorsunuz.
bu arada acılısı aybirgen yaptı unuttum ha bi an

seni anlıyorum canım Allah kimseyi sevdiginin yokluguyla sınamasın zor kolay degil Allah güc sabır versin insallah Allah sevdigini hakkında hayırlı etsin eger hayırlı degilsede bu üzüldüğün günlere gülüp iyiki o insanla olmamıs diyecegin insan cıksın karsına en yakın zamanda insallah.kuaför dedi daha bir haftalık gelin gelmiş kuaföre,her yeri mosmormus dayak yemiş esinden düsünsene daha 1 haftalık evli Allah vermesin. oyüzden seni el üstünde tutacak Allaha hergün sükredecegin kısmetin o kişi yada kimse en yakın zamanda cıksın karsına insallah.hıhı aybirgen yaptı sonra esrazambak sonra ben insallah devamı gelir o lisedeki herkezin insallah amin

hep istedigim hayırlı olması zaten canım.. ama keske birazcık da olsa biseyler paylasabilseydim.
belki olumsuz olacaktı ben zaten gözümde büyütmüsüm diyecektim belki..
insan hic sarılamadıgı birine de baglanabilirmis. saplandım kaldım..
eski sevgilimden ayrıldıgımda bile dönsün birleselim demedim. ki o tarif edilmez acılarla bogusurken.

neyse skmayım seni de.. iyi geceler kuzummm

seni anlıyorum canım yok sadece üzülmen beni üzdü.mutlu olmanı cok isterim cünkü bende cektim kimsenin gönlünün yanmasını istemem cünkü benimki cok yandı cok cektim suan anlatamıyorum herseyi ben son bir 10 yılımı sildim bugünler için Allaha sükür.seninde sonunun güzel olacagına inanıyorum insallah bu agladıgın üzüldüğün günlerin sonunda sevinceten aglayacagın günler gelir.Allah yardımcın olsun.dualarımdasın.Allah hepimize yardım etsin innsallah hepimizin sonu mutluluk sevinc bebişli hayırlı yuvalar olur insallah.bende cok öpyom seni gülümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…