- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.941
Canım kimin günüyse herkes ona o gün okumak istediği duayı okuyor ama listenin başından itiberen herkese okuması lazım, katılmak istiyosan listenin başladığı günden itibaren bugüne kadar herkese okuman lazım canım, katılmak istiyosan söyle ekleyimben hala nasıl ve kime okunacagını anlamadımm.. Mesela 4 Kasım boş görünüyor listeye göre,,, yani 4 KasımdA ben istediğim duaları herkes için mi okuyorum , belli bir kişi var mı? Yada 4 Kasım sadece bana mı okunuyor?
Bilgilendirirseniz çok sevinirm..
Canım çoook sevindim, maaşallahAllah'ım hayırlısıyla tamamına erdirsin. AMİN
Canım kimin günüyse herkes ona o gün okumak istediği duayı okuyor ama listenin başından itiberen herkese okuması lazım, katılmak istiyosan listenin başladığı günden itibaren bugüne kadar herkese okuman lazım canım, katılmak istiyosan söyle ekleyim
tamam canım , katılmak istiyorum..bugüne kadar olan kişiler içinde okumaya başlayım .bide bişey sorayım:)
mesela ismi azam ve nas felak okumak istiyorum..5 kişi varsa 5 kişi için ayrı ayrı okuyup onların dilekleri için dua edicem dimi...
canımcım cok sevindim ya Allah tamamına erdirsin bir omür boyu mutlu oluunn bebislerle birlikte
dügün ne zaman bakalım.
darısı basımıza bakalım bizlere de dua et biz de kavusalım sevdigimizee
cok sagol asinazım insallah gülüm buyur gel kuzum insallah.Allahın izniyle insallah sorunsuz o günleride atlatırız.Allah insallah sevdiginle sanada nasip etsin.sendende müjdeli haberlerin yakında gelecegini düsünüyorum insallahDuygucuğum, çok sevindim ya. Allahım hayırlı, uğurlu etsin. Düğününe geliriz inşallahh
Ayrıca, imzan çok şık olmuş.
insallah insallah insallahgülüm Allah razı olsun insallah hersey güzel devam eder insallah sende sevdiğine kavusursun Allahın izniyle.insallah canım dualarımızın vesilesiyle Allah razı olsun sizlerden Allah sizlere daha iyilerini daha güzellerini nasip etsin insallah Allahın izniyle hep dualarımdasınız
cok sagol asinazım insallah gülüm buyur gel kuzum insallah.Allahın izniyle insallah sorunsuz o günleride atlatırız.Allah insallah sevdiginle sanada nasip etsin.sendende müjdeli haberlerin yakında gelecegini düsünüyorum insallahhee kuzum yaptım dur daha sizde yapacaksınız daha hamişlik yapcaz insallah kuzuuu Allaha sükür yaptım cok cektirdi ama bi sarkı varya neler ettin neler ettin sevdin amma neler ettin diye insallah evlilik ve hamişlik takvimleride yaparız hepimiz.Allah hepimize o günleri göstersin insallah amin
ayy inşallah kız, aman nazar değmesin, poponu kaşı
hihi amin canım Allahın izniyle insallah kuzum insallah tamamına ereriz insallah amin.yok kız sizin sayenizde o takvimi yaptım dualarınız sayesindetamam kasıdım dur daha devamı gelcek insallah listemizden ben inanıyorum insallah daha güzel haberler alcaz sizlerden kızlardan insallah Allah dualarımızı kabul etsin amin Allaha şükürler olsun.o takvimler bana ugur getirdi insallah buda ugur getirir uguruna inandıgım için yaptım :))
allah agzının tadını bozmasın canım beniiimmmm
Insallah darısı hepimize olsun peş peşe
Açılışı yaptın. Sanırım sırada esrazambak ve aybirgen var.
Hele bir de ben gibiler var kii. Aman allah.
4 aydır seviyorum 2 aydır da mal mal bekliyorum ve duygu. gelmeyecek bence. ben kendime yanayım. cıkmıyor icimden.sagol kuzum bende ümitsiz vakaydım inan.İnsallah daha iyileri sizlere insallah.allah herseye kadir.sen dualarına devam et insallah güzel haberler verceksin bize allahın izniyle insallah.canım aybirgen nişanlandı sanırım istemeye gelmişlerdi aybirgeni aybirgencim sözün oldu demi bende sormadım:26:esrazambakta nişanlandı gibi geliyo büyük ihtimal insallah öyledir
4 aydır seviyorum 2 aydır da mal mal bekliyorum ve duygu. gelmeyecek bence. ben kendime yanayım. cıkmıyor icimden.
cidden kafayı yedirtiyor olmuyor.sadece bekliyorum oluruna bırakıp.. zor ama böyle olmak zorunda..
evlilik anlamında demştim canım aybirgen icin zaten. esra da nisanlanmıstır. 3 unuz de dügünü bekliyorsunuz.
bu arada acılısı aybirgen yaptı unuttum ha bi an
seni anlıyorum canım Allah kimseyi sevdiginin yokluguyla sınamasın zor kolay degil Allah güc sabır versininsallah Allah sevdigini hakkında hayırlı etsin eger hayırlı degilsede bu üzüldüğün günlere gülüp iyiki o insanla olmamıs diyecegin insan cıksın karsına en yakın zamanda insallah.kuaför dedi daha bir haftalık gelin gelmiş kuaföre,her yeri mosmormus dayak yemiş esinden düsünsene daha 1 haftalık evli Allah vermesin. oyüzden seni el üstünde tutacak Allaha hergün sükredecegin kısmetin o kişi yada kimse en yakın zamanda cıksın karsına insallah.hıhı aybirgen yaptı sonra esrazambak sonra ben insallah devamı gelir o lisedeki herkezin insallah amin
hep istedigim hayırlı olması zaten canım.. ama keske birazcık da olsa biseyler paylasabilseydim.
belki olumsuz olacaktı ben zaten gözümde büyütmüsüm diyecektim belki..
insan hic sarılamadıgı birine de baglanabilirmis. saplandım kaldım..
eski sevgilimden ayrıldıgımda bile dönsün birleselim demedim. ki o tarif edilmez acılarla bogusurken.
neyse skmayım seni de.. iyi geceler kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?