Hayırlı eş için birlikte dua edelim

arkadaşlar listedeki arkadaşların hepsinin dualarını bitirdim çünkü regl olmak üzereyim Allah kabul etsin işallah tez vakitte.yarın bana görücü gelecekmiş nolur dua edin bana hayırlısıyla olsun artık biri bende burda mutlu haberimi paylaşayım nolur dualarınıza çokkk ihtiyacım var

cokkkksevindim canım Allahhayırlı etsin insallah hadi güzel haberlerle gel insallah Allah yüzümüze baksın insallah hepimiz mutlu olalım canım sana dua edecegim insallah güzel haberler müjdelerle gel insallah canım

sağol bacım güzl dilklern için çok sevindim nişanlanmana aileler sevdimi birbirini
kanın ısındımı senn nişanlının ailesine
inş en kısa zamanda düğün haberinide alırız
nezamn düşünüyorsunz düğünü tatlum allah tamamına erdirsin şekerim
inş hamile olursam eşimden sonra ilk buraya yazıcam müjdeyi duanı eksik etme

amin sagol kuzum Allaha sükür bir sorun olmadı sevdik datlım.insallah kuzum daha belli degil düğün zamanı.amin cok sagol kuzum güzel dileklerin için.insallahcanım bıdıgınızın müjdesini en yakın zamanda alırız insallah cok öptüm datlım dualarımdasın

canlarım görücülerim geldi :) çok beğenmişler beni damat aday adayını getireceklermiş bir iki gün içinde hakkımda hayırlısı olsun işallah .nolur dualarınızı eksik etmeyin çokkkkk ihtiyacım var duaya

cok sevindim canım hadi insallah hersey güzel olur senin için hep mutlu ol emi

Hakkinda hayirlisi olsun canim..Cok sevimdimm..Ayetel kursi okudum sana :) :)
cok sevindim canım hadi insallah hersey güzel olur senin için hep mutlu ol emi

Cok sevindim hayirli ugurlu olsun duygucum :) Allah tamamina erdirsin inss :)Bizlerede nasip olur inss :)

yorgunkalp icin- İsmi Azam + 5 ihlas

Allah gonlune gore versin..Dileklerin kabul olsun :)Guzel haberlerin gelsin inss :)

Yorgunkalp makbuke ve de bujuunun dualarini okudum
Rabbim inşallah kabul eyler ve hayirlisiyla insallah hepimizin kismeti tez vakitte gelir. Amin amin amin

kIzlar adet oldum maalesf niyetlenmiş olsam da bitiremedim listeyi.
Bundan sonraki 6 arkadaş icinn 41 salavat+esmaul Hüsna okuyacağım. Birikince tamamlayamam cunku
Vizelerim de var 1 haftaya. O yüzden boyle yapicam . Geene de hakkinizi helal edin.

Duygummm Allah hep böyle mutlu etsin canım inan ki çok mutlu oldum senin adına tuylerim diken diken oldu böyle pes ettiğim ümidim i kaybettigim anlarda aklım a geliyorsun inş biz de görürüz mutlu günleri

ami insallah gülüm cok sagol insallah.ümidini kaybetme canım herşeyden BÜYÜK RABBİMİZ VAR insallah sende ve diğer kızlarda mutlu yuvamıza kavusacagız Allahın izniyle.benide duygulandırdıncok istiyorum hepimizin mutlu olmasını.İNSALLAH SENDE COK MUTLU OLURSUN KUZUM COK SAGOL COK ÖPTÜM CANIM

Hakkinda hayirlisi olsun canim..Cok sevimdimm..Ayetel kursi okudum sana :) :)

Cok sevindim hayirli ugurlu olsun duygucum :) Allah tamamina erdirsin inss :)Bizlerede nasip olur inss :)

amin.cok sagol canım Allah razı olsun.Allah daha iyilerini güzellerini sizlere nasip etsin insallah amin amin amin

8. Yorgunkalp(makbule)
ya rabbi sana yalvarıyorum.alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum.ey çok sevdiğim peygamberim muhammed aleyhisselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum.senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.ya rabbi bu yüce peygamberi şefaatçi eyle.makbulenin hakkında hayırlı olacak bir insanla kendi yuvasını kurmasını ona nasip eyle.sen herşeye gücü yetensin.ol dersin olur. Ol de olsun ya rabbim tez günden yakın vakitten hayırlı bir insanla hayırlı bir evlilik yapmasını nasip eyle.yarabbi yüce peygamberin hürmetine duamı kabul et ...amın amın amın

ALLAH GÖNLÜNDEKİLERİ OL EMRİ İLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN İNSALLAH AMİN AMİN AMİN

Canım senin için 1 Yasin-i Şerif ve 21 Ayetel Kursi okudum, Allah`im kabul etsin, gonlunden geçen bütün dualar kabul olsun hayırlısıyla.Amin

Canımm çok sevindim:) elhamdulillah dualarımız kabul oluyor, inşallah her şey çok güzel olur

Canlarimm Allah ima sukurler olsun dualarimiz kabul oluyor, aramızda nişanlı da var sözlü de, evliler de olur inşallah:) sabirla duaya devam edelim, hepimiz için çok güzel gelişmeler devam edecek inşallah, ben inanıyorum, hepiniz dualarimdasiniz, eksik etmeyelim birbirimizi dualardan

Canımm çok sevindim:) elhamdulillah dualarımız kabul oluyor, inşallah her şey çok güzel olur

işallah canım dualarımız kabul olur :) ve hayırlısıyla mutlu haberide paylaşırım burda (ve tabi hepimizde:))

Elanur hakkinda hayırlısı olsun inşallah ne guzel gelişmeler oluyor topigimizde.
Bakin görün dedi diyeceksiniz 28.10.2013te imzami atıyorum en son bende gelişme olur
saçma bi insani bekliyorum valla ne unutabiliyorum ne kavusabiliyorum.
Ama sizin mutlu olmaniza inanin cok seviniyorum .hep mutlu olun kızlar

insallah seninde mutlu haberini alıcaz kuzum bu işler belli olmaz bir bakmıssın evlenmişssin....insallah bu attıgın imzaya sende sasırırsın güzel bir gelişmeler olupAllah hayırlı mutlu yuvalarımıza en yakın zamanda kavustursun insallah hepimizi amin insallah bu güzel gelişmeler hep devam etsin insallah canım birbirimize bulastıralım

Son düzenleme:

Duygu ayakkabinin altindaki isimlerden ilk 5ten biri de ben olacagim ona göre
bu arada inşallah ben de sasiririm canım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…