- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.961
arkadaşlar listedeki arkadaşların hepsinin dualarını bitirdim çünkü regl olmak üzereyim Allah kabul etsin işallah tez vakitte.yarın bana görücü gelecekmiş nolur dua edin banahayırlısıyla olsun artık biri bende burda mutlu haberimi paylaşayım nolur dualarınıza çokkk ihtiyacım var
allah razı olsun bacım benim cok sagol gülüm güzel duaların için cok sagol datlım insallah sende hayırlısı ile bebişine kavusursun sen dualarına devam et elbet güzel haberlerini alacagız insallah.Allah esinle bir ömür mutlu yasamak nasip etsin ve en yakın zamanda bebişlerinizle yuvanız şenlensin insallah lütfen pes etme ben olacagına inanıyorum yasında küçük insallah enyakın zamanda müjdeni alırız gülüm sakın pes etme
güzel gecti datlım Allaha sükürler olsun nişan yaptık Allah tüm bekalara nasip etsin İnsallah aminALLAHA SÜKÜRLER OLSUN ELHAMDÜLİLLAH
sağol bacım güzl dilklern için çok sevindim nişanlanmana aileler sevdimi birbirini
kanın ısındımı senn nişanlının ailesine
inş en kısa zamanda düğün haberinide alırız
nezamn düşünüyorsunz düğünü tatlum allah tamamına erdirsin şekerim
inş hamile olursam eşimden sonra ilk buraya yazıcam müjdeyi duanı eksik etme
canlarım görücülerim geldi :) çok beğenmişler beni damat aday adayını getireceklermiş bir iki gün içindehakkımda hayırlısı olsun işallah .nolur dualarınızı eksik etmeyin çokkkkk ihtiyacım var duaya
cok sevindim canım hadi insallah hersey güzel olur senin için hep mutlu ol emi
canlarım görücülerim geldi :) çok beğenmişler beni damat aday adayını getireceklermiş bir iki gün içindehakkımda hayırlısı olsun işallah .nolur dualarınızı eksik etmeyin çokkkkk ihtiyacım var duaya
Duygummm Allah hep böyle mutlu etsin canım inan ki çok mutlu oldum senin adına tuylerim diken diken oldu böyle pes ettiğim ümidim i kaybettigim anlarda aklım a geliyorsun inş biz de görürüz mutlu günleri
Hakkinda hayirlisi olsun canim..Cok sevimdimm..Ayetel kursi okudum sana :) :)
Cok sevindim hayirli ugurlu olsun duygucum :) Allah tamamina erdirsin inss :)Bizlerede nasip olur inss :)
Canımm çok sevindim:) elhamdulillah dualarımız kabul oluyor, inşallah her şey çok güzel olur
Elanur hakkinda hayırlısı olsun inşallah ne guzel gelişmeler oluyor topigimizde.
Bakin görün dedi diyeceksiniz 28.10.2013te imzami atıyorum en son bende gelişme olur
saçma bi insani bekliyorum valla ne unutabiliyorum ne kavusabiliyorum.
Ama sizin mutlu olmaniza inanin cok seviniyorum .hep mutlu olun kızlar
insallah seninde mutlu haberini alıcaz kuzum bu işler belli olmaz bir bakmıssın evlenmişssin....insallah bu attıgın imzaya sende sasırırsın güzel bir gelişmeler olupAllah hayırlı mutlu yuvalarımıza en yakın zamanda kavustursun insallah hepimizi amin insallah bu güzel gelişmeler hep devam etsin insallah canım birbirimize bulastıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?