- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.021
canım ararlar daha .insallah hayırlısı ile ararlar lütfen üzülme ben inanıyorum güzel haberler getirecegine
canım benim yarın ararız dediler aramadıklarına göre bişey varhayırlısı diyorum yinede
sevgili dua arkadaşlarım görücülerim bugün arayacaklardı ama aramamışlarheralde olmadı yada çevreden biri bizi kötüledi o yüzden vazgeçtiler herşeyin hayırlısı olsun tabi ama üzüldüm açıkcası
Bu gün benim günümmüş :)
benim de içimde bi sıkıntı var Allah tez zamnda geçirsin inşallah , doktora tercihlerimi yaptım inşallah hayırlı bi şekilde kazanırım ,size müjdeli haberi veririm
Canım senin için 1 Yasin-i Şerif ve 21 Ayetel Kürsi okudum. Allah'ım kabul etsin, bütün duaların kabul olsun hayırlısıyla. AminnnBu gün benim günümmüş :)
benim de içimde bi sıkıntı var Allah tez zamnda geçirsin inşallah , doktora tercihlerimi yaptım inşallah hayırlı bi şekilde kazanırım ,size müjdeli haberi veririm
Canım hakkında hayırlı olanı biz bilemeyiz Allah bilir, belki de hayırlısı böylesidir ama inanıyorum senin için hayırlı olan kimse tez zamanda yollarınız kesişecek Allah'ın izniyle, eğer bu kişi hayırlıysa da inşallah ararlar, hakkında her şeyin hayırlısı olsun, mutlu ol inşallah.sevgili dua arkadaşlarım görücülerim bugün arayacaklardı ama aramamışlarheralde olmadı yada çevreden biri bizi kötüledi o yüzden vazgeçtiler herşeyin hayırlısı olsun tabi ama üzüldüm açıkcası
Canım hakkında hayırlı olanı biz bilemeyiz Allah bilir, belki de hayırlısı böylesidir ama inanıyorum senin için hayırlı olan kimse tez zamanda yollarınız kesişecek Allah'ın izniyle, eğer bu kişi hayırlıysa da inşallah ararlar, hakkında her şeyin hayırlısı olsun, mutlu ol inşallah.
Canım hoşgeldinn, ayın 4 ünde uğrarsan ne yapacağımıza karar vermiş oluruz, yeni liste 5 inde başlıyor.Kızlar bu güzel dua arkadaşlığına bende katılmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
5)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu)YENİ LİSTE (İsteyen kendini ekleyebilir canlarım)
1)Pamuk_helva
2)Rainbyte
3)Prenses1006
4)Aybirgen
Canlarım dualarımız kabul olmuyosa eksiklik bizdedirbidahaki listemizde yeni düzenlemeler yapalım, mesela listedeki herkese hergün 1 er fatiha okuyup, buraya yazdığımız dualardan herkes için ayrı ayrı dua edelim, daha içten isteyelim, teheccüd namazına kalkmıştık bi ara, onun maneviyatı çok başka ona da devam edebiliriz isteyenlerle, sonra cuma gecesi hacet namazı kılalım, ben bunları yaptığımız sıralarda bi anda başladım sevgilimle (inşallah birbirimiz için hayırlıyızdır) ama birbirimize temiz günahsız dillerle ettiğimiz duaların önemi çoook büyük, ne olur dualarımızın kabul olacağına inanarak yalvaralım Rabbimize, inşallah hepimiz için çook güzel gelişmeler olucak, burdaki hiç kimse yalnız kalmıycak
Canım hoşgeldinn, ayın 4 ünde uğrarsan ne yapacağımıza karar vermiş oluruz, yeni liste 5 inde başlıyor.
canım benim yarın ararız dediler aramadıklarına göre bişey varhayırlısı diyorum yinede
YENİ LİSTE (İsteyen kendini ekleyebilir canlarım)
1)Pamuk_helva
2)Rainbyte
3)Prenses1006
4)Aybirgen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?