- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.141
Sağol canım Ağzına sağlık.Allah razı olsun.Rabbim seninde muradını versin inşş :):)
Ağzına sağlık bitanem.Allah razı olsun.Rabbim seninde yuvanı kurmanda yardımcı olsun inşşallah hayırlısıyla :)
SAol canım.Rabbim seninde muradını versin tez vakitte :)
Evet bebişim haber bekliyorum..Görüşme için hayırlısı olsun bakalım..
Canım vaktin kalıyosa TAha suresinin ilk 12 ayetini 21 kez oku ben okuyorum kendime hergün :) ümidini kaybetme canım sakın...
merhaba arkadaslar bir kac gündür buraya giremedim sayfalar ilerlemis benim adimin yanindaki yazan tarihe kadarmi okumaliyim dualari ve baska ne yapmam gerek lütfen bir söyelrmisiniz bunu hayla anliyamadim ben.
Canım çok sevindim inşallah güzel gelişmeler olmuştur yine, bizi de haberdar et, ben de dua edicem senin içinCanlarım güzel gelişmeler varrrr
Duanıza ihtiyacım var ne olur gönlünüzden ne geçiyo okuyun..Çok ihtiyacım var...Allah razı olsun hepinizdennn..
Canım günü gelene okumak istediğin duayı da yazar mısın.Duam: Bismillahirrahmanirrahim. Yarabbi! bir adam sevdim. Dinim, dünyam, ahiretim için hayırlıysa onu bana helal kıl. Geçmiş günahlarımızı affeyle ve mazide yaşadığımız acıları bize unuttur. Şayet birbirimiz için hayırlıysak, gönlümüzü birbirine kördüğüm eyle.. Aynı Hz. Muhammed ve Hz. Aişe gibi.. Ben Fatıma olayım ya Hakk o Ali.. Evimizden yuvamızdan gönlümüzden huzuru bereketi ve muhabbeti eksik eyleme. Rahmetine sığındım ya Râb, hayırlısıyla evlenmek ve anne olmak isterim. Dileğimin kabul ve makbul olması için duacıyım. Hayırlısıyla beni helalime kavuştur. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed.. Velhamdulillahi rabbil alemin. (AMİN)
12. elanur84
Bu arkadaşımızın duasını da yaptım Allah kabul etsin.
Bu arada arkadaşlar bugün bir kerede bitirmek üzere 1000 ihlas okumak çok sevapmış bilginiz olsun okumak isterseniz.
]
13.yaslikiz
14.sevgilim06: Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.Bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.Beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.Yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.Hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.Duami Ulu Kabede yapilan dualardan eyleyip tez zamanda kabul et.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et Rabbim.Sen hakkimizda hayirlisini ver Allahim..Amin.
14.zarenteacher
Allahım ; Aslı'nın karşısına tez zamanda sevip içine sinebilecek , Aslının ailesini kendi ailesi gibi görecek, onları olduğu gibi kabul edecek biriyle , mutlu huzurlu bir evlilik yapmasını tez zamanda nasip eyle..
dualarinizi okudum kizlar ve listeyi tamamladım. Rabbim kabul eyler inş. Yeni listeye yetiştm.
Bu benim son listeye katılımım olacak galibaaz dua okumak istemiyorum okulum da yoğun yetistiremem korkusu beni üzüyor
Hayirlisi olsun....
canım benim 1 dua bir fatiha 1ihlas okusanda bize yeter canım.zaten okulun var yogunsun arkadaslarında anlayısla karsılayacagını düsünüyorum.hem duanın azı cogu olmaz kuzum.katılırsan sevinirim
Sag ol duygum ya .bakalim artik nasil olur. Katılmak istiyorum dedigim gibi miktar en başta benim içime sinmiyor.
Bi liste 2 haftada tamamlanıyor dusunurum biraz.hayırlısı bakalım gülüm
ihlas okuyabilmeyi cok isterdim ama sinava çalıscam
zaten yeniyıl cok kötü başladı bugun iğrenç bi gundu
artik takaatim kalmadı yagörüşürüz canim derse oturayim ben
]
13.yaslikiz
14.sevgilim06: Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.Bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.Beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.Yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.Hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.Duami Ulu Kabede yapilan dualardan eyleyip tez zamanda kabul et.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et Rabbim.Sen hakkimizda hayirlisini ver Allahim..Amin.
14.zarenteacher
Allahım ; Aslı'nın karşısına tez zamanda sevip içine sinebilecek , Aslının ailesini kendi ailesi gibi görecek, onları olduğu gibi kabul edecek biriyle , mutlu huzurlu bir evlilik yapmasını tez zamanda nasip eyle..
dualarinizi okudum kizlar ve listeyi tamamladım. Rabbim kabul eyler inş. Yeni listeye yetiştm.
Bu benim son listeye katılımım olacak galibaaz dua okumak istemiyorum okulum da yoğun yetistiremem korkusu beni üzüyor
Hayirlisi olsun....
Unuttuğum veya gözümden kaçan bişey varsa şimdiden özür dilerim, hatırlatın eklerim.Beni de yeni listeye eklemeyi unutmayin. Ben de her arkadas icin 100 ya Aliyy. Ya Allah ya Hu esmasini okuyum ins.
Ben de üzüldüm canım ama hayırlısı olsun, neden olmadı? İnşallah karşına tez zamanda senin için hayırlı olan kimse o çıkar.canım dua arkadaşlarım bugün görücülerim geldi çocukta geldi ama olmadıhiç birbirimize uygun değildik hayırlısı olsun ama ben böyle olacağını düşünmemiştim üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?