- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.181
pamuk helva sabah namazının arkasından 489 tane ya Fettah ve 1 Yasini Şerif okudum Rabbim gönlüne göre en yakın zamanda karşına çıkarır inşallah, tüm listedeki arkadaşlarıma sabah namazında sonra okumaya çalışıcam inşallah, bişeylerden ödün vermeden güzel şeylere kavuşulamıyo bunun farkındayım o yüzden uykunun en güzel yerinde dua etmek... en huzurlusu rabbim utandırmasın inşallah.
1)Pamuk_Helva: Bismillahirrahmanirrahim. Ya Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin...
2)Rainbyte:Ya Hayyumu ya kayyum ya Allah, Ihsani lütfu bol olan Rabbim.Rainbyte'in gonlundeki kişiyi ona hayirli eyle ve tez zamanda Rainbyte ile bulustur ve birbirine helal eyle. Eger bu hayra engel bi şer varsa o şerri OL emrinle ortadan kaldir ve öyle nasip eyle.
eger ki nasip etmiyceksen onun icin hayırlı olan, guzel ahlakli, sadik, ask dolu huzur dolu, kariyeri olan, yakisikli ve olgun, Alllah korkusu olan, kendisi de ailesi de guzel ahlaklı olan insanla onlari birbirlerine kavustur hayırlı ve tez zamanda. Ayrica Rainbyte'a okuldaki derslerinde cokca basari zihin açıklığı ve hayırlı mezuniyet nasip et .Sen Yüce Peygamberinin hatrina duami kabul eyle. Amin amin amin ecmain.
3)prenses1006(Ece):Rabbim;Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,gönlüne göre,sadık,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde,kariyerli,inançlı,vicdanlı,merhametli,doğr u insan tez zamanda hayatına girsin..
Huzurlu,mutlu,sevgi ve aşk dolu,ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kursunlar..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;
sen ol dersen olur,artık Ece için de ol de oluversin Ya Rabbim..AMİN
4)Aybirgen:Allah'ım Aybirgen ve sözlüsünü birbirine hayırlı eyle, birbirlerini daha da sevdir, birlikte senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabillsinler, Sana yaklaşmakta birbirlerine vesile olabilsinler, onların günahlarını bağışla, onları sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, birbirlerine her yönden yakışan, uyumlu bir çift olsunlar, sıkıntılarını gider, evlilik yolunda kolaylıklar içerisinde ilerleyebilmelerini, hayırlı bir evlilik yapıp hayırlı evlatlar sahibi olabilmelerini nasip eyle. Onlara bu dünyada da iyilik vegüzellik ver ahirette de iyilik ve güzellik ver. Allah'ım Aybirgenin sözlüsüne de namaz kılabilmeyi nasip et, burdaki tüm kardeşlerimin de gönüllerindekini hayırlısıyla nasip eyle, sıkıntılarını gider, hepimizi nazarlardan, kazalardan, belalardan koru. Ol de olsun Allah'ım Amin amin amin.
canlarım dualarınızı okudum 4 günlük sehir dısına cıkacagım diye erken okudum Allah gönlünüzdekileri ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah.Allah kabul etsin aminAllah yardımcınız olsun
1)Pamuk_Helva: Bismillahirrahmanirrahim. Ya Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin...
İsmi Azam + 10 Salatı tefriciye okudum.
Tez zamanda rabbim gönlüne göre birini çıkarsın karşına canım inşallah :):)
pamuk helva bende çok dua ettim senin için... inş Allah gönlüne göre hayırlı mutlu bir evlilik yapmayı nasip eder.mutlu yuvan hayırlı evlatların olur inş...
Tüm liste için de Yasin Şerif + İsmi azam+ Furkan süresi 74.ayet. okudum bol bol dua ettim..arkdaşlar inş mutlu olacağımız hayırlı evlilikler yapmak nasip olur hepimize..Amin..MEVLAM GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.
canlarım elbet bende hayırlısı diyorum ama üzüldüm doğrusuhiç böyle birini hayal etmemiştim benden yaş olarak çok büyüktü belli,boy olarak benden kısaydı,çok konuşuksuzdu kahve ikram ettim insan bi elinize sağlık der,sapsarı pisik gibi bişeydi :) olmadı yani rabbim onunda benimde karşıma hayırlı kimse onu çıkarsın işallah .ALLAH yardımcımız olsun hepimizin, evlilik çok zor bişey belli ben daha evlenmeden çoooookkkk yoruldum
Allah razı olsun canım, iyi ki de böyle bi konu açmışım ve iyi ki sizin gibi gönlü tertemiz insanlarla dua kardeşi olmuşuzcnm ben dün senin için Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr duasını okumuştum.hayırlı ise olsun hayırlı deilse olmasın demiştim.demekki hayırlı deilmiş ..hiç üzülme daha iyi birisi karşına çıkacak demektir eğer olmadıysa vardır bunda da bir hayır...inş daha iyi birileri çıkar karşımaza ben inanıyorum..benimde öyle oluyo başlamadan bitiyo demekki böyle hayırlı cnm..dua etmeye devamm..
Bugun tüm listeye Yasin-şerif ismi azam ve Furkan süresi 74. Ayeti okudum...yeni liste için çok heyecanlıyım
Aybirgen
öncelikle böyle bir konu açtığın ve dua etmemmize vesile olduğun için Allah razı olsun senden...İnş iyi gelişmler ve güzel haberlerle gelirsin...sevdiğnle mutlu olursun inş..
BizimdeBebişimizolsun
cnm inş sevdiğnle mutlu mesut olursun.çok sevindim..güzel haberlerini belkliyoruz.
Eranay
sende benim gibi yenisin.inş hayırlı kısmetimiz çıkar.gelip bizi bulur hayırlı zamanda..
Rainbyte
Sınavlarında başarılı olursun inş..Allah zihin açıklığı versin..evlilik yolunda mutlu ol inş..
Sevgilim 06
senin de güzel haberlerini duymak nasip olur inş...senin içinde rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr okudum.sende oku cnm..
zehratecher
inş gönlüne göre seni sevecek hayırlı biriyle karşılaştırsın Rabbim Amin..
Listedeki diğer arkdaşlar inş hepimizin duaarı kabul olur bu maberek gecede..İnş hayırlı mutlu evlilikler yapmak nasip olur gönlümüze göre amin...
İnşallah yola gelir canım, Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallahevet konustum canım açık açık cuma günü,, sen beni gerçekten tanımak ve vakit geçrmek istiyo musun dedim,, evet istiyorum ama tahmin edemeyeceğin kadar mesgulum dedi..Telefonla konusmayı ve mesajlaşmayı da gercekten sevmiyorum seninle alakası yok dedi,, bende en azından günde bir 30 saniyeni ayırabilirsin dedim ,, iki gündür akşamları falan mesaj atıyor,, bugün ben okuldayken mesaj atmışşş..Acaba yola gelecek mi bilmiyorum ki..(
Aybirgen beni de en sona ekler misin canım
Hayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda karşına içine sinecek, sevip sevilebileceğin, senin için hayırlı olan insan çıkar.canlarım elbet bende hayırlısı diyorum ama üzüldüm doğrusuhiç böyle birini hayal etmemiştim benden yaş olarak çok büyüktü belli,boy olarak benden kısaydı,çok konuşuksuzdu kahve ikram ettim insan bi elinize sağlık der,sapsarı pisik gibi bişeydi :) olmadı yani rabbim onunda benimde karşıma hayırlı kimse onu çıkarsın işallah .ALLAH yardımcımız olsun hepimizin, evlilik çok zor bişey belli ben daha evlenmeden çoooookkkk yoruldum
Allah razı olsun canım, duaların kat kat sana da dönsün inşallah1)Pamuk_Helva: Bismillahirrahmanirrahim. Ya Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin...
2)Rainbyte:Ya Hayyumu ya kayyum ya Allah, Ihsani lütfu bol olan Rabbim.Rainbyte'in gonlundeki kişiyi ona hayirli eyle ve tez zamanda Rainbyte ile bulustur ve birbirine helal eyle. Eger bu hayra engel bi şer varsa o şerri OL emrinle ortadan kaldir ve öyle nasip eyle.
eger ki nasip etmiyceksen onun icin hayırlı olan, guzel ahlakli, sadik, ask dolu huzur dolu, kariyeri olan, yakisikli ve olgun, Alllah korkusu olan, kendisi de ailesi de guzel ahlaklı olan insanla onlari birbirlerine kavustur hayırlı ve tez zamanda. Ayrica Rainbyte'a okuldaki derslerinde cokca basari zihin açıklığı ve hayırlı mezuniyet nasip et .Sen Yüce Peygamberinin hatrina duami kabul eyle. Amin amin amin ecmain.
3)prenses1006(Ece):Rabbim;Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,gönlüne göre,sadık,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde,kariyerli,inançlı,vicdanlı,merhametli,doğr u insan tez zamanda hayatına girsin..
Huzurlu,mutlu,sevgi ve aşk dolu,ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kursunlar..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;
sen ol dersen olur,artık Ece için de ol de oluversin Ya Rabbim..AMİN
4)Aybirgen:Allah'ım Aybirgen ve sözlüsünü birbirine hayırlı eyle, birbirlerini daha da sevdir, birlikte senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabillsinler, Sana yaklaşmakta birbirlerine vesile olabilsinler, onların günahlarını bağışla, onları sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, birbirlerine her yönden yakışan, uyumlu bir çift olsunlar, sıkıntılarını gider, evlilik yolunda kolaylıklar içerisinde ilerleyebilmelerini, hayırlı bir evlilik yapıp hayırlı evlatlar sahibi olabilmelerini nasip eyle. Onlara bu dünyada da iyilik vegüzellik ver ahirette de iyilik ve güzellik ver. Allah'ım Aybirgenin sözlüsüne de namaz kılabilmeyi nasip et, burdaki tüm kardeşlerimin de gönüllerindekini hayırlısıyla nasip eyle, sıkıntılarını gider, hepimizi nazarlardan, kazalardan, belalardan koru. Ol de olsun Allah'ım Amin amin amin.
canlarım dualarınızı okudum 4 günlük sehir dısına cıkacagım diye erken okudum Allah gönlünüzdekileri ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah.Allah kabul etsin aminAllah yardımcınız olsun
Allah razı olsun canım ben de şimdi hepimize dua edicem, duana dediklerini ekledim canımPamuk_helva için 21 ayetel kursi+ esmaul Hüsna okudum.
ayrica listemizde ki herkes için birer Fatiha olmak üzere toplam 16 Fatiha okudum
ve tek tek dualarinizi okuyup dua ettim. İnşallah Rabbim kabul eyler tez vakitte. Amin amin amin ecmain
Aybirgenim telden giriyorum zor oluyor eklemek. Benim duama ilave olarak Allahim seni, Peygamberimizi ve Mustafa kemali cok seven, sakin, yeri geldiginde alttan alan, kufretmeyen, sigara alkol kullanmayan...diye ekler misin uygun şekilde. Şimdiden teşekkür ettim
Canlarım listemizdeki herkese teker teker dua ettim, Allah'ım kabul ettiği dualardan eylesin, hepimiz için Esmaül Hüsna okudum, Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla. AMİNListenin altına dualarını yazmayanlar da yazsın canlarım, onlara da kendi isteklerine göre dua etmiş olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?