Hayırlı eş için birlikte dua edelim

canım dua arkadaşlarım bugün görücülerim geldi çocukta geldi ama olmadı hiç birbirimize uygun değildik hayırlısı olsun ama ben böyle olacağını düşünmemiştim üzüldüm.

cnm ben dün senin için Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr duasını okumuştum.hayırlı ise olsun hayırlı deilse olmasın demiştim.demekki hayırlı deilmiş ..hiç üzülme daha iyi birisi karşına çıkacak demektir eğer olmadıysa vardır bunda da bir hayır...inş daha iyi birileri çıkar karşımaza ben inanıyorum..benimde öyle oluyo başlamadan bitiyo demekki böyle hayırlı cnm..dua etmeye devamm..

Bugun tüm listeye Yasin-şerif ismi azam ve Furkan süresi 74. Ayeti okudum...yeni liste için çok heyecanlıyım

Aybirgen
öncelikle böyle bir konu açtığın ve dua etmemmize vesile olduğun için Allah razı olsun senden...İnş iyi gelişmler ve güzel haberlerle gelirsin...sevdiğnle mutlu olursun inş..

BizimdeBebişimizolsun

cnm inş sevdiğnle mutlu mesut olursun.çok sevindim..güzel haberlerini belkliyoruz.

Eranay

sende benim gibi yenisin.inş hayırlı kısmetimiz çıkar.gelip bizi bulur hayırlı zamanda..

Rainbyte

Sınavlarında başarılı olursun inş..Allah zihin açıklığı versin..evlilik yolunda mutlu ol inş..

Sevgilim 06

senin de güzel haberlerini duymak nasip olur inş...senin içinde rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr okudum.sende oku cnm..

zehratecher

inş gönlüne göre seni sevecek hayırlı biriyle karşılaştırsın Rabbim Amin..

Listedeki diğer arkdaşlar inş hepimizin duaarı kabul olur bu maberek gecede..İnş hayırlı mutlu evlilikler yapmak nasip olur gönlümüze göre amin...

Hosbuldum canim cok tesekür ederim.

Tesekür ederim kizlar simdi anladim.

Okuyacagim dua: Ismi Azam Duasi, 10 Salati Tefriciye, 5 Ihlas

Duam: Bismillahirrahmanirrahim. Ya Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin...

Son düzenleme:

yarın senin için dua edicez inş cnm..Allah hayırlı mutlu bir evlilik yapmak nasip eder inşş..Allah hepimizin gönlüne göre versin inş

yarın başlıyoruz, allah dualarımızı kabul etsin...

listemiz bugün bitiyor ve en son kişi benimm, dualarınızı bekliyorum canım arkadaşlarım .)))

Yeni listemizde hayırlı olsun inşallahh, allah gönlümüze göre versin...

Aslında benim görüştüğüm bir çocuk var ama çok ilgisiz,, böyle bişeyi hayatımda görmedim (( En son bir ay önce görüştük ,, sürekli meşgul oldugundan bahsediyor, bir kere bile aramıyor, ne yapcam şaşırdım

cok sagol canım Allah razı olsun ne güzel dualar Allah senide insallah hayırlı yuvana en yakın zamanda kavustursun insallah amin ve hepimizi insallah amin

oy oy hadi güzel haberlerle gel insallah canım ne güzel Allah hep böyle mutlu etsin insallah

canım dua arkadaşlarım bugün görücülerim geldi çocukta geldi ama olmadı hiç birbirimize uygun değildik hayırlısı olsun ama ben böyle olacağını düşünmemiştim üzüldüm.

canım benim üzüldüm neden olmadı kuzum ???:26::26::26:insallah hakkında hayırlı insan en yakın zamanda karsına cıkar

canım vallabende sasırdım hiç onunla konustunmu bu konuyu neden böyle yapıyor:26:

canım vallabende sasırdım hiç onunla konustunmu bu konuyu neden böyle yapıyor:26:

evet konustum canım açık açık cuma günü,, sen beni gerçekten tanımak ve vakit geçrmek istiyo musun dedim,, evet istiyorum ama tahmin edemeyeceğin kadar mesgulum dedi..Telefonla konusmayı ve mesajlaşmayı da gercekten sevmiyorum seninle alakası yok dedi,, bende en azından günde bir 30 saniyeni ayırabilirsin dedim ,, iki gündür akşamları falan mesaj atıyor,, bugün ben okuldayken mesaj atmışşş..Acaba yola gelecek mi bilmiyorum ki..(

canım benimkide öyleydi halada en cok msj ben atarım ve ben ararım genelde.benim yapım böyle diyor.eskiye göre daha iyi suan.zamanla düzelir o merak etme canım.düzelir insallah.

canım benimkide öyleydi halada en cok msj ben atarım ve ben ararım genelde.benim yapım böyle diyor.eskiye göre daha iyi suan.zamanla düzelir o merak etme canım.düzelir insallah.

aslında 10 gün önceye kadar kesin karar vermiştim , görüşmeyecektim ama bunda niye böyle allttan alıyorum biliyorum..Bu çocuga kadar görüştüğüm çocuklarda tek bir hata görsem silip atıyordum ..Bunda baya ısrarcıyım bakalım:))

canım benim hakkında hayırlısı olsun insallah.bence bi yüzyüze görüşüp konusursanız düzelir.hakkında hayırlısı olsun canım.demekki hoslanmıssın :)))

Aybirgen beni de en sona ekler misin canım

daha iyisi olacağı için olmamıştır inş. çok daha mutlu olacağın birisiyle olur.

14.sevgilim06: Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.Bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.Beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.Yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.Hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.Duami Ulu Kabede yapilan dualardan eyleyip tez zamanda kabul et.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et Rabbim.Sen hakkimizda hayirlisini ver Allahim..Amin.

Bu arkadaşımızın duasını da yaptım Allah kabul etsin

canlarım elbet bende hayırlısı diyorum ama üzüldüm doğrusu hiç böyle birini hayal etmemiştim benden yaş olarak çok büyüktü belli,boy olarak benden kısaydı,çok konuşuksuzdu kahve ikram ettim insan bi elinize sağlık der,sapsarı pisik gibi bişeydi :) olmadı yani rabbim onunda benimde karşıma hayırlı kimse onu çıkarsın işallah .ALLAH yardımcımız olsun hepimizin, evlilik çok zor bişey belli ben daha evlenmeden çoooookkkk yoruldum

zerenteacher canım senin duanıda yaptım. Listeyi tamamladım şükür:) yeni listeye hazırım :)

hayırlısı olsun canım ,, ama bence ilk önce adayın resmini falan gör , face e falan eklesin biraz muhabbet edelim de,, önce biraz yazışınca ve mesajlaşınca biraz daha rahat olursun:Öbür türlü daha da kasar insanı..Muhabbetini , tipini beğenmesen de , tarzım değil dersin görüşmeden bitirirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…