Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canlarım çook dua edelim ve çok içten isteyelim ki Allah ım kabul olunan dualardan eylesin. Benimle bu gece teheccüde kalkmak isteyen var mı, kalkalım ve hem kendimize hem birbirimize dua edelim bol bol, o duanın kabul olunacağı vakitte dua edelim. Önce günahlarımızın affını isteyelim, sonra da hayırlı eş, mutlu evlilik, hayırlı evlatlar isteyelim inşallah, kalbim çook mahzun bu aralar Liste oluşturuyorum bu gece kalkacaklar için,
1)Aybirgen

11)nazliesma:Allah'ım hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan hayırlı bir zamanda hayırlı bir şekilde Dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek boy pos olarak tip olarak da benim için denk olan.hayırlı ve iyi bir işi mesleği olan,helal kazancı olan.inançlı ,maddi manevi sıkıntı çekmeyeceğim , maddi durumu iyi olan. beni bir ömür boyu mutlu edecek ,yanında mutlu huzurlu rahat olacağım anlayışlı düzgün ahlaklı terbiyeli ,temiz bir geçmişi olan beni ve ailemi sevip sayacak, ailesi aileme denk ,Ailesini de sevip sayacağım onlarında beni ve ailemi sevip sayacakları güzel geçineceğim mutlu olacağım ,pişman olmayacağim hayırlı mutlu ,huzurlu bir evlilikyapmayı nasip et Yarabbim.. Allah'ım , herşeyin güzel ve kolay olmasını nasip et hayırlısıyla.Tanışmam.nişanım,düğünüm mutlu huzurlu evlenmeyi nasip et Yarabbim.inş hayırlı evlatlarımızın olmasını da nasip et ..Yarabbi benim gibi evlenmek isteyip de evlenmeyen herkese burada dua eden arkdaşlarımıza hayırlı mutlu evlilikler yapmayı nasip et.kimin ne duası varsa kabul et hayırlısıyla.Hayırlı kapılar aç ,işlerimizi rast getir.bizleri hayal kırıklığından, hertürlü müsibet ve belalardan yarattıklarının şerrinden nazarında koru Yarabbim..Dualarımızı kabul et Allah'ım..Amin..

Canım dualarını okudum, Allah'ım kabul etsin. AMİN

Cnm çok teşekkür ederim ...Allah razı olsun ..Allah kabul etsin..Senin de Allah gönlüne göre versin inş.Amin

2)nazliesma

cnm ben de kalkarım inş.bol bol dua edelim.
cnm galiba bizim zamanımız gelmemiş demekki duaya ihtiyacımız var.zamanımız gelseydi hemen oluverirdi herşey ama olmayınca olmuyor. sabır ve duadan başka yapacak bişey yok.Allah yardımcımız olsun..

Son düzenleme:
Bu gece bol bol birbirimize dua edelim kardeşim, bize katılmak isteyen var mı?

Bu gece teheccüde kalkacaklar

Aybirgen
Nazlıesma

3)ddilsah

özel bir saati var mı kızlar??
Hoşgeldin canımm, özel bi saati yok isterseniz sabah namazı vakti girmeden 15-20 dk önce kalkalım, önce 2 rekat namaz kılarız sonra da dua ederiz bol bol, sabah namazını da kılar yatarız.

Aybirgen
Nazlıesma
Ddilsah

Ne kadar güzel ve hayırlı Allahin hoşuna gidecek isteklerin var canım. Maşallah
inşallah hepimiz istediğimiz gibi, duamiz gibi insanlarla karsilasir ve onlara layik olabiliriz.
Seveyim onu pamuklara sarar sarmalarim. Bu konuda kendimden cok eminim.
İnş kusurlarimizla seviliriz hepimiz. Hep derim öyle bi yarim olsun ki bi ömür şükür düşmesin dilimden. Nasip olur inş

iyi fikir bana uyar

bu gece ders çalışmam lazim. Biraz moralim düzelsin diye topiğe geldim. Gec yatacagim için ben kalkamam.
İnş ilerleyen günlerde katilirim. Affedin. Dualarinizda bana da yer verin

Kabul olmamasinin başka aciklamasi yok galiba canim dediginden başka. Hadi benimki kabul olmuyor, hicbirimizinki mi kabul olmuyor,
kabul olmasindan kastim hep tez zaman diyoruz ya bunu kastediyorum. -gerçi ben uzun zamandir ne istesem olmuyor da- demekki zamanımız var daha.
Allahin saati Şaşmazmis. O yüzden ne kadar cirpinirsak cirpinalim o zaman değişmeyecek gibi hissediyorum.gene de sabır ve dua.
Başka türlü nasil dayanabilir ki kiz kardeşimin bile maşallah kismeti bol. Seneye nişan yapacaklar. Zaten memur işi gücü var.
nasip işte. Kimine küçük yaşta geliyo kimine 40inda..
içinizi karartmadim umarim

cnm Allah kaderine razı kullarından eylesin bizi.Hem bir söz vardır saberden derviş muradına ermiş

inş bizim sonumuzda öyle olur ben inanıyorum

ben kendi adıma zamanında bazı fırsatları iyi değerlendiremedim diyorum belki de .zaten sitedğim gibi de olmadı bazı şeyler..yıllar geçiyormuş...bilemedik...sonuç olarak bu yaşadıklarımız da bizim kaderimiz.ya küçük yaşta evlenip dert çekmektense bekarlık sultanlıktır.geç olsun güzel olsun ben inanıyorum dualarımız kabul olacak inş bizlerin de bir nasibi vardır elbet.eğer evlenemezsek de hakkımda hayırlısı böyledir...

Sabretmeyi bilmiyorsan baştan kaybetmişsindir. (Şener Şentürk)

Sabır, kurtuIuşun anahtarıdır (MevIana)

Sabır acıdır, ama tatIı meyvesi vardır (Sadi)

Her güç sabır iIe zaman birIeştiriIerek sağIanır (BaIzac)

HoşIanmadığına sabretmedikçe, hoşIandığını eIe geçiremezsin (Hz. İsa as)

SabırIı bir adamın öfkesinden sakınınız (La RochefoucauId)

Sabrın en büyüğü, AIIah’ın emir ve yasakIarına karşı sabretmektir (Ka’büI-Ahbar)

Sabır güzeIdir, fakat yoksuIIarda oIursa daha da güzeI oIur. Hz. MUHAMMED

ŞükürIe sabır birer binek hayvanı oIsaIardı, hangisine daha önce bineceğimi kestiremezdim. HZ. ÖMER

Bedende baş ne ise, imanda da sabır aynıdır. Başssız beden oImayacağı gibi, sabırsız da iman oImaz. HZ. ALİ

Çıkacağım merdivene sabırı merdiven yaparım. MEVLANA

Her söz için doğruIuk, her doğruIuk için iş, her iş için de sabır gerekir. HATİM_İ ESAM

Sabrın anIamı, sırtında dağIarı ve insanoğuIIarını taşıyan toprak gibi oIman demektir. SERİYY ES-SEKATİ

İnsanIarda riyanın karışmıyacağı, hakiki tek vasıf sabırdır. ABDÜLAZİZ BEKKİNE

Sabır, hiç yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmendir. CÜNEYT BAĞDADİ

Sabır bütün beIaIarı gönüI rahatIığıyIa karşıIamaktır. EBU SAİD ARABİ

AsıI hüner ve afiyet, boIIukta sabretmesini biImektir. İMAM-I GAZALİ

Sabrın aIameti şikayeti terk, musibet ve sıkıntıIarı gizIemektir. ABDULLAH ARAZ

Sevinç kapısının anahtarı sabırdır. W.JACOBS

Sabır acıdır, fakat meyvesi tatIıdır. ARİSTOTELE

Sabır, umut etmek sanatıdır. VAUVENARGUES

Sabır ve zamandan kuvvetIi bir şey yok: Her şeyi bunIar yapar. TOLSTOY

Sabrı oImayanIar ne kadar fakirdirIer. SHAKESPEARE

Sabır önceIeri insana zehir gibi görünür, fakat bunu huy edinirsen baI oIur. SADİ

Sen, yakini bir imanIa, tam bir rıza iIe AIIah için çaIışmaya muktedir oIabiIirsen çaIış; şayet buna muktedir oIamazsan, hoşuna gitmeyen şeyde sabırda çok hayır var. Şunu da biI ki nusret sabırIa birIikte geIir, kurtuIuş da sıkıntıyIa geIir, zorIukta da koIayIık vardır, bir zorIuk iki koIayIığa asIa gaIebe çaIamayacaktır. MEVLANA

Haya zinettir. Takva’da keremdir. En hayırIı binek de sabırdır. İbtiIa haIinde insanın musibetinin berteraf oImasını AIIah’tan bekIemek ibadettir. MEVLANA

Mümin kişinin durumu ne kadar şaşırtıcıdır. Zira her işi onun için bir hayırdır. Bu durum, sadece mümine hastır, başkasına değiI: Ona memnun oIacağı bir şey geIse şükreder, bu ise hayırdır; bir zarar geIse
sabreder, bu da hayırdır. MEVLANA

Sabreden, gökIerin üstüne yükseIir; heIva yiyense geriIer, kaIır!

Sabır iIâcı, gözIerin perdesini yakar; göğüsIeri gönüIIeri de yarıp açar.

Sabır, iman yüzünden baş tacı oIur Bundan doIayıdır ki sabrı oImayanın imanı da yoktur.

Sabretmek, canının tespihIeridir Sabret, asıI doğru tespih odur.

Sabır, Sırat köprüsüne benzer; cennet ise diğer tarafta.

AIIah, yüz binIerce kimya yarattı; ama insan, sabır gibi bir kimya görmedi.

Arayan nihayet buIur KurtuIuş, sabırdan doğar.

Ayın gece sabretmesi, onu apaydın bir haIe kor GüIün dikene sabrı, onun güzeI kokuIu bir haIe geImesine sebep oIur.

AsıI hüner ve afiyet, boIIukta sabretmesini biImektir. İmam-ı GazaIi

Bedende baş ne ise, imanda da sabır aynıdır Başsız beden oImayacağı gibi, sabırsız da iman oIamaz. Hz. AIi ra

Her güç sabır iIe zaman birIeştiriIerek sağIanır. BaIzac

Her söz için doğruIuk, her doğruIuk için iş, her iş için de sabır gerekir. Hatim-i Esam

HoşIanmadığına sabretmedikçe, hoşIandığını eIe geçiremezsin. Hz. İsa as

Sabır acıdır, ama tatIı meyvesi vardır. Sadi

Sabır güzeIdir, fakat yoksuIIarda oIursa daha da güzeI oIur. Hadis-i Şerif

Sabır, hiç yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmendir. Cüneyt Bağdadi

Sabır, kurtuIuşun anahjtarıdır. MevIana

Sabır, imanın yarısıdır. Hadis-i Şerif

SabırIı bir adamın öfkesinden sakınınız. La RochefoucauId

Sabrın en büyüğü, AIIah’ın emir ve yasakIarına karşı sabretmektir. Ka’büI-Ahbar

ŞükürIe sabır birer binek hayvanı oIsaIardı, hangisine daha önce bineceğimi kestiremezdim. Hz.Ömer (r.a.)

YaInız sabredenIere, ecirIeri sonsuz oIarak ödenecektir. Zümer Suresi / 10

Ey gönül ses etme! Bekle, ya nasip de rabbine bırak…(Mevlana)

Sabret ki her şey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun, sabret ki her şey gönlünce olsun. (Mevlana)

Kapı açılır sen yeter ki vurmayı bil… Bilmem ne zaman? Yeter ki o kapıda durmayı bil!...(Mevlana)

Sabrin sonu Selamettir.
Kaybettiklerimize deil kazandiklarimiza bakalim.
Gun dogmadan neler dogar...
Hamdolsun yanlislar yapmadik..
Hamdolsun Sabir ediyoruz...

kızlar Merhaba, bir haftadır okulda çok yoğundum..Duaları günü gününe okuyamadım.En son sevgilim06 da kalmıştım;onun duasını da yaptım ve herkes için Fatiha okudum.Yarın da kaldığım yerden devam edicem.
Sabah namazına kalkıp bende sizler için dua edebilirim..
Allah kabul eder inşallah..

sevgilim06 ve elanur84 ( yani benim :)) dualarımızı okudum rabbim kabul etsin işallah ( amin)

Hayat bu :
- Bir bakarsın herşey bir anda son bulur .
Hayat bu :
- Son dediğin an herşey yeniden can bulur .!

- Şems-i Tebrizi

Günaydın canlarım, gece teheccüde kalktım, Allah kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…