- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.521
11)nazliesma:Allah'ım hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan hayırlı bir zamanda hayırlı bir şekilde Dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek boy pos olarak tip olarak da benim için denk olan.hayırlı ve iyi bir işi mesleği olan,helal kazancı olan.inançlı ,maddi manevi sıkıntı çekmeyeceğim , maddi durumu iyi olan. beni bir ömür boyu mutlu edecek ,yanında mutlu huzurlu rahat olacağım anlayışlı düzgün ahlaklı terbiyeli ,temiz bir geçmişi olan beni ve ailemi sevip sayacak, ailesi aileme denk ,Ailesini de sevip sayacağım onlarında beni ve ailemi sevip sayacakları güzel geçineceğim mutlu olacağım ,pişman olmayacağim hayırlı mutlu ,huzurlu bir evlilikyapmayı nasip et Yarabbim.. Allah'ım , herşeyin güzel ve kolay olmasını nasip et hayırlısıyla.Tanışmam.nişanım,düğünüm mutlu huzurlu evlenmeyi nasip et Yarabbim.inş hayırlı evlatlarımızın olmasını da nasip et ..Yarabbi benim gibi evlenmek isteyip de evlenmeyen herkese burada dua eden arkdaşlarımıza hayırlı mutlu evlilikler yapmayı nasip et.kimin ne duası varsa kabul et hayırlısıyla.Hayırlı kapılar aç ,işlerimizi rast getir.bizleri hayal kırıklığından, hertürlü müsibet ve belalardan yarattıklarının şerrinden nazarında koru Yarabbim..Dualarımızı kabul et Allah'ım..Amin..
Canım dualarını okudum, Allah'ım kabul etsin. AMİN
2)nazliesmaCanlarım çook dua edelim ve çok içten isteyelim ki Allah ım kabul olunan dualardan eylesin. Benimle bu gece teheccüde kalkmak isteyen var mı, kalkalım ve hem kendimize hem birbirimize dua edelim bol bol, o duanın kabul olunacağı vakitte dua edelim. Önce günahlarımızın affını isteyelim, sonra da hayırlı eş, mutlu evlilik, hayırlı evlatlar isteyelim inşallah, kalbim çook mahzun bu aralarListe oluşturuyorum bu gece kalkacaklar için,
1)Aybirgen
Bu gece bol bol birbirimize dua edelim kardeşim, bize katılmak isteyen var mı?2)nazliesma
cnm ben de kalkarım inş.bol bol dua edelim.
cnm galiba bizim zamanımız gelmemiş demekki duaya ihtiyacımız var.zamanımız gelseydi hemen oluverirdi herşey ama olmayınca olmuyor. sabır ve duadan başka yapacak bişey yok.Allah yardımcımız olsun..
Hoşgeldin canımm, özel bi saati yok isterseniz sabah namazı vakti girmeden 15-20 dk önce kalkalım, önce 2 rekat namaz kılarız sonra da dua ederiz bol bol, sabah namazını da kılar yatarız.3)ddilsah
özel bir saati var mı kızlar??
Ben de gerçekten sevmek sevilmek istiyorum, her şeyime rağmen beni çok sevecek, benden asla vazgeçemeyecek hayırlı insanı istiyorum, beni sabah namazına kaldıracak birini istiyorumİnşallah Allah ım tez zamanda bütün dualarımızı kabul eder canım.
Hoşgeldin canımm, özel bi saati yok isterseniz sabah namazı vakti girmeden 15-20 dk önce kalkalım, önce 2 rekat namaz kılarız sonra da dua ederiz bol bol, sabah namazını da kılar yatarız.
Aybirgen
Nazlıesma
Ddilsah
bu gece ders çalışmam lazim. Biraz moralim düzelsin diye topiğe geldim. Gec yatacagim için ben kalkamam.Canlarım çook dua edelim ve çok içten isteyelim ki Allah ım kabul olunan dualardan eylesin. Benimle bu gece teheccüde kalkmak isteyen var mı, kalkalım ve hem kendimize hem birbirimize dua edelim bol bol, o duanın kabul olunacağı vakitte dua edelim. Önce günahlarımızın affını isteyelim, sonra da hayırlı eş, mutlu evlilik, hayırlı evlatlar isteyelim inşallah, kalbim çook mahzun bu aralarListe oluşturuyorum bu gece kalkacaklar için,
1)Aybirgen
Kabul olmamasinin başka aciklamasi yok galiba canim dediginden başka. Hadi benimki kabul olmuyor, hicbirimizinki mi kabul olmuyor,2)nazliesma
cnm ben de kalkarım inş.bol bol dua edelim.
cnm galiba bizim zamanımız gelmemiş demekki duaya ihtiyacımız var.zamanımız gelseydi hemen oluverirdi herşey ama olmayınca olmuyor. sabır ve duadan başka yapacak bişey yok.Allah yardımcımız olsun..
bu gece ders çalışmam lazim. Biraz moralim düzelsin diye topiğe geldim. Gec yatacagim için ben kalkamam.
İnş ilerleyen günlerde katilirim. Affedin. Dualarinizda bana da yer verin
Kabul olmamasinin başka aciklamasi yok galiba canim dediginden başka. Hadi benimki kabul olmuyor, hicbirimizinki mi kabul olmuyor,
kabul olmasindan kastim hep tez zaman diyoruz ya bunu kastediyorum. -gerçi ben uzun zamandir ne istesem olmuyor da- demekki zamanımız var daha.
Allahin saati Şaşmazmis. O yüzden ne kadar cirpinirsak cirpinalim o zaman değişmeyecek gibi hissediyorum.gene de sabır ve dua.
Başka türlü nasil dayanabilir kikiz kardeşimin bile maşallah kismeti bol. Seneye nişan yapacaklar. Zaten memur işi gücü var.
nasip işte. Kimine küçük yaşta geliyo kimine 40inda..
içinizi karartmadim umarim
Ben okurum, inşallah 1 tane Yasin. İsmi neydi? Yiğit mi?
asinazcım çok sağol her yerde yardım ediyosun bana hakkını ödeyemem kiadı ferhat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?