Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canlarım,merhaba..uzun zamandır internete ve buraya giremedim..çok hastalandım gribal enfeksiyon,
daha sonra da manen ve psikolojik olarak kötüydüm..dualarınızı günü gününe okuyamadım..ayrıca 41 salat-ı tefriciye okuyacağımı
söylemiştim ancak belirttiğim nedenlerden dolayı yapamadım..ne yalan söyleyeyim salih bir kalbe de sahip değildim(
Rabbimin bildiğini sizden saklayacak değilim..HAKKINIZI HELAL EDİN LÜTFEN??
ancak bugün toparlandım ve psikolojimi düzelttim ve içimden;
Sizler için ayrı ayrı 41 defa RABBENA HEBLENA MİN EZVACİNA VE ZÜRRİYATİNA KURRETE AYUNİN.VECELNA LİL MUTTEKİNE İMAMA
Okumak geldi ve okudum..ayrıca hepimiz için 7 Ayetel kürsi,3 ihlas-1 fatiha okudum.
Rabbim kabul ettiği dualardan eylesin tez zamanda,hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

Benim için ettiğiniz dualardan Allah razı olsun,kat ve katını sizlere versin Rabbim..

Duygu'cum çok sevindim..düğünün de hayırlısı ile gerçekleşsin inşallah,bir ömür aynı yastıkta kocayın,
bebişlerinizle taçlandırın bu mutlu yuvayı inşallah:)

Aybirgen çok üzüldüm canım,neden durduk yere böyle oldu anlamadım?ama vardır Rabbimin bildiği,bizim bilmediğimiz..
biz hep hayırlısı dedik,hayırlısını tez zamanda karşına çıkarsın inşallah..bu günleri tez zamanda atlat,kalbine ferahlık versin Rabbim..

Allah'ım hepimizin ettiği duaları tez zamanda kabul etsin..hepimizin gönlüne göre versin..açtığımız elleri,ettiğimiz duaları Kabe'de edilen dualardan eylesin..tez zamanda kabul etsin..AMİN..AMİN..AMİN

Selam bağyanlaaaaarr.
Internette bişi gördüm dua topiğinde paylaşmak zacma olacak guldurebilirsem sizi ne mutlu bana

12)nly26:Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni koşulsuz ve çok sevecek saygı duyacak benim koşulsuz ve çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek kadınbenim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum.

İsmi Azam ve10 tefriciye okudum
Rabbim karşına dilediğin gibi eş çıkarsın ve tez zamanda yuvanı kurarsın inşallah canım :)

Son düzenleme:
12)nly26:Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni koşulsuz ve çok sevecek saygı duyacak benim koşulsuz ve çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek kadınbenim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum.

Ben de dualarını okudum canım, Allah ım kabul ettiği dualardan eylesin. Amin.

Hayırlısı böyleymiş diyorum canım, içimde burukluk var, zor bi süreçteyim ama vicdanım rahat, inşallah her şey hepimiz için çok güzel olur, senin de ruh halin düzelir inşallah, Allah ım senin kalbine de ferahlık versin güzel kardeşim.

kızlar çok canım sıkıldı bu akşam,, görüştüğüm bir çocuk vardı ama nasıl ilgisizdi anlatamam,, aynı şehirde yaşıyoruz ama birbucuk aydır görüşmüyorduk.zaten ilk görüştüğümüzden beri de ne telefon ne mesaj hak getire,,, bu akşam mesaj attım artık fazla olmaya başladı bu ilgisizlik diye,,, başka biriyle görüş ben işime konsantre olcam yazmış...
Nasıl sinirlendim anlatamam((((

14)Pupilla34:Rabbim , senin sevdiğin, benim de sevebileceğim ve beni sevecek, ahiretimi kurtaracak, dünyamı mutlu edecek, bana senden hz peygamberden bahsedecek, bahsederken gözlerinden iki damla yaş akacak, birlikte namaz kılabileceğim, kuran okuyabileceğim, hergün birlikte sana şükredebileceğim, kıymet bilen ahlaklı, iki dünyada da yüzümü güldürebilecek, temiz kalpli, ahlaklı, karakterlerimizin uyuşacağı, ailesi aileme uygun , ailemi sevebilcek ve ailesini sevebileceğim, bir ömür boyu sevip saygı duyacağım , cömert, yakışıklı gönlüme göre bir mesleği olan , hayırlı bir eş nasip et... Ve bu ekim ayındaki atamalara hayırlı bi şekilde yerleşmek istiyorum

canım duanı yaptım Allah kabul etsin.

prenses ecem güzel dileklerin için sagol insallah hepimiz mutlu yuvamıza kavusalım insallah.cümlemiz insallah amin.sagol kuzum.

canlarım hep dualarımdasınız Allah büyük ben inanıyorum hepimizin mutlu olacagına.ben gittikce duygusallastım kızlar.yazdıklarınızı okudum Allah insallah hepinizi hayırlınıza kavusturur insallah sevdigimde benim için hayırlı olur.

nazlıcım duaların için paylasımların için Allah razı olsun.dilsahcım uzakta gurbette yanlızım diye düsünme bizler burdayız insallah türkiyede bir sevdiğin olur ve evlenirsiniz,eger hayırlıysa o kişi ne olursa olsun bir sekilde birlesirsiniz.benim arkadasım tam 3 yıl bekledi cocuk bişi yokken bıraktı.ve gecen sonbaharda evlendiler ve hersey bir ayda oldu barısmaları ve evlenmeleri.Allah büyük.Allah hiçbirimizi sevdigimizin yokluguyla sınamasın.amin

aybirgenim insallah cok sevip sevilecegin hayırlın insallah karsına cıkar en yakın zamanda.Allahın izniyle insallah ben ayagımı sürtücem ve sıra sıra yuvalarımıza kavusucaz canlarım.beni sorarsanız borc harc içindeyim kızlar.Allaha sükür huzur olsunda razıyım.bende mevlananın bir sözünü paylasayım ne güzel demiş

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
6 yıllık ilişkim vardı.. bu konuyu hep görürdüm ama hiç girmezdim.. hayırlı kıl Allah ım diye dua ederdim hep.. herkesten cok sevdim güvendim, gözümün içine bakardı hep..12 gün oluyor aldatıldığımı öğreneli.. dünyam başıma yıkıldı , inanamadım,toparlanmaya çalışıyorum şimdi.. hayırlısı değilmiş demek ki diyorum ama çok zor.. sizden de dualarınızı bekliyorum nolur benim içinde dua edin Allah hakkımda hayırlısını versin hayırlı birini çıkarsın , hepimiz için hayırlısını versin...

Canım çok üzüldüm ama yol yakınken görmüşsün işte gerçek yüzünü, Allah sana senin kıymetini bilecek, seni çok sevecek, senin için en hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

İnşallah Duygucum, inşallah dualarımız kabul olur, inşallah eşinle hem bu dünyada hem ahirette mutlu olursun, inşallah bizler de bizi mutlu edecek hayırlı insanlarla karşılaşırız en hayırlı zamanda. Çok sevip çok sevilecebileceğimiz kişilerle karşılaşırız inşallah.

Çok üzüldüm canım Allah ım yar ve yardımcın olsun, inşallah bu süreci kolay atlatır çok mutlu olucan kişiyi bulursun. Dualarımız seninle..

arkdaşım çok geçmiş olsun.kendini lütfen üzme hiç bir şey için değmez..iyileşirsin inş biran önce.Hakkımız helal olsun tabiki burda dua kardeşliği için birbirimize yardım için burdayız.birbirimizin duasına muhtacız.Allah razı olsun senden de.Allah gönlümüze göre hayırlı mutlu bir evlilik yapmayı hepimize nasip etsin inş..

kızlar dün 41 salati tefriciye okudum Alllahım burdaki herkesin duasını kabul et diye geç oldu ama ancak haber verebildm

Allah razı olsun cnm.Allah kabul etsin inş.senin de herşey isteiğin gibi olsun inş..Sende duanı hazırlayıp aramıza katılırsın inş..Allah'a emanet ol..

Son düzenleme:

Aslıcım kendini üzmemeye çalış cnm.değerini kıymetini bilmeyen yanlış bir kişi olabilir karşındaki.Belki de en hayırlısı böyledir.biz yinede dua edelim hakkında hayırlı ne ise o olsun inş.seni üzmeyecek biri karşına çıkar..

duygucum mutluluğu çok hakkediyorsun cnm.inş herşey isteğin gibi olur.inş sıkıntılarından borçların tez zamanda kurtulursun.Allah yardımcın olsun sevdiğinle birlikte.Allah kolaylık versin.Allah sizi nazardan kem gözden korusun cnm..Kızlar iyiki varsınız hepiniz çok seviyorum..

ALLAH yardımcın olsun arkdaşım..sen de aramıza katıl.dua edelim inş hakkımızda hayırlısı olur.Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.bazen her şerde bir hayır vardır kendini üzmememeye çalış.Allah hakında hayılısı neyse onu nasip eder inş..

kızlar hepimizin morele ve gülmeye ihtiyacı var hayat geçiyor ...Hükümet Kadın Filmine gidebilme imkanı

ve vakti olanların gitmelerini tavsiye ederim..Ben bu kadar güleceğim aklıma gelmezdi.

çok komikti ...Lütfen gidin oldumu havanız değişiyor biraz da olsa.....

Son düzenleme:

aslicim okuyunca boyle oldum tam da.
Ay ne kadar aptal, kaba ve kadin ruhundan anlamayan bi öküzmus. Kurtulduğuna sevin valla
sanki asli sana muhtac, ya da sen onun icin bulunmaz hint kumasisin da o yüzden konuşmaya calisiyo senle
boşver be canım. Bu adam işine aşık. Seni uzerdi boylesi iskolik tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…