Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Amin cnm.Allah razı olsun.senin duan listede yok .ekle duanı cnm istersen.

9)sevgilim06
10)elanur84(Meral)
11)nazliesma

arkadaşlar dualarınızı okudum inşallah 489 tane ya fettah, 1 yasini şerif, rabbim gönlünüzün en derinlilerindekini hayırlısıyla denk getirsin inşallah

çok saol cnm benim.Allah razı olsun ...Allah seninde gönlene göre versin inş.Amin.

merhaba bende katılmak istiyorum ne okuyoruz tam olarak ya da sırayla birimiz için mi okuyacağız ne yapıyoruz heyecanlandım

hoş geldin arkdaşım.sende aramıza katılabilirsin.hangi duayı okumak istiyorsan kendin belirleyip okuyorsun.bir de senin için nasıl dua etmemizi istiyorsan yazıyorsun duanı bizde liste yapıyoruz.günü gelinin duasını okuyoruz sırasıyla..

hoşbuldum teşekkürler :) bir erkek arkadaşım var baya uzun zamandır birlikteyiz evlenmeyi düşünüyoruz bu sene işimizi gücümüzü kurup hayırlı olan odur inşallah tabi bilemiyoruz kim kim için hayırlı Allah bilir ben onun olduğunu düşünüyorum ama yine de kesin bir şey yok tabiki bir an önce evlenip huzurlu bir yuva kurmak için dua edelim istiyorum . Şuan kimin sırası ve ne okuyacağız bana da söylerseniz başlamak isterim

cnm Allah sevdiğnle mutlu mesut evlenmeyi nasip etsin.ben listeyi yazayım sana aşağıya sen sırası gelene dua et cnm.birde sana nasıl dua etmemizi istiyorsan yaz..

Cnm sende bu şekilde duanı hazırlarsan iyi olur.sana da dua ederiz inş.

cnm Allah sevdiğnle mutlu mesut evlenmeyi nasip etsin.ben listeyi yazayım sana aşağıya sen sırası gelene dua et cnm.birde sana nasıl dua etmemizi istiyorsan yaz..

Amin canım :) çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için ben Salat-i tefriciye (4444) okuyalım istiyorum tabi çok zor olmazsa sizler için de

Amin canım :) çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için ben Salat-i tefriciye (4444) okuyalım istiyorum tabi çok zor olmazsa sizler için de

olur cnm.diğer arkdaşlara da sorarız.şimdilik 41 salatı tefriciye veya Yasin Süresi, İsmi azam veya Furkan süresi 74.ayeti bunlardan birini de okuyabilrsin.elinden ne geliyorsa oku cnm.birde listedeki arkadaşlarımızın dualarını okuyup fatiha okuyoruz.sende okuyabilirsin .Allah kabul etsin inş..

41 salatı tefriciye yi aldım canım bugün sıra kiminse onun için okuyacağım sanırım tamam canım onlara da birer fatiha okuyayım bitirince haber vereceğim canım :)

Amin , Sağolasın canım :) Sende Allah'a emanet ol .

Aramiza hoşgeldin.
Yeni listeyi bitirmek uzereyiZ. O yuzden okudugun duayi yani 41 salati tefriciye galiba,
bütün kişilerin niyeti ile okuyup hepimizin duasini edersen cok sevinirim.
Sen de duani yaz biz de sana ederiz canim. Yeni listede seni de görmek isteriz.

Yukarıdaki arkadaşlar için 21 ayetel kursi ve 1 esmaul husna okudum.
Ayrıca tum listemiz icin tek tek fatiha okudum ve de 21 kere taha suresi okudum. Dualari da ettim güzel leydiler.
kabul olur inş. Çevremdeki sahte insanlardan öyle biktim ki burda sizlerle olmaktan çok mutluyum.
İnş açılışı yapariz artık teker teker gideriz gelin olarak
mübarek cuma günü kabul olsun dualarimiz inş. Manevi bi boşluk var, sevesim sevilesim var.
ben ne istediğimi biliyorum, Rabbim benden daha ii biliyor.
insallah her skntimiz uçar gider, bu cektiklerimiz, mutlu evliligimizin kefareti olsun inş..
gönlüm yoruldu valla kendimi yikik dökük hissediyorum.

çok teşekkür ederim cnm.Allah razı olsun.Sabır ve duaya devam edelim.Mevlam neylerse güzel eyler.inş istediğimiz mutlu yuvaya kavuşuruz.

Kızlar duayı tamamladım. adını verenlerin adıyla vermeyenlerin de nicki ile dua ettim.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Dilerim ki gönlünde darlık olanların sıkıntısı tez zamanda feraha ulaşır.
Rabbim hepimize dinimiz,dünyamız, ahiretimiz için hayırlı eşler nasip eder.
Umarım bizlerinde ayağına annelik vesilesiyle cennet serilir.
(AMİİİİİİNNNNNN)

Ben de gerçekten sevmek sevilmek istiyorum, her şeyime rağmen beni çok sevecek, benden asla vazgeçemeyecek hayırlı insanı istiyorum, beni sabah namazına kaldıracak birini istiyorum İnşallah Allah ım tez zamanda bütün dualarımızı kabul eder canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…