- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.761
rabbım kabul etsın dularımız ıns tez zamanda olur:)) yannız herkes farklı uyguluyor sanırımben hergun tum lısteye okuyorum yanı 12 kısıye hergun :))
bızden farklı bırı varmıs ıstemeye kadar gelınms ne guzel ıs hayırlı haberlerı gelır
Bu ara bende cok bunaldım depresyondayım sanırım
Canım o da önceki listelerimizden, biz de hergün yeni listemizdeki 12 kişiye dua etmeye çalışıyoruz, Allah kabul etsin inşallah :)rabbım kabul etsın dularımız ıns tez zamanda olur:)) yannız herkes farklı uyguluyor sanırımben hergun tum lısteye okuyorum yanı 12 kısıye hergun :))
bızden farklı bırı varmıs ıstemeye kadar gelınms ne guzel ıs hayırlı haberlerı gelır
Bu ara bende cok bunaldım depresyondayım sanırım
Bu aralar hepimizde bi bunalım durumu var galiba, dualarımız sayesinde inşallah her şey güzele gider, dualarımız kabul olur inşallah.bende her gün tüm listeyi okuyorum yazılan teşbih ve duaları da okuyorum sadece sureleri okuyamıyorum regl nedeniyle ayrıca herkese birer fatiha okuyorum..
bende bunalımdayım çok yoruldumcanım sorunlarını anlatmak istersen içini dökmek filan her zaman destek oluruz..
Canım inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur, evet beklemek çok zor ama bu zamanı dua ederek, hayırlısının olacağını düşünerek geçirirsen daha huzurlu olursunkızlar bi ablam vardı beni çok seven beğenen akrabasına benim fotolarımı gösterecekti kız arıyormuş evlenmek için 2 gün geçti hala ses yok ya olumlu olumsuz bi cevap gelmedi sinir oldum dua edin bi cevap gelsin beklemek çok sıkıcı. ben çocuğun fotolarını bile görmedim merak ediyorum ama cevap gelmediği için olumsuz olduklarını düşünüyorum.. tek istediğim şu ikilemin sonuçlanması..
Canım inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur, evet beklemek çok zor ama bu zamanı dua ederek, hayırlısının olacağını düşünerek geçirirsen daha huzurlu olursun
kızlar bi ablam vardı beni çok seven beğenen akrabasına benim fotolarımı gösterecekti kız arıyormuş evlenmek için 2 gün geçti hala ses yok ya olumlu olumsuz bi cevap gelmedi sinir oldum dua edin bi cevap gelsin beklemek çok sıkıcı. ben çocuğun fotolarını bile görmedim merak ediyorum ama cevap gelmediği için olumsuz olduklarını düşünüyorum.. tek istediğim şu ikilemin sonuçlanması..
cnm inş hakkında hayılısı olur.Hayırlı ise olsun hayırlı deilse olmasın.Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr duasını çok çok oku.inş mutlu haberini tez vakitte alırz..
teşekkür ederim canım aynen öyle yapmaya çalışıyorum hayırsızsa uzak olsun hayırlıysa yakın.. cevap gecikti ya olumsuzluğa kapıldım ümitlenmiyorum yani. dualara sığınıyorum :)
Bu aralar hepimizde bi bunalım durumu var galiba, dualarımız sayesinde inşallah her şey güzele gider, dualarımız kabul olur inşallah.
aslında cnm banada hep öyle yapıyorlar bakıyorum sonra ses seda yok..sakın sen arama..ondan bekle haberi.o kadın arasın seni..sen hiç sormaa bence....bir de insanlar sözünde durmuyor baştan böyle yapıyorlar..ben de anlamadım.neyse biz iyi niyetli düşünelim belki daha göstermemiştir.. hiç merak etme...hayırlısı olur inş..
Tum Kızlara Bir tavsiyem daha var bir daha biri gelirse önce ben dicem fotoğrafını göreyim çocuğun ,,beğenirsem sen benim fotoğrafımı çocuğa göster.hep saflığıma geliyor.Kadın fotoğrafımı çekti sonra sorular sordu.bence uymadık.fotografımıda hiç da göstermedi çocuğa .ben de umutlandım. üzlüdüm kaç gün..hiç değmez..zaten hayırlısı olsaydı olurdu....siz de öyle yapın..bir de canım çocukla görüşürsen parkta cafede falan görüşün.bu da benim tavsiyem daha iyi olur.eve gelince herkes duyuyor iş büyüyor falan.cafe ya da park..
çok doğru söylüyorsun canım.. bide güvendiğim biri olumsuzda olsa söylemeli yüz yüze bakıyoruz. zaten aramayı düşünmüyorum.. gerçekten bazen saflığımıza geliyor. hayırlısı hepsi bi tecrübe oluyor..
Canımm ne oldu ki, bi problem mi var, sen iyisin değil mi?Aybirgen'ciğim, çok özür dileyerek beni listeden çıkarmanı rica edeceğim.
Birdahaki sefere dualarınıza ortak olurum inşallah..
Aybirgen'ciğim, çok özür dileyerek beni listeden çıkarmanı rica edeceğim.
Birdahaki sefere dualarınıza ortak olurum inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?