- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.741
özel günümde değilimde yaklaştım. sinir küpü gibiyim. herkesi azarlıyorum. durduramıyorum kendimi:) aksi lanet bişi oluverdim aniden
saol canım benim. dualarımız beraber. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
canım benim yaaçok zor bir süreç. İnşallah Allah'ın izniyle tez zamanda atlatacaksın. Bazen düşünüyorum da dua etmek olmasaydı. Rabbini bilmeseydi insan acıları nasıl atlatırdı. Neye sığınırdı. Çok şükür imanımız var. Her hale elhamdülillah diyebilecek yüreğimiz var. Bize bu güzellikleri nasip eden Allah'a binlerce şükürler olsun. Ben böyle durumlarda hep Rabbim beni bir beladan korudu diye düşünürüm. Emin ol senin içinde öyledir. Dualarımız seninle canım.
kızlar hepımıze okudum rabbım kabul etsın ıns,en kısa dua benım duamtez zamanda olsun dıye kısa yazdım
Umursama Dünya Gelse de Üstüne, Tek Umudun Allah'ın Olsun! Elbet Birgün Devran Döner Tersine, SABIR En Büyük Silahın Olsun.
Kızlar bugün malum şahısın yüzüğünü falan gönderdim, bundan sonra hakkımda hayırlısı için dualarınızın devamını bekliyorum, Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin, hayırsız olanları bizlerden uzaklaştırsın. Beddua etmiyorum ama hakkımı helal de etmiyorum o kişiye, onu Allah a havale ediyorum, Allah ım hiçbirimizi nasip etmeyeceği bişeyin peşine düşürmesin. Amin.
Ayrica tum listemiz icin 12 fatiha okudum ve dua listemizi baştan okudum
Allah kabul etsin inş kizlar. Amin
reglim yaklaşıyor. Listeyi bitirmem lazim. 2ser 3er okuyacagim artik.
aybirgencim acini tam olarak anlayamasam da seni cok ii anlıyorum. Rabbim guc versin sabir versin..
sevdiklerimizle ve saglikla imtihan etmesin. Benim de hakkimi helal etmediğim bi eski sevgilim var.
kac gundur ruyamda görüyorum sankia acilarim depresiyor. İnş onun açtığı bu yaralari saracak bi insan girer tez zamanda hayirlisiyla hayatima
ve tum aci çekmiş yurekler sonunda mutlu olur inş. Karşılıklı sevmek sevilmek ne hatırlamıyorum unuttum.
zaten yaşadıklarımı da sahteymis ki terkedilmisim.. hayirlisi bakalim. Ders çalışayım ben bu gece. Bana zihin açıklığı ve başarı dileyin nolur.
okulum daha da uzarsa allah korusun ben kendimi bir daha bulamam cok korkuyorum.
alttan dersim o kadar cok ki sürekli sinava giriyorum berbat bi sinav programim var.
aybirgencim acini tam olarak anlayamasam da seni cok ii anlıyorum. Rabbim guc versin sabir versin..
sevdiklerimizle ve saglikla imtihan etmesin. Benim de hakkimi helal etmediğim bi eski sevgilim var.
kac gundur ruyamda görüyorum sankia acilarim depresiyor. İnş onun açtığı bu yaralari saracak bi insan girer tez zamanda hayirlisiyla hayatima
ve tum aci çekmiş yurekler sonunda mutlu olur inş. Karşılıklı sevmek sevilmek ne hatırlamıyorum unuttum.
zaten yaşadıklarımı da sahteymis ki terkedilmisim.. hayirlisi bakalim. Ders çalışayım ben bu gece. Bana zihin açıklığı ve başarı dileyin nolur.
okulum daha da uzarsa allah korusun ben kendimi bir daha bulamam cok korkuyorum.
alttan dersim o kadar cok ki sürekli sinava giriyorum berbat bi sinav programim var.[/QUOTE
Canim cok tsk ederim .cumlemizin dualarini kabul etsin rabbim..
alttan dersim o kadar cok ki sürekli sinava giriyorum berbat bi sinav programim var.
Rainbyte canım Allah kolaylık versin sınavlarında..
sınava başlamadan önce 11 kere ya metin ya kaviyy de her zaman.
zor işler kolaylaşır Allahın izniyle..
Keremcem dinledim. Dinlemez olaydım ağlattı beni..
"Son bir kez gir içeri kapat kitle tüm kapıları
ki gitme ihtimalin kalmasın.."
Ne zamandır ağlamıyorum onun için ağlamak bile güzelmiş be
efkarlandım
Rainbyte canım Allah kolaylık versin sınavlarında..
sınava başlamadan önce 11 kere ya metin ya kaviyy de her zaman.
zor işler kolaylaşır Allahın izniyle..
Keremcem dinledim. Dinlemez olaydım ağlattı beni..
"Son bir kez gir içeri kapat kitle tüm kapıları
ki gitme ihtimalin kalmasın.."
Ne zamandır ağlamıyorum onun için ağlamak bile güzelmiş be
efkarlandım
Ben de merak ediyorum, en son istemeye geleceklerdi, habersiz bıraktı biziesrazambak ne oldu acaba merak ediyorum posta giriside dolu.merak ettik kuzum seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?