- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.821
Selam kizlar, bugün cook kotuyum cok sinirliyim cok agresifim sakinlesemedim bu türlü ya skldim artik
ailemin beni anlamamasindan, surekli ders çalışmaktan, kendimi yalniz hissediyorum.
arkadaşlarımdan da hayir yok, bi sevdigim de yok. Cidden bunalimdayim.
boyle olunca listeden cikasim geliyor yine
daha aci çekip huzursuz olacaksam oleyim inş ya. Dayanacak takaatim yok
bu gece yatmadan hepimize dua edicem. Nolur su buhranli halimden kurtulmam için dua edin.tek bi dostum var
o da bunaldi artik benden. Huysuz aksi lanet hissediyorum kendimi
Senin yazdıklarını yasadıgım ıcın ısrarcıyım sevıyor ,deger verıyor,saygı duyuyor,el ustunde tutuyor,agzıma bakıyor derler ya oyle ,ınsallah hayırlısı olurhakkında hayırlısı olsun canım bende 29 uma geldim insallah yuvamızı kurarız kellik felan önemli degil önemli olan sana deger veriyormu seni seviyormu eger sevip el üstünde tutuyosa seni işte onu bırakma derim canım.zaten öyle olur bi kısmetin acıldımı hepsi birden gelyo.insallah hakkında hayırlın kim ise o kocan olsun sevdigin hayırlınsa o olsun.tamam canım duanıekleriz
bızde bunalımdayız gel aramıza :Selam kizlar, bugün cook kotuyum cok sinirliyim cok agresifim sakinlesemedim bu türlü ya skldim artik
ailemin beni anlamamasindan, surekli ders çalışmaktan, kendimi yalniz hissediyorum.
arkadaşlarımdan da hayir yok, bi sevdigim de yok. Cidden bunalimdayim.
boyle olunca listeden cikasim geliyor yine
daha aci çekip huzursuz olacaksam oleyim inş ya. Dayanacak takaatim yok
bu gece yatmadan hepimize dua edicem. Nolur su buhranli halimden kurtulmam için dua edin.tek bi dostum var
o da bunaldi artik benden. Huysuz aksi lanet hissediyorum kendimi
sagol datlım yok kız o gün esmer seker hediye etmişti ya oyle oldum
canım eklerim bende bilmiyom kızlara dedim ama bilmiyom canım:26:
canım gönlünden hangi duaları okumak istersen herkes okyabilecegi duaları okuyor sen hangisi okuyacaksan de kuzum yazayım
Canım ben tüm sureleri okurum. yasin okurum isteyenler için. isteyenler bana dualarıyla söylesin hemen okurum.
Senin yazdıklarını yasadıgım ıcın ısrarcıyım sevıyor ,deger verıyor,saygı duyuyor,el ustunde tutuyor,agzıma bakıyor derler ya oyle ,ınsallah hayırlısı olur
bızde bunalımdayız gel aramıza :gel bıze bunalt dnlerız ugrasırız senle
kızlar merhaba,, yeni listeye adımı yazdırmak istemedim çünkü listenin başladığı gün regl dönemim başladı,,dualarınızı bitiremem diye korktum..ama bittiğinde hepiniz için tek tek dua edicem.. İnşallah bir daha ki listede beraber oluruz..
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah :)
Herkesin bi sinav haftasi olur sinava calisir geçer. Benim kuran carpsin sinavisiz tek haftam yok.
sürekli oturmaktan kicim kocaman oldu. Kilo aldim 2 ayda 4 kilo. Zaten zayif da degildim.
ve almaya devam ediyorum. Cok bunalim ve asosyal bi hayatim var.
isin garibi ocagin ortasına kadar böyle. Her gun aynı strese dayanamiyorum.
acip kuran okuyacak bi vakit de yok. Seytan da vesvese veriyor.migrenime dayanamiyorum zaten
başımı kesip atmak istiyorum. Zaten hiç rahat bi insan olamadim ama şimdi bu kadarı yeter artik ya.
rabbim bana acimiyor. Demek ki çekeceğim böyle ömür boyu.
bazen dua etmek cok anlamsizlasiyor zaten kabul olmuyor ki.
Hoşgeldin aramıza emine. Dua listemiz yukarda var. İçinden gelen duayi ya da sureyi gunu olan kişi icin okuyup , hepimizin duasini okuyorsun.
liatemiz boyle.bi ya da iki onceki sayfada toplu sekilde dualar var. Bugun 2.arkadasin gunuydu.
Anladım Canım bilqilendirdiqin için tşk. ben artık yarınki arkadaş için dua edeyim. malum saat qeç oldu.
tamam kuzum sen gönlünden gecenleri oku ben listeye kayıt etyom seni sen listemizi takip et hosgeldin öptüm datlım
bu günde dualarımızı okudum Allah kabul etsin inşallah..
Mizmizlanmiyorum ben cok eminim. Sukrettigim şeyler var ama yetmiyor.
artik huzurum yok. Ne bi sosyal faaliyetim kaldi ne alışveriş yapıyorum. Ne yapsam icim rahat etmiyor vicdanim
uyutmuyor bile ders çalış. Projeyi tamamla. Lab.a çalış vs diye diye ölüyorum.
Ben artik öğrencilik ten okulumun uzamasindan, annemle babamin anlamamasindan,
kardeslerimin kedi köpek gibi dalasmasindan skldm ya.
hic huzurum yok. Zaten sagligim da yerinde degil. Mr larla ugrasiyorum.
çene eklemim kaymis sürekli dislerimi skmaktan. Ta Kulaklarima vuruyor ağrısı.
Ne etmişim ya Rab sana ya da bi kuluna.
nedir bu acimazlik dualarima karşılık vermeyis. Neden ben????
3 yildir gram gulmedim. İnkar ediyorsam daha da mutlu olmayayim.
yasamak bana gore cok tatsiz ve artik yasamak istedigimmden emin degilim.
Ben de son günlerde garip ruh hali içindeyim.bazı şeyleri hazmedemiyorum.sıkılıyorum bunalıyorum....ama yapacak bişey yok işte...
.Allah hepimize sabır versin inş...
amin insallah canım neyin var paylasabilirsin havalardanmı bilmiyorum ama bu iç sıkıntısı isteksizlik hayattan bunalma hepimizde var napcaz biz:26:genede Allaha sükür hersey için.ben kendimi buraya verdim hiç bişi yapmıyom ya hep kk dayım iyi olyo oraya buraya bakıyom derken vakit gecyo
Şu Hayatta en sevmediğim şey Yaptığım iyiliğin karşılığında kötülük ve kırıcı sözler duymak...başka bişey demiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?