- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.841
elbet o yaptıgın iyiliklerin karsılıgını alacaksın sen kendi dogrularından ayrılma insanların seni her kırmasında dahada güclen o acılar insanı dahada olgunlastırıyor.sen kazanıyorsun onlar kaybediyor böyle düsün o onların hatası Allah affetsin
çok saol cnm.kırdıklarınında farkında deiller maalesef..aynı hareketi 2-3 kere yapınca böyle alınıyorum.bir daha yaparlarsa diye korkuyorum..işte.... alınmamak lazım.dediğin gibi biz iyi olalım Allah için kim ne yaparsa yapsın.herkes ettiğini bulur..
insallah seni bidaha üzmezler gülüm bosver üzen üzdüğüyle kalır,sen seni mutlu edenlerle ol elbet seni mutlu edip tüm üzenleri unutturacak yarin karsına cıkar Allahın izniyle insallah.
resmen evde kaldım iyimikarşıma hiç iyi bir insan çıkmıyor herkes yalancı okadar dua ediyorum artık iyice umudumu kestim
resmen evde kaldım iyimikarşıma hiç iyi bir insan çıkmıyor herkes yalancı okadar dua ediyorum artık iyice umudumu kestim
Amin inş ... Çok saol cnm...sen üzülme cnm... seni de hiçbir zaman hiç kimse üzmesin inş..
ben aslında her zaman çok görmezlikten gelirim.ama işte bazen insan hazmedemiyor..aslında öyle yapmak daha iyiymiş.şimdi iyiyim çok saol cnm..rahatladım.umrumda deil..sende üzülme sakın çok öptüm seni
2 ve 3.sıradaki arkadaşların duaları
2)redroseee:Görustugum bırısı var hakkımda hayırlısıysa tez zamanda olmasını annemın kalbının yumusamasını ,hakkımda hayırlı deyılse tez zamanda uzaklasmasını ıstıyorum inş.HAKKIMDA HAYIRLISI KIMSE TEZ ZAMANDA KARSIMA CIKMASINI VE HAYIRLISIYLA EVLENMEMI NASIP ET ALLAHIM AMİN
3)mine_d:Allah'ım Mine'ye senin sevdiğin, Mine'nin de onu sevebileceği, Onunda Mine'yi sevebileceği bir eş nasip et.
Ya Rabbi! dünya ve ahiretimizi güzelleştirecek, karşılıklı sevgi, saygı, sadakat olan, Kavgasız ve huzur dolu bir yuva kurmayı nasip et.. Kurduğumuz yuvada Allah , din ve ibadet sevgisi eksik olmasın.
Mine'nin geçmişini verdiği mutlulukla unuttursun. Öyle çok sevsinler ki hiçbir kötülük bu sevgiye yaklaşamasın. Ömür boyu sürsün ve hiç pişman olmasınlar..
Ailelerin anlaşabildiği, ailesini sevebileceği , ailesinin de Mine'yi sevebileceği. Ailesine hayırlı damat olup karşılık birbirlerini sevebilecekleri bir eş nasip et..
Helal para kazandığı güzel bir mesleği olan, Maddi ve manevi evliliğe hazır. Yakışıklı, güzel huylu, aile terbiyesi almış, cimri olmayan, sadık, kıymet bilen, yuvasına bağlı bir eş nasip et.
Allah'ım bizi bu dünyada günahlardan uzak tut. İbadet sevgisi ver. Günahlarımızı hatalarımızı bağışla. Evlenmek isteyen tüm kardeşlerimizi hayırlı eşler ver -Amin
Bu iki arkadaşın duasını okuyup evlilik duasından da okuyabildiğim kadar okuyup ruhlarına bağışlayacağım..,
Arkadaşlar sanki pek okunmuyor gibi gözüküyor,nedendir acaba?
Sürekli giremeyenler yazıcıdan çıktı alıp hergün kolayca okuyabilirler...Elinin altında bile zor geliyor pc den..
Bu arada hala ayni bikkin moddayim. Insanin aklinda sürekli bi iş olmasi, cok zor.
birini yaparken diğerini düşünüyorum ya valla kafayi bozacagim kizlar. İnsirah suresi bile etki etmiyor gönlüm genislemez oldu
Hakkında hayırlıysa barışırsınız inşallah canım, dualarımızdasın
Dilşahcım ben senin bu çocuğu anlayamadım ama ya ne seninle ne sensiz yapamadı bi türlü, aslında hemen kabul etmeseydin de biraz peşinden koşup kıymetini mi anlasaydı acaba :44:Canım birazdan namaz kılıcam senin de hakkında hayırlısı için dua edicem.
Mizmizlanmiyorum ben cok eminim. Sukrettigim şeyler var ama yetmiyor.
artik huzurum yok. Ne bi sosyal faaliyetim kaldi ne alışveriş yapıyorum. Ne yapsam icim rahat etmiyor vicdanim
uyutmuyor bile ders çalış. Projeyi tamamla. Lab.a çalış vs diye diye ölüyorum.
Ben artik öğrencilik ten okulumun uzamasindan, annemle babamin anlamamasindan,
kardeslerimin kedi köpek gibi dalasmasindan skldm ya.
hic huzurum yok. Zaten sagligim da yerinde degil. Mr larla ugrasiyorum.
çene eklemim kaymis sürekli dislerimi skmaktan. Ta Kulaklarima vuruyor ağrısı.
Ne etmişim ya Rab sana ya da bi kuluna.
nedir bu acimazlik dualarima karşılık vermeyis. Neden ben????
3 yildir gram gulmedim. İnkar ediyorsam daha da mutlu olmayayim.
yasamak bana gore cok tatsiz ve artik yasamak istedigimmden emin degilim.
Tulipa cim bu kadar tez canli olmasan lutfen.
burda cok guzel bi zincir oluşturduk, yazamasalar da okuyanlar var,
hic okumayanlara da bişi diyemeyiz ki.bu iş gonul işi. Sen duani karsiliksiz yapiyorsun sonuçta.
Bi yerde kendine dua ediyorsun. Bi kula dua ettigin vakit, bir melek gelir ve aynisi sana da verilsin inş. Dermis.
baski yapmayalim rica ediyorum bunu. Mesela ben bugunku arkadasin duasini dun gece yapacaktim reglim yaklaşıyor diye.
ama oyle bir ruh halindeyim ki kendime acıyorum kendim icin dua edemiyorum.
ama vicdanim rahat değil. Bugün mutlaka okuyup yaticam. Biraz daha kafamin dagilmaya ihtiyaci var.
kac aydir burdayım seninkisi gibi bi baski gormedimlutfen yanlış anlama.
Canlarım ne oldu ki bize herkesin morali bozuk, ben de bugün evde olunca yeniden depresyona girdim sanki, düşünüyorum düşünüyorum ama bi türlü sindiremiyorum bazı şeyleri, gelecek beni korkutuyoİnşallah her günümüz bi öncekinden çok daha güzel olur, Allahım hepimizin kalbine ferahlık versin. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?