Hayırlı eş için birlikte dua edelim

çok saol cnm.kırdıklarınında farkında deiller maalesef..aynı hareketi 2-3 kere yapınca böyle alınıyorum.bir daha yaparlarsa diye korkuyorum..işte.... alınmamak lazım.dediğin gibi biz iyi olalım Allah için kim ne yaparsa yapsın.herkes ettiğini bulur..

insallah seni bidaha üzmezler gülüm bosver üzen üzdüğüyle kalır,sen seni mutlu edenlerle ol elbet seni mutlu edip tüm üzenleri unutturacak yarin karsına cıkar Allahın izniyle insallah.

insallah seni bidaha üzmezler gülüm bosver üzen üzdüğüyle kalır,sen seni mutlu edenlerle ol elbet seni mutlu edip tüm üzenleri unutturacak yarin karsına cıkar Allahın izniyle insallah.

Amin inş ... Çok saol cnm...sen üzülme cnm... seni de hiçbir zaman hiç kimse üzmesin inş..
ben aslında her zaman çok görmezlikten gelirim.ama işte bazen insan hazmedemiyor..aslında öyle yapmak daha iyiymiş.şimdi iyiyim çok saol cnm..rahatladım.umrumda deil..sende üzülme sakın çok öptüm seni

resmen evde kaldım iyimi karşıma hiç iyi bir insan çıkmıyor herkes yalancı okadar dua ediyorum artık iyice umudumu kestim

cnm hepimiz aynı durumdayız.daha kötü durumda olanlarda vardır....Dua etmeye devam...
..umudumuzu kesmeyelim.kaderde yaşanacak böyle yıllarda varmış..Yine Allah'a herşey için şükürler olsun.Çok şükür...

Bekarlar, mutluluğu evlilikte zanneder. Hastalar, mutluluğu sağlıkta zanneder. Mahkum, mutluluğu afta zanneder.
İşsiz, mutluluğu çalışmak da zanneder. Fakir, mutluluğu zenginlikte zanneder. Kiracı, mutluluğu ev almakta zanneder. Oysa ki Allah bunların hiç birinde mutluluk olmadığını, mutluluğun ancak ve ancak Allah'ı unutmamakla olduğunu bildiriliyor...! Zaten dünyalıkla mutlu olan, mutluluğun tarifini bilmiyor demektir.. Haz ve neşenin adını mutluluk koyanlar ise mutluluğu tadmadan ölürler... Unutmayın ! Cennet kesintisiz mutluluk yeridir...!!!!

resmen evde kaldım iyimi karşıma hiç iyi bir insan çıkmıyor herkes yalancı okadar dua ediyorum artık iyice umudumu kestim

töbe de niye evde kalasın yasın kac canım ? Allahın izniyle cıkacak sen duanda ısrarcı ol insallah cıkacak canım Allahın izniyle

amin kimse üzülmesin hiçbirimiz üzülmeyelim.bende sen gibiyim cok takarım kafama gece uyuyamam.insallah sende hep mutlu olursun Allah razı olsun bende cok öptüm seni

2 ve 3.sıradaki arkadaşların duaları

2)redroseee:Görustugum bırısı var hakkımda hayırlısıysa tez zamanda olmasını annemın kalbının yumusamasını ,hakkımda hayırlı deyılse tez zamanda uzaklasmasını ıstıyorum inş.HAKKIMDA HAYIRLISI KIMSE TEZ ZAMANDA KARSIMA CIKMASINI VE HAYIRLISIYLA EVLENMEMI NASIP ET ALLAHIM AMİN

3)mine_d:Allah'ım Mine'ye senin sevdiğin, Mine'nin de onu sevebileceği, Onunda Mine'yi sevebileceği bir eş nasip et.
Ya Rabbi! dünya ve ahiretimizi güzelleştirecek, karşılıklı sevgi, saygı, sadakat olan, Kavgasız ve huzur dolu bir yuva kurmayı nasip et.. Kurduğumuz yuvada Allah , din ve ibadet sevgisi eksik olmasın.
Mine'nin geçmişini verdiği mutlulukla unuttursun. Öyle çok sevsinler ki hiçbir kötülük bu sevgiye yaklaşamasın. Ömür boyu sürsün ve hiç pişman olmasınlar..
Ailelerin anlaşabildiği, ailesini sevebileceği , ailesinin de Mine'yi sevebileceği. Ailesine hayırlı damat olup karşılık birbirlerini sevebilecekleri bir eş nasip et..
Helal para kazandığı güzel bir mesleği olan, Maddi ve manevi evliliğe hazır. Yakışıklı, güzel huylu, aile terbiyesi almış, cimri olmayan, sadık, kıymet bilen, yuvasına bağlı bir eş nasip et.
Allah'ım bizi bu dünyada günahlardan uzak tut. İbadet sevgisi ver. Günahlarımızı hatalarımızı bağışla. Evlenmek isteyen tüm kardeşlerimizi hayırlı eşler ver -Amin

Bu iki arkadaşın duasını okuyup evlilik duasından da okuyabildiğim kadar okuyup ruhlarına bağışlayacağım..,Diğer arkadaşların da dularının kabul olmasını Yüce Allah'tan diliyorum..
Arkadaşlar sanki pek okunmuyor gibi gözüküyor,nedendir acaba?

Son düzenleme:

cnm hergün düzenli okuyup girip buraya ben okudum diye yazanlarda var..haftada 2-3 kez girip ben okudum diye yazanlarda var.ama herkes okuyordur duaları... buaraya yazamasa da dua ediyordur bence..

Sürekli giremeyenler yazıcıdan çıktı alıp hergün kolayca okuyabilirler...Elinin altında bile zor geliyor pc den..

Sürekli giremeyenler yazıcıdan çıktı alıp hergün kolayca okuyabilirler...Elinin altında bile zor geliyor pc den..

Tulipa cim bu kadar tez canli olmasan lutfen.
burda cok guzel bi zincir oluşturduk, yazamasalar da okuyanlar var,
hic okumayanlara da bişi diyemeyiz ki.bu iş gonul işi. Sen duani karsiliksiz yapiyorsun sonuçta.
Bi yerde kendine dua ediyorsun. Bi kula dua ettigin vakit, bir melek gelir ve aynisi sana da verilsin inş. Dermis.
baski yapmayalim rica ediyorum bunu. Mesela ben bugunku arkadasin duasini dun gece yapacaktim reglim yaklaşıyor diye.
ama oyle bir ruh halindeyim ki kendime acıyorum kendim icin dua edemiyorum.
ama vicdanim rahat değil. Bugün mutlaka okuyup yaticam. Biraz daha kafamin dagilmaya ihtiyaci var.
kac aydir burdayım seninkisi gibi bi baski gormedim lutfen yanlış anlama.

Bu arada hala ayni bikkin moddayim. Insanin aklinda sürekli bi iş olmasi, cok zor.
birini yaparken diğerini düşünüyorum ya valla kafayi bozacagim kizlar. İnsirah suresi bile etki etmiyor gönlüm genislemez oldu

Bu arada hala ayni bikkin moddayim. Insanin aklinda sürekli bi iş olmasi, cok zor.
birini yaparken diğerini düşünüyorum ya valla kafayi bozacagim kizlar. İnsirah suresi bile etki etmiyor gönlüm genislemez oldu

cnm kafaya takma bişeyleri..ben fıkra komik söz falan okuyorum.istersen sen öyle yap...bir kaç tane paylaşayım cnm..belki iyi gelir sanada..yapacak bişey yok..

Temel le Dursun, istanbul da minibüsle bir yere gidiyorlarmış.
Şoför "Levent, Fatih, Eyüp" diyormuş.
Dursun sıkılmış ve Temel e: "Ula Temel, ne zaman ineceuk?" demiş.
Temel de demiş ki: "Çatlama ula, ismimuz okunsun ineruk!"

dursun: ee temel anlat pakalum ucak yolculugun nasildu?
temel: iyiydi da fakat piletcu sanki pilet almamusum gibi bana dik dik paktu?
dursun: peki sen naptun da?
temel: bende ona sanki pilet almusum gibi dik dik baktim.

Temel yeni ayakkabı almış. ayakkabıcı temel'i uyarmış; ilk hafta sıkabilir diye.

Temel ilk hafta ayakkabıyı hiç giymemiş.

Hakkında hayırlıysa barışırsınız inşallah canım, dualarımızdasın

yok be canım yaa.. barışmak diye bir şey yok. arkadaşız sadece. bir konuda fikrimi merak etmiş. akıl danıştı böyle durumlarda çok destek olurdukta birbirimize. yine bana sorası gelmiş

bazen nasılda herşey insanın üstüne üstüne geliyor değil mi? nefes alamıyor insan. sanki dünyanın bütün yükü omzunda zannediyor. emin ol tamda o sırada bütün mucizeler gerçekleşiyor. seviyorum seni dua kardeşim. umut ve dua etmeye devam.. bende düşünürüm bazen kimin hakkını yedim kime ne kötülük ettim kimi kınadım kimi küçümsedim de işim böyle aksi gitti diye. öyle zamanlarda Allahım ferah yollarımı kapatan dileklerime ulaşmamı engelleyen her ne varsa o darlıkları güçlükleri benden al diye dua ederim. sende öyle yap kuzumm. çalışana Allah verir. Emeklerin ziyan olmaz Allahın izniyle

BizimdeBebisimizOlsun tatlımm kırmızı sana çok yakışmışşş hayırlı olsun

Yok baskı yapmıyorum.Fikir üretiyorum.Yazıcıdan çıktı alabilirler diyorum.Ben bile elimin altında,üşeniyorum demek istedim.Sanırım ben de çıktı alacam..Duaya çok ihtiyacım var oyüzden baskı gibi anlaşılabilir...Ben herekese hergün okuyacağım..Bir de ben moralim iyi olmadığı zamanlar düz cümleler kurarım bazen,yumuşatamam farkında olmadan.Şuan evde bile asık suratlı geziyorum elimde olmadan..

Canlarım ne oldu ki bize herkesin morali bozuk, ben de bugün evde olunca yeniden depresyona girdim sanki, düşünüyorum düşünüyorum ama bi türlü sindiremiyorum bazı şeyleri, gelecek beni korkutuyo İnşallah her günümüz bi öncekinden çok daha güzel olur, Allahım hepimizin kalbine ferahlık versin. Amin.

3)mine_d:Allah'ım Mine'ye senin sevdiğin, Mine'nin de onu sevebileceği, Onunda Mine'yi sevebileceği bir eş nasip et.
Ya Rabbi! dünya ve ahiretimizi güzelleştirecek, karşılıklı sevgi, saygı, sadakat olan, Kavgasız ve huzur dolu bir yuva kurmayı nasip et.. Kurduğumuz yuvada Allah , din ve ibadet sevgisi eksik olmasın.
Mine'nin geçmişini verdiği mutlulukla unuttursun. Öyle çok sevsinler ki hiçbir kötülük bu sevgiye yaklaşamasın. Ömür boyu sürsün ve hiç pişman olmasınlar..
Ailelerin anlaşabildiği, ailesini sevebileceği , ailesinin de Mine'yi sevebileceği. Ailesine hayırlı damat olup karşılık birbirlerini sevebilecekleri bir eş nasip et..
Helal para kazandığı güzel bir mesleği olan, Maddi ve manevi evliliğe hazır. Yakışıklı, güzel huylu, aile terbiyesi almış, cimri olmayan, sadık, kıymet bilen, yuvasına bağlı bir eş nasip et.
Allah'ım bizi bu dünyada günahlardan uzak tut. İbadet sevgisi ver. Günahlarımızı hatalarımızı bağışla. Evlenmek isteyen tüm kardeşlerimizi hayırlı eşler ver -Amin

Canım dualarını okudum, Allahım kabul ettiği dualardan eylesin inşallah, aminn.

ağlamak

ağlamak
bazı acılara yetmez
bazı ölümlere

örtüsüdür bazı acıların
örter, örtülmez
savunur bir süre

ağlayanlar sevinmeli
sevin ağlayabiliyorsan
acılar art arda dinmeli

durur bir nöbetçi gibi
durur bir bekçi gibi
zamana gülmeli! gülmeli!

sevin ağlayabiliyorsan
unutmanın kardeşidir ağlamak
uyanır uyanır yatağında duyguların
düşüncenin kucağında hep çocuktur ağlamak.

özdemir asaf

Ağlıyorum, iyileşir miyim acaba

Aynen. O kalp darlığı, sıkılma, bunalma bende de var. Sayfaları okudum da herkeste varmış.
Topiğimize nazar mı değdi ki?:44:

Rabbim sizlere de, bana da, tüm isteyenlere ferahlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…