- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.861
Aynen. O kalp darlığı, sıkılma, bunalma bende de var. Sayfaları okudum da herkeste varmış.
Topiğimize nazar mı değdi ki?:44:
Rabbim sizlere de, bana da, tüm isteyenlere ferahlık versin.
cnm Allah razı olsun.Bende senin duanı okudum.Allah inş gönlüne göre hayırlı mutlu yuva kurmayı nasip eder ..Amin..
Ayrıca tüm listenin dualarını okudum..41Salatı Tefriciye ve esmaulhüsna okudum.Allah kabul etsin.inş
2 ve 3.sıradaki arkadaşların duaları
2)redroseee:Görustugum bırısı var hakkımda hayırlısıysa tez zamanda olmasını annemın kalbının yumusamasını ,hakkımda hayırlı deyılse tez zamanda uzaklasmasını ıstıyorum inş.HAKKIMDA HAYIRLISI KIMSE TEZ ZAMANDA KARSIMA CIKMASINI VE HAYIRLISIYLA EVLENMEMI NASIP ET ALLAHIM AMİN
3)mine_d:Allah'ım Mine'ye senin sevdiğin, Mine'nin de onu sevebileceği, Onunda Mine'yi sevebileceği bir eş nasip et.
Ya Rabbi! dünya ve ahiretimizi güzelleştirecek, karşılıklı sevgi, saygı, sadakat olan, Kavgasız ve huzur dolu bir yuva kurmayı nasip et.. Kurduğumuz yuvada Allah , din ve ibadet sevgisi eksik olmasın.
Mine'nin geçmişini verdiği mutlulukla unuttursun. Öyle çok sevsinler ki hiçbir kötülük bu sevgiye yaklaşamasın. Ömür boyu sürsün ve hiç pişman olmasınlar..
Ailelerin anlaşabildiği, ailesini sevebileceği , ailesinin de Mine'yi sevebileceği. Ailesine hayırlı damat olup karşılık birbirlerini sevebilecekleri bir eş nasip et..
Helal para kazandığı güzel bir mesleği olan, Maddi ve manevi evliliğe hazır. Yakışıklı, güzel huylu, aile terbiyesi almış, cimri olmayan, sadık, kıymet bilen, yuvasına bağlı bir eş nasip et.
Allah'ım bizi bu dünyada günahlardan uzak tut. İbadet sevgisi ver. Günahlarımızı hatalarımızı bağışla. Evlenmek isteyen tüm kardeşlerimizi hayırlı eşler ver -Amin
Bu iki arkadaşın duasını okuyup evlilik duasından da okuyabildiğim kadar okuyup ruhlarına bağışlayacağım..,Diğer arkadaşların da dularının kabul olmasını Yüce Allah'tan diliyorum..
Arkadaşlar sanki pek okunmuyor gibi gözüküyor,nedendir acaba?
kızlar hepimizin dualarını okuyorum günü geleninkini de okuyorum pek giremiyorum buraya haber vereyim dedim yine de unutmuyorum okuyorum
3)mine_d:Allah'ım Mine'ye senin sevdiğin, Mine'nin de onu sevebileceği, Onunda Mine'yi sevebileceği bir eş nasip et.
Ya Rabbi! dünya ve ahiretimizi güzelleştirecek, karşılıklı sevgi, saygı, sadakat olan, Kavgasız ve huzur dolu bir yuva kurmayı nasip et.. Kurduğumuz yuvada Allah , din ve ibadet sevgisi eksik olmasın.
Mine'nin geçmişini verdiği mutlulukla unuttursun. Öyle çok sevsinler ki hiçbir kötülük bu sevgiye yaklaşamasın. Ömür boyu sürsün ve hiç pişman olmasınlar..
Ailelerin anlaşabildiği, ailesini sevebileceği , ailesinin de Mine'yi sevebileceği. Ailesine hayırlı damat olup karşılık birbirlerini sevebilecekleri bir eş nasip et..
Helal para kazandığı güzel bir mesleği olan, Maddi ve manevi evliliğe hazır. Yakışıklı, güzel huylu, aile terbiyesi almış, cimri olmayan, sadık, kıymet bilen, yuvasına bağlı bir eş nasip et.
Allah'ım bizi bu dünyada günahlardan uzak tut. İbadet sevgisi ver. Günahlarımızı hatalarımızı bağışla. Evlenmek isteyen tüm kardeşlerimizi hayırlı eşler ver -Amin
Canım dualarını okudum, Allahım kabul ettiği dualardan eylesin inşallah, aminn.
Arkadaşlar hepinizin isimlerine 1 yasin 7 ayetler kürsi ve 7 fatiha okudum. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
Dua eden tüm arkadaşlarım ve edemeyip sonra tamamlayacak olan arkadaşlarım. Allah hepinizden razı olsun.. Kat kat artarak sizlere geri dönsün dualarınız.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
canım sen siyahtın, kırmızı olmuşsun :)3)canım duanı okudum Allah gönlünden gecenleri ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah amin
cok sagol caım kızardık bakalım hayaırlı olur insallahyok be canım yaa.. barışmak diye bir şey yok. arkadaşız sadece. bir konuda fikrimi merak etmiş. akıl danıştıböyle durumlarda çok destek olurdukta birbirimize. yine bana sorası gelmiş
bazen nasılda herşey insanın üstüne üstüne geliyor değil mi? nefes alamıyor insan. sanki dünyanın bütün yükü omzunda zannediyor. emin ol tamda o sırada bütün mucizeler gerçekleşiyor. seviyorum seni dua kardeşim. umut ve dua etmeye devam.. bende düşünürüm bazen kimin hakkını yedim kime ne kötülük ettim kimi kınadım kimi küçümsedim de işim böyle aksi gitti diye. öyle zamanlarda Allahım ferah yollarımı kapatan dileklerime ulaşmamı engelleyen her ne varsa o darlıkları güçlükleri benden al diye dua ederim. sende öyle yap kuzumm. çalışana Allah verir. Emeklerin ziyan olmaz Allahın izniyle
BizimdeBebisimizOlsun tatlımm kırmızı sana çok yakışmışşş hayırlı olsun
kızardım canım okadar bandan sonra kızardıkcanım sen siyahtın, kırmızı olmuşsun :)
cok sagol caım kızardık bakalım hayaırlı olur insallah
kızardım canım okadar bandan sonra kızardıkbi arkadas fal baktırmak için pro üyelik alyomus hediye etecem birine dedi bende dedim bana hediye et ordan oldu iste
kızlar nasıl yapıorsunuz anlamadım hepiniz birbirinize mi dua edirsunuz hayırlı bir eş için şimdi gördüm topiği:44:
anladım canım
banlanan kızarsaydı, en kırmızı ben olurdum :)))
yemediğim ceza, almadığım uyarı kalmadı
artık sessiz sessiz duruyorum, forumu da takip etmiyorum
alakalı topiklerde takılıyorum sadece :)
canım herkes okuyabilecegi duaları okuyor hangi duaları okuyabileceksen mesela biri taha suresini okuyor baskası salavat cekiyor sen hangi duayı okuyacaksan yani.günü olana duasını okuyup dilegi ne ise dua ediyorsun.istersen tüm liste içinde dua edebilirsin
hımm anladım ben geçen gün öğrendiğim bir duayı paylaşayım kızlar ozaman Kısmet - Nihat Hatipoğlu - YouTube inşallaahhh hayırlı kısmetlerimiz olur duacınızım beni de ekleyin dualarınızaaa:)
tamam canım ozaman listeyi takip et kuzum yada bilgisayarına kaydet canım önemli olan herkese dua etmek bide buraya okuduklarını yazarsan sevinirim canım yani suan suna dualarını okudum diye peki sana nasıl dua edilmesini istiyosun onuda yaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?