Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar müsait olanlar benim niyetime Fetih suresini okuyabilir misiniz rica etsem. Herkese iyi akşamlar

Bir Rekor denemesi yapıyorum kizlar 24 saat uyumayacagim
bu okulu uzatmama sebep olan o eski sevgilimi Allaha havale ediyorum.
dilerim onun benden çaldığı huzur, mutluluk ve güveni Rabbim bana tez zamanda bir başkasıyla ve başarılı oluşum ile geri verir.amin.
emek ediyorum uyumayacagim perşembe günkü sinav icin, nolur dualarinizi hic eksik etmeyin cok muhtacim dualariniza.
dilerim persembe günü sevinçle gelirim buraya.
Rabbim dua edenlerden razi olsun inş . Hepimize hayirli kapilar firsatlar nasip etsin dua kardeşlerim.
Öperim hepinizi cok. (Dilsah i da merak ettim, iyidr umarım. :26:)

Son düzenleme:
Bende katiliyorum.dualardan kasit okudugumuz ayetler deyil sixin yazdiklarinizi daha toparlayip kisa oz yapsak daha iyi bencede:)

hayırlı sabahlar kızlar. ben de dün akşam hayırlısıyla artık okuyabildim tüm dualarımı ve tesbihlerimi yaptım, Allah ım kabul eder inşallah her birimizinkini.yalnız kızlara katılıyorum.uzun bir liste açıkçası.herkesin dua stili farklı.kimi anlaşılır kimi pek değil.

zorluğundan değil yanlış anlaşılmasın ama işten sonra gelip tam manasıyla kendimizi verip okumak zor olabilir ilerleyen günlerde.
isimlerimizin geçtiği, belli dua ve tesbihleri içeren şeyleri salat ve selam getirerek okusak daha iyi olmaz mı? zaten evlilik ve için edilen dualar belli.bunlar içersinde ortak bir şey seçip aramızda paylaşıp okusak?

belki farklı fikirleriniz vardır.bir uzlaşma yaparız sonucunda.

Canim Rabbim yar ve yardimcin olsun umarim diledigin sonucu alirsin sinavlarindan insAllah.

Bende gecen dönem önce eski sevgilim yüzünden 4 sinav yazmam gerekirken zar zor 2 sinav yazabildim ve gecen dönem arkadasi sinavima bir gün kala moralimi alt üst etmisti. simdi bunlar yüzünden s1k1sacagim. Neyse onlari Rabbime havale edelim.

Evet canlarim zor oluyorsa bence de ..Dualarımızı kisaltabiliriz.Daha net Anlasilir kısa cümlelerden yapabiliriz tabiki.Nasil isterseniz..herkesin isminin geçtiği dua hazirlayabiliriz.Böylece herkes herkese hergun kolay bir sekilde dua etmiş olur.Herkes nasıl istiyorsa fikrini yazsın bence simdiden..Bu listemizde çok az kisi kaldı bu listemizi biterilim hak gecmesin..Sonra güzel bir dua hazırlayalım .Herkes fikrini yazsın sonra toparlayalım..olmaz mı?

Gunaydin kizlar, dun herkesin dualarini okudum. Fatiha, Fetih, Furkan, Meryem, Ali Imran da okudum, icimden geldi.Allah hepimize gonlumuze gore versin.

Son düzenleme:
Bence herkesin ayrı duası olması daha iyi,ama dediğim gibi kısa ve öz ve kısa cümleler ile.Çünkü ben başka şeyler de ekledim.Beni ciddi manada zorlayan şeyler onlar da..Kısa ve öz olarak onlardan da bahsettim...:
Öyle olursa hergün veya daha sık okunabilir herkesin türkçe duası:Salavatla başlaması güzel ;kalmalı.Çünkü dua daha etkili olurmuş.-Salavatlar hazır yazılsın,çünkü ezberinde değildir herkesin....Ancak daha anlaşılır daha kısa şeyler yazmaya çalışalım.

Son düzenleme:

Pamugum teşekürler canımmmmmmm
Hakkimiza nasil girdilerse Rabbimiz Enn güzel şekilde cezayi verendir, oyle versin iste yaptıklarını.
Bize de cok güzel ödüller verir inş. Adami unutamiyorum arkadaş. Her isi yolunda gidiyor, ne istediyse oluyor,
ben de surunuyorum. Her sinava calismamda aniyorum kendisini nefretler. Allahin cezası.
Bu aralar yoklamiyor da gelmesin de inş. Benim mutlulugum onun en buyuk acısı olsun.
sana da Rabbim kolaylik versin helvam dilerim cook yüksek geceriz:131: en sonraki smiley sana benziyor

duaların uzunluğundan ben rahatsız olmuyorum aslında, hatta okudukça içim açılıyo bazen hiç aklıma bile gelmemiş cümleler bulabiliyorum arkadaşlarımın yazdıklarında hoşuma gidiyor ilham bile veriyo diyebilirim , dua ettiğim arkadaşımı daha çok tanıyomuş gibi hissediyorum ama derseniz daha kısa olsun oda olur tabi, sonuçta niyetimiz belli rabbim kimin gönlünde ne varsa herşeyi nasip etsin inşallah

********************13)ddilsah:**Bismillahirrahmanirrahim. Yarabbi! bir adam sevdim. Dinim, dünyam, ahiretim için hayırlıysa onu bana helal kıl. Geçmiş günahlarımızı affeyle ve mazide yaşadığımız acıları bize unuttur. Şayet birbirimiz için hayırlıysak, gönlümüzü birbirine kördüğüm eyle.. Aynı Hz. Muhammed ve Hz. Aişe gibi.. Ben Fatıma olayım ya Hakk o Ali.. Evimizden yuvamızdan gönlümüzden huzuru bereketi ve muhabbeti eksik eyleme. Rahmetine sığındım ya Râb, hayırlısıyla evlenmek ve anne olmak isterim. Dileğimin kabul ve makbul olması için duacıyım. Hayırlısıyla beni helalime kavuştur. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed.. Velhamdulillahi rabbil alemin. (AMİN)

Duani yaptim canim :) Rabbim kabul etsin duani insallah ...gonlune gore versin :)

amin canim Rabbim hakimizda hayirlisini versin insAllah.

Rabbim yarina kor ama yanina koymaz kimsenin kimseye yaptigini ben buna inaniyorum. Kimsenin gözyaslari üzerinede mutluluk kurulmaz öyle kolayca. Ne yasadin bilmiyorum tabi ama seni anliyorum bu duygulari bende yasadim o simdi mutlu, o simdi evlenicek ben niye niye diye kendimi yedim bitirdim. Inan dügün davetiyesine resmine kadar yolladi bana.
Ha unutum mu? Evet artik icimde ona karsi sevgi yokama bana yaptigi kötülügü kolay kolay unutmayacagim o yasatigin kötü günleri aciyi unutmadim evet. Icimde biryerlerde onun yarasi hep kalicak. Gün gelir biri gelir ve biz tüm gidenlere tesekür ederiz insAllah.

Ayy bu arada bisi diycem ben ben galiba birinden hoslanmaya basladim ama gercekten hoslaniyormuyum yoksa bosluktanmi tam cözemedim henüz

Vicdansiz herif ya Allahindan bulsun bunlarin hepsi. Umarim Rabbim saymistir gozyaslarimizi çıkacaktır elbet.
benimkinin daha zamani var hissediyorum 2 sene sonra kapimda sevilmeyecek o benim sevgime hep hasret gidecek biliyorum
Onun mutsuzlugundan once benim mutlu olmam lazim ki yüzüne tokat gibi vurayim onsuz her şey nasil mukemmel

kiz helva kim o kişi ? Hadi hayırlısı anlat bakalim ihihih

anlatsam bi eski hikayemi bazen anlatinca yada düsününce sanki ben degilde bir baskasi yasamista onun hikayesini dinliyormusum gibi inanilmaz geliyor bazen. Ama cok sükür atlatim en zor günleri. RAbbim hayirli ve dogru insanlarla karsilastirsin.

eninde sonunda duyacaksin pismanligini. Ve bir gün benim exte bana bisi demisti. "Yazmazsan sevinirim" diye ne cok isterim ona o lafi iade etmesini. Ayrildik aksamina bu sözlendi ve bir hafta sonra nisanlanmisti ben o gece cok fena oldum. Kabuslar gördüm, ateslenmisim yaniyor cok fenayim terlemisim falan o ruh haliyle yazmistim yoksa yazmazdim onun icin o cevabi vermisti. Neyse

Ayy isyerinden ya aslinda bu cocuk yazdan beri ilgimi cekiyodu. Son zamanlarda bi kac kere karsilastik. Dün is cikisida karsilastik öylece bakistik haha. Ay ben öylesine kendi kendime gelin güvey oluyorum iste. Aslinda biraz gicik oldum ona kendini begenmis birine benziyo bu da beni sinir ediyo bende anlamadim

Benim daha cok hosuma giden ise uzun zaman sonra böyle seyler hissetmem iyi hissetiryor hani olacagindan yada olmasini istedigimden degil "iyi"lestigim hissediyorum "hafifledigimi"

13)ddilsah:Bismillahirrahmanirrahim. Yarabbi! bir adam sevdim. Dinim, dünyam, ahiretim için hayırlıysa onu bana helal kıl. Geçmiş günahlarımızı affeyle ve mazide yaşadığımız acıları bize unuttur. Şayet birbirimiz için hayırlıysak, gönlümüzü birbirine kördüğüm eyle.. Aynı Hz. Muhammed ve Hz. Aişe gibi.. Ben Fatıma olayım ya Hakk o Ali.. Evimizden yuvamızdan gönlümüzden huzuru bereketi ve muhabbeti eksik eyleme. Rahmetine sığındım ya Râb, hayırlısıyla evlenmek ve anne olmak isterim. Dileğimin kabul ve makbul olması için duacıyım. Hayırlısıyla beni helalime kavuştur. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed.. Velhamdulillahi rabbil alemin. (AMİN)

Canım okudum dualarını, Allahım kabul etsin, hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah.

Cnm duani okudum.Allah Kabul etsin INS.Rabbim tum ask acisi cekmis arkadaslarimizin aciliarini unuttursun.Hepimize hayirli mutlu evlilikler yapmayi nasip etsin INS.Amin..

selam kızlar ,, bayadır giremiyordum ,, allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah..

Kızlarrrr sizlere bişey anlatmak istiyorum,, benim 3 sene önce görüştüğüm bir çocuk vardı.Bana kurban bayramında mesaj attı nasılsın falan diye..bir kaç kere mesajlaştık , daha sonra ben buna dişimle ilgili bir problem oldugunu yazdım , kendisi diş doktoru bu arada..
Cumartesi beni çağırdı buluştuk dişimi yaptı ve hiç ücret almadı bu arada önlük giymediği için de gömleği kan oldu...Bende bugün ona gömlek alıp hediye paketi yapıp kargoyla gönderdim..Ama şu saat oldu hala bi tepki yok; bu arada kargoda teslim edilmiş görünüyor..

Yanlış bişey mi yaptım ben ya(

13)ddilsah:**Bismillahirrahman irrahim. Yarabbi! bir adam sevdim. Dinim, dünyam, ahiretim için hayırlıysa onu bana helal kıl. Geçmiş günahlarımızı affeyle ve mazide yaşadığımız acıları bize unuttur. Şayet birbirimiz için hayırlıysak, gönlümüzü birbirine kördüğüm eyle.. Aynı Hz. Muhammed ve Hz. Aişe gibi.. Ben Fatıma olayım ya Hakk o Ali.. Evimizden yuvamızdan gönlümüzden huzuru bereketi ve muhabbeti eksik eyleme. Rahmetine sığındım ya Râb, hayırlısıyla evlenmek ve anne olmak isterim. Dileğimin kabul ve makbul olması için duacıyım. Hayırlısıyla beni helalime kavuştur. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed.. Velhamdulillahi rabbil alemin. (AMİN)

Duanı okudum.41 evlilik duası,41 Furkan 74.ayet okudum..Allah tüm listedeki arkadaşaların duasını ve duamı kabul etsin..

Bana yanlış görünmedi ama bugün teslim aldıysa biraz daha bekle henüz fırsatı olmamıştır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…