- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #4.061
Bugunlerde aksamlari cok yorgundum , dogru duzgun dua edemedim kizlar.
Bugun aksam namazindan sonra hepimize dua edecegim.
Bende katiliyorum.dualardan kasit okudugumuz ayetler deyil sixin yazdiklarinizi daha toparlayip kisa oz yapsak daha iyi bencede:)Ya herkesin ayrı duası olması iyi de daha kısa ve öz tutulabilir.Daha anlaşılır olabilir..Uzun cümlelerden değil de kısa cümlelerden oluşabilir..Ben bazılarını teleffuzda ve anlamakta zorlandım.Bir kere olsa sorun değil de,hergün okumak zor oluyor.Ben diliyle değil de o diliyde: Böyle olursa hergün kolayca kaptırıp okuyabiliriz....
Salavatlar hazır olarak yazılmış çok güzel,duaya salavatla başlamak daha iyi zaten..
Bir Rekor denemesi yapıyorum kizlar 24 saat uyumayacagim
bu okulu uzatmama sebep olan o eski sevgilimi Allaha havale ediyorum.
dilerim onun benden çaldığı huzur, mutluluk ve güveni Rabbim bana tez zamanda bir başkasıyla ve başarılı oluşum ile geri verir.amin.
emek ediyorum uyumayacagim perşembe günkü sinav icin, nolur dualarinizi hic eksik etmeyin cok muhtacim dualariniza.
dilerim persembe günü sevinçle gelirim buraya.
Rabbim dua edenlerden razi olsun inş . Hepimize hayirli kapilar firsatlar nasip etsin dua kardeşlerim.
Öperim hepinizi cok. (Dilsah i da merak ettim, iyidr umarım. :26:)
Canim Rabbim yar ve yardimcin olsun umarim diledigin sonucu alirsin sinavlarindan insAllah.
Bende gecen dönem önce eski sevgilim yüzünden 4 sinav yazmam gerekirken zar zor 2 sinav yazabildim ve gecen dönem arkadasi sinavima bir gün kala moralimi alt üst etmisti. simdi bunlar yüzünden s1k1sacagim. Neyse onlari Rabbime havale edelim.
Pamugum teşekürler canımmmmmmm
Hakkimiza nasil girdilerse Rabbimiz Enn güzel şekilde cezayi verendir, oyle versin iste yaptıklarını.
Bize de cok güzel ödüller verir inş. Adami unutamiyorum arkadaş. Her isi yolunda gidiyor, ne istediyse oluyor,
ben de surunuyorum. Her sinava calismamda aniyorum kendisini nefretler. Allahin cezası.
Bu aralar yoklamiyor dagelmesin de inş. Benim mutlulugum onun en buyuk acısı olsun.
sana da Rabbim kolaylik versin helvam dilerim cook yüksek geceriz:131: en sonraki smiley sana benziyor
amin canim Rabbim hakimizda hayirlisini versin insAllah.
Rabbim yarina kor ama yanina koymaz kimsenin kimseye yaptigini ben buna inaniyorum. Kimsenin gözyaslari üzerinede mutluluk kurulmaz öyle kolayca. Ne yasadin bilmiyorum tabi ama seni anliyorum bu duygulari bende yasadim o simdi mutlu, o simdi evlenicek ben niye niye diye kendimi yedim bitirdim. Inan dügün davetiyesine resmine kadar yolladi bana.
Ha unutum mu? Evet artik icimde ona karsi sevgi yokama bana yaptigi kötülügü kolay kolay unutmayacagim o yasatigin kötü günleri aciyi unutmadim evet. Icimde biryerlerde onun yarasi hep kalicak. Gün gelir biri gelir ve biz tüm gidenlere tesekür ederiz insAllah.
Ayy bu arada bisi diycem ben ben galiba birinden hoslanmaya basladimama gercekten hoslaniyormuyum yoksa bosluktanmi tam cözemedim henüz
Vicdansiz herif yaAllahindan bulsun bunlarin hepsi. Umarim Rabbim saymistir gozyaslarimizi çıkacaktır elbet.
benimkinin daha zamani var hissediyorum 2 sene sonra kapimdasevilmeyecek o benim sevgime hep hasret gidecek biliyorum
Onun mutsuzlugundan once benim mutlu olmam lazim ki yüzüne tokat gibi vurayim onsuz her şey nasil mukemmel
kiz helva kim o kişi ? Hadi hayırlısı anlat bakalim ihihih
selam kızlar ,, bayadır giremiyordum ,, allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah..
Kızlarrrr sizlere bişey anlatmak istiyorum,, benim 3 sene önce görüştüğüm bir çocuk vardı.Bana kurban bayramında mesaj attı nasılsın falan diye..bir kaç kere mesajlaştık , daha sonra ben buna dişimle ilgili bir problem oldugunu yazdım , kendisi diş doktoru bu arada..
Cumartesi beni çağırdı buluştuk dişimi yaptı ve hiç ücret almadı bu arada önlük giymediği için de gömleği kan oldu...Bende bugün ona gömlek alıp hediye paketi yapıp kargoyla gönderdim..Ama şu saat oldu hala bi tepki yok; bu arada kargoda teslim edilmiş görünüyor..
Yanlış bişey mi yaptım ben ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?