- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #4.041
Allah kalbine ferahlık versin canım, inşallah sıkıntıların uçarr giderranlıyorum ben seni bujuu. Ben de kac aydır suruncemedeyim. Bugün gene icim koptu cok özledim ya,
bir daha görmek dahi nasip olmadi. Bir kez konusamadik, icimden hic çıkmıyor.
Cok üzülüyorum, geçmesini bekliyorum geçmiyor. O ise benden bihaber, kendi derdinde, kendi dünyasında. Adimi bile unutmustur napsin ki.
cok sert reddedildim su tez canli oluşum yüzünden.
zaten yaşayan ölü bir öğrenci modundayim. Kendi kendimin yükü omuzlarima ağır, bir de gönül derdim var, yere göğe sigamiyorum bazen.
Rabbim hepimize yardim etsin. O ol derse olur, inş gönlümüzdeki hakkimizda hayırlı olur aminnnnn
anlıyorum ben seni bujuu. Ben de kac aydır suruncemedeyim. Bugün gene icim koptu cok özledim ya,
bir daha görmek dahi nasip olmadi. Bir kez konusamadik, icimden hic çıkmıyor.
Cok üzülüyorum, geçmesini bekliyorum geçmiyor. O ise benden bihaber, kendi derdinde, kendi dünyasında. Adimi bile unutmustur napsin ki.
cok sert reddedildim su tez canli oluşum yüzünden.
zaten yaşayan ölü bir öğrenci modundayim. Kendi kendimin yükü omuzlarima ağır, bir de gönül derdim var, yere göğe sigamiyorum bazen.
Rabbim hepimize yardim etsin. O ol derse olur, inş gönlümüzdeki hakkimizda hayırlı olur aminnnnn
Canım o kişi senin için hayırlıysa inşallah yeniden başlar ve evlilikle sonuçlandırırsınız tez zamanda, eğer hayırsızsa da Allahım aklından gönlünden onu silsin ve kalbine senin için hayırlı olacak kişinin sevgisini versin. Amin.
canım madem aciklayacaktin keşke hic yapmasaydin. Bu tarz şeylerde, sonucuna katlanilacaksa yapilanin, denenmesi taraftariyim.
Yaptin, adam düştü, sonra sen tutustun bitiyor diyebi de böyleleri evlenince de yapcan, ben senin olduğunu biliyordum vs
diyerek üste çıkıyor. Ben bu erkek milletine gram güvenmiyorum.
Direkt düşmesi hic hos degil bence. Bu aklinda bi soru işareti olarak kalsın derim.
annenin istememesinde bi Hayır da olabilir.buyuk ihtimal duymak istemediğin şeyleri söyledim ama bu işler aceleye gelmez ve bazi şeyler affedilmez.
Insallah hakkında ne hayırlı ise o olsun.
evt evlılık nıyetıyle gorusuyorduk aıleler tanısmıstı ,vardır bundada bı hayrı dıyorumCnm okuyunca üzüldüm..ve sinirlendim .Denemen iyi olmuş ama... İliskinizin adini koymusmuydunuz canim..soz Nisan gibi sonuçta evlilik niyetiyle görüştüğün birisi...Senin guvenini kıracak bir davranışı Neden yaptı.Yapmamalıydı ..Belki dalgasına mı yapacaktı o da.Bilemeyiz.İns en doğru kararı vermende Rabbim yardımcı olur...
Belki de hakkında hayırlı olan bir kisi deil karşındaki..erkekler kendilerini çok farklı tanitabilyor.. hakkinda Kim hayirliysa onunla evlenmek nasip olur ins cnm.Biz dua ediyoruz eğer iliskiniz olumsuza giderse bunda bizim bilmediğimiz bir hayır vardır.Senin icin Dua ettim cnm.Rabbi yessir velatuassir duasını okudum.sende bol bol oku Allah yardımcın olsun..Üzülme cnm her serde bir hayır vardır..
Sonucuna katlanarak yaptım tabıkı ,acıkcası denenmesıde taraftarıyım aynı sen gıbı,bılerekte acıkladım ,dırek guvenım kalmadı sana dedım ,ınan bıtmesıne uzulmedım aıleme bu kısıyı cok tutturdum kısılık ve karakterınede guvenım vardı ,beklemıyodum ne yalan soyleyımaıleler tanıstıda, ısteme falan olmadı annem ıstemedgı ıcın, bende hayırlısı dıyorum ,gercekten bu kadar cabuk duscegını hıc dusunmedım (
evt evlılık nıyetıyle gorusuyorduk aıleler tanısmıstı ,vardır bundada bı hayrı dıyorum
16)Buuju:Bismillahirrahmanirrahim ey yüce Rabbim beni benden çok sevecek ,kadir kıymet bilen,kendi ekmegini kazanan ,seni bilen senden korkan merhametli yüzü güzel gönlü güzel bana deger verecek, saygı duyacak ,sadık bir insanla tez zamanda herkesin imrencegi mutlu ve hayırlı yuvamı kurmayı nasip et.Güzel Allahım senki annenin kalbine evlat sevgisi verensin merhamet verensin o sevgi hürmetine annelerin içi titrer yavrusuna o sevgiyi banada tattır YARABBİM buraya evlendigimi anne oldugumuda yazmayı hayırlısıyla nasip et kimin agzından duayı kabul edersen onun agzından olsun duam ,kimin yüzü suyu hürmetine kabul edilirse duam onun için kabul olsun tez zamanda inşallah hz Alinin hz Fatımaya duydugu sevgi ve baglıkla sevsin eşin benide aşk dolu yuvam olsun dünyamı ahiretimi güzelleştircek insanı karşıma çıkar Allahım amin.
17)Erenay:Güzel Allahım senin sevdiğin bir kulunu onunla benide sevebileceğin Peygamber efendimize birlikte Ümmet olabileceğimiz doğruluktan, azimden, vefadan, sadakatten, tatlı dilden, birde benden vazgeçmeyen hem bu dünyada hem ahiretimizde birlikte olabileceğimiz, hayırlı çocuklar yetiştirebileceğimiz aile kurmama yardım eyle... birtek senden isteyebilirim, sana yalvarabilirim...
ailesi aileme uygun ve anlaşabilen, helalinden bol para kazanan ve hayırlı yerlere kullanan, yakışıklı, beni seven ve benimde onu sevebileceğim, örnek aile, çift olabileceğimiz 'kumrular gibi, Peygamberimizin(S.a.v) kördüğüm gibi sevdiği Hz Aişe gibi... huzurlu ve senin yolundan giden bir yuvam olsun istiyorum . Rabbim bilirim kulun İnşallah derse sen 'inşa' edersin . yanlış kişilerin arkasından gitmeden hayırlısıyla en yakın zamanda onu karşıma çıkar ve güzel başlangıçlara hayırla adım atalım..
ve diğer arkadaslar dualarınızı okudum canlarım Allah gönlünüzden gecenleri ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah dualarınızı kabul eylesin amin amin amin
kızlar dualarınızı okudum allah kabul etsın ınsallah
kızlar ben bıse yaptım benımkını baska face ve tlfdan denedım buda dustu tabı ,sora acıkladım,bana demezmı evlendıkten sora boyle oyunlarmı yapcan dıye:44: anlıyacagınız ıyıce kotuye gıttı belkıde bıtttıhayalkırıklıgıyla moral bozuklugu ıcındeyım rabbım hayırlısını versın
Ben de senin yerinde olsam aynini dusunurdumcnm INS senin ve ailen için en hayırlısı bu seklidedir.Allah seni korudu diyorum belki de.Yine de hakkında hayırlısı olur ins.Kiminle evlenmen hayirliysa onunla evlenmek nasip olur INS
insallah hakkında hayırlısı olur bende bu cevabı almaktan korktugum için yapmadım denenmeyi sevmiyolar ama yapmaya gelince yapıyolar.insallah hakkında hayırlısı olur ve barısırsınız
kızlar dualarınızıda okudum, 11 gun oldu ,bu dualar ne kadar zaman boyle gıtcek ,tek lıste yapıpsagdece ısımlerın sayılcagı tarzda bıse yapalım dıyorum ben , hergun butun lısteyı okuyrum ,okumayı bırakcam ne dıyosunuz??
Bugunlerde aksamlari cok yorgundum , dogru duzgun dua edemedim kizlar.
Bugun aksam namazindan sonra hepimize dua edecegim.
Duanı okudum cnm.Allah Kabul etsin INS.Rabbim kiminle evlenmen hayiliysa onunla evlenmeni nasip edet INS.Tum liste icinde dua ettim.Allah Kabul etsin INS,Amin..
kızlar dualarınızıda okudum, 11 gun oldu ,bu dualar ne kadar zaman boyle gıtcek ,tek lıste yapıpsagdece ısımlerın sayılcagı tarzda bıse yapalım dıyorum ben , hergun butun lısteyı okuyrum ,okumayı bırakcam ne dıyosunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?