- 17 Ağustos 2013
- 1.203
- 75
- 83
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #4.081
selam kızlar ,, bayadır giremiyordum ,, allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah..
Kızlarrrr sizlere bişey anlatmak istiyorum,, benim 3 sene önce görüştüğüm bir çocuk vardı.Bana kurban bayramında mesaj attı nasılsın falan diye..bir kaç kere mesajlaştık , daha sonra ben buna dişimle ilgili bir problem oldugunu yazdım , kendisi diş doktoru bu arada..
Cumartesi beni çağırdı buluştuk dişimi yaptı ve hiç ücret almadı bu arada önlük giymediği için de gömleği kan oldu...Bende bugün ona gömlek alıp hediye paketi yapıp kargoyla gönderdim..Ama şu saat oldu hala bi tepki yok; bu arada kargoda teslim edilmiş görünüyor..
Yanlış bişey mi yaptım ben ya(
Yazmazsan sevinirim gene hafif kalmış. Benim duyduklarim ck daha ağır, kırıcı ve de vurdumduymaz seylerdi.anlatsam bi eski hikayemibazen anlatinca yada düsününce sanki ben degilde bir baskasi yasamista onun hikayesini dinliyormusum gibi inanilmaz geliyor bazen. Ama cok sükür atlatim en zor günleri. RAbbim hayirli ve dogru insanlarla karsilastirsin.
eninde sonunda duyacaksin pismanligini. Ve bir gün benim exte bana bisi demisti. "Yazmazsan sevinirim" diye ne cok isterim ona o lafi iade etmesini. Ayrildik aksamina bu sözlendi ve bir hafta sonra nisanlanmisti ben o gece cok fena oldum. Kabuslar gördüm, ateslenmisim yaniyor cok fenayim terlemisim falan o ruh haliyle yazmistim yoksa yazmazdim onun icin o cevabi vermisti. Neyse
Ayy isyerinden ya aslinda bu cocuk yazdan beri ilgimi cekiyodu. Son zamanlarda bi kac kere karsilastik. Dün is cikisida karsilastik öylece bakistik haha. Ay ben öylesine kendi kendime gelin güvey oluyorum iste.Aslinda biraz gicik oldum ona kendini begenmis birine benziyo bu da beni sinir ediyo bende anlamadim
Benim daha cok hosuma giden ise uzun zaman sonra böyle seyler hissetmem iyi hissetiryor hani olacagindan yada olmasini istedigimden degil "iyi"lestigim hissediyorum "hafifledigimi"
Bana yanlış görünmedi ama bugün teslim aldıysa biraz daha bekle henüz fırsatı olmamıştır belki.
Gayet jest yapmışsın canim.aman diyeyim tez canlilik yapma benim dilim yandı sen yanma.
bekle derim ben. Ama gene de ağırdan al derim. Hadi hayırlısı olsun hakkinda.
bilemedim ki şimdi,, 3 yıldır hiç görüşmedik ama özellikle son 10 gündür dişimi bahane edip arıyor ,, muayehanesine çağırdı dişimi yaptı,, işimiz bittikten sonra oturduk bi yerde baya muhabbet ettik,, eve ben bırakıcam dedi baya ısrar etti bende eve gitmiyorum teyzeme gidicem o da cok uzak falan dedim.. O Akşam aradı falan ,, dünde mesaj attı baya,, ama bugün hala ses yok,,acaba hastası falan vardı da açamadı sonra unuttu mu..
Yazmazsan sevinirim gene hafif kalmış. Benim duyduklarim ck daha ağır, kırıcı ve de vurdumduymaz seylerdi.
Ben de en başta seviniyordum yeniden biri için kalbim atıyor diye ama sonunda baya tutuldum. Dikkat et ha,ondan bekle bir şeyler.
Hadi hayirli haberlerle gel helvam
kızlar olmadı eski sevgilim faceden engelimi kaldırmıştı ben biraz ironik mesaj attım güldüm çockmusun engelliosn engelli kaldırıosun gibilerinden ve cevap bile vermedi ,aylardır dua ediyodum barışmak için oysa onun için besmele bile çekmemem lazımmış nefesime yazık .karşıma daha iyiside çıkmıyor ne olcak beni bu halim yalnız yaşlanıp gidicem galiba.
Canım ne oldu bi gelişme var mı? :44:bilemedim ki şimdi,, 3 yıldır hiç görüşmedik ama özellikle son 10 gündür dişimi bahane edip arıyor ,, muayehanesine çağırdı dişimi yaptı,, işimiz bittikten sonra oturduk bi yerde baya muhabbet ettik,, eve ben bırakıcam dedi baya ısrar etti bende eve gitmiyorum teyzeme gidicem o da cok uzak falan dedim.. O Akşam aradı falan ,, dünde mesaj attı baya,, ama bugün hala ses yok,,acaba hastası falan vardı da açamadı sonra unuttu mu..
Canım ne oldu bi gelişme var mı? :44:
Hadi bakalım hayırlısı, bence yeniden sana söylemek istediği bişeyler var, bakalım zaman ne göstericek, olabilir gibi bu işcanım evet mesaj attı bugün, çok incesin teşekkür ederim , giydim ve çok yakıştı yazmış..
bakalım ilerleyen zaman ne göstercek belki de ben bişeyler olsun istiyorum diye öyle görüyorumdur..Sonucta 3 sene öncede görüşmüştük ama o zaman benim hatalarımdan dolayı olmamıştı.Kurban bayramında kendisi mesaj atınca çok şaşırmıştım..
canım evet mesaj attı bugün, çok incesin teşekkür ederim , giydim ve çok yakıştı yazmış..
bakalım ilerleyen zaman ne göstercek belki de ben bişeyler olsun istiyorum diye öyle görüyorumdur..Sonucta 3 sene öncede görüşmüştük ama o zaman benim hatalarımdan dolayı olmamıştı.Kurban bayramında kendisi mesaj atınca çok şaşırmıştım..
amin insAllah canim.
Evet haklisin cok hafif birsey ama o ruh haliyle nasil icime islemisse felaket agirima gitmisti o laf.
Haklisin canim kendimi kaptirmiyim, ama bende tutulma potensiyeli pek yüksek
kızlar olmadı eski sevgilim faceden engelimi kaldırmıştı ben biraz ironik mesaj attım güldüm çockmusun engelliosn engelli kaldırıosun gibilerinden ve cevap bile vermedi ,aylardır dua ediyodum barışmak için oysa onun için besmele bile çekmemem lazımmış nefesime yazık .karşıma daha iyiside çıkmıyor ne olcak beni bu halim yalnız yaşlanıp gidicem galiba.
idare ederiz canım sen nasılsın:26:merhaba kızlar herkes dertli mi yoksa neler oldu :)
katılıyorum canım. sen ben duygu eski topraklar oldugumuzdan sıkayet etmedik ah yeni nesilDua kardeşlerim bu arada duaların uzunluğu-kısalığı-ifadelerin netliği konularında yorum yapan arkadaşlarımız olmuş, bazı dualar isim verilmeden eleştirilmiş, daha kısa olsun vs denilmiş, bana sorarsanız bunlara müdahale etmezsek en güzelini yapmış oluruz çünkü buraya herkes gönlünden geçeni içinden geldiği gibi kendisine doğru gelen ifade tarzıyla yazıyor, bazılarımız uzun yazıyoruz çünkü biliyoruz Allahtan istemenin sınırı yok, o dilerse 'Ol' der ve olur, bizlere temiz kalplerle dua edecek kardeşlerimizin duasının kabul olucana inanıyoruz ve eksik istememek için uzatıyoruz belki de, bazılarımız kısa ve öz yazıyoruz ama en önemlisi içimizden nasıl geliyosa, gönlümüzden nasıl kopuyosa öyle yazıyoruz, içimizin bi yansıması oluyo yazdıklarımız, buna müdahale olursa birbirimizi kısıtlamış oluruz, devamlı duaları okumak zor geliyosa devamlı okumayalım ama içimizden dua kardeşlerimize dua etmek gelirse uzun da olsa, ifadeleri yanlış da olsa, eksik de olsa can-ı gönülden duamızı yapalım diyorum ben. İnşallah doğru ifade edebilmişimdir söylemek istediklerimi, beni yanlış anlayıp da darılmanızı, kırılmanızı istemem. Seviyorum hepinizi ve niyetlerinizin tertemiz olduğuna da eminim.
hec sorma bacım sabah uyanamadım ben sınav patladıRainbyte bugünki sınavın nasıl geçti canım, inşallah iyidir :44:
bence havada aşk kokusu vaarrrrcanım evet mesaj attı bugün, çok incesin teşekkür ederim , giydim ve çok yakıştı yazmış..
katılıyorum canım. sen ben duygu eski topraklar oldugumuzdan sıkayet etmedik ah yeni nesil
hec sorma bacım sabah uyanamadım ben sınav patladı
rapor aldım ancak bızım bolumdeki hocalar raporlulara cok insafsuz davranır. gene dualarınıza ıhtıyacım var:84::84::84:
napacam bılmıyorum cooookkkk kotuyum.
bence havada aşk kokusu vaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?