Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Duygucum nerelerdesin ben de merak ediyorum seni, yine ceza yedin galiba ama başka bi taneden giriyodun sen, bi gün gelmesen ozleriz, merakta birakma bizi

kızlar ben okudum dıye gunluk yazamıyorum ama lısteyı komple hergun okuyorum bılgınız olsun ,rabbım kabul eder ınsallah ,kendımı cok zor gunler gecırıyor hıssedıyorum

kızlar ben okudum dıye gunluk yazamıyorum ama lısteyı komple hergun okuyorum bılgınız olsun ,rabbım kabul eder ınsallah ,kendımı cok zor gunler gecırıyor hıssedıyorum
Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah güzel günler de gelir. İnşirah suresinde ne güzel diyor, her zorlukla beraber kolaylık vardır diye.
Herkese hayırlı geceler, Allahım kalbinizi huzurla ve mutlulukla doldursun.

guzeller guzeli kardeslerim . Selamn Aleykum kuzucanlar. Hakkinizi helal edin baristi kocasiyla bak unuttu beni de demeyin ama inanin basimi kaldircak bir turlu vaktim yok bacilarim oyle cok calisiyorm ki esim de bende cok yoruluyoruz. perisaniz. Evden tasindik biz. obur eve de bi suru degisiklik yaptirmistik. Ama esim Canan ben bu evde huzursuzm diyip durdu. istanbula gidip geliyor ise sen tek kaliyorsun dedi ve resmen hadi tasiniyoruz dedi bana. Neyse bende sasirdim ama coktaan yeni ev ayarlamis bile kendi evimizden ciktik simdi kiraya basta kizdim ama evimize Allahima sukur hemen kiraci bulduk ondan gelenle evin kirasini veriyoruz yine ayni mantk oldu ama cok yoruldum. perisan oldum. kisin ortasnda tasitti beni Diyordum. meger dun yatarken dedi hakkini helal et hanim seni ben yordum karda kista ama ben evde uyuyamiyordum dedi. bide kotu zamanlarimiz da oldu orda malum ddi. bnde noluyor emre dememe kalmadan adam evde muska bulmus. bana soyledi. bende hemen savunmaya gectim valla ben yaptirmadm diye. Aglamaya basladim. oda snin oyle seylerle isin olmaz belli ki bizden birinin isi bu dedi. Ama cok moralim bozuldu canlarim. Rabbim yarattiklarinin serrinden korusun herkesi.. Aklimdasiniz devamli her duamda adinizi soylerm. siz en kotu zamanda benm yanimdaydiniz. Rabbim sizin gibi insanalrin omrunu izzetini guzellestirsin yuceltsin. Kalbinize rahmetinden gani gani lutfetsin. :) sizler napiyorsunz. Artik daha sık birlkte oluruz insallah Cok ozlemisim sizle konusmayi maasallah iyi gibisiniz :)

Erenay; canım senin için 7 ayetel kursi, 3 fatiha -ihlas - inşirah surelerini okudum. Allah gönlüne göre hayırlı bir eş nasip etsin inşallah tez zamanda. Amin.

Aria hoş geldin sevindim seni gördüğüme . Çok mutlu oldum düzelmiş her şey yoluna girmiş.

Dayanamadım artık bende kısacık anlatıyım :) ..kızlar bir kaç arkadaşım mezuyu biliyor. artık dışa vurayım :) konu açmakda istemiyorum. Ben birinden hoşlanıyorum :) ... yaklaşık 1 seneden beri. 1 senedir de karşılaşırız selamlaşır çok nadir de olsa hal hatır sorarız. Ben özelde çalışıyorum. Kurumlara gider gelirim. O kişi de kurumda çalışırıyor. Sık gidip geldiğim bir yer. Fakat hoşlandığım kişinin duyguşarının karşılıklı olduğunu veya olmadığını kestiremiyorum. Facebookta ekledik orda da sohbet ettik resmiyetimiz vardı biraz arkadaş gibi olduk ... fakat :S Geçen gün karşılaştık ama konuşmadık. daha doğrusu biraz tuaf oldum sanki nasıl davranıcağımı bilemedim. belli etmemek ile etmek arası şaşkınlık . neyse... Başka bir sorun için gitmiştim o anda ne yapacağımı şaşırdım . Çünkü benim görüşeceğim kişinin yanındaydı çok çekindim. sonra selam verdim girdim içeriye :) oda arkası dönüktü gülümsedi pekde bakamadım yüzüne ama gülümsedi sonra birşey demedi. Merhaba dedi mi demedi mi onu bile hatılamıyorum. sadece gülümsediğini hatırlıyorum. ben sorunu anlattım biraz durdu dümdüz karşısına baktı sanki hani böyle suç işlersinde bakarsın ya öyle bakıyor gibi geldi. O anda acaba bana mı öyle geldi yoksa kızardımı tam anlayamadım sonra biraz durdu ve masasına gitti. hiç konuşamadık hiç bir şey demedi. oysa facebooktan bir kaç defa sohbet etmiiştik. o anda ne diyebilirdi diye de sordum kendime :) konu onu pek ilgilendirmiyordu anormalde de konuşuruz selamlaşırız. ama nedense o an konuşmadık. facebookta bir kaç hafta samimi konuşmuştuk. emin olamadım kafamdan birnlerce şey geçiyor diyorum işde aklıma gelen ; suskun hanım sanırım benden hoşlanıyor... acaba birine bahsetti de. aman ne bileyim işde .... sonra ben gelince tepki vermedi gibi geldi. çok mu şüpheciyim ne

7 İnşirah süresi, 7 Ayetel kürsi, 7 Fatiha ve esmaül hüsna okudum Allah gönlündekileri hayırlısıyla yaşatsın sana inşaallah dualarımız kabul olur

Erenay dualarını okudum, Allahim kabul etsin, inşallah duaların tez zamanda hayırlısıyla kabul olur.

Erenay; canım senin için 7 ayetel kursi, 3 fatiha -ihlas - inşirah surelerini okudum. Allah gönlüne göre hayırlı bir eş nasip etsin inşallah tez zamanda. Amin.

Allah razı olduğu sevdiği kullarından eylesin sizi inşallah, kalbinizden, gözünüzden, dilinizden geçirdiğiniz için tşk ederim... en yakında en hayırlılarıyla yüzümüz gülsün inşallah

Allah yardım etsin canım güzel kapı açarak:) güzel güzel anlatmışsın , bu zamanlar tatlı heyecan oluyor ilişki öncesinde acabalarla dahada büyüyor zaten ilgimiz:) kıymet bilmek gerek aslında hem ürkeklik , hem Heyecan, hemde büyük bi enerji oluyor:) sonrası zamana kalıyor artık rabbim senide bizleride yanlış kişilerin arkasından sürüklenmememize izin vermesin inşallah

İnşallah kader süprizlerle dolu ne olacağını bilmek zor. Dua edip beklemek zorundayız sanırım :) Teşekkür ederim ayrıca :)

Kizlar dualarinizi okudum Rabbim en hayirli tez vakitte Kabul etsin INS..Tum listedeki herkesin duasini okudum.Yasin ve Ismi-Azam okudum Rabbim kabul etsin ins.Rabbim hepimizin sikintilirini giderip icimizi ferahlatsinn sabrımızı gücümüzü artırsın ins.Âmin..

Yarın dualarımı tamamlıyacağım arkadaşlar cuma gününden beri okuyamadığım arkadaşlarım için yarın toplu dua edeceğim

i15)MissCherryBlossom-24 Aralık salı

Canım senin için okudum dualarımı, Allahım kabul etsin inşallah, gönlündekiler tez vakitte hayırlısıyla gerçek olsun. Amin.

Canımm özlemiştik seni eşinle aranın düzelmesine çoook sevindim:) Büyü yaptılarsa da Allahım korumuş sizi, bol bol nas felak Ayetel kürsi oku, sakın ihmal etme canım, inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olur, bizi habersiz bırakma, dualarından da eksik etme emi

Son düzenleyen: Moderatör:
12)Rainbyte:Ya Hayyumu ya kayyum ya Allah, Ihsani lütfu bol olan Rabbim.Rainbyte'in gonlundeki kişiyi ona hayirli eyle ve tez zamanda Rainbyte ile bulustur ve birbirine helal eyle. Eger bu hayra engel bi şer varsa o şerri OL emrinle ortadan kaldir ve öyle nasip eyle.
eger ki nasip etmiyceksen onun icin hayırlı olan, Peygamberimizi ve Mustafa kemali cok seven, sakin, yeri geldiginde alttan alan, kufretmeyen, sigara alkol kullanmayan, guzel ahlakli, sadik, ask dolu huzur dolu, kariyeri olan, yakisikli ve olgun, Alllah korkusu olan, kendisi de ailesi de guzel ahlaklı olan insanla onlari birbirlerine kavustur hayırlı ve tez zamanda. Ayrica Rainbyte'a okuldaki derslerinde cokca basari zihin açıklığı ve hayırlı mezuniyet nasip et .Sen Yüce Peygamberinin hatrina duami kabul eyle. Amin amin amin ecmain.

13)Zerenteacher(Aslı) Allahım Aslının karşısına tez zamanda içine sinebilecek , ailesini sevip kabul edebilecek , imrenilecek bir evlilik yapmasını nasip eyle..Amin.

15)MissCherryBlossom:Allahim, bu kuluna kalbindeki erkegi hayirli nasip, kismet eyle yarabbi! Bu kulunun onunla evlenmesine yardim et, gonlunun muradini ver.

16)Prenses1006:Rabbim;
Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,sadık,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde,gönlüne göre doğru insan tez zamanda hayatına girsin..
Huzurlu,mutlu,sevgi,aşk dolu,ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kursunlar..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;
sen ol dersen olur,artık Ece için de ol de oluversin Ya Rabbim..AMİN

Arkadaşlar dualarınıza şu an amin dedim. Bol ihlas okudum. İnşallah dularımız kabul olur ve sevinçlerimizi paylaşırız. Ben çok mutlu olurum.Dua ettiğim arkadaşlarımın güzel haber almaktan duası kabul olan kul olmaktan daha güzel ne olabilir ki. Sonuçta duam kabul ediliyor

Kaynaklarda "şükür duası" adıyla zikredilen özel bir dua olmamakla birlikte Hz. Peygamber'in şükretme maksadıyla gece namaz kıldığı (Buhari, 48,2; Müslim, Münafikîn 81), sevineceği bir haber aldığında hemen şükür secdesine kapandığı (Ebu Davud, Cihad, 152) kaynaklarda belirtilmektedir.

Duaya -ve her önemli işe- "elhamdulillah" diyerek, Allah'a hamd ederek başlamanın müstehap olduğunu belirten âlimler dil ile yapılanın, şükrün sadece bir kısmı olduğuna dikkat çekmişler, beden ve kalp ile yapılan şükründe en az dil ile yapılan dua ve tesbihler kadar önemli olduğunu belirtmişlerdir. Buna göre her nimet için bir şükür gerekir; şükür de nimeti vereni bilip takdir etmek (kalp ile şükür), Allah'ın emir ve yasaklarına uygun bir yaşam sürmek (beden ile şükür), O'nu sıkça anarak verdiği nimetler karşılığında dua etmek (dil ile şükür) gerekir. Dua ile ilgili kaynaklarda Hz. Peygamber'den gelen çokça rivayet vardır. Size yardımcı olmasını umduğumuz bir rivayeti burada zikredelim: Ebu Ümame (r.a.) şöyle dedi:

Rasulullah (sav) birçok dua okudu; fakat biz ondan hiçbir şey ezberleyemedik. Bunun üzerine:

-Ya Rasulallah! Pek çok dua okudun; biz onları ezberleyemedik, dedik. O zaman Rasulullah şöyle buyurdu:

-O duaların hepsini içine alan bir duayı size öğreteyim mi? Şöyle deyiniz:

Allahümme innî es'elüke min hayri mâ seeleke minhü nebiyyüke Muhammedün. Ve ne'ûzü bike min şerri meste'âzeke minhü nebiyyüke Muhammedün. Ve ente'l Müsteân, ve aleyke'l belâğ, ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh.

(Allah'ım, Peygamberin Muhammed s.a.in senden istediği hayırları ben de dilerim. Peygamberin Muhammed s.a.in sana sığındığı şerlerden biz de sana sığınırız. Yardım ancak senden beklenir. İnsanı dünya ve ahret muradına ulaştıracak sensin. Günahtan kaçacak güç, ibadet edecek kuvvet ancak Allah'ın yardımıyla kazanılabilir. --Tirmizi, Daavat 89--)

Önemli bir iki hatırlatma yapmakta yarar var:

1.Dualar Türkçe ifadelerle de yapılabilir, dil dönmüyorsa zorlamak gereksizdir.

2.İllâ şu dua olacak şeklinde düşünmemek gerekir, içten geldiği gibi dua etmektir önemli olan.

3.Hz. peygamberin hayatının her anına bir dua yerleştirmiş olmasından anlıyoruz ki kul, her anı için Rabbi ile irtibat halinde olmalıdır.

Allah senden razı olsun arkadaşım.. öyle bitik bi durumda okudum ki paylaştığını.... güç verdi bana, Rabbim kimseye muhtaç etmesin hiçbirimizi. gönlümün muradı yüzümü güldürecek kişi çıksın inşallah hayırlısıyla en yakında. hepimizinkini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…