Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Final haftasindayim elimde bişey yok. Hoca bi sey yapmaz zaten adam hocaya her seyi ben yaptim diyecektir.
Hocami da ii taniyorum o s..siz arkadaş bozuntusunu da.

inşallah Allah sana yol gösterir canım haklıysan korkma hak seni korur

Durum boyle kızlar.
Hepiniz hakkinizi helal edin Allaha emanet olun..

Canım helal olsun tabiki ama bizi neden bırakıyosun ki, çok alıştık biz sana, senden mutlu olduğun günlerin de haberlerini almak istiyoruz

Aybirgen benim dualarimin size faydası olmaz ben sabir sinavini kaybettim.
ben imtihani da kaybettim. Kendimi sadece birakcam akışına.

Rainbyt duanı ettim canım 7 inşirak 1 cuma suresi 21 selati tefriciye esmaul husna ile haydı Allah kabul etsin hepımizin dualarını aminnnnnnnn

Durum boyle kızlar.
Hepiniz hakkinizi helal edin Allaha emanet olun..

Canım helal olsun tabiki ama bizi neden bırakıyosun ki, çok alıştık biz sana, senden mutlu olduğun günlerin de haberlerini almak istiyoruz

aybirgene katılıyorum birbirimizi bırakmayalım ben burda rahatlıyorum isden cıkyom eve gelyom yemek o yorgunlukta buraya giryom direkt esra gitti december gitti acaba nasıllar.helal olsun canım.bence gitme

Bence hiç bişey kaybetmiş değilsin sen, merak etme bu zor günler de geçer, güzel günler gelir, hepimiz için inşallah. Ben senin bütün bunların üstesinden gelebilicene eminim, bize mutluluklarını anlatıcan günleri sabırsızlıkla bekliyorum.

“La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym.”
Manası: “Çok yüce ve çok büyük Allah’ın himayesine sığınmaktan ve O’nun yüce kudretinden yardım dilemekten başka bir amacım yoktur.Ondan başka kuvvet ve kudret sahibi yoktur.O’na dayandım,O’na güvendim.”
Şimdi bunu okuycam senin için, sen de oku canım, gölün ferahlasın.

Canim yapmayin böyle valla çıkamıyorum uzmeyin beni
hepinize cok alıştım. Hele aybirgen ve duygu kac aydir hic kopmadik.
Ama artik icimdeki kırgınlık bazi şeyleri yok ediyor.
Siz birbirinize yetersiniz.:13:
Kac yıllık arkadaşım ya.anamla kardeslerimle tanışmış bulusmus bi insan.
aileme dahi soktum cok zoruma gidiyor.
Projeyi birak desek hadi, bu kazık ne acı biliyo musunuz?
duyduklarim..Allah onu kendi gibi bi insanla terbiye etsin ne denir ki başka.
Gozyasim dinmiyor. Surada kac aydir duam hep ayni. Okul ve sevdiğim.
Acıma acı eklendi. Sevdigimi de unutmak zorundayim. İşsiz güçsüz beni napsin.
Beni bu sene mezun sanıyor.

canım vazgeçersen kaybedersin. bak anlıyorum böyle zamanlarda sabretmek, tevekkül etmek çok zordur
ama gerçek dünya da bile bir sınavı kazanmak için ne emekler vermek gerekiyor
isteklerimizi hemen elde edersek sınavında otomatikman bir anlamı kalmıyor
sen yine de sabret sakın vazgeçme

üniversitedeki ev arkadaşımla ataması kolay olmayan bir bölüm okuduk
2012ye inek gibi çalıştık ama ikimizinde olmadı
kader işte
o ataması iyi olan bi bölüme gitti ve hemen sildi
geçen içimdeki döktüm, anlattım
bana döndüğü mesajında küfürün bini bin para
anladım ki birine çok değer vermemek gerek
onlar bize değil kendilerine atarlar ancak kazığı
rabbim bize yaptıklarıyla muamele etsin
sevdiğin insan hakkında bir şey diyemiyorum
çünkü benim sevdiğimde bana çok uzak hatta imkansız
çıkmadık candan ümit kesilmiyo işte naparsın
lütfen salma kendini ve gitme
rabbin sana nasıl küsmüyor ve darılmıyorsa sende ona darılma...

Duha suresi..içimi titreten ayet.. inancimi elimden almadığı için sukredebilirim
ama içimde kırgınlık var ona engel olamiyorum.
Benimki erkek haliyle neler dedi.
bölümde de uysal kedi modu. Onu bi ben tanirim kime anlatsam inanmaz.
şimdi hocaya ne desem ohu düşünüyorum. Onu karalamak istemiyorum.
ne olursa olsun hocaya karsi kotulemiycem. Cok merak ediyorum mezun olup giderken vicdanı sizlamaz mi ki.
yediğim kaziklarla burdan abd ye yol olur. Valla laflari çıkmıyor aklımdan.
Çalış da gel apisip kalma nedir ya

Listeyi tamamliycam şmdi not ediyorum. Bugun benim gunumdu zaten.
Kimsenin hakki kalmasın.
İnşallah gelirim yine. Allaha emanet olun.

gercekten gidersen aglarım zaten duygusalımbende cok sıkıntıdayım maddi manevi psikolojik hepsi var inan.ne olursa olsun birbirimizi bırakmayalım derim.gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Listeyi tamamliycam şmdi not ediyorum. Bugun benim gunumdu zaten.
Kimsenin hakki kalmasın.
İnşallah gelirim yine. Allaha emanet olun.

canım bnm boyle durumlarda dua en ıyı medıtasyondur... sakın bırakma ki zaten inanaclısın hersey yoluna girer bol bol esma ül hüsna cek... asıl duadan bızlerden uzaklasırsan daha cıkılmaz bır hal alır sıkıntıların... bak ben burda kendıme geldım, moral buldum ...

Çok üzüldüm. Bu projeler yok mu. Ben de böyle bir proje ve kıskançlık yüzünden ne laflar işittim. ama bende mail yazdım o kızı utandırdım. Bence yolun başında iken yap. Hoca ile konuş. erkekler işde biri akıl vermiştir bütün projeyi sen yaptın o gelmedi diye... aslında bakarsın tek laf de elinden geleni arkana koyma arkadaşım okulun uzamasın diye senin buna yakınlaşacağını bildiğin için yapıyorda olabilir. sen de başka bir proje yap. zaman geçmiş değil. hem hocaya da dersin hocam arkadaşım beni projeden çıkardı ben de tek başaıma proje yapmaya karar verdim de. şı kısa zamanda ancak yapabildiğim bu ben bu dersten kalmak istemiyorum. Bir fırsat verin bütünlemeye kadar tamamlayım de.azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz. inat et tamam mı.... o erkek bozuntusuna da ihtiyacın yok. sen diğer derslerine ağırlık ver. okul uzarsada uzasın sıkma canını her şerde bir hayır vardır. bozma moralini...

Dün yoktum ben üzüldüm arkadaşım ya. Allah sana güç kuvvet versin inşallah yolun aydınlık olur. Sıkıntılarından kurtulursun.. Çok öpüyorum seni.

Duanı okudum hakkında hayırlısı olsun Allah dualarımızı kabul etsin.

Rainbyte, senin için çok üzüldüm dualarımızdasın Allah yardımcın olsun inşaallah en kısa zamanda herşey istediğin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…