Hayırlı eş için birlikte dua edelim

1)Gabiya-10 Aralık salı
2)Redroseee-11Aralık çarşamba
3)Tanemmmmm-12 Aralık perşembe
4)Aybirgen-13 Aralık cuma
5)Nazliesma-14 Aralık cumartesi
6)Buuju-15 Aralık pazar
7)Suskun_sultan-16 Aralık pazartesi
8)pamuk_helva (Neslihan) -17 Aralık salı
9)3nokta-18 Aralık çarşamba
10)Jeddy-19 Aralık perşembe
11)BizimdeBebisimizOlsun(duygu)-20 Aralık cuma
12)Rainbyte- 21 aralik cumartesi
13)Zerenteacher (Aslı)- 22 Aralık pazar
14)Erenay-23 Aralık pazartesi
15)MissCherryBlossom-24 Aralık salı
16)Prenses1006-25 Aralık çarşamba
17)00Turkuaz-26 Aralık perşembe KIZLAR HEPİNİZ DUASINI TEK TEK OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN.HEPİMİZ TEZ ZAMANDA HAYIRLI YUVAMIZI KURALIM İNŞALLAH

Dualarınızı okudum arkadaşlarım,Rabbim tez zamanda kabul buyurduğu dualardan eylesin,
gönlünüzün muratlarını versin inşallah..AMİN

Rainbyte canım lütfen üzülme,arkadaşlar bir kaç alternatif sunmuşlar,en doğru ve olacak olanı sen daha iyi bilirsin elbet;
ancak okulunu uzatmamanı..kalbini ferah tutmanı..dualara devam etmeni..
o arkadaşının da sana ne yaşattıysa Rabbim'den aynısın yaşamasını diliyorum,ne eksik,ne fazla..AMİN

13)Zerenteacher(Aslı) Allahım Aslının karşısına tez zamanda içine sinebilecek , ailesini sevip kabul edebilecek , imrenilecek bir evlilik yapmasını nasip eyle..Amin.

canım duanı okudum senın ve hepimizin Allah gonlune gore versin.. hayırlı, sevdıgı kullarından birilerini bize eş etsin...amin

Merhaba kızlar, yarın evde mevlüt okutacağız. Özel dua isterseniz lütfen bana yazın.
Yarın sizi de duam da anayım.

13)Zerenteacher(Aslı) Allahım Aslının karşısına tez zamanda içine sinebilecek , ailesini sevip kabul edebilecek , imrenilecek bir evlilik yapmasını nasip eyle..Amin.

Canım ben de okudum dualarını, inşallah kabul olur, tez zamanda gönlüne göre mutlu, huzurlu yuvana kavuşursun.

Merhaba kızlar, yarın evde mevlüt okutacağız. Özel dua isterseniz lütfen bana yazın.

ben istiyorum canım:)sevdigim insan hakkımda hayırlıysa onla barışayım hayırsızsada ,iyi bir insanla tez zamanda aşk evliligi yapmak için dua istiyorum inşallah .şimdiden ALLAH razı olsun

Son düzenleme:

oo benim şekerim gelmiş :)
kuzum benim içinde eder misin? istemediğim şeylerin bana diretilmesinden çok sıkıldım
rabbim beni istemediğim şeylerden uzak tutsun yeter

Arkadaslar sizler icin dua ettim. Erenayin duasini goremedim. Rabbim hepimize en kisa zamanda hayirli es, hayirli evlatlar ve mutlu huzurlu ask dolu bir yuva nasip etsin.
Rainbyte, canim cok can yakici bir durum yasiyorsun suan ama yillar sonra donup baktiginda mazide kalan bir hikaye olacak. Caninin sagligi onemli olan. Proje icin elinden geleni yap. Arkadasinla konus, hocanla konus. Olmadi yeni bir proje baslat. Icinde yasadigin durumu sen daha iyi biliyorsun. Hicbiri sonuc vermezse vardir bunda da bir hayir dersin. Gorelim Mevlam neyler, neylerse guzel eyler. Bu da gecer Ya Hu de... Seneye ise girdiginde bu olaya gulup gecersin ins.

oo benim şekerim gelmiş :)
kuzum benim içinde eder misin? istemediğim şeylerin bana diretilmesinden çok sıkıldım
rabbim beni istemediğim şeylerden uzak tutsun yeter

Seviyorum seni

Hepinizin dualarını kaydettim kızlar, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sağolun.

iyi haftalar arkadaşlar, evet bugün benim günüm, bu listeye duamı eklemedim, sizin gönlünüzden geçen duayı etmeniz yeter benim için, buseferlik böyle olsun istedim, hepinizin gönlüne göre versin inşallah yüzümüzü güldürsün rabbim....

kizlar kacgundur nete giremedim.sirasi gelen arkdaslarin dualarini okumustum.ama icime sinmedi.özel gunumdeydim.Herkesin duasını tek tek tekrardan okuyacam ins ...Allah'a emanet olun..Rabbim yardimciniz olsun hepimizin..

Listeyi tamamliycam şmdi not ediyorum. Bugun benim gunumdu zaten.
Kimsenin hakki kalmasın.
İnşallah gelirim yine. Allaha emanet olun.

Kaç gundur nete giremedim.Nereye gidiyorsun ya?? Kızım belki hakkında böylesi hayırlı.Okul uzarsa uzasın.Sanki bitince hemen is bulucan çok mutlu mu olacan.Biz de senin gibi dertliyiz Rain.Buradaki herkes dertli.Napalim?Hafta da 1-2 kez gel ama bizi birakma.Dualari birakma.imtahandan geçiyoruz hepimiz.güçlü olmamız lazım.Sabırlı olmamız lazım.Hiçbirşeyin sonu deil.seni böyle yarı yolda birakan hayir mı gorecek.Eden bulur.Bence de herseyi hocaya sakin sakin anlat.Yaptiklarini da anlat.hoca yardimci olur belki cnm.Hocam de beni yari yolda birakti fikrimi caldi.zor durumda kaldim de.Bence anlat herseyi cnm.Verdigin emekler hicbif zaman bosa gitmez cnm.Hakkinda hayirlisi olsun.Hepimizin kendince büyük derdi var sorunlar var.Neyapalim.Allah'a şükürler olsun.Beterin beteri var.Saglik olsun..Hepimizin isyan edip bunaldigi oluyo .Allah affetsin cnm...

Zerenteacher(Aslı); duanı ettim, Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah, senle beraber hepimize de inşallah. Amin.

Canım duanı okudum,Rabbim tez zamanda hayırlı,huzurlu,sevgi dolu,mutlu yuvanı kurmayı nasip etsin,
hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar versin..AMİN..

DUYGU üyelik iptali yapmış..ne demek bu şimdi arkadaşlar?bir daha olmayacak mı aramızda,bilgisi olan,görüşen,haber alan falan var mı?
Üzüldüm valla ne yalan söyleyeyim UI görünce

Son düzenleme:

Misscherry ın gunu bugun...cuma suresı ve inşirak suresıyle dua edecegm. Allah kabul etsın

7 İnşirah süresi, 7 Ayetel kürsi, 7 Fatiha ve esmaül hüsna okudum Allah gönlündekileri hayırlısıyla yaşatsın sana inşaallah dualarımız kabul olur

Erenay dualarını okudum, Allahim kabul etsin, inşallah duaların tez zamanda hayırlısıyla kabul olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…