- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #4.701
yaşlıkız merhaba, rumuzunu çok sevdim benim almam gereken rumuzu sen kapmışsın
bu başlığı yeni farkettim, aklıma geldikçe hepinize hayırlı birer eş ve evlat bağışlanması için dua edeceğim inşallah
ben de bekarım siz de hatırlarsanız bana dua edin lütfen
teşekkürler sevgiler :13:
Mutlu yıllar canlarim, hepinizi çok seviyorum, yeni yılla beraber inşallah çook mutlu oluruz, Allah yardımcimiz olsun, inşallah bu yıl hayırlısıyla topigimizde nişanlar düğünler olur, belki bebiş haberi veren de olur:)
Duygucum hastalığımın tedavisi yok. Virus bir ömür benimle kalcak. Ben daha iyiyim şükür. Dualarınız için teşekkür ederim hepinize. Güzelliklerle dolu, aşk sevgi ve mutluluk dolu sağlıklı bir yıl dilerim herkese. Gönül yalnızlıklarımız son bulur, seven sevdiğine kavuşur inşallah. Her zaman diyorum dualarımızı yaşamak nasip olsun hayırla. Çok öpüyorum hepinizi
Rabbim 2014'de dualarımızı kabul eylesin..
hayırlı eşlerimizi,mutlu yuvalarımızı,sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarımızı bize nasip etsin inşallaahhh...AMİNN
Duygumm hoşgeldin,,özlemiştik kuzumm
Duanı okudum inşaallah bütün dualarımız kabul olur
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz duygu sende hoşgeldin inşaallah kapatmazlar bidaha aramızda olursun.Kızlar hayırlı yıllar, inşaallah bir ömür boyu hep sağlıklı huzurlu mutlu oluruz dualarımızı hayırlısıyla yaşarız
19)Ahsennisa-28 Aralık cumartesi
20)Touch-29 Aralık pazar
21)Julia-30 Aralık pazartesi
22)tulipa-31 Aralık salı.
Sevgili dua kardeslerim, arkadaslarim dualarinizi okudum. Listeyi bitirdim elhamdulillah. Onumuzdeki listeye katilamayacagim ama her zaman dualarimdasiniz, sizler de beni unutmayin. Bir sorun yok cok sukur. Listeden ayrilan arkadaslar varmis. Arkadaslar hayatda yasadiklarimiz da mevsimler gibi... Biz de bahari bir gun yasayacagiz ins ama sabretmemiz gerekiyor. Rabbim hepimizin imtihanini kolay eylesin ve kazanmamizi nasip etsin.
Isimle ilgili bir sinava girmistim ya kazanmisim cok sukur. Isle ilgili guzel bir haber... Esle ilgili guzel haberi ne zaman yasayacagim bilmiyorum... O konuda beklemeye devam... Rabbim kolaylastirsin hepimizin bekleyisini...
Merhaba hatunlar,
yeni yiliniz kutlu mutlu, saglikli, basarili, askli ve huzurlu gecsin insallah.
2013te cok bi nisan dugun haberimiz olmadi duygucan haric.
bakalim 2014te ilk adimi kim atacak ?
bana da dua edin de ocak ayinda size hayirli bi haberle geleyim:18:
hepinizi opuyorum canlar
Canım ya. Allah yardım edecek. Aslında listeden ayrılmayınca daha fazla dua ettiğimi fark ettim. O yüzden listeden ayrılmayacağım.
Sen de arada sohbete gel. Dualarımda ister istemez isimleriniz geçiyor.
Çok rahatladığımı işlerimin yolunda gittiğini hissediyorum.
2014 gelinleri olalım inşallah. Bu sefer bilgisayardan yazdım. Hatasız
Gerçekten öyle topiği kuran Aybirgen başta olmak üzere her daim dua eden arkadaşları görmek çok güzel. azimlerine ve sabırlarına hayran kalmamak elde değil. Ama en önemlisi inanmak sanırım. Hepimizin duaları kabul olur. Allah katından en en güzel mukafatlarla bizlere geri döner.
Bu arada canlarım bana talipler var ama 3. kez hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorumBi tanesi için 1 ay sonra falan görüşebileceğimi söyledim ama tereddütlerim, korkularım var tabiki, ne olur bana dua edin, inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur, inşallah hepimiz mutlu oluruz.
Bu arada canlarım bana talipler var ama 3. kez hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorumBi tanesi için 1 ay sonra falan görüşebileceğimi söyledim ama tereddütlerim, korkularım var tabiki, ne olur bana dua edin, inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur, inşallah hepimiz mutlu oluruz.
1)İncilayyy-1 ocak
2)Sevgilim06-2 ocak
3)Aybirgen-3 ocak
4)Touch-4 ocak
5)Tanemmmmm-5ocak
6)Yaslikiz-6 ocak
7)00Turkuaz-7 ocak
8) julia__-8 ocak
9)suskun_sultan-9 ocak
10)dilsah-10 ocak
11)nazlıesma-11 ocak
12)minigmanig (duygu)-12 ocak
13)__BADE__-13 ocak
2)sevgilim06:Allahım sen bana merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek çocuklarına iyi bir baba olabilecek iyi bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailemin seveceği ve onun ailesininde beni çok seveceği , senin razı olacağın bir adamla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmayı tez zamanda nasip et.Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.Amin
3)Aybirgen:Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah, Elhamdülillah, Elhamdülillah, Elhamdülillah, Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed. Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın da bizlerin de günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, bizleri razı olduğun kullarından eyle, Sana layık kul olabilmeyi, razı olduklarından, çok sevdiklerinden olabilmeyi bizlere de nasip eyle, bizleri sevdiklerine sevdir, Senin sevdiklerini sevelim. Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımıza Senin çok sevdiğin ve onların da birbirlerini çok sevip çok iyi anlayabilecekleri, birlikte mutlu olabilecekleri, her yönden aybirgene çok yakışacak, tereddütsüz evet diyebileceği hayırlı bir eş, hayırlı evlatlar nasip et, hayırsızlardan uzak tut, hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bişeyin peşine düşürme Allahım, bizleri nazardan, kazadan, beladan, her türlü kötülükten muhafaza eyle, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ver, huzur ver. Dünyada da iyilik ve güzellik ver, ahirette de iyilik ve güzellik ver Allahım. Amin amin amin. Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
7)00Turkuaz:Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Hayy ve Kayyum olan Allah'ım 00Turkuazın günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, onu kötü olan herşeyden koru.
Bütün işlerini kolaylaştır ve hayatını hayırlısıyla yoluna koymasına yardım et.
Gönlündeki isteklerini hayırlısıyla nasip et hakkında hayırlı olanları gönlüne razı eyle.Hayırlı insanlarla karşılaştır.Nerde çalışması hakkında hayırlıysa kolaylaştırarak nasip et.
İbadet etme isteği, ders çalışma isteği, sağlık, huzur, esenlik, sabır, güç ve güzel ahlak ver.Hakkında herşeyin hayırlısını takdir et.
Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Amin Amin Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?