Hayırlı eş için birlikte dua edelim

aa bir dakika

çok pardon, ne yaşlıkızı, belki de kızcağız yaslıkız diye düşünerek almıştır bu rumuzu

kişi karşındakini kendi gibi bilirmiş, ben yaşlıyım diye herkes yaşlı olacak değil ya, affedersin canım ya

benim kadar yaşlı olamazsın diyomuşum:) hoş geldin canım aramıza, dualarımız seninle, dua grubu yapıyoruz istersen katılabilirsin.

Mutlu yıllar canlarim, hepinizi çok seviyorum, yeni yılla beraber inşallah çook mutlu oluruz, Allah yardımcimiz olsun, inşallah bu yıl hayırlısıyla topigimizde nişanlar düğünler olur, belki bebiş haberi veren de olur:)

ayyyyyyyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Allah yardımcın olsun gülüm sana bi zararı yok demi bu virüsün:26:amin canım güzel dileklerin için Allah saglık sıhat mutluluk versin

hosbulduk prensesim bende özledimamin insallah canım cümlemiz mutlu olalım

hosbulduk turkuazım insallah aranızda olmak cok güzel.bütün güzel dileklerine amin insallah canım

herkes sevdiğine kavussun sevdiğiyle evlensin güzel güzel bebişleri olsun.bir ömür ayrılmasın.herkes evlendiği kişiyle çok mutlu olsun aldatma kızma şiddet vb şeyler olmasın.her gün bir öncekinden dahada mutlu geçsin son nefese kadar sevdiğiyle mutlu olsun bu topiktekiler allahım tabiki bende bunları sevdiğimle yaşayayım muratıma kavusayım onla evleneyim artık.

canım hayırlı ugurlu olsun cok sevindim sınavı kazanmana,insallah bu baslangıc olsun ve bütün güzellikler gelsin.es le ilgili güzel müjdelerinde gelsin insallahyine gelirsin insallah

Merhaba hatunlar,
yeni yiliniz kutlu mutlu, saglikli, basarili, askli ve huzurlu gecsin insallah.
2013te cok bi nisan dugun haberimiz olmadi duygucan haric.
bakalim 2014te ilk adimi kim atacak ?
bana da dua edin de ocak ayinda size hayirli bi haberle geleyim:18:
hepinizi opuyorum canlar

dualarımız seninle cnm

Canım dua etmekten başka çaremiz yok, hepimizin ne kadar mutsuzlukları, hayal kırıklıkları olsa da sonumuz hayır olur inşallah, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

1)İncilayyy-1 ocak
2)Sevgilim06-2 ocak
3)Aybirgen-3 ocak
4)Touch-4 ocak
5)Tanemmmmm-5ocak
6)Yaslikiz-6 ocak
7)00Turkuaz-7 ocak
8) julia__-8 ocak
9)suskun_sultan-9 ocak
10)dilsah-10 ocak
11)nazlıesma-11 ocak
12)minigmanig (duygu)-12 ocak
13)__BADE__-13 ocak

3)Aybirgen:Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah, Elhamdülillah, Elhamdülillah, Elhamdülillah,
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed. Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın da bizlerin de günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, bizleri razı olduğun kullarından eyle, Sana layık kul olabilmeyi, razı olduklarından, çok sevdiklerinden olabilmeyi bizlere de nasip eyle, bizleri sevdiklerine sevdir, Senin sevdiklerini sevelim. Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımıza Senin çok sevdiğin ve onların da birbirlerini çok sevip çok iyi anlayabilecekleri, birlikte mutlu olabilecekleri, her yönden aybirgene çok yakışacak, tereddütsüz evet diyebileceği hayırlı bir eş, hayırlı evlatlar nasip et, hayırsızlardan uzak tut, hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bişeyin peşine düşürme Allahım, bizleri nazardan, kazadan, beladan, her türlü kötülükten muhafaza eyle, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ver, huzur ver. Dünyada da iyilik ve güzellik ver, ahirette de iyilik ve güzellik ver Allahım. Amin amin amin. Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
7)00Turkuaz:Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Hayy ve Kayyum olan Allah'ım 00Turkuazın günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, onu kötü olan herşeyden koru.
Bütün işlerini kolaylaştır ve hayatını hayırlısıyla yoluna koymasına yardım et.
Gönlündeki isteklerini hayırlısıyla nasip et hakkında hayırlı olanları gönlüne razı eyle.Hayırlı insanlarla karşılaştır.Nerde çalışması hakkında hayırlıysa kolaylaştırarak nasip et.
İbadet etme isteği, ders çalışma isteği, sağlık, huzur, esenlik, sabır, güç ve güzel ahlak ver.Hakkında herşeyin hayırlısını takdir et.
Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Amin Amin Amin

Duam arkadaşlar...

sevgilim06:Allahım sen bana merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek çocuklarına iyi bir baba olabilecek iyi bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailemin seveceği ve onun ailesininde beni çok seveceği , senin razı olacağın bir adamla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmayı tez zamanda nasip et.Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.Amin

Okuyacağım duada ESmaül hüsna ve ismi azam :):)

1)İncilayyy-1 ocak

Canım senin için 41 Salatı Tefriciye ve Esmaül Hüsna okudum, Allahım gönlündeki her duayı hayırlısıyla tez zamanda kabul eylesin. Amin.

1)İncilayyy-1 ocak
2)Sevgilim06-2 ocak
3)Aybirgen-3 ocak
4)Touch-4 ocak
5)Tanemmmmm-5ocak
6)Yaslikiz-6 ocak
7)00Turkuaz-7 ocak
8) julia__-8 ocak
9)suskun_sultan-9 ocak
10)dilsah-10 ocak
11)nazlıesma-11 ocak
13)__BADE__-13 ocak

2)sevgilim06:Allahım sen bana merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek çocuklarına iyi bir baba olabilecek iyi bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailemin seveceği ve onun ailesininde beni çok seveceği , senin razı olacağın bir adamla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmayı tez zamanda nasip et.Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.Amin

3)Aybirgen:Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah, Elhamdülillah, Elhamdülillah, Elhamdülillah, Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed. Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın da bizlerin de günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, bizleri razı olduğun kullarından eyle, Sana layık kul olabilmeyi, razı olduklarından, çok sevdiklerinden olabilmeyi bizlere de nasip eyle, bizleri sevdiklerine sevdir, Senin sevdiklerini sevelim. Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımıza Senin çok sevdiğin ve onların da birbirlerini çok sevip çok iyi anlayabilecekleri, birlikte mutlu olabilecekleri, her yönden aybirgene çok yakışacak, tereddütsüz evet diyebileceği hayırlı bir eş, hayırlı evlatlar nasip et, hayırsızlardan uzak tut, hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bişeyin peşine düşürme Allahım, bizleri nazardan, kazadan, beladan, her türlü kötülükten muhafaza eyle, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ver, huzur ver. Dünyada da iyilik ve güzellik ver, ahirette de iyilik ve güzellik ver Allahım. Amin amin amin. Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.

7)00Turkuaz:Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Hayy ve Kayyum olan Allah'ım 00Turkuazın günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, onu kötü olan herşeyden koru.
Gönlündeki isteklerini hayırlısıyla nasip et hakkında hayırlı olanları gönlüne razı eyle.Hayırlı insanlarla karşılaştır.Nerde çalışması hakkında hayırlıysa kolaylaştırarak nasip et.
İbadet etme isteği, ders çalışma isteği, sağlık, huzur, esenlik, sabır, güç ve güzel ahlak ver.Hakkında herşeyin hayırlısını takdir et.
Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Amin Amin Amin

Bu arada canlarım bana talipler var ama 3. kez hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum Bi tanesi için 1 ay sonra falan görüşebileceğimi söyledim ama tereddütlerim, korkularım var tabiki, ne olur bana dua edin, inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur, inşallah hepimiz mutlu oluruz.

Merhaba canım bende bugün kendi moralimi bozum. :)
Korkular yüzünden doğru adımı atamıyoruz. Hayal kırıklığına uğrayacağını düşünme bence kısmetinin çokluğuna sevin şükret bence Allahım sana çokça nasip yazmış. Elbet içlerinden biri senin kaderin olacak. Olmasa da hepsi sana bir deneyim olacak sende kendinde olan-olmayan yanlarını bulabilirsin. belkide senin imtihanın budur.

Kendi duamı ekliyorum geçen haftanın aynısı :

Suskun_sultan: Allahım sen Hakkımızda hayırlı olanı yaz. Suskun_sultan rumuzlu kuluna hayırlı bir yol çiz. Yuva kursun. Sadakatle,aşkla,sevgiyle ,hoşgörüyle mutlu bir beraberliği olsun. Hayatta başarılı bir insan olsun. Allahın sevgisini kazanan İyi huylıu bir bayan olsun. İyi huylu aklı başında, güler yüzlü bir eş ile kaderlerini birleştir. Gönlünden geçen olmasını istediği kişi için haklarında hayırlısını yaz. Mutlu,huzurlu iyi geçimli, sadakat ve sevgi dolu bir yuva nasip et. Tez vakitte en doğru zamanda yuva kurmak nasip et. Amin.

amin aybirgenim
niye korkuyorsun ki? korkma ya. bi an once tanis sonuca varsin hatta. hayat cok kisa.
korkularla yasarken ne mutluluklari gozardi ediyoruz farkina varmaliyiz aslinda.
1 ay cok uzun sure olmus, belki de mutlulugunu erteliyorsun kim bilir?
ve de kismetin bol masallah ne guzel darisi biz kismetsizlere olsun.
dualarim seninle canim. hayirlisi olsun hakkinda.

kızlar duam:
Touch
Hayyum ve Kayyum olan Allah'ım Touch günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, yarattıgın varlıkların şerrinden onu koru...
Bütün işlerini kolaylaştır. Kapıların en hayırlısını açan sensin Allahım touch için de en hayırlı kapılarından birini aç. Yarattıgın varlıklara muhtaç etme. Ona, annesine, babasına, kardeslerıne uzun saglıklı ömürler ver... Yolundan şaşırtma... Hayırlı bir insanla hayırlı bir evlilik nasip et. Senin sevdiğini sevdir, hayırlı bir yuva kurmasını nasip et yarabbim... Amin

senin için; 7 İnşirah Süresi 7 Ayetel kürsi 7 Fatiha Süresi ve esmaül hüsna okudum Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşaallah

1)İncilayyy-1 ocak
2)Sevgilim06-2 ocak
3)Aybirgen-3 ocak
4)Touch-4 ocak
5)Tanemmmmm-5ocak
6)Yaslikiz-6 ocak
7)00Turkuaz-7 ocak
8) julia__-8 ocak
9)suskun_sultan-9 ocak
10)dilsah-10 ocak
11)nazlıesma-11 ocak
13)__BADE__-13 ocak

2)sevgilim06:Allahım sen bana merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek çocuklarına iyi bir baba olabilecek iyi bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailemin seveceği ve onun ailesininde beni çok seveceği , senin razı olacağın bir adamla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmayı tez zamanda nasip et.Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.Amin

3)Aybirgen:Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah, Elhamdülillah, Elhamdülillah, Elhamdülillah, Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed. Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın da bizlerin de günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, bizleri razı olduğun kullarından eyle, Sana layık kul olabilmeyi, razı olduklarından, çok sevdiklerinden olabilmeyi bizlere de nasip eyle, bizleri sevdiklerine sevdir, Senin sevdiklerini sevelim. Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımıza Senin çok sevdiğin ve onların da birbirlerini çok sevip çok iyi anlayabilecekleri, birlikte mutlu olabilecekleri, her yönden aybirgene çok yakışacak, tereddütsüz evet diyebileceği hayırlı bir eş, hayırlı evlatlar nasip et, hayırsızlardan uzak tut, hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bişeyin peşine düşürme Allahım, bizleri nazardan, kazadan, beladan, her türlü kötülükten muhafaza eyle, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ver, huzur ver. Dünyada da iyilik ve güzellik ver, ahirette de iyilik ve güzellik ver Allahım. Amin amin amin. Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.

6)Yaslikiz: Ey rahmeti mağfireti bereketi bol olan Allah'ım, sana hamdü sena Resuluna salatu selam olsun. Tüm Müslüman kardeşlerime ve bu topikteki arkadaşlarıma ve bana son nefesimize kadar ve son nefesimizde dahil olmak üzere iman nasip eyle. Allah'ım yaslikiz arkadaşımızın gönlündeki, senin bildiğin tüm dua ve isteklerini kabul eyle ve korktuklarından emin eyle. Sevdiği kişi hakkında hayırlı ise hayrını daim eyle ve bir ömür boyu bu dünyada sonsuza kadar cennette beraber olmalarını nasip eyle. Hakkında hayırlı değilse hayırlı kıl ve yine bir ömür boyu bu dünyada sonsuza kadar cennette beraber eyle. Sevdiği kişi aralarındaki ilişkinin en kısa zamanda adını koysun. Ve aralarında bir ömür boyu sadakat, güven, sevgi, aşk, muhabbet, ilgi, tutku eksik olmasın. Karşılıklı olarak birbirlerinin aileleri, akrabaları, arkadaşları, çevreleri ile araları iyi olsun.

Yaslikiz kardeşimize ders çalışma azmi isteği ver Allah'ım. Tüm derslerini iyi notlarla geçmesini nasibi müyesser eyle. Arkadaşımıza sağlık, kilo, cilt sorunları için şifa ver. Sana isyan edeceği her şeyden koru. Maddi sıkıntılarını gider. Sen herşeye gücü yeten rabbimizsin tüm Müslüman kardeşlerimizin bu topikteki arkadaşlarımızın ve yaslikiz kardeşimizin dualarını kabul eyle. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…