- 23 Kasım 2013
- 868
- 155
- 73
- 32
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #4.661
YENİ LİSTEMİZ
1)İncilayyy
2)Sevgilim06
3)Aybirgen
4)Touch
Ekledim kendimi dualarımızı kabul etsın rabbıımmmm...Aın
1)İncilayyy
2)Sevgilim06
3)Aybirgen
4)Touch
5)Tanemmmmm
6)Yaslikiz
7)00Turkuaz
8) julia__
9) suskun- sultan
Göndermeyin duyguyuuuu, biz onu çok seviyoruz, bizi ondan mahrum etmeyinhosbulduk aybirgenim bende sizlerin güzel haberlerinizi duymak burda sevinmek istiyorumhepinizin bu hallerini görürüm insallah insallah topiğimiz canlanacak güzel günler gelecek insallah 2014de bol gelinli bebekli olsun insallah topiğimiz..allahın yardımıyla insallah gülüm 2014 ugur getirsin bu topiğe ben gitmiyomda kuzu gönderiyolar insallah yine göndermezler
kızlar bende sizleri cok özledim hemde cokama eski üyeliğime giremiyorum kapalı o,aktif etmiyolar onu.yeni üyelik acıyorum üyeliğimi kapatıyolar.foruma giremiyorum kızlar girmem engelleniyor.anlayacagınız istenmiyorum artık burada bunuda kapatacaklar büyük ihtimal.bende sizleri cok seviyorum sizi asla bırakmam ama kapatılıyor üyeliğim.burda müjdelerimi hüzünlerimi paylastım.kardes gibi olduk.cok alısmısım size insallah hep sizle olurum.olamazsamda hepinize yeni yıl mutluluk huzur saglık hayırlı es ve yuva nasip etsin insallah.ben dualarımı tamamladım kızlar bu arada.Allah hepinizin yardımcısı olsun.cansum insallah hamilesindir inan kardesim hamileymiş gibi sevinicem o müjdeni görünce insallah hepiniz dualarımdasınız hepinizin en güzel yuvalara eslere layıksınız insallah Allah hayırlı mutlu yuva nasip etsin hepinize amin
hosbulduk tweetim.insallah canım bende özledim.güzel haberlerini bekliyorum.inanıyorum bu ay müjde vereceksin bize insallah kapatmazlar.kapatırlarsada hakkınızı helal edin
bende seni seviyorum bacısının gülü6 ocak insallah en güzel günün olsun 2014 cocuk isteyenlere bebek getirsin insallah bekarlara hayırlı es(topikteki tüm arkadaslarıma ) sevenleride kavustursun insallah(tanem rainbytem).yeni yılın kutlu olsun simdiden canım hayırlı ugurlu olsun insallah amin
Göndermeyin duyguyuuuu, biz onu çok seviyoruz, bizi ondan mahrum etmeyinDuygucum seni de ekliyorum, listemiz sensiz olmaz biliyosun:13:
1)İncilayyy
2)Sevgilim06
3)Aybirgen
4)Touch
5)Tanemmmmm
6)Yaslikiz
7)00Turkuaz
8) julia__
9)suskun_sultan
10)dilsah
11)nazlıesma
12)minigmanig (duygu)
Nerde bizim diğer dua kardeşlerimiz, rainbyte nerelerdesin, ne alemdesin, sen de gelll
hosbulduk aybirgenim bende sizlerin güzel haberlerinizi duymak burda sevinmek istiyorumhepinizin bu hallerini görürüm insallah insallah topiğimiz canlanacak güzel günler gelecek insallah 2014de bol gelinli bebekli olsun insallah topiğimiz..allahın yardımıyla insallah gülüm 2014 ugur getirsin bu topiğe ben gitmiyomda kuzu gönderiyolar insallah yine göndermezler
hosbulduk aybirgenim bende sizlerin güzel haberlerinizi duymak burda sevinmek istiyorumhepinizin bu hallerini görürüm insallah insallah topiğimiz canlanacak güzel günler gelecek insallah 2014de bol gelinli bebekli olsun insallah topiğimiz..allahın yardımıyla insallah gülüm 2014 ugur getirsin bu topiğe ben gitmiyomda kuzu gönderiyolar insallah yine göndermezler
Cnm sen niye bizi birakiyorsun??? Biz dua ediyoruz olmuyorsa boylesi hayirlidir cnm.Bizi birakma .gercekten cok uzuluyorum .olumlu dusun cnm.Rabbim baska dert vermesin.Herseyde bir hayir vardir.seni çok seviyoruz.Burayi birakma.Katil listeye ..Burayi kimse birakmasin nolur kızlar..hepinizi çok seviyorum...Hepinize çok alıştım((( Aglattiniz beni..
amaaannn Allahimmm.
duyguum hosgeldin caniimmmmm
cok ozledim seni ya cidden her gun profiline bakiyorum UI olan.
hep gece giriyordun hic gelmiycen sanmistim.
mesaj kutum doldu cebine msj da atamadim numara silindi
neyse ki geldin, hos geldin canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen bdv de konu acma banlanma yetergel burda bize anlat derdini.
ben hic iyi degilim aybirgen. katilmayi dusunmuyorum
kendime hayrim yok kimseye de dokunmaz. hala boyle dusunuyorum.
cnm ins bir daha göndermezler .(( bir daha giremezsen cok uzululuruz.Aramizda bag olustu artik.ins hersey isteğin gibi olur cnm.Kendine cok iyi bak.Allah'a emanet ol..
cnm ins bir daha göndermezler .(( bir daha giremezsen cok uzululuruz.Aramizda bag olustu artik.ins hersey isteğin gibi olur cnm.Kendine cok iyi bak.Allah'a emanet ol..
Duyguu sen geldin dimiii
Daha bugün geçtin aklımdann
Göndermeyin duyguyuuuu, biz onu çok seviyoruz, bizi ondan mahrum etmeyinDuygucum seni de ekliyorum, listemiz sensiz olmaz biliyosun:13:
1)İncilayyy
2)Sevgilim06
3)Aybirgen
4)Touch
5)Tanemmmmm
6)Yaslikiz
7)00Turkuaz
8) julia__
9)suskun_sultan
10)dilsah
11)nazlıesma
12)minigmanig (duygu)
Nerde bizim diğer dua kardeşlerimiz, rainbyte nerelerdesin, ne alemdesin, sen de gelll
dilsah hosgeldin nasılsın saglıgın sıhatin nasıl canım tekrar hosgeldin10) ddilsah geri döndüm sahalara:) NOT telefondan alıntıladım tüm listeyi almamış pardon kızlar
ay kiyamam sana yaaglama canim benim.
ben kendimde degilim valla. oyle sikintiliyim ki Allah dedikce gozyaslarim akiyor.
dayanamiyorum yasadiklarima artik.
hayir illa ki var var olmasina da, hic bi dilegimin istegimin olmamasini da hayirsizliga baglayamiyorum.
ins sonraki listelere katilirim. icimden geldigi vakit. ben de seni seviyorum
Cnm sen niye bizi birakiyorsun??? Biz dua ediyoruz olmuyorsa boylesi hayirlidir cnm.Bizi birakma .gercekten cok uzuluyorum .olumlu dusun cnm.Rabbim baska dert vermesin.Herseyde bir hayir vardir.seni çok seviyoruz.Burayi birakma.Katil listeye ..Burayi kimse birakmasin nolur kızlar..hepinizi çok seviyorum...Hepinize çok alıştım((( Aglattiniz beni..
benide aglattınnn nazlım kız nolduk biz bugün böyle Allahımkimse ayrılmasın gercekten rainbytem bizi bırakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?