Hayırlı eş için birlikte dua edelim

21 gün boyunca her gün 1 bardak suya 101 defa, ‘’Inna fetahna leke fethan mübina. Ve fütihatis semaü fekanet ebvaba’’
okunması ve bu suyun evlenmek isteyen kişinin içmesi tavsiye edilmiştir.
- Cuma günü abdest alınıp 2 rekât tövbe namazı kılıp 18 defa Cuma suresi okunması hayırlı evlilik için tavsiye edilir.
- Evlenmek için her gün okuyabildiğiniz kadar şu duanın okunması tavsiye ediliyor, anlamına da dikkat ederseniz ne kadar
isabetli bir dua olduğunun farkına varırsınız.
‘’Rabbi,,inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru ‘’
Anlamı: Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım””

Canlaaar yavaş, hangi birini okuycamı şaşırdım :1: :1: :1:

100 ya kadir
1000 ya allah ya vedud ya cami
1100 ya zül celali vel ikram

ya mani 161 aradaki engeller için

ya kerim 270 sevdigine kavusmak için
ya semi 180 duaların kabulu için
ya latif 129
232 ya kebir esler arasındaki sevgi bagı için
ya fettah 489 hayırlı evlenmek için
47 ya veliyy huzurlu yuva ve sevdiginle konusurken eve girerken
10 ya rauf sinirini yumusatmak için
ya evvel 37 sorunların cözümü için

Son düzenleme:
1.İstek ve dileğin olması için 7 defa Enam süresi okunur.
2.Dünya ve ahiret mutluluğu için Araf süresi okunur.
3.İzzet ve saadete nail olup ,bahtın açılması için Yusuf süresi okunur.
4.Taha süresini 21 defa okuyan kimsenin kısmeti açılır.
5.Nasip ve kismetin açılması için 7 defa Ahzap süresi okunur
6.Fatır süresini okuyan kimse mahlukat tarafından sevilir.
7.Yasin süresii 70 defa okuyan her murada nail olur.
8.7 defa Zuhruf süresini okuyan her muradına nail olur.
9.3 defa Duhan süresini okuyan her dileğini elde eder.
10.Muhammed süresi zarardan kurtulup saadete nail olmak için okunur.
11.Fetih süresini 7 defa okuyan kimse her müşkülünü halledip her muradına nail olur.
12.Necm sürsini 21 defa okuyan hr muradına nail olur.
13.hayır kapılarının açılması için Rahman süresi70 defa okunur.
14.Ruhi bunalımdan kurtulmak için 75 defa Hadid süresi okunur.
15.Tur süresini okyan Hak'ka aklaşır dertlerinden kurtulur.
16.40 gün 40ar defa Haşır süresini okuyan er muradına nail olur.
17.Saf süresini 70 defa okuyan aile huzursuzluğundan kurtulur.
18.Helalinden evlenmek isteyen kimse 18 defa okursa nasibi açılır.
19.Talak süresini 3 defa okuyan eşiyle güzel geçinir.
20.Şerden korunmak ve her muradına nail olmak için Kalem süresi 71 defa okunur.
21.İkindiden sonra Nebe süresini okuyan dünya ve ahiret saadetine nail olur.
22.Her murada nail olmak için 21 defa İnfıtar süresi okunur.
23.Duha süresini okumaya devam eden kimse ruhi bulanım ve sıkıntılardan kurtulur.
24.Her müşkülün hali için 21 defa Kadir süresi okunur.
25.Akşam ile yatsı arasında 1000 defa Fil süresini okuyan kimse her türlü muradına nail olur.
26.100 defa Kevser süresini okuyan muradına nail olur.
27.Her muradın halli için 1000 defa Nasr süresi okunur.

KaynakWh: Kısmetin açılması,hayırlı eş ve hayırlı evlilik için okunacak dualar

minigmanig maşallah sen coştun bu gece.. ne numaralar varmış sende ne dualar :) çok güzel Allah razı olsun.. gözlerimden yaş geldi Senei Demirci nin duasını okurken çok isabetli.. Rabbim sen dualarımızı geri çevirme bizi kapından döndürme RABBİM BİZLERE MERHAMET ET..burada şu dakikalarda elimizden gelen bu belki daha fazlasını yapmalıyız ama bizler aciziz sen kabul et bu dualarımızı Rabbim senin rızan için birbirimize dua etmemizi nasip et ve bunun hürmetine de dualarımızı kabul et..amin..

benide aranıza aldığınız için çookk sağolunn :) rabbim dualarınız kabul etsin inşallah :) bence okucamız dualarında listesini yapalım çünkü baya bi karışmış :)

minigmanig maşallah sen coştun bu gece.. Ne numaralar varmış sende ne dualar :) çok güzel allah razı olsun.. Gözlerimden yaş geldi senei demirci nin duasını okurken çok isabetli.. Rabbim sen dualarımızı geri çevirme bizi kapından döndürme rabbim bizlere merhamet et..burada şu dakikalarda elimizden gelen bu belki daha fazlasını yapmalıyız ama bizler aciziz sen kabul et bu dualarımızı rabbim senin rızan için birbirimize dua etmemizi nasip et ve bunun hürmetine de dualarımızı kabul et..amin..

hehe costum valla bende duygulandım ben kayıt etyom netten arastırıp sizinle paylasmak istedim insallah kabul olur dualarımız:16::16::16:AMİN AMİN AMİN

Son düzenleme:
Rabbim
Bir insan koy kalbime
Ama o insan senin de
sevdiğin olsun

Ve bana öyle bir insan sevdir ki
O insanin kalbi Seninle sevişen bir mabed olsun.
Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce
Onunla buluşmuş olan sen olasın

Onunla el ele tutuştuğumuzda
İkimizin üzerinde Senin elin olsun

Bana öyle gözler göster ki
Ben o gözlerden sana bakayım

Bana öyle bir sevgili ver ki
O gözler cennete acılan iki pencere olsun

Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki
Kılavuzumuz sen olasın ey Rabbim

Öyle bir sevgili ver ki bana
Ona sarildıgımda kainat bize baksın
Birbirine sarilsin

Sevgimiz kurtla kuzuları barıştırsın
Bize bakıp şeytan Adem'e secde etsin
Günah sevap uğruna kendini feda etsin
Ölüler birer birer uyansın sevgimizle

Bize öyle bir sevgili ver ki Rabbim!
Sevgimizde Muhammed sevilsin

Öyle sevelimki birbirimizi
Hz. Hatice göklerden bize seslensin
Ve desin ki;

"Bak ya Muhammed bak şu sevgililere onlar bizde... bizde onlardayız.

Bak Askımız bir kez daha yasanıyor yer yüzünde..
Allah Askımızı öyLe çok seviyor ki binlerce insana yaşatıyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Rabbim
Bir insan koy kalbime
Ama o insan senin de
sevdigin olsun

Ve bana öyle bir insan sevdir ki
O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun.
Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce
Onunla bulusmus olan sen olasin

Onunla el ele tutustugumuzda
Ikimizin uzerinde Senin elin olsun

Bana öyle gözler göster ki
Ben o gözlerden sana bakayim

Bana öyle bir sevgili ver ki
O gözler cennete acilan iki pencere olsun

Onunla oyle bir yolda yürüyelim ki
Kilavuzumuz sen olasin ey Rabbim

Oyle bir sevgili verki bana
Ona sarildigimda kainat bize baksin
Birbirine sarilsin

Sevgimiz kurtla kuzulari baristirsin
Bize bakip seytan Adem'e secde etsin
Günah sevap ugruna kendini feda etsin
Olüler birer birer uyansin sevgimizle

Bize öyle bir sevgili ver ki Rabbim!
Sevgimizde Muhammed sevilsin

Oyle sevelimki birbirimizi
Hz. Hatice göklerden bize seslensin
Ve desin ki;

"Bak ya Muhammed bak su sevgililere onlar bizde... bizde onlardayiz.

Bak Askimiz birkez daha yasaniyor yer yüzünde..
Allah Askimizi öyLe cok seviyorki binlerce insana yasatiyor..

muhteşem ya yazandan da buraya yazandan da okuyanlardan da Rabbim razı olsun .. amin inşallah bu duadaki gibi bir evliliğimiz olur en kısa zamanda...

Hayırlı bir işiniz için dileğinizin gerçekleşmesini isterseniz abdest alıp 2 rekat Allah rızası için namaz kılınır.313 tane Ayetel Kürsi bir hafta içinde okunur.İnşallah niyet edip duası yapılırsa Biiznillahi Teala murat ettiği iş hasıl olur.
BİR HAFTALIK
1.GÜN 50 TANE
2.170 TANE
3.220
4.313
5.50
6.170
7.313
GECE 11 DEN SONRA SABAH 5 E DEK OKUNUR
OKUDUKTANSONRADA YA RABBELAZİYM!BU AYETİ KERİME HÜRMETİNE,313 EHLİ BEDİR VE 313 RESULLER VE ASHABI KİRAM HÜRMETİNE MURADIMI İHSAN BUYUR
DENİR

arkadaşlarım dua arkadaşlarım ben sabaha belki olur artık ama (şu an teravih kılıyorum inşallah) duygucuğumun yazdıklarından bir toparlama yapmak istiyorum bir liste çıkarsak iyi olcak toparlanmış esma ül hüsna sayıları vardı sureler dualar filan tabi evlilikle ilgili olanlardan beraber de yapabiliriz bir liste oluşturabiliriz..

arkadaşlarım dua arkadaşlarım ben sabaha belki olur artık ama (şu an teravih kılıyorum inşallah) duygucuğumun yazdıklarından bir toparlama yapmak istiyorum bir liste çıkarsak iyi olcak toparlanmış esma ül hüsna sayıları vardı sureler dualar filan tabi evlilikle ilgili olanlardan beraber de yapabiliriz bir liste oluşturabiliriz..

Evet toparlayıp, bir liste yapmamız şart :1:

Kısmet açmak ve sevdiğini erkeği kendine aşık etmek için kullanılan
bu duayı günde bir olmak üzere 3 hafta yani 21 gün kadar okuyun,

allahu la ilahe illa hüvel hayyul Kayyum`allahula ilahe illa huvel aliyul hakim.
allahu la ilahe illa huves Semiul alim`allahu la ilahe illa huver rahmanürrahim
allahu la ilahe illa huvel Vahidul Ehad`allahu la ilahe illa huvel Ferdül Varid.
allahu la İlahe illa huve raufur rahim`allahu la ilahe illa huvel azizur rahim.
allahu la ilahe illa huvez Zahirul Batınu`allahu la ilahe illa huvel ahadus Samedu.
allahu la ilahe illa huvel Fettal alim`allah la ilahe illa huvel azizu alim.
allahu la illa huvel hannanl Mennanl Deyyan`allahu la ilahe illa huvel adirul Kahiru.
alahu la ilahe illa huver-rafiul alim`allahu la ilahe illa huver-rabbül arşul azim.
allahu la ilahe illa huvel Melikul Kudüs`allahu la ilahe illa huvel hamdul mubin.
allahu la ilahe illa huvel Baisl Varis`allahu la ilahe illa huvel Esmaul hüsna.
huvel hayy la ilahe illa huve Fadiu MuhlisineLehuddiyn` Subhane birahmetike ya erhammerrahimin.
Velhamdu-lillahi rabbil alemin

Son düzenleme:

Allah kabul etsin canım tamam olur ben sizlerle paylaşmak istedimmmm cok öpyom sizleriiii
hihi costummmmm :)

Son düzenleme:
mutlulugunsifresi.com bu site cok güzel bir site ben burdan aldım cogunu bakın derim kızlar

Son düzenleme:
dua arkadaşlarımm birşey söylemek istiyorum aklıma geldi . dua ediyoruz Rabbim kabul etsin ramazan ayındayız.. vicdanımızı sorgulasak ya acaba Allah a karşı nasıl kullarız tamam sevdiğimize kavuşmak yada sevmek evlenmek istiyoruz.. acaba bundan önce ve şu anda da nasılız kulluğumuzu sorgulasak ya.. kimseyi zan altında bırakmayayım Allah tan işte aklıma geliverdi.. önce kendi nefsime söylüyorum.. gün içinde gıybet yapıyor muyuz, kılık kıyafetimiz islama uygun mu, kapalı olup olmamak da herkesin bir yere kadar olabiliyor tesettürü, bizim arkadaş yarım kollu giyiyordu kısa kol günah diye e o da günah ama sonradan uzun kola çevirdi gerçi adım adım :9: kimseyi sorgulamak değil niyetim ben kapalıyım ama kıyafetim modern örtülü mü yoksa Kuranı Kerim deki gibi mi etek giymeye çalışıyorum ama zorlanıyorum ben kendi adıma pantalon etek aldım hatta bugün yazlık onlarla yaklaşmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum, pantalon ve tunik giyiyorum genelde .. şimdi tatil gıybet ortamı pek yok ama şu ana kadar acaba nasıldım.. ne bileyim içim vicdanım rahatsız oldu canlarım ihtiyaç zamanı mı hatırlıyoruz kulluğumuzu mu yoksa hep mi sorgulamak lazım.. bana kızmayın nolur.. mantıken düşününce işte geliverdi aklıma.. yalan gıymet hak yemek anne babaya saygı sevgi daha neler var.. sadece bununla bitmiyor ki:17:

normalde şükreden miyiz yoksa şikayet eden mi... nimetlere şükrettikçe artıyor ve sıkıntılardan şikayet ettikçe sıkıntılar da artıyor..

Son düzenleme:
Kızlar Allah kabul etsin, bu arada sekine duasını okudum, 19 kez okumaya çalıştım ama sayıda karışıklık yapmış olabilirim, yeni listede adı geçen herkes için tek tek dua ettim, Allah kabul etsin.

dua arkadaşlarımm birşey söylemek istiyorum aklıma geldi . dua ediyoruz Rabbim kabul etsin ramazan ayındayız.. vicdanımızı sorgulasak ya acaba Allah a karşı nasıl kullarız tamam sevdiğimize kavuşmak yada sevmek evlenmek istiyoruz.. acaba bundan önce ve şu anda da nasılız kulluğumuzu sorgulasak ya.. kimseyi zan altında bırakmayayım Allah tan işte aklıma geliverdi.. önce kendi nefsime söylüyorum.. gün içinde gıybet yapıyor muyuz, kılık kıyafetimiz islama uygun mu, kapalı olup olmamak da herkesin bir yere kadar olabiliyor tesettürü, bizim arkadaş yarım kollu giyiyordu kısa kol günah diye e o da günah ama sonradan uzun kola çevirdi gerçi adım adım :9: kimseyi sorgulamak değil niyetim ben kapalıyım ama kıyafetim modern örtülü mü yoksa Kuranı Kerim deki gibi mi etek giymeye çalışıyorum ama zorlanıyorum ben kendi adıma pantalon etek aldım hatta bugün yazlık onlarla yaklaşmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum, pantalon ve tunik giyiyorum genelde .. şimdi tatil gıybet ortamı pek yok ama şu ana kadar acaba nasıldım.. ne bileyim içim vicdanım rahatsız oldu canlarım ihtiyaç zamanı mı hatırlıyoruz kulluğumuzu mu yoksa hep mi sorgulamak lazım.. bana kızmayın nolur.. mantıken düşününce işte geliverdi aklıma.. yalan gıymet hak yemek anne babaya saygı sevgi daha neler var.. sadece bununla bitmiyor ki:17:

normalde şükreden miyiz yoksa şikayet eden mi... nimetlere şükrettikçe artıyor ve sıkıntılardan şikayet ettikçe sıkıntılar da artıyor..
Canım çok haklısın, Allah bizi sevdiği, razı olduğu kullarından eylesin, sevdiklerini sevdirsin, sevdiklerinin kalbine bizim sevgimizi koysun inşallah. Ben kapalı değilim ama ibadetlerimi elimden geldiğince aksatmamaya çalışıyorum, kapalı olmamam konusunda zaman zaman üzülüyorum tabi :( Allah affetsin günahlarımızı, bizleri her türlü hatadan, kusurdan, küfürden, şirkden, dedikodudan, hasetten, kıskançlıktan, kul hakkından muhafaza etsin, güzel günler nasip etsin bize ve bu güzel günlerde Allah'ı unutanlardan değil de, bolca şükredenlerden olalım inşallah.

Canım çok haklısın, Allah bizi sevdiği, razı olduğu kullarından eylesin, sevdiklerini sevdirsin, sevdiklerinin kalbine bizim sevgimizi koysun inşallah. Ben kapalı değilim ama ibadetlerimi elimden geldiğince aksatmamaya çalışıyorum, kapalı olmamam konusunda zaman zaman üzülüyorum tabi :( Allah affetsin günahlarımızı, bizleri her türlü hatadan, kusurdan, küfürden, şirkden, dedikodudan, hasetten, kıskançlıktan, kul hakkından muhafaza etsin, güzel günler nasip etsin bize ve bu güzel günlerde Allah'ı unutanlardan değil de, bolca şükredenlerden olalım inşallah.

cancağızım olur mu ben de açıktım sonra kendim kapandım. hatta kapanma hikayem var anlattıım orda uzun uzun :1: o zamanlarda ben bendim ibadetimi yapardım duamı ederdim. sadece şimdiki kendi adıma konuştum ilk aklıma kendi kendime rahatsız olduğum şey geldi ondan yoksa Allah katında takva ile insan değerlendiriliyor bilemeyiz kim cennetlik .. kalbin çok güzel ibadetlerini yapıyormuşsun zaten ki yorumlarından ne kadar değerli bir insan olduğunu da anlıyorum yakınımda olsanız sizinle çok iyi arkadaş olurduk gerçek hayatta.. inşallah bu güzel dualarını da Rabbim kabul eder bazen acaba siz meleksiniz de beni dua ettirmeye mi çalışıyorsunuz diye düşünüyorum :9: hayal dünyam çok geniş öğrencilerimden dolayı sanırım:9: çok sevdim sizleri:16:

Back
X