Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Turkuaz arkadaşım senin için 6ihlas 2 fatiha 3 kevser 1ayetel kürsi okudum Rabbim niyetini kabul etsin

hanımlar daha önce de yazmıştım tekrarlamak istiyorum
mevlit kandiline hatim yapmak istiyoruz topluca
herkes kendi niyetine göre okuyor
hatim topiğine destek bekliyoruz :)

topik adı: ramazan hatmine var mısınız

7)00Turkuaz:Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Hayy ve Kayyum olan Allah'ım 00Turkuazın günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, onu kötü olan herşeyden koru.
Bütün işlerini kolaylaştır ve hayatını hayırlısıyla yoluna koymasına yardım et.
Gönlündeki isteklerini hayırlısıyla nasip et hakkında hayırlı olanları gönlüne razı eyle.Hayırlı insanlarla karşılaştır.Nerde çalışması hakkında hayırlıysa kolaylaştırarak nasip et.
İbadet etme isteği, ders çalışma isteği, sağlık, huzur, esenlik, sabır, güç ve güzel ahlak ver.Hakkında herşeyin hayırlısını takdir et.
Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Amin Amin Amin
3 AYETEL KÜRSİ
3 İNŞİRAH
3İHLAS
1 FELAK
1 NAS
1 FATİHA İLE AMİN RABBİM ULASTİRSİN İNSAALLAH AMİN

Turkuaz duanı okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah.

Turkuaz arkadaşım senin için 6ihlas 2 fatiha 3 kevser 1ayetel kürsi okudum Rabbim niyetini kabul etsin

Allah razı olsun kızlar.İnşaallah hayırlısıyla dualarımızı yaşarız hepimiz

00Turkuaz-
julia

Esmaül Hüsna ve İsmi Azam okudum.Rabbim sıkıntılarınızı gidersin.Gönlünüzdeki duaları kabul etsin inşallah hayırlısıyla..

Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder canım benim içinde dua edersen çok sevinirim herkes gibi benim de bol bol duaya ihtiyacım var ve bende sana tefriciyye de yardım etmek isterim

8) julia__Allahım sevdiğim adamla sorunsuz bir şekilde en kısa zamanda evlenmeyi nasip et yarabbimm ... huzur dolu bir yuvamız olsun , aile içinde hiç bir problem yasamadan yuvamı kurmayı nasip et yarabbim . aklımdakini kalbimdekini bana hayırlı eyle evine yuvasına sadık çocuklarına iyi bir baba olsun ya rabbim . evlilik işlerimizi kolaylaştır , babamla sevdiğimin arası düzelsin ya rabbim AMİN

Canım dualarını okudum, Allahım kabul etsin, tez zamanda duaların hayırlısıyla kabul olsun inşallah.

Canlarım meraba bugün yine sizlere uzun uzun hayırlı eş duaları ettim nasılsınız naptınız. Beyciğim 2 haftadır eve geç geliyor işler güçlerden bende huzursuz olup sorun çıkarmaya başladım çok üzülüyorum
Sizlerden onun için dua etmenizi evimize artık daha çok gelmesini istiyorum çok üzülüyorum ya bide bu evde muskalar çıkınca taktım kafaya acaba yine birileri bişiler mi yazdı diye. Ağla ağla içim şişti adamı da bunaltmak istemiyorum. Dualarınızı bekliyorum

5)Tanemmmmm :Allah'ım ne olursun Pınar'ı nişanlısıyla birbirlerine hayırlı eyle. Aralarındaki muhabbeti güzel ve daim eyle. Dünyada başlayan evliliklerinin ahirette de devam etmesini nasip et. Sıkıntısız,kolaylıkla ve sorunsuz tez zamanda evlenebilmelerini ve saygı,sevgi,hoşgörü ve sadakatle bi ömür mutlu olabilmelerini nasip et. Aralarındaki muhabbet gün geçtikçe artsın,eğer hayırsız ise aralarında hayırlı olmasına ne engel varsa kalksın. Allah'ım sen duamı peygamber efendimiz hürmetine kabul et AMİN,

Arkadaşım senin için 41 salatı münciye okudum Allah kabul etsin duanı, en kısa zamanda kabul eylesin inş.

Dualarınızı okudum.Rabbim kabul etsin ins.Rabbim hepimizin gönlüne göre kalbine göre en hayırlısını nasip etsin.Allah Sıkıntısı olanların sıkıntılarını gidersin ins.Âmin..

8) julia__Allahım sevdiğim adamla sorunsuz bir şekilde en kısa zamanda evlenmeyi nasip et yarabbimm ... huzur dolu bir yuvamız olsun , aile içinde hiç bir problem yasamadan yuvamı kurmayı nasip et yarabbim . aklımdakini kalbimdekini bana hayırlı eyle evine yuvasına sadık çocuklarına iyi bir baba olsun ya rabbim . evlilik işlerimizi kolaylaştır , babamla sevdiğimin arası düzelsin ya rabbim AMİN

dualarını okudum canım, Allah kabul etsin amin

Julim duanı okudum kuzum dün unutmuşum kusuruma bakma
Rabbim kabul etsin inşallah hepimizin dualarını

Suskun sultan duanı okudum canım Allahım kabul etsin inşallah

Allah razı olsun canım o kadar ihtiyacım vardı ki cok cok sağol

Suskun sultan duanı okudum canım 3ihlas 1fatiha 3kevser 3ayetel kürsi 7 rabbi yessir okudum canım Allah duanı niyetini kabul etsin

Son düzenleyen: Moderatör:
İkiniz içinde ayrı ayrı dualar ettim 100 Ya Fettah 7 Ayetel Kürsi 7 Fatiha Süresi 3 İnşirah Süresi Esmaül Hüsna okudum Allah gönlümüzdeki bütün isteklerimizi hayırlısıyla yaşatsın

Dualarınızı okudum.Rabbim kabul etsin ins.Rabbim hepimizin gönlüne göre kalbine göre en hayırlısını nasip etsin.Allah Sıkıntısı olanların sıkıntılarını gidersin ins.Âmin..

00Turkuaz-
julia

Esmaül Hüsna ve İsmi Azam okudum.Rabbim sıkıntılarınızı gidersin.Gönlünüzdeki duaları kabul etsin inşallah hayırlısıyla..

Allah razı olsun kızlar çok sağolun

İkiniz içinde ayrı ayrı dualar ettim 100 Ya Fettah 7 Ayetel Kürsi 7 Fatiha Süresi 3 İnşirah Süresi Esmaül Hüsna okudum Allah gönlümüzdeki bütün isteklerimizi hayırlısıyla yaşatsın

Suskun sultan duanı okudum canım 3ihlas 1fatiha 3kevser 3ayetel kürsi 7 rabbi yessir okudum canım Allah duanı niyetini kabul etsin

Teşekkürler arkadaşlar... bende sizler için okuyorum . kaç gündür aklımda. Bugün tekrar ayrı ayrı okuyorum sizin için.

İsmi Azam ve Esmaul Husna okudum senin icin.Rabbim hakkinda hayirli olacak dualarini kabul etsin.Sıkıntilarini gidersin canimm.Allah kabul etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…